3817
Kinek, mi a kedvence?
-
WebCsatorna #1174 http://webcsatorna.hu/filmek/bridgetosolace&show=0 -
Suri hun #1173 Olcsóbb a német sör mint az angol és ezért azt veszik. -
#1172 BUDWEISER, PAULANER, OTTAKRINGER
Nálam ezek a nyerők :) -
gyuri12 #1171 csak a pohár miatt:) -
#1170 sztem inkább úgy néz ki, mint egy őszilé. :) -
gyuri12 #1169 nem szeretem a sört,de ez jóanul néz ki:) -
#1168 Gondolom ugy vannak vele mint te, itthon ha lehetne kapni azt az angol sort angolt sort innad mintsem a borsodit,sopronit stb.(pedig az utobbi szerintem van olyan jo mint egy ket hiresebb sor)
nyamnyamm
-
#1167 de jó neked... -
Suri hun #1166 Tegnap érkeztem haza Angliából és hát ismét beleszerettem az angol sörökbe. Valami eszméletlen finomak a sok „dinka” angol meg issza a sok olcsó német sört kint. Kb 18-20 féle sört ittam és abból 2 volt olyan ami nem volt valami extra de a többi isteni nektár volt. -
#1165 nem szeretem -
szando #1164 Keltet hiányolom :)) -
#1163 Jaja, szebb, de nekem nem nagyon van lehetőségem üveget gyűjteni sajnos. :) Ezek vannak csak. A Belle-Vue-t haveromtól kaptam, hozta belgiumból, a másikat szüleim hozták nem is tudom honnan. A dobozokat sem én vettem eddig, hanem faterom. Azon oknál kifolyólag, hogy 17 vagyok. xD Szal nem akarom megkockáztatni, hogy valahol elkapnak, vagy nem akarok azzal égni, hogy nem adják ki, és akkor meg vegyek valami mást. :) De azért egy néhányat én ittam meg ezekből. :) Etől föggetlenül nagyon szeretem a sört. :) -
#1162 Nagyon regen a nyolcvanas evekben en is gyujtottem a dobozokat...de rajottem hogy az uveg szebb ;) -
#1161 jah, egy dobozban is voltak 3-an -
#1160 "1698 Celebration, Spitfire, Master Brew " ezek rokonok, hogy ugyan olyan alakú az üvegük? :) Nálam ezek díszelegnek. :) Meg egy Belle-Vue, meg a Mönchshof. -
#1159 Nagyobb hypermarketekben szokott lenni, de nem allandoan. Szet kell nezni. -
gyuri12 #1158 hejj köszönöm! a Wieselburger volt! kösz! hol is lehet olyat venni? hejj
régen ittam,és nem emlékszem az ízére,csak arra,hogy még kérni akartam apámtól:) -
#1157 Sokfele csatosuveges sor van...en gyujtom az uvegjeit..de csak az ilyen kulonlegeseket...regen volt nagyon sok..de mara mar csak a legszebbeket/kulonlegese-ritka peldanyokat tartottam meg.
balrol: Warsteiner partyhordo, azutan egy francia kulonlegesseg, mely nem uvegben van hanem durva egetett keramia "uvegben", Pelforth (francia), Oberdorfer, Fischer (francia)
Fischer masik fele latszik, Grolsch, Maitre Kanter, Weiselburger, Kapsreiter, es a topicban nem reg emlitett Wychwood fele Circlemaster uvegje....
Megegy Weisel, es egy Fischer, azutan 3 angol aszfaltszaggato bitang eros sör : 1698 Celebration, Spitfire, Master Brew
nah hirtelen ennyi...de nincs kiteve a korzikai gesztenyesorkedvencem a Pietra mert sajna az sima uveges vagy dobozosban van csak...de meg vagy feltucat sör van ami a szivemhez kozel all(Pl a megszamlalhatatlan fele-fajta es izu belga sörök kozt is jopar a kedvencek kozt van) ;)))
-
#1156 mostmár megkóstolom azért is, nem érdekel mennyibe kerül. múltkor akartam venni de az ára láttán elment tőle a kedvem, pedig én szeretem a sört de annyit kiadni 1 üvegért... -
gyuri12 #1155 kösz,megnézm a gugliba:) -
#1154 Mönchshof? -
#1153 Malátából, komlóból és rizsől készül valóban.
