3817
Kinek, mi a kedvence?
  • szando
    én úgy tudom, hogy igen.
  • Bandee1987
    Én ilyen sört ittam tegnapelőtt:

Faterom munkatársa hozta spanyolból, nem rossz
  • marsu
    Sziasztok!!
    Olyan kérdésem lenne, hogy kaiser bulihordós sör létezik e????

Sürgős lenne, segítsetek!!

• GregSB
    Tigrist próbáltátok már? Kínai sör, ezért csak hosszas baráti unsztolásra kóstoltam meg, de nagyon kellemesen csaldtam benne!

• Wawro
    A legjobb sör a világon a BUDVAR!!! (budweiser a gyendebbeknek) Megyek is es megiszok egy palettaval!
  • GregSB

Spemmer -e vagy? :D
  • I.C.ram
    bocsánat, rossz a kép.

Ilyet ittam :)

• I.C.ram
    Életem legjobb söre eddig ez volt:

De egyszerűen sehol sem találok ilyet itthon :( (Amszterdamban ittam)
  • booyaa
    enni jó INNI JÓ baszni jó ez tök baró...
  • Bajusz Rezső
    Búzasör. :-@
  • szando
    Törökországban voltunk nyaralni, sok Efes-t ittam ;) Mondjuk ott mást nem is nagyon lehet :D De nem baj, mert én szeretem :)
  • GregSB
    Ma volt összehasonlítás :D

Szvsz nem sok az izbeli különbség a Kilkenny meg Guiness között. (persze van, de 3-4 korsó után már nem tűnik fel :DD Utóbbi mintha kicsit "krémesebb" lenne), szal nálam num.1 mindkettő :D

Búzasörkedvelőknek mai ajánlatom:

Franziskainer a becsületes neve, és ha kipróbáljátok örökre el fogjátok felejteni az Edelweisst meg Edingert.
  • GregSB
    Szerintem a világos sörök közül a legjobb. Nekem legalábbis ez ízlik a legjobban. (de csakis az üveges, nem a dobozos)

• G_ArchAngel #1041
    de ez nem sör - inkább vmi női partyital:)
  • GregSB

Legjobb! Amióta kóstoltam (kb 2 hónapja kb) azóta mindig van a hűtőben
  • Dudás Vajk
    Küldj SMS-t
    erre:06-90-629-008
    ezzel a kóddal:96582
    és ha 5x küldesz
    SMS-t akor vissza
    kapsz egy üzit hogy
    mond el a lakhelyed
    és 1 hét mulva kapsz
    2000 Ft!!Nekem bevált![
  • Bandew
    A Kilkenny tényleg nagyon finom, az egyik legjobb sör amit ittam, de őszintén szólva nekem a Guiness nem ízlett.
  • partotmos
    ha küldesz fél rekesz staro-t megdumálom a cimbit, hogy neked volt igazad;)))
  • szando
    tuti hogy Halls volt!
    buktál egy rekesz Starot :P
  • nyamiag #1035
    szerintem is...
  • Cnut
    Bizony az Halls volt!
  • sz4bolcs
    Amit írok félig témához tartozik.
    A lényeg: Fogadtam barátommal, hogy az "orrodat is tiszticcsa" reklám nem halls terméket reklámozott. A tét egy rekesz staropramen és örök élet.
    Kérem aki tud információt, az ne tartsa vissza :-)
    Már a tudakozóban is pár napja két ellentábor alakult ki a témával kapcsolatban, ők sem nagyon tudják, de remélem itt vannak jobb memóriával megáldott egyének. :)
  • tattooed
    Szerintem healing potion.
  • Colcsiweb
    Csatlakozom az előttem szólóhoz..
  • Rayden14
    Hmmm a sőr 1 mannyei manna ital;)
  • bens
    ismeri vki a Müller's Malz nevű sört? ha igen, hol lehet kapni?
  • RaZoK
    (tequlias sör)
  • RaZoK
    hát igen a 2 kedvenc szeszes italom párosítása:

egyik kedvenc söröm, de nehezen jutok hozzá...
    hiszen nem kapható a sarki közértben :Ð
    el kell menni ahhoz a metro-ba..
  • pzs
    NU de valaki mondjon má valamit mondjuk , hogy : legjobb itala a földön a SÖR
  • szando
    najó a Leffe természetesen már megvolt :)
    meg amit onnan hoztak ajándékba, pl Duvel (valami tizenakárhány százalékos..)
  • I.C.ram
    Ursust már láttam itthon is.
  • GregSB
    Belgiumot sürgősen pótold. Kezdjed pl a Leffe-vel :)
  • szando
    jáj, kedvenc topikom! :)

Amit nagyon szeretek, azok a cseh/szlovák sörök, Staropramen, Krusovice és Kelt. Illetve bármelyik nevesebb kocsmában Prágában a házi sörök.
    Németek közül Bitburger, és talán még Becks, de a német sörök annyira nem a kedvenceim.
    Északról a dán sör igazán említésre méltó, nekem a Tuborg a Carlsberg előtt van, bár tény hogy a Carlsberget sokkal többen jobban szeretik.
    Ha Romániában jártok, az Ursus-t ajánlom, messzebb keletebbre még nem jutottam sajnos :(
    Angliában, Írorszában a kedvenc természetesen a Guiness és a Kilkenny. Próbáltam mást is, de nem igazán jött be egyik sem.
    USÁban a Miller és a Corona (itthon Coronita) ízlett, bár azokat nem nevezném sörnek :) azért nem voltak rosszak :)
    Ázsiai sörökkel kapcsolatban szegényes a tudásom, ami biztos hogy a török Efes nekem nagyon bejött :)
    Afrikából is csak Egyiptomról tudok nyilatkozni sajnos, ott amit a szállodában csapoltak nem vált kedvencemmé, de nem volt rossz sem, egy könnyű sör a tengerparton - nem is kellett jobb :)

Röviden ez az én sörkalandjaim gyűjteménye, sajnos egy nagy rész, Belgium/Hollandia még nincs benne, de ami késik nem múlik :)
    Kiegészíthetitek ha van kedvetek nyugodtan :)
  • pzs

1 bartátom hozta hollandiából sajnos nagyon gyorsan kifogytak , pedig sokan voltak "testvérek" :)
  • GregSB
  • I.C.ram
    Rosszul emlékeztem, "csak" 10%os :)
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Van egyébként Mon valami sörkereskedés, ahol ilyen spéci sörök vannak? Nagyon vágyom rá, hogy újra ihassak ilyet, de nincs kedvem most ezért belgákhoz menni :)

Egyébként van egy még spécibb Westmalle sör, a Westmalle Extra, olyat csak a kolostorban adnak :)
  • I.C.ram
    Ugyanilyen pohárból ittam :)

• I.C.ram
    Nekem a Westmalle a kedvencem. Belga Trappista sör. Trappista szerezetesek főzik. Nagyon finom, és kb 13-14 %os, viszont az ára is nagyon húzós :( Magyarországon nem is nagyon láttam, de Belgáknál 5 euro volt egy üveg ilyen sör.