A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól megnézem, alapvetően kétféle hozzászóló van itt.
Az egyik kedveli a ritkábban hozzáférhető söröket, ha lát vmi újat, megkóstolja.
A másik mindig azt isteníti, amit a legnagyobb felületen, illetve a legtöbb műsoridőben reklámoznak.
Ezt asszem már kifejtettem zenehallgatás kapcsán is.
Az egyik kedveli a ritkábban hozzáférhető söröket, ha lát vmi újat, megkóstolja.
A másik mindig azt isteníti, amit a legnagyobb felületen, illetve a legtöbb műsoridőben reklámoznak.
Ezt asszem már kifejtettem zenehallgatás kapcsán is.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Örülök, hogy ízlett. Kostold meg a Wernesgrünert is!
kedvenceim:stella artois, foster's, heineken és a guiness
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Pénteken előrehozott névnapozás keretében Pilsner urquell vala.
Imádom.
Imádom.
ma meg foci után volt egy életmentő fél literes dobozos Holsten, huhh, hát a 2 órás foci után életmentő volt ;]]
most Hunban haveroztam meg egyebeltem 1000el , és mitne mondjak eléggé be voltam baszva , sőt nagyon ! a legjobb sör a HEINEKEN magyarországon
Most ittam egy doboz Löwenbrau-t. Nagyon finom, egy picit meg is húzta a fejem 

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tegnap este jól besöröztem. Pilsner és Dreher volt műsoron.
háát nem full sör volt: volt azért Paulaner (egyik haver hozott 4 üveggel külföldről nemtom honnan) aztán a helyszinen ittunk 2 korsó Amstelt (csak ez volt)
meg nemsört...
meg nemsört...
koszontem.
na ma megyek csapdakoncertre, előtte megyünk iszni egy kicsit... gondolom full sör lesz

koszontem.
Világos vagy barna? esetleg fekete? Részemről maradok a világos, pils tipusú söröknél.
megint alkoholizálok...
vmi állat angol sört iszok
Shepard Neame - Spitfire
asszem ez a neve, 4,5%-os könnyű világos sör :;-)
vmi állat angol sört iszok
Shepard Neame - Spitfire
asszem ez a neve, 4,5%-os könnyű világos sör :;-)
Bakker a szesztilalom ellenére ma is lement 2 sör, 1 doboz Heineken + 1 üveg Desperados sör, vmi Tequila ízesítésű sör, de állatjó volt !
1ébként ugye vágjátok azt, hogy már rég lehet koccintani a sörrel is ?
a sztori : 1849, leverik a forradalmat Mo-n, Arad, kivégzik a honvédtábornokokat ÉS ERRE a rohadt németek nagy murit csapnak és orba szájba folyik le a sör TOVÁBBÁ koccintanak vele.
Na ekkor (áll.) a magyarock +fogadták, hogy 150 évig nem fognak koccintani ezzel a nedűvel, de hisz Uraim ez az idő már rég lejárt
(In memoriam 1848-1849-es Forradalom és Szabadságharc hősei)
a sztori : 1849, leverik a forradalmat Mo-n, Arad, kivégzik a honvédtábornokokat ÉS ERRE a rohadt németek nagy murit csapnak és orba szájba folyik le a sör TOVÁBBÁ koccintanak vele.
Na ekkor (áll.) a magyarock +fogadták, hogy 150 évig nem fognak koccintani ezzel a nedűvel, de hisz Uraim ez az idő már rég lejárt

(In memoriam 1848-1849-es Forradalom és Szabadságharc hősei)
Nem Scher.SÖRRR!!!
Aktuális lista a dobodós sörökről:
1. Pilsner Urquell
2. Warsteiner
3. Wernesgrüner
1. Pilsner Urquell
2. Warsteiner
3. Wernesgrüner
Egy ki érdekesség a témához: a világon a legtöbbet Beck's (hamburgi) sörböl adnak el. A világ legnagyobb sörtermelő városa pedig Dortmund. (Innen való többek között a DAB.) Volt szerencsém két hetet eltölteni Dortmundban, "végigjárni" a kocsmákat - nem volt gyenge...
amcsi sör se ize se hamva, meg en is megbirom inni, pedig a sört nem szeressem 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egy korsó jó Krusovice a Kehelyben...
Én tegnap nyomattam cseh söröket.Anyámék leptek meg vele egyenesen prágából.Állati volt.Azért tudnak valamit az ottani arcok😊
Tegnap egy rekesz Budvart vettem. Adtak hozzá ajándékba kis Budvar kamiont. Nagyon fasza.
én azokat 100méteres bor néven ismerem... de nem offolom szét vele a söröstopicot
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
bor is van ingyen, gondolom jofajta buvar bor 😊 mindegy kolaval ugyis az a finom
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A világ (egyik) legfinomabb söre. Ma este valami olyan helyre megyünk, ahol 2500-ért eszel-iszol, amennyit bírsz. Jó buli lesz.
Tegnap benyaltam két pilsner urquellt a Castroban.
Fincsi volt.
Fincsi volt.
www.radeberger.de Ezt nézzétek meg! Marha szomjas lettem tőle. Éppen edzés után vagyok. Gyorsan le kell gurítani egyet...