A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
nem én vettem õket hanem kaptam meglepibe.
nem is vagyok benne a klubban te rohadt feka ! 😊

Hangianix
Ezeknek az arabol vehetett volna 1 rekesz TG sort. Kizarjunk a klubbol K? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

inkább a minõségre mintsem a mennyiségre, hm? 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Coine
ma ünnepnap volt.
1 kis üveg Paulaner és 1 kis üveg Coronita csúszik most is éppen le.
holnapra meg már be van hûtve 1 kis üveg Radeberger, jó sörök kavalkádja

Mike
és írtó rossz az ize
mégi sokan bagóznak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hangianix
Ezert is hulyeseg a mondas, hogy borra sor nem? Eppen az a jo, hogy nem a savasat iszod utoljara.

Mike
a bor savas
másnaposság rullz, de nem nekem
ezért iszom inkább töményet, de higítva

Mike
cigiztél már?

whiskey-t is lehet berúgás nélkül szopogatni, akár egy fél üveggel is, berugás nélkül.

Mike
éehet hogy vezetni akar

Coine
+Schlossgold, a vezetõ sör 😊)
amúgy sztem bûn alkoholmentes sört inni, most minek kihagyni azt az 5-10%-ot ? 😊

Hangianix
Most nagyon nyomjak az egyiket (tv reklam) - Buckler azt hiszem, arra azt mondta egy ismeros, hogy meg lehet inni.

Mike
mondjuk van az a Radler citromos, de azt hiszem abban is van alkohol.

Mike
passz

mateos
magyarhonban Heineken kivül milyen jó alkoholmentes sörök vannak ?
Mike
Nálam Gösser ill. az eredeti tuborg jön be igazábol. Bár a Heineken vagy egy-két buzasör sem rossz, vagyis inkább kiváló! 😊)

Mike
másik megoldás, szokj át a whiskey-re. abból nem kell 2-3 liter, elég 2-3x pl. 3 cl., csak gyorsan kell inni

Mike
a sör elején qrvaszar, de aztán a 2-3. alkalom után már nem. egyébként is az embernek vannak korszakai, amikor éppen x a kedvenc piája. majd iszol sört késöbb, nem kell rohanni sehová.

Hangianix
Talan mint a biciklizesnel. Nem kell az elso kudarcelmenynel feladni. Ne 1-2 korty legyen, hanem gyurj le 1-2 korsot. Ha utana is rossz a velemenyed, akkor ne eroltesd.

Coine
"anyúúú, és hozz haza lécci 2 konzerv sûrített malátát is !"

😄DD

megalol

Coine
elég rég ittam már sert, ezért ma pótlás volt
0,33-as Tuborg doboz + 1 üveges Oberdorfer Weissbier (német importsör). 😊

Hangianix
Régi vb újságokat bújva bukkantam rá hirdetésre:

Angol házi sör postán

A nagy hagyományokra viszatekintõ angol söripar legmodernebb terméke a nagyon egyszerûen, gyorsan, olcsón és saját ízlés szerint, otthon elkészíthetõ sör. Egy konzervbõl 22,5 liter kiváló minõségû ászoksör állítható elõ, korsónként 16-30 forintos áron.

Elkészítés: a dobozokban 1,3-1,8 kilónyi malátasûrítmény található megfelelõ elõkészítettségi állapotban. A felhasználó dolga, hogy ezt a mézkonzisztenciájú sûrítményt összekeverje kb. 1 kg cukorral és 22 liter vízzel.

Van még, de szerintem ennyi elég. Azért durva az a felhasználó kifejezés ide. 😄

Coine
Nekem még 3 nap...... 😞

Tegnap este elvittek itt Freiburgtol nem messze egy maszek pincebe borkostolora. Nem volt pancsolt (egesz jo volt), de ennek ellenere az volt a velemenyem, hogy günterek jobb, ha a sörfözesnel maradnak. Ahhoz viszont nagyon ertenek...
hmm mamár volt eddig 2 üveg Tuborg gold, most megyünk ki haverokkal a tópartra...
Holnap viszont nagy FTA- lesz (gyk: fergeteges totális ájulás) ma volt az utolsó nap a suliban holnaptól kezdõdhet a buli! El is kezdjük rögtön 4 rekesz sört már meg is vettünk! <-És ezt csak most hétvégére!

koszontem.

Evil
nemreg horvatorszagban ittam Becsei sort. 11% osvolt.Nem is kellett belole annyi mint a normal sorokbol.Amugy a kedvenc a Bitburger.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

A visszutra berelek egy kisteherautot. Az eleg lesz?
Dikkma
Nem fog, úgy hallottam akarsz nekünk hozni, tehát eleve nem fogyhat el 😉)
Ki kér, kinek rendelhetek?
Csak nehogy elfogyjon az uton...
Viszek haza egy par dobozzal ebböl a Fürstenbergböl. Bar igaz, hogy kurva nehez lesz a kofferem, de ilyet otthon nem kapok.
JHetfield
kedvenc? nemtom en csak katalizatorkent hasznalom:]

Riegler es Fürstenberg ezek meg a helyi sörök. Mindharom vilagos pils tipusu. Az utobbi allitolag a Duna forrasvizeböl szarmazik.
Ganter. Azt isszuk itt Freiburgban.
Coine
én meg oszt. kirándulásra (a vonatra csak) 1 hatos Dreher Classicot....hamar eltûnt...

Z
Jaja! Ezért gondoltam, spórolok, ha itt megkérdezem! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dikkma
Tescoban van iszonyú sok féle sör, de nincs kedvem 500 ft-ért 0.33-asokat kipróbálni 😊
Z
Az auchanban amúgy van egy nagy rakás külföldi sör, ami nem a hagyományos (Amstel, Steffl, Stella...), hanem mindenféle más. Próbált már ki valamelyikõtök ezek közül egyet is?? Milyen?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Az arany fácán tényleg elég sok helyen kapható...
Például a gödöllöi 8-as elõadóban is kapható!
De köszi! 😊

Coine
nagggyon sok helyen van Aranyfácán, itt Bp-n már szinte mincdenhol lehet kapni. (most a nagyobb üzletekre gondolok, de már a kisboltokban sem ritkaság)

Punker
ahoz hogy sört igyak nagyon elkell intéznem magamat, de a bor és a tömény szinte bármikor jöhet. 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laalee
auchan ban van zlaty bazant, gondoltam szolok 😄 itthon meg nem lattam, azt ismerosok lelkesednek erte 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Z
BAZ Ali! Kínzó minket???

Na, most Freiburgbol irok. Itt aztan folyik a sör cimborak...
vizes
A legjobb elvonókúra...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Azt van most bõven.
Sebaj, most HA még akarnák se tudnék inni, mivel nincs zsetonom

vizes
Igaz...
Csak akkor lehet rehabilitálni ha van mit!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
gyakori a túladagolás

vizes
Kicsit gyakori ez a rehab...

Coine
jobbulást.

én meg megint önkéntes rehabra megyek 😄

Dikkma
Nagyon
De ma elõször nem voltam fizikailag és lelkileg is rosszul este 8 után
Nem tudom, miért leszek rosszul, csak vagyok, tök jó a napom, és olyan szarul leszek hogy majdnem meghalok.
De ma jó volt az este is, és holnap láthatok vkit aki nekem fontos;
SZal most jól vagyok.
jah el is felettem vb meccs alatt 3 üveg Amstel.

koszontem.