A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G@b0r
multkor beleöntöttem egy pohár sörbe 2 kanál cukrot és megittam. Azóta utálom a sört 😄

Coine
Sehol nem vagytok, én kisérettségi után 2 hétig folyamatosan alkoholizáltam, aztán (önkéntes) elvonóra mentem 😄D

ma is az volt kisérettségi matekból=>idegesség=>suli után irány az kocsma=>2 üveg amstel 3deci tabl bor=>matek elfelejtve!

Jujj utolsó hétre suliban terveztük, hogy iratunk igazolást és lemegyünk a tiszapartra hvg-re 3 rekesz sörrel 4 en!! ÉS KEZDÕDHET IS A NYÁR!!!!!

koszontem.

Coine
ma volt Dreher gitározás elõtt 😊

Gondolom az utolsó nap este nagy sörözés lesz...
jah ma suli után volt Carlsberg! méltó befelyezés egy szar nap után!

koszontem.

ehh nekem 1500 ért hoztak sapi nélkül egy hordóval 😊))
amúgy boltban asszem 2400-500 körül van.

koszontem.

vizes
YEAH!!!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Jó meleg volt a Balatomnon a Pünkösdi ünnep alatt el is fogyott a 90 üveg sör (4 emberre).
vizes
Ejnye-ejnye!
Nem szép dolog lopni...de hasznos!
Hol lehet ilyet csórni?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Dikkma
Mi egyszer loptunk egyet 😄
De meg is volt a sok szomjas torok, elfogyott két nap alatt, 10 fiú volt rá 😄
vizes
Igen öt lityis...
Ha nagy bulit szerveztek és tényleg sokan vagytok, érdemesebb a nagy, 50 l. hordót megvenni, és 500 ft.-ért bérelhetõ a csapoló hozzá.
De azért erre sok szomjas torok kell...

Coine
tegnap ittam "új" Dreher classicot, nagyon máyer, legjobb madzsar ser..

Coine
Amúgy Amstelt én is szeretem.

Coine
ez ugye 5 literes ?
múltkor láttam, ilyen 5 lityós hordót, csak Wernesgrünerben és Radebergerben a GRobyban 😊
3990 darabja, kicsit drága...

vizes
Így kezdõdik a buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

vizes
A kedvenc söröm...

hol lenne máshol!

Jah moszt fogtok szidni elég rendesen!:
megkostoltam a tesco gazdaságos sört!!!!!!!!!
mindent ki kell 1x próbálni... hát ezt CSAK 1x...

koszontem.

Miskolc!!!!

koszontem.

Coine
bort nem kocsmában ittunk, hanem itt nállam 😊
amúgy hol van ez a hely ahol 2 lityós a korsó ? 😊

a bor is kiály, de azt nem szabad kocsmákban inni! de gondolom ezt mindenki tudja...

jah tegnap betévedtünk egy kocsmába, ami frissen nyílt a város szivében...kértünk fejenként egy korsó sört, mikor a csapos csaj megkérdezte, hogy biztosak vagyunk e benne, nem kérünk e inkább üveggel... aztán rájöttünk miért: 2 Literes korsó volt! akkorát néztünk hogy csak na! meg mondtuk hogy akkor 2 korsót kérünk , hogy a másikba lehessen hugyozni! de megbirkóztunk vele a végén!!!!

koszontem.

Coine
jaja, fejenként megittunk vagy 7-7 decit, jóvann, az nem 2 üveg, de majdnem 😊

Dikkma
Fejenként? 😊
Minket osztálykiránuláson hívtak meg tanárok - ofkorsz közpénzből - tokaji pincében egy-egy pohárkára, persze a csajok nem itták meg.. 😛
Coine
ma borozás volt, 2 üveg 5 puttonyos Tokaji :-D

Én is csak akkor szoktam, ha én vezetek és a többiek jókedvűen isznak. Az érzés megvan és némelyik még finom is. A kóla felragad a szájpadlásomra, útálom.
ma volt 3 korsó csapolt borsodi, de szerintem azér volt csapolt mer beleengedtek vagy 1 liter fizet... eléxar volt...

koszontem.

Coine
Alkoholmentes sör ? Akkor inkább semmi, jól elvagyok a sör nélkül, de ha már iszok akkor csakis "alkoholost" 😉

Ha nem akarsz alkoholizálni és hiányzik a sörözés hangulata, akkor igyál alkoholmentes Bitburgert! Én is azt szoktam inni, ha vezetek. Szinte észre sem lehet venni rajta, hogy nem "igazi" sör.
Coine
1 hét kihagyás után, ma volt fél üveg Heineken meg 1 pohát Belle Vu Kriek 😊
már hiányzott, na persze nem függőség szintjén !

akkor nagy mákod volt!

koszontem.

Coine
még nem, még időben hagytam abba 😊

nem kezdett még remegni a kezed ? 😊

koszontem.

Coine
csütörtök óta semmi alkohol, jól haladok.

itthon is lehet kapni Zlaty Bazantot a Corában meg ilyen helyeken de összehasonlítva az eredti szlovákkal nem az igazi.. de még mindig jobb mint a kommerz tömegsörök...

csapoltban én sem láttam még ZB m.o-on 😞

koszontem.

Csak átmegy az ember Esztergomnál a hídon a Felvidékre és máris 100 FT.-nak megfelelő összegért ihat az ember ilyen finomságot. A baj csak az, hogy útlevelet kérnek a megyehatáron.
ibrahim
Pedig milyen jo is az a Zlatni Bazant barnába is
A tótoknál ittam barna Arany Fácánt is., csapoltat. Itthon még nem is láttam ilyet.
Coine
de én naponta 1-2 alkalommal....de vége....

hát nem tudom én hetente iszok haverokkal 1-2 alkalommal (nemtom te mennyit) de ettől még nem vagyok alkoholista mert bírom nélküle is!

koszontem.

Coine
mondom 1 lépés választott/választ el az alkoholizmustól....a cigit már abbahagytam szombat óta, most jön ez....télleg durva amit nyomok/nyomtam, már 3 hete folyamatosan !!!

ejjnye nem kell rehab... vagy ennyire súlyos volt a helyzet?

koszontem.

Coine
és a mai nappal befejeztem, önkéntes rehabra mentem, bye bye alkoholo, kicst durva volt az elmúlt időszak...ahogy a filmben is : -nem, csak 1 lépés választ el....

hmm Zlaty Bazantot utoljára szlovákiában ittam a télen

koszontem.

Coine
ma volt Pilsner Urquell, Amstell zöld, Zlaty Bazant (Aranyfácán).
3 sör, 3 ünnep 1 napon.,

azt én is ittam valamelyik nap
de most éljen Május 1 és az unokatesóm faterja aki a Borsodi sörgyár egyik főnöke és meglepett 1 NAGY REKESZ HEINEKENNEL a családi hússütés alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!úgyhogy ma is jól elleszek 😊))))))))))))))))))))))))))

koszontem.

Coine
Ma, pedig volt 1 korsó Guiness, ahh, jah meg Kilkeny is, ír sörök rulez 😊

Négy hónapig volt nálunk egy kanadai haver. Beutazta egész Európát, végigkostolta a söröket és a Dreher ízlett neki a legjobban.
JarŁ
namind1 , akkor maradok a jó öreg drehernél azt szeretem...
Coine
de van de az még drágább, nincs nekem erre pénzem....

JarŁ
szal dobozosban nincs is :-((