A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kezdett még remegni a kezed ? 😊
koszontem.
itthon is lehet kapni Zlaty Bazantot a Corában meg ilyen helyeken de összehasonlítva az eredti szlovákkal nem az igazi.. de még mindig jobb mint a kommerz tömegsörök...
csapoltban én sem láttam még ZB m.o-on 😞
csapoltban én sem láttam még ZB m.o-on 😞
koszontem.
Csak átmegy az ember Esztergomnál a hídon a Felvidékre és máris 100 FT.-nak megfelelő összegért ihat az ember ilyen finomságot. A baj csak az, hogy útlevelet kérnek a megyehatáron.
A tótoknál ittam barna Arany Fácánt is., csapoltat. Itthon még nem is láttam ilyet.
hát nem tudom én hetente iszok haverokkal 1-2 alkalommal (nemtom te mennyit) de ettől még nem vagyok alkoholista mert bírom nélküle is!
koszontem.
mondom 1 lépés választott/választ el az alkoholizmustól....a cigit már abbahagytam szombat óta, most jön ez....télleg durva amit nyomok/nyomtam, már 3 hete folyamatosan !!!
ejjnye nem kell rehab... vagy ennyire súlyos volt a helyzet?
koszontem.
és a mai nappal befejeztem, önkéntes rehabra mentem, bye bye alkoholo, kicst durva volt az elmúlt időszak...ahogy a filmben is : -nem, csak 1 lépés választ el....
hmm Zlaty Bazantot utoljára szlovákiában ittam a télen 

koszontem.
azt én is ittam valamelyik nap
de most éljen Május 1 és az unokatesóm faterja aki a Borsodi sörgyár egyik főnöke és meglepett 1 NAGY REKESZ HEINEKENNEL a családi hússütés alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!úgyhogy ma is jól elleszek 😊))))))))))))))))))))))))))
de most éljen Május 1 és az unokatesóm faterja aki a Borsodi sörgyár egyik főnöke és meglepett 1 NAGY REKESZ HEINEKENNEL a családi hússütés alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!úgyhogy ma is jól elleszek 😊))))))))))))))))))))))))))
koszontem.
Négy hónapig volt nálunk egy kanadai haver. Beutazta egész Európát, végigkostolta a söröket és a Dreher ízlett neki a legjobban.
lehet itt is kapni Carlsberget, csak az a gáz, hogy import és 1 0,33-as üveg 329 Ft asszem......
Stella Rulez!!
ma mekkora alkesz banda jött össze...kemény römi parti volt 6 liter sör után 😊))
MA volt : Amstell, Heineken, Tuborg, Edelweiss
MA volt : Amstell, Heineken, Tuborg, Edelweiss
van itthon leffe, de csak a nagyobb bevásárlókp-okban láttam eddig, de ot sem olcsók!
koszontem.
:-) ANGOL SÖRÖK IS ELÉG YÓK , AZOKNAK AZ A TULAJDONSÁGUK HOGY NEM OLYAN ERŐSEK , SZAL LEHET ŐKET VEDELNI EZERREL !!
-DE ANGOL SÖRÖKBEN IS A BARNÁK A LEGJOBBAK ,
A SOK MOCSKOS IR MEG ISSZA A gUINIST :-) NEMMONDOM NEM ROSSZ , DE VAN NÁLA 100-x JOBB IS ,
TUDTÁTOK HOGY A gUIINIS ANGOLA NEMZETI ITALA ? :-)
ÉS EZ HALÁL KOMOLY !!
-DE ANGOL SÖRÖKBEN IS A BARNÁK A LEGJOBBAK ,
A SOK MOCSKOS IR MEG ISSZA A gUINIST :-) NEMMONDOM NEM ROSSZ , DE VAN NÁLA 100-x JOBB IS ,
TUDTÁTOK HOGY A gUIINIS ANGOLA NEMZETI ITALA ? :-)
ÉS EZ HALÁL KOMOLY !!
Kilkenny-t ismertek
? tegnap este jött rokonunk angliából és hozott egy -két finomságot..
Kilkenny, Guiness.. 😊 kezdek rászokni a fekete sörökre
jah meg ittam valami búzasört is pénteken suli után.. kitettek mellé egy tányér RIZST és mondták hogy pakoljuk bele... csak elfelejtették mondani, hogy csak óvatosna, mert nagy mértékben reakcióba lép a sörrel és kifolyik az egész 😊)))
És a végére egy jó kis üveggel való koccintási módszer:először az üveg két oldalát ütitek össz eztán a TE üveged aljávla ráücc egy óvatosat a TÁRSAD üvegének tetejére... ha jól csináltad akkor a fél üveg ki fog folyni a társadnak.. 😊))))))))
? tegnap este jött rokonunk angliából és hozott egy -két finomságot..
Kilkenny, Guiness.. 😊 kezdek rászokni a fekete sörökre

jah meg ittam valami búzasört is pénteken suli után.. kitettek mellé egy tányér RIZST és mondták hogy pakoljuk bele... csak elfelejtették mondani, hogy csak óvatosna, mert nagy mértékben reakcióba lép a sörrel és kifolyik az egész 😊)))
És a végére egy jó kis üveggel való koccintási módszer:először az üveg két oldalát ütitek össz eztán a TE üveged aljávla ráücc egy óvatosat a TÁRSAD üvegének tetejére... ha jól csináltad akkor a fél üveg ki fog folyni a társadnak.. 😊))))))))
koszontem.
Sokfelé lehet már kapni, világosat és barnát is, 225-250 között mozog a 0,33-as üveges...................és nem vagyok alkoholista 😊)
Amstelt kortyolgatok mostan...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ma, pedig végre bekóstoltam 1 üveg Tuborgot és amint látom erősen viszem ezt az alkesz topicot is, sebaj ! ;-)
Ezen én is gondolkoztam mielőtt leírtam volna, de nem tudtam feloldani az ellentmondást. Mindegy, a lényeg, hogy isteni finom.
cserép <-> üveg
műanyag vécédszka
cowboylány
betontalpfa
😊
műanyag vécédszka
cowboylány
betontalpfa
😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
cserép - üveg
műanyag - vécédszka
cowboy - lány
betontalpfa
😊
műanyag - vécédszka
cowboy - lány
betontalpfa
😊
Münstereifeler Weizenbier! Cserépből készült csatos üvegben!!!
Rögtön elpirulok.
...mint régen...
Na de mosmá megyek melózni.
...mint régen...
Na de mosmá megyek melózni.
De.
De ugye nem haragszol?
Neked üldözési mánia, nekem meg rosszindulatú humor.
Viszont én nem is akarom kezeltetni, de hát ezt már megbeszéltük.
De ugye nem haragszol?
Neked üldözési mánia, nekem meg rosszindulatú humor.
Viszont én nem is akarom kezeltetni, de hát ezt már megbeszéltük.