A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnapi ZK partira már itthon figyel 15 liter sör, de ha kevés lesz (ami elõfordulhat), akkor a kisbolt még mindig nyitva van 😄
...lehet, hogy csak az Unicum után tûnt úgy. Mindenesetre tényleg jó.
Holnaptól "csinálok" egy 5 napos hétvégét, veszek egy sörkúrát. Már megvettem egy rekesz Ottakringert.
Holnaptól "csinálok" egy 5 napos hétvégét, veszek egy sörkúrát. Már megvettem egy rekesz Ottakringert.
Ó szegény te, hogy csak Carlsberget ihatsz folyton, de szar lehet neked.... 😊
Amúgy az egy nagyon jó sör, még nyáron ittam !
Amúgy az egy nagyon jó sör, még nyáron ittam !
mind2 van..de calsberget szeretem..csak má unom..apám mindig ezt issza..ugyhogy elkelne egy kis változatosság 😊
szombaton voltam buliban 😊 volt minde..kaja pija nõk..uszómedence..
mind2 van..de calsberget szeretem..csak má unom..apám mindig ezt issza..ugyhogy elkelne egy kis változatosság 😊
Végre megkostoltam a Coronitát. Tényleg jó. Meglepõen hasonlít az íze a Pilsneréhez.
hát erre maradt pénz a végén 😊
jah most jöttünk Lengyelo. ból... sörözgetni nem nagyon volt idõ de egyet azért gyorsan megnéztünk... asszem TYSKIE volt a neve...fincsi 😄.
jah most jöttünk Lengyelo. ból... sörözgetni nem nagyon volt idõ de egyet azért gyorsan megnéztünk... asszem TYSKIE volt a neve...fincsi 😄.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a vilmos kicsit kilog...😊 persze vili alap:]
probaljatok a kek cimkes zwack portot es azzal a sort😊
probaljatok a kek cimkes zwack portot es azzal a sort😊
Nah akkor oszt kirándulás:
Kelt,Kelt, Hofbrau, kilkenny, aranyászok, vilmoskörte, Hofbrau, dreher, borsodi...
dejót szórakoztunk.. -😊
Kelt,Kelt, Hofbrau, kilkenny, aranyászok, vilmoskörte, Hofbrau, dreher, borsodi...
dejót szórakoztunk.. -😊
Whisky+boroskóla nem feküdt, csávó akkorát hasalt mint a ház 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Déltõl este 7-ig neteztem! Leért a
BEACH.LIFE-DEViANCE
Sudden.Strike.2.CloneCD-FTFiSO
Battlefield_1942-FLT a második cd feléig
Adobe.Essentials.2002.v4-ZFX-ISO (2 cd)
meg az Ice Age. Meg 3 rip. Meg Windows 2000 Service Pack 3 hungarian.
Szal annyira nem jellemzõ 😄
😄DDDDDDDDDD most esett össze haverom a röhögéstõl, hogy a másik sugárban hányta össze a wc-t. 😄D
BEACH.LIFE-DEViANCE
Sudden.Strike.2.CloneCD-FTFiSO
Battlefield_1942-FLT a második cd feléig
Adobe.Essentials.2002.v4-ZFX-ISO (2 cd)
meg az Ice Age. Meg 3 rip. Meg Windows 2000 Service Pack 3 hungarian.
Szal annyira nem jellemzõ 😄
😄DDDDDDDDDD most esett össze haverom a röhögéstõl, hogy a másik sugárban hányta össze a wc-t. 😄D
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
szerintem korrekt 😊 és el tudom képzelni, hogy kap is pénzt 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
elmondhatod, ha nem durva, személyeskedõ stílusban, hanem normális megfogalmazással teszed.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Jellemzõ.
Beszédül negyednégykor és azonnal a sörös topicba ír.
Beszédül negyednégykor és azonnal a sörös topicba ír.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem barom az én bakterom, hogy vödörszámra igya a vizet!
jah meg szombaton auswiccba 😊 (de oda faterral motorral) majd körülnézek ott is 😄
Muhahhahahahaha........lehet, hogy PRÁGÁBA m1ünk oszt. kirándulásra.....nem is fogunk vizet inni 

NA holnapra lesz egy igazi különlegesség:
KELT| búzasör csattos üvegben!! király ilyent még nem is láttam 😄
De majd oszt kiránduláson ezt /is/ csekkolom 😄
Tényleg: debrecenben tud valaki valami jó helyet ahol normális zene van?
