A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
1 kis üveg Paulaner és 1 kis üveg Coronita csúszik most is éppen le.
holnapra meg már be van hûtve 1 kis üveg Radeberger, jó sörök kavalkádja

másnaposság rullz, de nem nekem
ezért iszom inkább töményet, de higítva
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
whiskey-t is lehet berúgás nélkül szopogatni, akár egy fél üveggel is, berugás nélkül.
amúgy sztem bûn alkoholmentes sört inni, most minek kihagyni azt az 5-10%-ot ? 😊
0,33-as Tuborg doboz + 1 üveges Oberdorfer Weissbier (német importsör). 😊
Angol házi sör postán
A nagy hagyományokra viszatekintõ angol söripar legmodernebb terméke a nagyon egyszerûen, gyorsan, olcsón és saját ízlés szerint, otthon elkészíthetõ sör. Egy konzervbõl 22,5 liter kiváló minõségû ászoksör állítható elõ, korsónként 16-30 forintos áron.
Elkészítés: a dobozokban 1,3-1,8 kilónyi malátasûrítmény található megfelelõ elõkészítettségi állapotban. A felhasználó dolga, hogy ezt a mézkonzisztenciájú sûrítményt összekeverje kb. 1 kg cukorral és 22 liter vízzel.
Van még, de szerintem ennyi elég. Azért durva az a felhasználó kifejezés ide. 😄
Holnap viszont nagy FTA- lesz (gyk: fergeteges totális ájulás) ma volt az utolsó nap a suliban holnaptól kezdõdhet a buli! El is kezdjük rögtön 4 rekesz sört már meg is vettünk! <-És ezt csak most hétvégére!

koszontem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ki kér, kinek rendelhetek?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Például a gödöllöi 8-as elõadóban is kapható!
De köszi! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Csak akkor lehet rehabilitálni ha van mit!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

De ma elõször nem voltam fizikailag és lelkileg is rosszul este 8 után
Nem tudom, miért leszek rosszul, csak vagyok, tök jó a napom, és olyan szarul leszek hogy majdnem meghalok.
De ma jó volt az este is, és holnap láthatok vkit aki nekem fontos;
SZal most jól vagyok.
koszontem.