3817
Kinek, mi a kedvence?
  • WebCsatorna
    http://webcsatorna.hu/filmek/bridgetosolace&show=0
  • Suri hun
    Olcsóbb a német sör mint az angol és ezért azt veszik.
  • 89
    BUDWEISER, PAULANER, OTTAKRINGER
    Nálam ezek a nyerők :)
  • gyuri12
    csak a pohár miatt:)
  • zvaragabor
    sztem inkább úgy néz ki, mint egy őszilé. :)
  • gyuri12
    nem szeretem a sört,de ez jóanul néz ki:)
  • Darkon
    Gondolom ugy vannak vele mint te, itthon ha lehetne kapni azt az angol sort angolt sort innad mintsem a borsodit,sopronit stb.(pedig az utobbi szerintem van olyan jo mint egy ket hiresebb sor)

nyamnyamm
  • leoon
    de jó neked...
  • Suri hun
    Tegnap érkeztem haza Angliából és hát ismét beleszerettem az angol sörökbe. Valami eszméletlen finomak a sok „dinka” angol meg issza a sok olcsó német sört kint. Kb 18-20 féle sört ittam és abból 2 volt olyan ami nem volt valami extra de a többi isteni nektár volt.
  • Seaweed
    nem szeretem
  • szando
    Keltet hiányolom :))
  • zvaragabor
    Jaja, szebb, de nekem nem nagyon van lehetőségem üveget gyűjteni sajnos. :) Ezek vannak csak. A Belle-Vue-t haveromtól kaptam, hozta belgiumból, a másikat szüleim hozták nem is tudom honnan. A dobozokat sem én vettem eddig, hanem faterom. Azon oknál kifolyólag, hogy 17 vagyok. xD Szal nem akarom megkockáztatni, hogy valahol elkapnak, vagy nem akarok azzal égni, hogy nem adják ki, és akkor meg vegyek valami mást. :) De azért egy néhányat én ittam meg ezekből. :) Etől föggetlenül nagyon szeretem a sört. :)
  • Seaweed
    Nagyon regen a nyolcvanas evekben en is gyujtottem a dobozokat...de rajottem hogy az uveg szebb ;)
  • Seaweed
    jah, egy dobozban is voltak 3-an
  • zvaragabor
    "1698 Celebration, Spitfire, Master Brew " ezek rokonok, hogy ugyan olyan alakú az üvegük? :) Nálam ezek díszelegnek. :) Meg egy Belle-Vue, meg a Mönchshof.
  • Seaweed
    Nagyobb hypermarketekben szokott lenni, de nem allandoan. Szet kell nezni.
  • gyuri12
    hejj köszönöm! a Wieselburger volt! kösz! hol is lehet olyat venni? hejj
    régen ittam,és nem emlékszem az ízére,csak arra,hogy még kérni akartam apámtól:)
  • Seaweed
    Sokfele csatosuveges sor van...en gyujtom az uvegjeit..de csak az ilyen kulonlegeseket...regen volt nagyon sok..de mara mar csak a legszebbeket/kulonlegese-ritka peldanyokat tartottam meg.

balrol: Warsteiner partyhordo, azutan egy francia kulonlegesseg, mely nem uvegben van hanem durva egetett keramia "uvegben", Pelforth (francia), Oberdorfer, Fischer (francia)

Fischer masik fele latszik, Grolsch, Maitre Kanter, Weiselburger, Kapsreiter, es a topicban nem reg emlitett Wychwood fele Circlemaster uvegje....

Megegy Weisel, es egy Fischer, azutan 3 angol aszfaltszaggato bitang eros sör : 1698 Celebration, Spitfire, Master Brew

nah hirtelen ennyi...de nincs kiteve a korzikai gesztenyesorkedvencem a Pietra mert sajna az sima uveges vagy dobozosban van csak...de meg vagy feltucat sör van ami a szivemhez kozel all(Pl a megszamlalhatatlan fele-fajta es izu belga sörök kozt is jopar a kedvencek kozt van) ;)))

• leoon
    mostmár megkóstolom azért is, nem érdekel mennyibe kerül. múltkor akartam venni de az ára láttán elment tőle a kedvem, pedig én szeretem a sört de annyit kiadni 1 üvegért...
  • gyuri12
    kösz,megnézm a gugliba:)
  • zvaragabor
    Mönchshof?
  • GregSB
    Malátából, komlóból és rizsől készül valóban.

