3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#934 ottakringer
hohhadejó!!!
most hoztam be egyet ^^ -
szando #933 ha mar a specko soroknel tartunk pragaban van par hely ahol tobbszaz eve valtozatlan receptu hazi sort adnak... na nekem meg az a kedvencem... -
szando #932 nemszeretem a buzasort :// -
#931 Ja persze a csúcson nálam a szűretlen búzasör van, de most csak a mindennapi termékekrő beszéltem. :-D -
#930 Magyar sörök közül én a Drehert szeretem külföldiek küzöl meg a Gössert és a Pilsner Urquellt. -
#929 nekem a magyar sörök, bár a heinekent is szeretem
multkor megittam vagy hármat :D
nem gyengén alászedtük :) -
szando #928 mit isztok mostanában? én nagyon rákattantam a zipferre, csak az a gáz h elég drága... borsodi bivalyt én is komázom :) -
#927 hát, igen, az tényleg nem ajánlott, mert az már komolyabb veszélyt jelent... -
#926 jah... -
#925 vagyis csak megkérdezte -
#924 #913 -
#923 és ki akar sörre gyógyszert bevenni? -
#922 Ez igaz. :) Csak bizonyos gyógyszerekkel nem túl jó -
#921 A sör nincs jó hatással a májra, ez igaz. Viszont ha már úgyis annyi mérget viszünk be a szervezetünkbe nap mint nap( a különböző adalákanyagokra gondolok itt pl.), akkor sztem egy-két üveg sör nem oszt nem szoroz... -
#920 Kaiser mostanaban budos/szarizu.
regen csak a Kanizsai (markas...) volt ilyen, de mostanaban kaiserbol is kifogom az ilyet -
#919 Ja és attól függ hogy milyen gyógyszerrel sörözöl! mivel mindegyiknek különböző és akár több hatása is lehet ami súlyosabb dolgokat is előidézhet azon kívül, hogy a májnak nem tesz jót. -
#918 Nos ez pont olyan dolog, azt figyelték meg hogy egy gyereknél májelégtelenséget vált ki egy kis mennyiség is, valaki meg nagyon bírja. Ez az immunrendszertől és az érzékenységtől függ, tehát mindenkinél változó!
De a gyógyszer is és a sör mint méreg terheli a májat a lebontással, együtt erősítve a hatást. Ez tehát emberfüggő, csak azt tudom mondani, hogy amit montál annak biztos nincs gyógyító hatása :) -
#917 mármint csak azzal együtt :) -
#916 De par sor belefer? Fiatal szervezet...
Egyaltalan milyen hatasa van? Elkezd csavarni?:D -
#915 Borsodi bivaly rulez -
#914 Májkárosító a sör +plusz még a gyógyszer is ott bomlik le sazl nem túl jó... -
#913 Par korso sor milyen torzulasokat okoz, ha antibiotikum kura alatt iszom? -
#912 kib+ jó ez a Kozel. Találtam még egy dobozzal a táskámban :) -
#911 pff egyiket se szeretem a 3 közül :P
de azért -
Cat #910 Nemzetközi elismerés magyar söröknek
Ismét rangos elismerésben részesültek a magyar sörök; a Monde Sélection, Nemzetközi Minõsítõ Intézete két arany és egy ezüstéremmel díjazta a Gösser, a Kaiser valamint a Soproni Ászok márkákat.
Az 1961-ben alapított Monde Sélection, az Európai Unió független Nemzetközi Minõsítõ Intézete minden évben a legkülönbözõbb élelmiszer-kategóriákban ítél oda minõségi díjakat. A rangos megmérettetés sör kategóriájában, a magyar sörök évtizedek óta, már szinte hagyományosnak mondhatóan tiszteletreméltó eredményeket érnek el. Évek óta rendszerint a Soproni Ászok, a Kaiser, a Gösser valamint a Steffl sörök részesülnek arany vagy ezüst fokozatú elismerésben. 2004-ben a Gösser és a Kaiser márkák arany, a Soproni Ászok pedig ezüstérmet nyertek. -
#909 Amikor katona (katonának látszó tárgy) voltam és kiszolgáláson voltunk,az egyik sörös kocsiról pukkantottunk egy hordó borsodit. Csapszerkónk nem volt,ezért leflekszeltük az alját. Bubi nem sok volt benne,de jó vót az úgy is. -
#908 Voltam 2 haverral egy kis sör túrán Szlovákiában (Zólyómban) pár nappal ezelőtt.
Utólag kiszámolva cca. 25 lityó sört szopogattunk el fejenként. Az arany fácán - zloty blazant, ha jól emléxem kemény 125 ftnak megfelelő koronába került.
Hazafelé jövet vettünk 1 karton Kozelt. (Ez egy nagyon finom szolvák sör, ennek ellenére nálunk gyártják). A városi ABC-ben kemény 97ft/doboz volt. :)
Mire hazaértünk a 7 órás vonatút alatt elfogyott az összes :) -
#907 ez csak azért megdöbbentő, mert a jómultkor, a lánchíd melletti belga sörözőben néztem az itallapot (nem egy olcsó hely) és ott 410 volt
hadd nem mondjam, hogy a belvárosban is max 330-380 -
#906 miből van az a stella? :D -
#905 jaja
jó kis dán sör
az isten! -
#904 képzeljétek a Don Pepében 1 korsó Stella 420 Ft -
K.András #903 Nemtom én inkább iszom egy jo sört mint három olyat ami esetleg nem izlik annyira,persze ha izlik akkor tök mindegy mennyi az ára vagy mi a neve lehet 100 ft is ha jo vagy lehet 500 az sem érdekel... -
#902 Sárkány sör az atyaúristen! :DD
Inkább iszom 3 ilyent 99 ft-ért, mint egy igényest 300-ért.
És dobozos. És jó. És egy karton elfogy egy héten albérletben. :D -
szando #901 nem ittam meg, de most mar kivancsi vagyok :)
Londonban amugy kanaan volt nekem tavasszal, csomo sort ittam, bar igazan csak a guinness izlett, meg a kilkenny -
#900 is -
#899 hmmmm murphy'st 1 helyen lehet kapni miskolcon, de ott 1 kávé it 600Ft :P -
#898 Carlsberg tényleg jó, Zipferból egyszer 24óra alatt megittam kb. 4vödörnyit, azóta nem szeretem :)
De a Guinness-t sztem tényleg a nagyon ínyencek tudják csak értékelni...Most Reisenbrau-t iszom, 100Ft és marha jó! -
#897 MAi menü 1 üveg Kilkenny volt az esti filmhez ;) -
LeedsRWhite #896 -
#895 bormustkonyak