A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktuális lista a dobodós sörökről:
1. Pilsner Urquell
2. Warsteiner
3. Wernesgrüner
1. Pilsner Urquell
2. Warsteiner
3. Wernesgrüner
Egy ki érdekesség a témához: a világon a legtöbbet Beck's (hamburgi) sörböl adnak el. A világ legnagyobb sörtermelő városa pedig Dortmund. (Innen való többek között a DAB.) Volt szerencsém két hetet eltölteni Dortmundban, "végigjárni" a kocsmákat - nem volt gyenge...
amcsi sör se ize se hamva, meg en is megbirom inni, pedig a sört nem szeressem 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egy korsó jó Krusovice a Kehelyben...
Én tegnap nyomattam cseh söröket.Anyámék leptek meg vele egyenesen prágából.Állati volt.Azért tudnak valamit az ottani arcok😊
Tegnap egy rekesz Budvart vettem. Adtak hozzá ajándékba kis Budvar kamiont. Nagyon fasza.
én azokat 100méteres bor néven ismerem... de nem offolom szét vele a söröstopicot
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
bor is van ingyen, gondolom jofajta buvar bor 😊 mindegy kolaval ugyis az a finom
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A világ (egyik) legfinomabb söre. Ma este valami olyan helyre megyünk, ahol 2500-ért eszel-iszol, amennyit bírsz. Jó buli lesz.
Tegnap benyaltam két pilsner urquellt a Castroban.
Fincsi volt.
Fincsi volt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
www.radeberger.de Ezt nézzétek meg! Marha szomjas lettem tőle. Éppen edzés után vagyok. Gyorsan le kell gurítani egyet...
Ott nem tudom. Itt Szolnokon sem tudom, mert múlt nyáron ittam utoljára, ugyhogy utánna kell nézni hol árulnak most ilyet.
Pontosabban?
Földrajzilag.
Budapesti vagyok.
Földrajzilag.
Budapesti vagyok.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hol lehet beszerezni?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hidd el, nem vagy még annyi idős, hogy ilyeneket gondolj!
Még én se... állítólag.
Még én se... állítólag.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Úgy valahogy. Bár bambit még nem ittam.
Most ittam egy üveg Kelt nevű sört. Ezt a tótok gyártják. Nagyon finom volt és külön jó, hogy csatos üvegben van.
én belgába lakok , de utálom a belga söröket !!!! DÁN SÖRÖK , na azok Rulezok !!!!! Calsberg,GŁeibol,Strusau,na ezek kemények , ezeket lehet vedelni de rendesen , van 1 kedvenc német söröm is , nemtom h ismeritek-e a neve : ßaulden , de akkoris a DÁN SÖRÖK A LEGJOBBAK !!!!!
És mit szóltok az Oberdorfer-hez?
Finom búzasör.
Kedvencem.
Finom búzasör.
Kedvencem.