3952
Kinek, mi a kedvence?
-
(tequlias sör) -
hát igen a 2 kedvenc szeszes italom párosítása:
egyik kedvenc söröm, de nehezen jutok hozzá...
hiszen nem kapható a sarki közértben :Ð
el kell menni ahhoz a metro-ba.. -
pzs #1026 NU de valaki mondjon má valamit mondjuk , hogy : legjobb itala a földön a SÖR -
szando #1025 najó a Leffe természetesen már megvolt :)
meg amit onnan hoztak ajándékba, pl Duvel (valami tizenakárhány százalékos..) -
Ursust már láttam itthon is. -
Belgiumot sürgősen pótold. Kezdjed pl a Leffe-vel :) -
szando #1022 jáj, kedvenc topikom! :)
Amit nagyon szeretek, azok a cseh/szlovák sörök, Staropramen, Krusovice és Kelt. Illetve bármelyik nevesebb kocsmában Prágában a házi sörök.
Németek közül Bitburger, és talán még Becks, de a német sörök annyira nem a kedvenceim.
Északról a dán sör igazán említésre méltó, nekem a Tuborg a Carlsberg előtt van, bár tény hogy a Carlsberget sokkal többen jobban szeretik.
Ha Romániában jártok, az Ursus-t ajánlom, messzebb keletebbre még nem jutottam sajnos :(
Angliában, Írorszában a kedvenc természetesen a Guiness és a Kilkenny. Próbáltam mást is, de nem igazán jött be egyik sem.
USÁban a Miller és a Corona (itthon Coronita) ízlett, bár azokat nem nevezném sörnek :) azért nem voltak rosszak :)
Ázsiai sörökkel kapcsolatban szegényes a tudásom, ami biztos hogy a török Efes nekem nagyon bejött :)
Afrikából is csak Egyiptomról tudok nyilatkozni sajnos, ott amit a szállodában csapoltak nem vált kedvencemmé, de nem volt rossz sem, egy könnyű sör a tengerparton - nem is kellett jobb :)
Röviden ez az én sörkalandjaim gyűjteménye, sajnos egy nagy rész, Belgium/Hollandia még nincs benne, de ami késik nem múlik :)
Kiegészíthetitek ha van kedvetek nyugodtan :) -
pzs #1021
1 bartátom hozta hollandiából sajnos nagyon gyorsan kifogytak , pedig sokan voltak "testvérek" :)
-

-
Rosszul emlékeztem, "csak" 10%os :) -
-
Van egyébként Mon valami sörkereskedés, ahol ilyen spéci sörök vannak? Nagyon vágyom rá, hogy újra ihassak ilyet, de nincs kedvem most ezért belgákhoz menni :)
Egyébként van egy még spécibb Westmalle sör, a Westmalle Extra, olyat csak a kolostorban adnak :) -
Ugyanilyen pohárból ittam :)
-
Nekem a Westmalle a kedvencem. Belga Trappista sör. Trappista szerezetesek főzik. Nagyon finom, és kb 13-14 %os, viszont az ára is nagyon húzós :( Magyarországon nem is nagyon láttam, de Belgáknál 5 euro volt egy üveg ilyen sör. -
Ronny #1014 nem tudjátok hol lehet kapni He'brew Geneis Ale-t? -
szando #1013 

-
G_ArchAngel #1012 A SÖR, mind felett - a többi az színes víz kislányoknak, talán még a Guiness, ha Kilkenny-t nem lehet kapni...
[center][center]
-
ehh, fájjj -
Szerencsére nem kötelező ugyanazt szeretnünk....
-
pázzeg:
-
Én ezt szeretem:
http://www.potrebitel.co.il/Potrebitel_graphics/Topic/fgh3456cghx.jpg -
szando #1007 hátakkómi? :DD -
az, hogy az nem sör :I -
szando #1005 nem mondanám a coronitára hogy sör
inkább ilyen... lötty :D
kurva drágán :D -
-
-
Hát tény, hogy nem olcsó sör a Coronita... de legaláb télleg nagyon finom... -
mi bajod vele? -

carlsberg pfujjjjjj :IIII
-
és ezt szeretem
-
260 forintért veszel a teszkóba :) -
csak marha drága -
Realtibi #996 Ivott már itt valaki Coronitát??
/mexikói kukorica sör/
nekem nagyon izlik -
Realtibi #995 Nagy Liverpoolos vagyok
aztán még nem is ittam Carlsberget.
-
a Borsodi a best! -
Nekem ez -
Ezt nem tudtam... De ha meg se érzed, akkor mind1 
Max a haver nagyon "beflasshel" tőle (szimulál mint állat)..
-
szando #991 :)
pedig jobb hogyha tőlem tudod hogy az euban legális a thc, de csak iszonyatosan kis mennyiségben, amit kb meg se érzel. -
Benelux -
Nem hiszem,h a benlux államokon kívül engedélyeznék még valahol...

[center]
és ezt szeretem