A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy gólyatáborban lement napi 8-10 üveg, most 4-tõl elszálltam a múltkor, igaz tök éhgyomorra, és még egy tequila ráment, de ez sem gáz? 😊)
Úgy vettem észre az "alkoholra szûz szervezet" jobban bírja. Késõbb, a tapasztalt vén ivók már nem tudnak annyira inni mint a kezdõk.
az, hogy nekem nem ízlik, és nem iszom, az már egy.szoc.prob. de az alkoholtartalmától eltekintve SEMMI egészségkárosító anyag nincs benne.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Keddtõl péntekig minden nap ittam valamit. Régen ez fél évi termés lett volna :/

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
amúgy most hoztak rengeteget az országba (kis import ugye...), mert már a sarki közértben is lehet kapni 😊
A Jazzgardenben csapolták(!) Leffe a neve!
Ilyn volt:
=>matek elfelejtve!
Jujj utolsó hétre suliban terveztük, hogy iratunk igazolást és lemegyünk a tiszapartra hvg-re 3 rekesz sörrel 4 en!! ÉS KEZDÕDHET IS A NYÁR!!!!!
koszontem.
koszontem.
amúgy boltban asszem 2400-500 körül van.
koszontem.

Nem szép dolog lopni...de hasznos!
Hol lehet ilyet csórni?
De meg is volt a sok szomjas torok, elfogyott két nap alatt, 10 fiú volt rá 😄
Ha nagy bulit szerveztek és tényleg sokan vagytok, érdemesebb a nagy, 50 l. hordót megvenni, és 500 ft.-ért bérelhetõ a csapoló hozzá.
De azért erre sok szomjas torok kell...
múltkor láttam, ilyen 5 lityós hordót, csak Wernesgrünerben és Radebergerben a GRobyban 😊
3990 darabja, kicsit drága...

Jah moszt fogtok szidni elég rendesen!:
megkostoltam a tesco gazdaságos sört!!!!!!!!!
mindent ki kell 1x próbálni... hát ezt CSAK 1x...
koszontem.
koszontem.
jah tegnap betévedtünk egy kocsmába, ami frissen nyílt a város szivében...kértünk fejenként egy korsó sört, mikor a csapos csaj megkérdezte, hogy biztosak vagyunk e benne, nem kérünk e inkább üveggel... aztán rájöttünk miért: 2 Literes korsó volt! akkorát néztünk hogy csak na! meg mondtuk hogy akkor 2 korsót kérünk , hogy a másikba lehessen hugyozni! de megbirkóztunk vele a végén!!!!
koszontem.
Minket osztálykiránuláson hívtak meg tanárok - ofkorsz közpénzből - tokaji pincében egy-egy pohárkára, persze a csajok nem itták meg.. 😛
koszontem.
már hiányzott, na persze nem függőség szintjén !
koszontem.