A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb sör a borsodi, Ettõl megy a harckocsi 😊 ez ma nagyon betett nekem 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Millert rendel, a Heiniken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát.
A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Igy azonnal nekiszegezték a kérdést:
-Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik?
Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd
igy szólt:
-Hát, gondoltam hogy ha maguk nem sört isznak, akkor szolidaritásból én sem fogok azt rendelni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

shit happens

Mondjuk abból épp heineken folyt én meg inkább fácánt ittam, de azért raj volt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ma már inkább a Dréher nyerõ. Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét.
Az én e-mail címem például: [email protected]

shit happens
De ha mégis be akarsz rúgni akkor simán csak keverni kell kis borral vagy röviddel, vagy meginni 4-5 liter sört (nekem ott kezõdik a határ sörnél).
-/-
Hmm... ha nemtom ki, hogy van vele, de imho kiraly az almas sor csak egy a problema vele, hogy gyenge:] A colas es fantas valtozat az telleg shit...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Csak az a baj, hogy soxor estem már pofára...
Egy kicsit rossz hangulatom van... Na mindegy...
Tiszteld és csodáld az újat 😉
Így is lehet 😊
Jó védekezési módszer...
Van vmi amiben megbízol, tudod, hogy nem fogsz benne csalódni azt bumm...ez érvényes a sörre is.
Mondjuk minden az elvárásoktól és a felfogástól függ.
Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
Egyébként Joy's a neve.
Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dõlt a pofámba.
Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
Nah, így jártam.
Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van 😊
továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén 😛
Nem volt rossz, egy szûrt és egy szûretlen búzasör, a 2. eléggé tömény volt fél 11kor. (este)
www.goldochsen.de