A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk abból épp heineken folyt én meg inkább fácánt ittam, de azért raj volt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ma már inkább a Dréher nyerõ. Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét.
Az én e-mail címem például: [email protected]

shit happens
De ha mégis be akarsz rúgni akkor simán csak keverni kell kis borral vagy röviddel, vagy meginni 4-5 liter sört (nekem ott kezõdik a határ sörnél).
-/-
Hmm... ha nemtom ki, hogy van vele, de imho kiraly az almas sor csak egy a problema vele, hogy gyenge:] A colas es fantas valtozat az telleg shit...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Csak az a baj, hogy soxor estem már pofára...
Egy kicsit rossz hangulatom van... Na mindegy...
Tiszteld és csodáld az újat 😉
Így is lehet 😊
Jó védekezési módszer...
Van vmi amiben megbízol, tudod, hogy nem fogsz benne csalódni azt bumm...ez érvényes a sörre is.
Mondjuk minden az elvárásoktól és a felfogástól függ.
Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
Egyébként Joy's a neve.
Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dõlt a pofámba.
Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
Nah, így jártam.
Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van 😊
továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén 😛
Nem volt rossz, egy szûrt és egy szûretlen búzasör, a 2. eléggé tömény volt fél 11kor. (este)
www.goldochsen.de

Rám egyébként nincs ilyen hatással, ellenben a magyaros pizza jó hagymásan, na az az igazi 😊