De ettől még ratyi íze van SZVSZ :)
  • gyuri12
    no akkor: nem tudom,hogy ismeritek-e,de a legfinomabb sör,amit valaha ittam,az egy olyan volt,aminek már elfelejtettem a nevét:D németországból jött,és valami porcelán kupakja volt,amire azt mondta az apám,hogy egy olyat,egy részeg ember soha sem nyitna ki:Dilyen kis fém izékkel volt odacsatolva... ha bárki tudná,hogy milyen sörről van szó,jelezze:) amúgy,nem vagyok,nagy sör imádó(inkább bor,hisz magyar vagyok,egy kevés kun vérrel...) szal,csak kíváncsiságból...
  • Seaweed
    Mert rizssör.
  • GregSB
    Kóstold meg és megtudod. Nem tudom leírni hogy milyen íze van, de semmi köze a normál világos sörökhöz.
  • ProGabe #1149
    nana,amíg nem érezted át a feelinget,hogy milyen az,amikor kimész a teraszra,ahol ott vár a sörcsap,alatta egy 50l-es hordó félig,addig nem is tudod miről beszélsz :D
    faterom 55-ik szülnapjára kölcsönzött ugyanis egy ilyen kis "szettet",pontosabban elhozott,mert nagykerben dolgozik,szal csak a megfelelő részleg vezetőjétől ezt kérte ajándéknak,a megköszöntésén meg inkább a whiskey fogyott,így el kellett pusztítani azt a 20-25 lieterecskét még nekünk itthon,szal haverok "ideköltöztek" :)
  • leoon
    mér rossz a budweiser? én még sose ittam azért kérdem. pedig az árához képest...
  • GregSB
    Akkor már inkább szódavíz :D
    Szerintem fertelmesen rossz az amcsi Budweiser.

• Hajnalcat
    Ez de jól esne most a fenébe is! Qrva meleg van.
  • desigo
  • szando
    nem éreztem ennek soha szükségét az igazat megvallva.. ha csapolt sör kell, akkor go kocsmába :)
    ez a beertender is nagy baromság szerintem.. nem is igazi csap, csak úgy néz ki...
  • Seaweed
    Jah viszont jut eszembe! Vannak party szervezo cegek akiktol lehet berelni profi sorcsapot, talcat, csovekkel, akar poharakkal es termeszetesen palackal, es soroshordoval is! (bar nem olcsok a berlesek se..hisz ok az ilyenbol es a partyszervezesbol elnek!)
  • Seaweed
    milyen?! Mert a 3-5-10Literes ugynevezett "partyhordo" az cirka 1.2x kerul anyiba mintha pl 1liter menyiseget venned meg uvegesen.(de van ahol dragabb!) A nagy kocsmakban kaphatot meg amugyse lehet csak ugy kapni a boltban...azt meg kell kerdezni egy kocsmaban vagy valami hasonlo helyen.
  • desigo
    Mennyibe is kerül egy hordó sör?
  • Punker
    UP hogy lássák az emberek
  • Seaweed
    jaja nagyon jok a belga sorok! mindenkinek csak ajanlani tudom hogy probalja ki oket.
  • GregSB
    Najó, mondjuk ezt soha az életben ne próbáljátok ki, mert okádék:

Én a dobozos változatát próbáltam ki, éshát... 3,8% alkohol, de szerintem kamu. Kb olyan az íze, mintha egy elb@szott sör aromájú szénsavas löttyöt inna az ember. 2 korty után kidobtam a francba az egészet.
  • GregSB
    Hogy lehet ilyet kérdezni?

Alap hogy mindent ki kell próbálni :P
  • Skiper
    Nekem mostanság a Kwak nevű belga, utolérhetetlen felsőerjesztésű világos sör jön be a legjobban!
    8%-os, isteni aromája van, lehűtve tényleg utolérhetetlen...

• Seaweed
    miller
    budweiser

de en inkaa jo buza sort szeretem..pl hoegaarden..de a heinekent is szeretem..es meg sok mast is....