KELT| búzasör csattos üvegben!! király ilyent még nem is láttam 😄
De majd oszt kiránduláson ezt /is/ csekkolom 😄
Tényleg: debrecenben tud valaki valami jó helyet ahol normális zene van?
na ma is söröztem kicsit...
elõször Leffe Blond aztán Gösser Ice Beer, majd Zipfer kicsi, ezekután 2 prágai sör (elvileg prágába m1ünk oszt. kirándulásra, oriási bulee lennne) : Litovel, Staropramen
mind2 prágai sör keserû és erõs volt, de naaaaaggggyon feküdt nekem !!!!
elõször Leffe Blond aztán Gösser Ice Beer, majd Zipfer kicsi, ezekután 2 prágai sör (elvileg prágába m1ünk oszt. kirándulásra, oriási bulee lennne) : Litovel, Staropramen
mind2 prágai sör keserû és erõs volt, de naaaaaggggyon feküdt nekem !!!!
menjetek Mr. Sörbe azt igyatok 115 Ft-ért ház korsó sört, az a törzshelyünk, suli után 1bõl oda, ha nincs nõi munka a közelben 😄
A svédek is csak heinekent isznak.
Mondjuk nekik eszükbe se jutna bármilyen helyi sört kipróbálni, bárhova mennek.
Mondjuk nekik eszükbe se jutna bármilyen helyi sört kipróbálni, bárhova mennek.
Heineken!
A király!
Mondjuk a Warsteiner sem semmi, de qva drága...
A király!
Mondjuk a Warsteiner sem semmi, de qva drága...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mi kisbusszal utaztunk, szinte egész nap. A végén 3500 km ment bele, de a 8 fõs társaság akkora jó fej volt, hogy egész nap röhögtem 😄
Mondjuk õk reggel éhgyomorra egy kis pálesszel kezdtek, utána az én forgatókönyvem szerint sör, mikor hazaértünk az aznapi kocsikázásból, egy kis Jagermeister (kinn ugye a 0.7 l-es Jager ft-ra átszámolva kb. 2200 ft) estére fröccs (néha nálam is) szal rulz 😛PP
Mondjuk õk reggel éhgyomorra egy kis pálesszel kezdtek, utána az én forgatókönyvem szerint sör, mikor hazaértünk az aznapi kocsikázásból, egy kis Jagermeister (kinn ugye a 0.7 l-es Jager ft-ra átszámolva kb. 2200 ft) estére fröccs (néha nálam is) szal rulz 😛PP
A bulgár tengerparton egy kis sör egy leva(fél euro).
Örülök, hogy ilyen kellemes emlékeid vannak. Ahányszor csak kint voltam, mindíg nagy sörözések kerekedtek. Az a baj, hogy júniusban vonattal voltam és a kurva nehéz kofferek miatt csak kevés sört tudtam hazacipelni.
Ugyanitt, Freiburgtól nem messze Glottertalban töltöttem most el 5 napot. Az egész utazás 10 nap volt, elõtte/utána 1-1 éjszakát voltunk mindenhol :
St.Pöltentõl nem messze --> Kufstein --> Glottertal 5 nap --> Chiemsee mellett, Grassau (magyar pincércsaj rulz!) --> Purkersdorf.
De belvárosban csak vasárnap voltam, és csapoltat nem is tudtam inni. De komolyan, én 10 napig csak fogmosáshoz vettem a számba vizet 😄 Reggelire tejet ittam, utána egész nap csak sör. Király volt.
St.Pöltentõl nem messze --> Kufstein --> Glottertal 5 nap --> Chiemsee mellett, Grassau (magyar pincércsaj rulz!) --> Purkersdorf.
De belvárosban csak vasárnap voltam, és csapoltat nem is tudtam inni. De komolyan, én 10 napig csak fogmosáshoz vettem a számba vizet 😄 Reggelire tejet ittam, utána egész nap csak sör. Király volt.