A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap kaptam egy doboz sört.
Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
Egyébként Joy's a neve.
Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dõlt a pofámba.
Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
Nah, így jártam.
Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
Egyébként Joy's a neve.
Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dõlt a pofámba.
Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
Nah, így jártam.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De, azért hoztam haza szuvenírként 5 csattos üveges Kelt-et egy díszpohárral.
Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van 😊
Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van 😊
annyira tipikus...ma m1ünk Párkányba sörözgetni én meg nem ihatok 😛
továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén 😛
továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén 😛
Kösz.
Nem volt rossz, egy szûrt és egy szûretlen búzasör, a 2. eléggé tömény volt fél 11kor. (este)
Nem volt rossz, egy szûrt és egy szûretlen búzasör, a 2. eléggé tömény volt fél 11kor. (este)
Egészségedre!
Itt van a kedvenc söröm:
www.goldochsen.de
www.goldochsen.de
mert finom 😊 és mert scak az van itthon (mindig calsber) bár ha kocsmába megyek akkor diekirch et iszom...
Ha úszni akarok, akkor én is, de inni....

De hogy ne offoljak, tegnap kicsit besoproniztam a csapolt fajtából. Éhgyomorra marha jó volt, most meg másnapos vagyok.
Gondolom a forró, csendes, rettenetes fajtából 😊))
Rám egyébként nincs ilyen hatással, ellenben a magyaros pizza jó hagymásan, na az az igazi 😊
Rám egyébként nincs ilyen hatással, ellenben a magyaros pizza jó hagymásan, na az az igazi 😊
Még szerencse, hogy sokáig tartott az út hazafelé. Így a családot megkímélhettem a mellékhatásoktól.
Tegnap este megünnepeltük, hogy a havernak lánya született. Pilsner Urquell hegyek gurultak le a torkunkon. Én egy kis hagymalevest ettem hozzá (buciban). Képzelhetitek a hatást...
Megfájdult a torkom a tegnap esti Budvaroktól.
A Süsüben Pilsner urquell promó volt szombaton,így lett egy gyönyörû poharam.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
És ami még jobb: nálunk vendégeskedtek az ulmi barátaink. Nem felejtették el, hogy mi az én kedvencem és hoztak magukkal hat doboz GOLD OCHSEN-t. Ebbõl 3 világos, 3 pedig búzasör. Ez Ulm városának büszkesége. Isteni...
Kaptam még két söröskorsót és egy réz sörnyitót is a fenti márka emblémájával. Ez ám a boldogság.
Kaptam még két söröskorsót és egy réz sörnyitót is a fenti márka emblémájával. Ez ám a boldogság.

A hét végén volt alkalmam legurítani egy Oberdolfert. Nem csodálom, hogy ennyire rajongsz érte...
Kelt tényleg finom. Csatos üveg rulez...
nna akkor most mindenkit üdvözölnek itt a felvidéki magyarok,remélem az unió eljöttével ti is részesülhettek a cseh és szlovák sörök áldásából.slukk(KELT)