3817
Kinek, mi a kedvence?
  • The Garrett
    Ez szép :D
  • Gandalf51
    Nézzünk a pohár fenekére!
  • The Garrett
    gondolom inkább az érdekelné hogy lehet külföldről becsempészni :)
  • Gandalf51
    Hétvége Leányfalun: egy kis RPG és sör! :)
  • Gandalf51
    Remélem ez elég jó:
  • Coine, The A&O
    aha, és egy sör 1 Euro.
    most voltam aug. végén Bécsben és minden elég drága.
  • dikki*yysw
    Ja az nagyon durva. Tavaly 2200 ftért vettem egy üveggel, itthon a legolcsóbb 5000 volt.

Most szlovákiába akarunk átruccanni pár haverral, merthogy hozunk pár liter söröcskét meg egyebet. Nem csak üvegben, hasban is :D
  • Degec
    minek akarsz te szeszt csempézni külföldre?
    külfölön mindenhol olcsóbb mint nálunk :D
    osztrákoknál 11 euro a Jäger
  • Balo
    hogy lehet a legjobban szeszt csempészni külföldre? Gondolok itt olyanokra, hogy kenyér belét kivájni és abban... Mondjatok ötleteket!
  • Coine, The A&O
    Soproni Ászok nagyon megy most nálunk (tehát nálam is :D), 109+üveg, szeresssük mert nem rossz és még az adrenalin is megvan, hogy nyerünk vmit, bár idáig csak "Egészségére" volt...
  • Coine, The A&O
    Ott legalább jó kis "eredeti" szlovák sörök vannak, nem úgy, mint itt Bp-n, ahol csak import nemzetközi Zlaty van, ami közel sem olyan, mint az eredeti.
  • Degec
    ja abszint jó a B52-re :)
    komárnóban is vannak olcsóbb helyek de mi a legdrágább helyre járunk nem tudom miért
    a boltban én is 15-ért vettem az üveges Zlaty-t meg 13-ért valami más szlovák sört
  • Coine, The A&O
    Akkor már Párkány, ott a sörök 15-20 korona között vannak, csocsó és zenegép szintén 10 koronával megy, Borovicska és Becherovka is olcsó, továbbá öngyilkosoknak ott az abszint is :)
  • Degec
    komárnoban 72 szlovák korona a Guiness és ez elég drága hely 26 a Kozel és aszem 23 a Zlaty és 10 korona egy szar zseton a csocsóba
  • Balo
    Nem alszok el, csak elálmosodom, hát elég szar...
  • Ali
    Ha jó oldalakat akartok látni, érdemes egy pillantást vetni a "radeberger.de" és a "wernesgrüner.de" -re...
  • Evil
    sot, egy ket soros wallpaper is johet(guinness, heineken, stb.) ,nem igazan talaltam ilyeneket.
  • Coine, The A&O
    aki tud linkeljen már be sörös képeket, amiket ő maga csinált, kevés a kép a topikban :)
  • Coine, The A&O

Kassa, május 30 körül :), barna Zlaty.
  • The Garrett
    Én tudok: jó társaság+ pia. Én sose aludtam el :)
  • SnatcH ala HSZ
    Üdvözletem :) Mi 1 éve jártunk Csehországban, nekem U Fleku felejthetetlen élmény. Nem is fogom dícsérni a sört, már elöttem megtették. Idén egész nyarat végigittuk haverokkal főleg sör no és csocso (2 nem megy egymás nélkül:) Most hogy itt a suli nagyon szánalmas a helyzet, mert nincs egy osztálytársam akivel beülhetnénk sörözni suli után vhova. Mostani helyzetem meg csak fokozza a problémát mert allergiás rohammal mentem minap dokihoz írt is allergiás gyógyszert, aminek a cetlijén persze rajta van hogy amég használom a bogyókat nem fogyaszthatok alkoholt :(( Ez van.. Majd jön a vezető sör?! :-) Jah visztup á násztup nekem is megmaradt :PPP
  • Coine, The A&O
    Igyál mégtöbbet azt berúgsz. Vagy igyad hamar és ugyanúgy berúgsz, rosszabb esetben rosszul leszel azt répa :D
  • Balo
    tudtok az ellen valamit, ha a pia elálmosít?
  • Coine, The A&O
    jajj anno még tudtam...a villamoson más volt a "következő megálló..", mint a metrón.
  • Ali
    ukoncsete proszim visztup á násztup, dvesezsze záviráji sprisnyi sztrányice Krzsikova...
  • Ali
    Svejk kocsmája a "Kehely" a szörnyű cseh nyelven "U Kalicha" az más. Az az I.P.Pavlova megállónál van. De biztos ivott az U Flekuban is...:)
  • observer
    Ott ivott Svejk is. A lejobb kocsma a világon. Az a fehér és fekete csapolt sör.Vazzeeeee...
  • observer
    Kérem a kiszállást és beszállást befejezni!
    Köszönöm
    Jó reggelt, napot, estét.

Jano húúú tiszi rityi jaszom túúúúúú.

Bozse moj, aj bozse szladky.
    Csorobis?
  • The Garrett
    Ez mitjelenT? :)
  • Coine, The A&O
    ukoncsete proszim visztup á násztup, dvesezsze záviráji
    gyekuji
    dobre ránó, dobri den, dobri vecser
    :)
  • Ali
    Az a 600 éves kocsma az "U Fleku" volt. Párja nincs sehol a világon....
  • galocza
    becherovka rulz (ma is ittam 8), de aki pilsner urquellt dicsőit, nem ivott még staroprament! sokkal jobb (és olcsóbb - max 20-22 korun/stück). ja, dobozossal ne próbálkozzatok az iszonyat s**r... gambrinust felejteni. ha prágában jársz, 1x meg kell próbálni a házi söröket (u fleku 100+ korun/3,5(?)dl de finom és ki kell próbálni. onnantól staroparen. ja, finom az u kalicha barna söre is (jedn/dve cserní proszim 8), de - ára miatt - szintén csak kipróbálásra való...
    köszönet: gyekuje
    elköszönés: na szkledenáú
    metró: ukontyicseproszimavíszupánásztukdvezsesezavíráji.
  • HuAn82
    Becherovka az nagyon jóóóó!!!!
  • szando
    Pedig barna sörök rule! Éppen most ittam meg az utolsó cseho.-ból hozott Krusovice Cerné-t :( Én a Kaiser-Amstelt is szeretem, de az igazi mégiscsak a cseh meg az ír.
    A málnás sör meg szaaaar...
  • szando
    Én is most voltam Prágában, de csak 3 napra, úgyhogy annyit nem ittam, mint Coine :)
    VELVET, Pilsner, Staropramen (világos és vörös), valami 600 éves kocsma házi fekete söre, Krusovice (fekete és világos), Guiness (95 koronáért :/), Becherovka, almapálinka,1 litér 1:2-es vodkanarancs, abszint fogyott. És mindezt 2 éjszaka! Uhhhhh, visszagondolva kicsit necces volt :DD
    Coine, a Velvetet bánhatod hogy nem próbáltad ki, olyan selymes, krémes sör, mint a Guiness, csak világos. Amikor kicsapolják, ugyanúgy habzik az egész sör, mint a Guiness.
  • The Garrett
    És majd elfelejtettem 2 kép arról a bizonyos málnássöriről :)

(legalább kipróbálom megy e a linkelés :)
  • The Garrett
    MEg a görög FIX :)
  • The Garrett
    Azokhoz még nem volt szerencsém :/
  • Coine, The A&O
  • Balo
    Zlatyi Bazant rulez!!!!!!!!!