A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangsorolva:
Világos sörök: Amstel, Pilsner Urquelle, Dreher pils, Tuborg.
Barna sörök: Leffe dark, Kaiser Malz, Amstel dark.
Búza sörök: Oberdolfer.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Jó vót.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egészségetekre!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Felbontás elött fordítsd fejjel lefelé kb 5-10 percre, hogy az aljára lerakódott sörélesztõ elkeveredjen. Kicsit homályos lesz, de az íze is jobb. Vigyázz, ha felrázod kibontásnál az egész ki tud futni!
Pincehidegen a legjobb.
Egészségedre!
A tótoknál ittam Kelt sört ( a csatos üvefrõl jutott eszembe) az is finom volt.
Ki fogom próbálni.
Nagyobb szupermarketekben lehet kapni, csatos üvegben de elég komoly ára van, 250ft, ráadásul az üvegbetét is magas 110/db.
Én, kérlekszépen, sörözök.
Szerencsés helyem van, a kutya sem buzerál.
A túl habos sört általában én sem csípem, de ebben a búzasörnek imádom harapni a habját!

Itt szívok a melóhelyen, ahelyett, hogy a kertben kortyolgatnám a söröcskémet.
Még van két flaska....

Holnaptól "csinálok" egy 5 napos hétvégét, veszek egy sörkúrát. Már megvettem egy rekesz Ottakringert.
Amúgy az egy nagyon jó sör, még nyáron ittam !
szombaton voltam buliban 😊 volt minde..kaja pija nõk..uszómedence..
szombaton voltam buliban 😊 volt minde..kaja pija nõk..uszómedence..
jah most jöttünk Lengyelo. ból... sörözgetni nem nagyon volt idõ de egyet azért gyorsan megnéztünk... asszem TYSKIE volt a neve...fincsi 😄.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
probaljatok a kek cimkes zwack portot es azzal a sort😊
Kelt,Kelt, Hofbrau, kilkenny, aranyászok, vilmoskörte, Hofbrau, dreher, borsodi...
dejót szórakoztunk.. -😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
BEACH.LIFE-DEViANCE
Sudden.Strike.2.CloneCD-FTFiSO
Battlefield_1942-FLT a második cd feléig
Adobe.Essentials.2002.v4-ZFX-ISO (2 cd)
meg az Ice Age. Meg 3 rip. Meg Windows 2000 Service Pack 3 hungarian.
Szal annyira nem jellemzõ 😄
😄DDDDDDDDDD most esett össze haverom a röhögéstõl, hogy a másik sugárban hányta össze a wc-t. 😄D
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::