3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#894 keserű
Szar
-
szando #893 tok izlik ez a miller is, most azt iszogatom itt a gep elott -
szando #892 ja,es en nemhogymegvetem a kevert soroket, meg az izuket se szeretem... radler, malnas sor szaksz -
szando #891 carlsberg, guinness, zipfer ;) -
G_ArchAngel #890 Ha meccs van és csak inni kell: Sopronig Mászok, vagy Borsodi... (meg Carlsberg, mikor levolt árazva:D)
Buliban: Beck's, Beck's Gold, Hakkinen vagy csapolt Stella... -
Ali #889 A hazaiak közül a Borostyánt kedvelem a legjobban, annak ellenére, hogy én leginkább pils söröket iszom. A Borostyánnak még a színe is gyönyörű.
Júniusban a szászoknál rengeteg csapolt Radebergert és Wernesgrünert ittam - isteni... -
#888 mindenesetre csatlakozik az uveggyujtemenyembe :D -
#887 nemtudom,..... horvát feliratost biztos nem :D -
#886 Tuborgból sajn már csak az inport az igazi
a magyart elb*szták.... -
#885 IGAZ!!! -
#884 hozzátenném még a Tuborgot, és a Flensburgert is...
bocs -
#883 azoknak, akik ne ittak jó sört...
Heineken, Puntigamer, Warsteiner -
#882 radlert még nem is ittam :D
soproni, borsodi über alles!444 ^.^ -
#881 DE. Én mondjuk nem nevezném SÖRnek a tequilás/narancsos/tejszínes/borsos/málnás szarságokat. MAx a Radler ami elmegy. A többi régen elvesztette sör mivoltát. -
szando #880 olyat mo-n is lehet kapni nem? -
#879 Hmmmm kaptam horvátországból 1 üveg DESPERADOS sört.
tequilas citromos sör volt kb 6% alk tartalommal.
hááááááát ha még ittatok mennyeit, ez az volt -
#878 az :) -
#877 up -
Ali #876 Megvettem a szilveszterre esedékes rekesz Borostyán sört.... -
#875 Garret: nem baj, jó lesz akkorra is, nagyon megköszönném.
Darkhorse: megnéztem, de ott egyetlen egy komolyabb cikk volt, az is sajna a fehérjéket elmezte, és nem a szénhidrogéneket:( -
#874 http://www.sor.lap.hu/ -
#873 megpróbálom megkeresni pontosan melyikbe és bescannelni.. de ez 1-2 nap lehet :/ -
#872 Huuu valamelyik (nem is oly régi) FHM be volt a sörről MINDEN leírva. Előállítás, testre gyakorolt fizikai kémiai hatások... minden. -
#871 senki se tud semmit? -
#870 Gyerekek, nagyon kéne a segítségetek! Kaptam 2 hetet, hogy felkészüljek egy előadásra kémiából, melynek témája a sör. Miből készül, hogyan készül, milyen kémiai folyamatok játszódnak le, milyen szénhidrogének vannak benne ilyesmi. Röviden kitérhetek a hatásaira is. Sajnos attól a tanártól kaptam, aki írta a kerettantervet, úgyhogy nagyon igényesnek kell lennie. Ha tudtok bármilyen segítésget nyújtani, vagy szakirodalmat (neten, könyvet), az nagyon jó lenne, el is megyek érte ha van könyved, nagyon fontos lenne.
Előre is köszi. -
#869 Fogalmam sincs... nem találnék vissza oda :)) -
#868 én akkor már tavaly november óta végzem ezt a hadműveletet, csak én a párkányi fronton dolgozok. -
#867 Észak-Komáromban melyik műintézményben jártál? -
#866 Az a szép.. miénk lesz a Felvidék :)
Az ellenállás új metódusát találtam ki. :)
Szép lassan elhordom egész Szlovákiát. Szerdán kezdtem: vonattal el Komáromig, át a határon, be egy kocsmába. Megittunk egy csomó sört (korsó: 120 ft), meg pár felest (70-80 ft), aztán vissza.
Hazafelé a vonaton aztán kiraktam a hasznos terhemet, és két hét múlva megint megyünk.
:) -
#865 jobb is, nem kell tovább lépni :)
légyszi ne ! :-)) -
#864 hát akkor még igencsak kezdő vagy :) -
#863 Jövő héten valószínű lesznek még új képek. Legközelebb majd figyelek a vakura! :) -
#862 én nem vagyok nagy sörös (15 éves vagyok, és egy éve még utáltam is), de nekem a heineken, meg horvátba szoktam inni vallmi rabad, vagy mit, aminek nagoyn szar utóíze van, de amikor iszom akkor nagyon király. csak aztán szar. -
#861 amúgy télleg díjnyertes kép lenne, ha a jobb felső sarokban nem látszana a vaku. -
#860 mármint a 850-t tuti fényképezővel, csak a 853-t nemtom mi vel, de gondolom az is fényképezővel. -
#859 fényképezővel, vagy studio max félékkel? -
#858 komolyan mondom ez díjnyertes kép lenne! :D -
#857 A nap mottója:
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé... -
#856 Ma készítettem. :))) -
#855 tyű :)
nem sámli