A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevetséges, hogy kint olcsóbb a sör, mint itthon. Habár a csapolt sör a belvárosban (Freiburg) 3 eurónál nem volt kevesebbért.
Ittam Kufsteinben. De a másik színû, ilyen kék-fehér szerû a legolcsóbb volt az egész németo-i utazás során, 0.25 euró --> 80 ft. Egy fél literes doboz sörért ennyi pénz nem tétel, de nem ilyent vettünk, hanem egy tálca Schwechatert 0.39-ért.
Zöld-sárga cimkés Ottakringer osztrák sör. kint nagyon népszerû, itthon csak kevés helyen lehet kapni. Nagyon finom.

De a Blond(e) nem tom hogy irjak 😞 nem izlett belole.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nekem az a kedvenc sorom, hat jobban bejonne mint az aszok 😄
Igyál Leffe Dark-ot, majd TPP-n meghívlak egyre.
kar elrontani a tequilat a sorrel 😄
amugy ez az egyetlen "sör" amibol megbirtam inni 1 uveggel 😄
amugy ez az egyetlen "sör" amibol megbirtam inni 1 uveggel 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nekem nem jott be. A feleig birtam azutan lefolyo 😄DD Mondjuk a tequila-ert se vagyok oda...
Én ezt most itthon iszom, este netezés közben. Mikor lemegyünk páran sörözni, akkor Aranyászok, Heineken, ilyesmik. Nem szoktam flancolni mások elõtt, tehát olyankor szóba se jöhet! 😊
Amikor, olyan helyen vagy és adsz magadra, akkor persze jó, de nem az a tipikus sör Magyarföldön, amivel úgy bármikor besörözhetsz 😊
ezt akartad mondani, nem ? ;]]
ezt akartad mondani, nem ? ;]]
Most kortyolgatok egy Desperados nevû, elvileg Mexikói sört.
Nem igazán vagyok a híve az ilyen ''egzotikus söröknek'', de ez nagyon finom azt kell, hogy mondjam! Ha tehetitek kóstoljátok meg!
Nem igazán vagyok a híve az ilyen ''egzotikus söröknek'', de ez nagyon finom azt kell, hogy mondjam! Ha tehetitek kóstoljátok meg!
A Szent László sör a kirdzsó!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Ászok meg Dreher a legjobb magyar sörök sztem.
Mondjuk Szalonsör energiaitallal nem volt annyira rossz, sõt... 😄
Mondjuk Szalonsör energiaitallal nem volt annyira rossz, sõt... 😄
hat igen...en is csak az ara miatt iszok aranyt meg a haverok miatt mert csak azt isznak...aztan en minek logjak ki a sorbol😊 de van vmi hazisor is...valamilyen sarkany a neve...na az egy gusztustalan keverek😊
az rég volt és az csak addig szólt amíg rendbe nem jöttem.
az április végén volt, most meg nyár van, a nyár meg egy nagy szombat éjszaka 😄
az április végén volt, most meg nyár van, a nyár meg egy nagy szombat éjszaka 😄
#415.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Te meg a korsót ugye...
Mintha nnak idején valami önkéntes rehabról beszéltél volna...
De már elmúlt mi?
Mintha nnak idején valami önkéntes rehabról beszéltél volna...
De már elmúlt mi?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Remélem kimentették a hordókat az U-Flekuból.
Borzasztó dolgokat látok a tévében: a sok kíváló prágai sörözõt, amiket többször is végigjártam most elöntötte a víz.
Hazajöttem günteréktõl, ahol volt alkalmam néhány igen finom söröcskét kipróbálni. Ulmban ittam talán a legfinobbat a Gold Ochsen-t. Volt ott még egy Ulmer Münster Bier nevû serecske is, de az nem ízlett annyira. A Freiburgi sörökrõl már lentebb írtam. A Fekete Erdõben regeteg a kristálytiszta vizû forrás, azokból készítik a söröket. A sör minõsége egyenes arányban áll az alapanyagként használt víz minõségével. Ezért olyan finomak a német sörök (persze nem az itthon palackozottak). Talán a legfinobbak a világon.