A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
már volt de a többi tényleg olyan vacak ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Coine, The A&O
korsó csapolt Zipfer
nem is volt rossz, könnyen csúszott, nem volt annyira Zipfer-keserû 😊

Galy
😊 10pont
Coine, The A&O
Tegnap is meg ma is egy Dreher Classic 😊

The Garrett
Lehet hogy mindeni hallotta már, de:
Legjobb sör a borsodi, Ettõl megy a harckocsi 😊 ez ma nagyon betett nekem 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dzsini
A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmába egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fonök egy
Millert rendel, a Heiniken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát.
A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Igy azonnal nekiszegezték a kérdést:

-Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik?

Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd
igy szólt:

-Hát, gondoltam hogy ha maguk nem sört isznak, akkor szolidaritásból én sem fogok azt rendelni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vizes
:-)))))

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

The Garrett
hmm Aprobo Zipfer. Ma esti adag: 2 korsó Zipfer 2 Aranyászok 1 üveg Borsodi.

duc
Hétvégén a törzshelyünkben lecseréltek néhány fél lityós korsót 7 dekásra. Hát nem sokan panaszkodtunk! 😊)))
Coine, The A&O
Egy pár részlet az osztálydíszítésünkbõl, egy kis sörminta 😄

cSuwwi
Mondtam én ilyet? 😊 Csak olyan 'szép' a beer.com. Mondjuk egy dreher.hu, vagy aranyaszok.hu-s címnek jobban örülnék, de ez is megteszi.

shit happens

Hétvégén csapra vertünk a haverokkal egy kis hordó Wernesgrünert (is). Ezek a volt keletnémet sörök (Radeberger, Wernesgrüner, Berliner) annak idején is nagyon ízlettek nekem. Kár, hogy az áruk is elérte a többi prémiumkategóriás sörét...
"Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét." Igaz, de azért a topik nyitója se egy kimondott kólarajongó...
Lteebee
Pénteken a Buena vistában voltunk és sörcsap van az asztalon.
Mondjuk abból épp heineken folyt én meg inkább fácánt ittam, de azért raj volt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

cSuwwi
Én régen az Ászokra esküdtem, tudjátok, mert jobban csúszik...

Ma már inkább a Dréher nyerõ. Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét.
Az én e-mail címem például: [email protected]

shit happens

Vik1984
A Kanizsai pedig savanyu.

Néha összeszavakat a keverem

Coine, The A&O
Magától sörtõl nehéz berúgni (szvsz), azt élvezni kell.
De ha mégis be akarsz rúgni akkor simán csak keverni kell kis borral vagy röviddel, vagy meginni 4-5 liter sört (nekem ott kezõdik a határ sörnél).

JHetfield
Ejj, de reg ittam mar sort:] remelhetoleg penteken vagy szombaton be lesz potolva egy kis portoval...:]
-/-
Hmm... ha nemtom ki, hogy van vele, de imho kiraly az almas sor csak egy a problema vele, hogy gyenge:] A colas es fantas valtozat az telleg shit...

vizes
Radeberger csusszan...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine, The A&O
én asszem, majd az ebédhez lökök egy dréert.

vizes
thx

Coine, The A&O
egs

vizes
most pedig sört iszom, hogy ne legyünk offtopik

vizes
Csodálom én...
Csak az a baj, hogy soxor estem már pofára...
Egy kicsit rossz hangulatom van... Na mindegy...

Coine, The A&O
Így is lehet, de nem feltétlenül erre gondoltam, ugyanis ha elfogadod, hogy az a vmi más, amit vártál és el tudod fogadni, akkor már nem akkora a csalódás.
Tiszteld és csodáld az újat 😉
Így is lehet 😊

vizes
Magyarul ne várjak túl sokat és akkor nem fogok csalódni?
Jó védekezési módszer...

Coine, The A&O
Jól beszéltél, de a lényeg ua.
Van vmi amiben megbízol, tudod, hogy nem fogsz benne csalódni azt bumm...ez érvényes a sörre is.
Mondjuk minden az elvárásoktól és a felfogástól függ.

vizes
Gyanítom, hogy most nem feltétlenül a sörrõl beszéltél...

Coine, The A&O
Ha csalódsz abban, amiben nem szoktál ? Tudom, milyen érzés...még vannak régebbi emlékeim 😊

vizes
Tudod, hogy milyen pipa voltam!?

Coine, The A&O
Na azt se mondhatják el sokan, hogy sör ízesítésõ almalevet ittak :o)

vizes
Tegnap kaptam egy doboz sört.
Örültem mert Karlsberg volt feltüntetve gyártóként, tehát rossz nem lehet.
Egyébként Joy's a neve.
Vadul kibontottam, belekostoltam, és valami förtelmes alma íz dõlt a pofámba.
Kiderült, hogy csekély alkoholtartalmú sörrel ízesített almalét tartalmaz a doboz.
Nagy kitolás ez, amikor rákészülsz a sör ízére, belekortyolsz egy jóóóóó nagyot és ezt kapod.
Nah, így jártam.

Coine, The A&O
De, azért hoztam haza szuvenírként 5 csattos üveges Kelt-et egy díszpohárral.
Most a jó megérdemelt 1 sörömet iszogatom, mert ez még a határértéken belül van 😊

Coine, The A&O
gyógyszer...

[HUN]PAStheLoD
mért nem ihacc?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Coine, The A&O
annyira tipikus...ma m1ünk Párkányba sörözgetni én meg nem ihatok 😛
továbbá nézegettem, még a rövidek árát is levitték, mindenki ki akar velem szúrni alkohol terén 😛

duc
ARANY ÁSZOK AZ ISTEN!!! 😊)
Coine, The A&O
Muerte ezzel a projekttel történt vmi ?

Coine, The A&O
Kösz.
Nem volt rossz, egy szûrt és egy szûretlen búzasör, a 2. eléggé tömény volt fél 11kor. (este)

Egészségedre!
Coine, The A&O
Itt vár rám 2 Ilzer a hûtõben.

Coine, The A&O

Coine, The A&O
+vagyok, megvagyok....
ma tuborg volt, mert most igényes voltam 😄

JHetfield
Jo neked... amugy elsz meg? addig is www.aranyaszok.hu ...

Coine, The A&O
Ma ittam 1 korsó Tuborgot.

The Garrett
ja ja itt figyel 2 a polcomon 😊

Itt van a kedvenc söröm:

www.goldochsen.de
mateos
mert finom 😊 és mert scak az van itthon (mindig calsber) bár ha kocsmába megyek akkor diekirch et iszom...
Coine
azt mért ?

mateos
én csak Carlsberget iszok