3950
Kinek, mi a kedvence?
-
vörös csillag....pfeeejjj

Amúgy csak egy agyonreklámozott márka, nekem nem ízlik.. -
szurop #1185 Én is szeretem nagyon. Csak az a gondom a sörrel mostanában, hogy sokat iszok, megbetegszek, egy hétig gyógyszer, megint iszok, megint megbetegszek. -
LaciMaci #1184 Nekem a HEINEKEN!
Mi róla a véleményetek? -
gyuri12 #1183 :D -
szurop #1182 Kiharapja a sarkát. Aztán ha nem iszik már, akkor rak rá egy csipeszt:D -
:-D -
Hajnalcat #1180 most kellene pár üveggel -.- -
gyuri12 #1179 és ebből hogy isznak vazz? -
szando #1178 anyáddal -
user22 #1177 Kivel söröznél? Láttátok már?
http://www.dreherrt.hu/portal/kerdoiv.php
-
Hajnalcat #1176 Nincs is jobb a zacskós sörnél. 
-
Vetem egy jó üveg Pilsnert most a hipermarketben, már a hűtőben figyel :P -
WebCsatorna #1174 http://webcsatorna.hu/filmek/bridgetosolace&show=0 -
Suri hun #1173 Olcsóbb a német sör mint az angol és ezért azt veszik. -
BUDWEISER, PAULANER, OTTAKRINGER
Nálam ezek a nyerők :) -
gyuri12 #1171 csak a pohár miatt:) -
sztem inkább úgy néz ki, mint egy őszilé. :) -
gyuri12 #1169 nem szeretem a sört,de ez jóanul néz ki:) -
Gondolom ugy vannak vele mint te, itthon ha lehetne kapni azt az angol sort angolt sort innad mintsem a borsodit,sopronit stb.(pedig az utobbi szerintem van olyan jo mint egy ket hiresebb sor)
nyamnyamm
-
de jó neked... -
Suri hun #1166 Tegnap érkeztem haza Angliából és hát ismét beleszerettem az angol sörökbe. Valami eszméletlen finomak a sok „dinka” angol meg issza a sok olcsó német sört kint. Kb 18-20 féle sört ittam és abból 2 volt olyan ami nem volt valami extra de a többi isteni nektár volt. -
nem szeretem -
szando #1164 Keltet hiányolom :)) -
Jaja, szebb, de nekem nem nagyon van lehetőségem üveget gyűjteni sajnos. :) Ezek vannak csak. A Belle-Vue-t haveromtól kaptam, hozta belgiumból, a másikat szüleim hozták nem is tudom honnan. A dobozokat sem én vettem eddig, hanem faterom. Azon oknál kifolyólag, hogy 17 vagyok. xD Szal nem akarom megkockáztatni, hogy valahol elkapnak, vagy nem akarok azzal égni, hogy nem adják ki, és akkor meg vegyek valami mást. :) De azért egy néhányat én ittam meg ezekből. :) Etől föggetlenül nagyon szeretem a sört. :) -
Nagyon regen a nyolcvanas evekben en is gyujtottem a dobozokat...de rajottem hogy az uveg szebb ;) -
jah, egy dobozban is voltak 3-an -
"1698 Celebration, Spitfire, Master Brew " ezek rokonok, hogy ugyan olyan alakú az üvegük? :) Nálam ezek díszelegnek. :) Meg egy Belle-Vue, meg a Mönchshof. -
Nagyobb hypermarketekben szokott lenni, de nem allandoan. Szet kell nezni. -
gyuri12 #1158 hejj köszönöm! a Wieselburger volt! kösz! hol is lehet olyat venni? hejj
régen ittam,és nem emlékszem az ízére,csak arra,hogy még kérni akartam apámtól:) -
Sokfele csatosuveges sor van...en gyujtom az uvegjeit..de csak az ilyen kulonlegeseket...regen volt nagyon sok..de mara mar csak a legszebbeket/kulonlegese-ritka peldanyokat tartottam meg.
balrol: Warsteiner partyhordo, azutan egy francia kulonlegesseg, mely nem uvegben van hanem durva egetett keramia "uvegben", Pelforth (francia), Oberdorfer, Fischer (francia)
Fischer masik fele latszik, Grolsch, Maitre Kanter, Weiselburger, Kapsreiter, es a topicban nem reg emlitett Wychwood fele Circlemaster uvegje....
Megegy Weisel, es egy Fischer, azutan 3 angol aszfaltszaggato bitang eros sör : 1698 Celebration, Spitfire, Master Brew
nah hirtelen ennyi...de nincs kiteve a korzikai gesztenyesorkedvencem a Pietra mert sajna az sima uveges vagy dobozosban van csak...de meg vagy feltucat sör van ami a szivemhez kozel all(Pl a megszamlalhatatlan fele-fajta es izu belga sörök kozt is jopar a kedvencek kozt van) ;)))
-
mostmár megkóstolom azért is, nem érdekel mennyibe kerül. múltkor akartam venni de az ára láttán elment tőle a kedvem, pedig én szeretem a sört de annyit kiadni 1 üvegért... 
-
gyuri12 #1155 kösz,megnézm a gugliba:) -
Mönchshof? -
Malátából, komlóból és rizsől készül valóban.
De ettől még ratyi íze van SZVSZ :) -
gyuri12 #1152 no akkor: nem tudom,hogy ismeritek-e,de a legfinomabb sör,amit valaha ittam,az egy olyan volt,aminek már elfelejtettem a nevét:D németországból jött,és valami porcelán kupakja volt,amire azt mondta az apám,hogy egy olyat,egy részeg ember soha sem nyitna ki:Dilyen kis fém izékkel volt odacsatolva... ha bárki tudná,hogy milyen sörről van szó,jelezze:) amúgy,nem vagyok,nagy sör imádó(inkább bor,hisz magyar vagyok,egy kevés kun vérrel...) szal,csak kíváncsiságból... -
Mert rizssör. -
Kóstold meg és megtudod. Nem tudom leírni hogy milyen íze van, de semmi köze a normál világos sörökhöz. -
nana,amíg nem érezted át a feelinget,hogy milyen az,amikor kimész a teraszra,ahol ott vár a sörcsap,alatta egy 50l-es hordó félig,addig nem is tudod miről beszélsz :D
faterom 55-ik szülnapjára kölcsönzött ugyanis egy ilyen kis "szettet",pontosabban elhozott,mert nagykerben dolgozik,szal csak a megfelelő részleg vezetőjétől ezt kérte ajándéknak,a megköszöntésén meg inkább a whiskey fogyott,így el kellett pusztítani azt a 20-25 lieterecskét még nekünk itthon,szal haverok "ideköltöztek" :) -
mér rossz a budweiser? én még sose ittam azért kérdem. pedig az árához képest... -
Akkor már inkább szódavíz :D
Szerintem fertelmesen rossz az amcsi Budweiser.