De ettől még ratyi íze van SZVSZ :) -
gyuri12 #1152 no akkor: nem tudom,hogy ismeritek-e,de a legfinomabb sör,amit valaha ittam,az egy olyan volt,aminek már elfelejtettem a nevét:D németországból jött,és valami porcelán kupakja volt,amire azt mondta az apám,hogy egy olyat,egy részeg ember soha sem nyitna ki:Dilyen kis fém izékkel volt odacsatolva... ha bárki tudná,hogy milyen sörről van szó,jelezze:) amúgy,nem vagyok,nagy sör imádó(inkább bor,hisz magyar vagyok,egy kevés kun vérrel...) szal,csak kíváncsiságból... -
#1151 Mert rizssör. -
#1150 Kóstold meg és megtudod. Nem tudom leírni hogy milyen íze van, de semmi köze a normál világos sörökhöz. -
#1149 nana,amíg nem érezted át a feelinget,hogy milyen az,amikor kimész a teraszra,ahol ott vár a sörcsap,alatta egy 50l-es hordó félig,addig nem is tudod miről beszélsz :D
faterom 55-ik szülnapjára kölcsönzött ugyanis egy ilyen kis "szettet",pontosabban elhozott,mert nagykerben dolgozik,szal csak a megfelelő részleg vezetőjétől ezt kérte ajándéknak,a megköszöntésén meg inkább a whiskey fogyott,így el kellett pusztítani azt a 20-25 lieterecskét még nekünk itthon,szal haverok "ideköltöztek" :) -
#1148 mér rossz a budweiser? én még sose ittam azért kérdem. pedig az árához képest... -
#1147 Akkor már inkább szódavíz :D
Szerintem fertelmesen rossz az amcsi Budweiser.
-
Hajnalcat #1146 Ez de jól esne most a fenébe is! Qrva meleg van. -
#1145 -
szando #1144 nem éreztem ennek soha szükségét az igazat megvallva.. ha csapolt sör kell, akkor go kocsmába :)
ez a beertender is nagy baromság szerintem.. nem is igazi csap, csak úgy néz ki... -
#1143 Jah viszont jut eszembe! Vannak party szervezo cegek akiktol lehet berelni profi sorcsapot, talcat, csovekkel, akar poharakkal es termeszetesen palackal, es soroshordoval is! (bar nem olcsok a berlesek se..hisz ok az ilyenbol es a partyszervezesbol elnek!) -
#1142 milyen?! Mert a 3-5-10Literes ugynevezett "partyhordo" az cirka 1.2x kerul anyiba mintha pl 1liter menyiseget venned meg uvegesen.(de van ahol dragabb!) A nagy kocsmakban kaphatot meg amugyse lehet csak ugy kapni a boltban...azt meg kell kerdezni egy kocsmaban vagy valami hasonlo helyen. -
#1141 Mennyibe is kerül egy hordó sör? -
#1140 UP hogy lássák az emberek -
#1139 jaja nagyon jok a belga sorok! mindenkinek csak ajanlani tudom hogy probalja ki oket. -
#1138 Najó, mondjuk ezt soha az életben ne próbáljátok ki, mert okádék:
Én a dobozos változatát próbáltam ki, éshát... 3,8% alkohol, de szerintem kamu. Kb olyan az íze, mintha egy elb@szott sör aromájú szénsavas löttyöt inna az ember. 2 korty után kidobtam a francba az egészet. -
#1137 Hogy lehet ilyet kérdezni?
Alap hogy mindent ki kell próbálni :P -
#1136 Nekem mostanság a Kwak nevű belga, utolérhetetlen felsőerjesztésű világos sör jön be a legjobban!
8%-os, isteni aromája van, lehűtve tényleg utolérhetetlen...
-
#1135 miller
budweiser
de en inkaa jo buza sort szeretem..pl hoegaarden..de a heinekent is szeretem..es meg sok mast is....