3931
Kinek, mi a kedvence?
-
Életem legjobb söre eddig ez volt:
De egyszerűen sehol sem találok ilyet itthon :( (Amszterdamban ittam) -
booyaa #1046 enni jó INNI JÓ baszni jó ez tök baró... -
Búzasör. :-@ -
szando #1044 Törökországban voltunk nyaralni, sok Efes-t ittam ;) Mondjuk ott mást nem is nagyon lehet :D De nem baj, mert én szeretem :) -
Ma volt összehasonlítás :D
Szvsz nem sok az izbeli különbség a Kilkenny meg Guiness között. (persze van, de 3-4 korsó után már nem tűnik fel :DD Utóbbi mintha kicsit "krémesebb" lenne), szal nálam num.1 mindkettő :D
Búzasörkedvelőknek mai ajánlatom:
Franziskainer a becsületes neve, és ha kipróbáljátok örökre el fogjátok felejteni az Edelweisst meg Edingert. -
Szerintem a világos sörök közül a legjobb. Nekem legalábbis ez ízlik a legjobban. (de csakis az üveges, nem a dobozos)
-
G_ArchAngel #1041 de ez nem sör - inkább vmi női partyital:) -
Legjobb! Amióta kóstoltam (kb 2 hónapja kb) azóta mindig van a hűtőben
-
Dudás Vajk #1039 Küldj SMS-t
erre:06-90-629-008
ezzel a kóddal:96582
és ha 5x küldesz
SMS-t akor vissza
kapsz egy üzit hogy
mond el a lakhelyed
és 1 hét mulva kapsz
2000 Ft!!Nekem bevált
-
Rosszul emlékeztem, "csak" 10%os :) -
-
Van egyébként Mon valami sörkereskedés, ahol ilyen spéci sörök vannak? Nagyon vágyom rá, hogy újra ihassak ilyet, de nincs kedvem most ezért belgákhoz menni :)
Egyébként van egy még spécibb Westmalle sör, a Westmalle Extra, olyat csak a kolostorban adnak :) -
Ugyanilyen pohárból ittam :)
-
Nekem a Westmalle a kedvencem. Belga Trappista sör. Trappista szerezetesek főzik. Nagyon finom, és kb 13-14 %os, viszont az ára is nagyon húzós :( Magyarországon nem is nagyon láttam, de Belgáknál 5 euro volt egy üveg ilyen sör. -
Ronny #1014 nem tudjátok hol lehet kapni He'brew Geneis Ale-t? -
szando #1013 

-
G_ArchAngel #1012 A SÖR, mind felett - a többi az színes víz kislányoknak, talán még a Guiness, ha Kilkenny-t nem lehet kapni...
[center][center]
-
ehh, fájjj -
Szerencsére nem kötelező ugyanazt szeretnünk....
-
pázzeg:
-
Én ezt szeretem:
http://www.potrebitel.co.il/Potrebitel_graphics/Topic/fgh3456cghx.jpg

[center]