3952
Kinek, mi a kedvence?
-
mér rossz a budweiser? én még sose ittam azért kérdem. pedig az árához képest... -
Akkor már inkább szódavíz :D
Szerintem fertelmesen rossz az amcsi Budweiser.

-
Hajnalcat #1146 Ez de jól esne most a fenébe is!
Qrva meleg van.
-
-
szando #1144 nem éreztem ennek soha szükségét az igazat megvallva.. ha csapolt sör kell, akkor go kocsmába :)
ez a beertender is nagy baromság szerintem.. nem is igazi csap, csak úgy néz ki... -
Jah viszont jut eszembe! Vannak party szervezo cegek akiktol lehet berelni profi sorcsapot, talcat, csovekkel, akar poharakkal es termeszetesen palackal, es soroshordoval is! (bar nem olcsok a berlesek se..hisz ok az ilyenbol es a partyszervezesbol elnek!) -
milyen?! Mert a 3-5-10Literes ugynevezett "partyhordo" az cirka 1.2x kerul anyiba mintha pl 1liter menyiseget venned meg uvegesen.(de van ahol dragabb!) A nagy kocsmakban kaphatot meg amugyse lehet csak ugy kapni a boltban...azt meg kell kerdezni egy kocsmaban vagy valami hasonlo helyen. -
Mennyibe is kerül egy hordó sör? -
UP hogy lássák az emberek -
jaja nagyon jok a belga sorok! mindenkinek csak ajanlani tudom hogy probalja ki oket. -
Najó, mondjuk ezt soha az életben ne próbáljátok ki, mert okádék:
Én a dobozos változatát próbáltam ki, éshát... 3,8% alkohol, de szerintem kamu. Kb olyan az íze, mintha egy elb@szott sör aromájú szénsavas löttyöt inna az ember. 2 korty után kidobtam a francba az egészet. -
Hogy lehet ilyet kérdezni?
Alap hogy mindent ki kell próbálni :P -
Nekem mostanság a Kwak nevű belga, utolérhetetlen felsőerjesztésű világos sör jön be a legjobban!
8%-os, isteni aromája van, lehűtve tényleg utolérhetetlen...
-
miller
budweiser
de en inkaa jo buza sort szeretem..pl hoegaarden..de a heinekent is szeretem..es meg sok mast is.... -
LaciMaci #1134 de melyik jó? -
ezek kozul egyik se edes...rizs sörök meg buzasörök szoktak edesek lenni. (de leginkabb az amerikai sörök) -
LaciMaci #1132 Még az lenne a kérdésem, hogy az alábbiak közül melyik a legjobb, legédesebb?: Borsodi Bivaly, Heineken, Stella Artois, Beck's, Holsten -
LaciMaci #1131 Sziasztok!Ma ittam Arany Ászokot, hát nagyon fos volt(bocs akit megbántok ezzel)tudtok vmi jót ajánlani ami nagyjából minden boltban kapható és nagyon jó? -
llajon #1130 A sört csak kisérőnek használom ehhez:
-
linkeltem..csak ra kellene bokni es elolvasni a weblapot
http://www.wychwood.com -
Bővebb info?
ez miez? -
..es mondhatom FAN lettem! egy ilyet kene szerezni...de sajna nem szallitanak anglian kivulre ilyet....az en Circlemasterem is olaszorszagbol van...ha valaki lat Wychwood sört magyar boltban mindenkep jelezze!
24.99£
-
huuu imadom...o egy nagy "szerelem"
-
UFF!
eppp egy ilyet szopogatok' ...fincsi!
-
ki van nagyon halva ez a topic!
gondolom mindenki valahol a kocsmában ül és issza a sörét! :D:D:D
nah majd lassan én is iszok már, de előtte eszek! -
Nah valaki!!! -
Halló, Pilsner Urquell játékot valaki végigvitte már? Tudom, h régi, de most újra előjött! -
Természetesen a Löwenbrau a legjobb sör!!
És íme egy nekünk szánt fantasztikus találmány!!!!
!! Tudomány a sörözőkért !! -
te jó ég. Miért fájdítod a szívem? xD
Az a sok sok sör mind a földön. És még biztos van így is rengeteg ami ép. -
Balról a másodikat iszom éppen, nagyon jófajta ser

Ennek tudatában mostmár sírnom kell, amikor meglátom ezt a képet.
-
Tenksz! -
gordulo #1117 0,5 literes dobozos Zlaty Bazant sör 195 Ft-os nagyker ár helyett 180 Ft-ért ! ! !
http://www.gorduloabc.fw.hu -
szando #1116 Bem rakpart -
Hát akkor én lehet jókat fogtam ki, de akiket én ismerek azokkal semmi baj nincs. -
Meg lehet ezt racionalini ha az ember talalkozott mar jopar lengyellel.. -
Az embernek mindíg vannak hülye elvei ;-)) -
Ez viszont ma (is) megvolt
-
Na ilyet elvbol nem innek:) -
Heinekent nyugatabbra szinte mindenhol csapolják. -
Én is csak hírét hallottam. Hol van pontosan?