3950
Kinek, mi a kedvence?
-
Stella Artois? -
nem volt rossz tényleg, de ezeket a söröket nem nekem találták ki. :) -
sok jó sör 

-
Búzasör kedvelőknek kötelező kipróbálni ezeket is:
Utolsó neve kicsit nehezen kivehető: Franziskaner -
Szvsz a búzák egyik legjobbika...de a párját se hagyd ki, a szintén szűretlen barna-búzát:
-
Nem biztos. Az Ukránoknál pl. tele van a polc ilyen 1.5-2 literes műanyagpalackos sörrel. Olcsók és ahhoz képest meglepően jó minőségűek! -
tegnap ilyet ittam:
-
nincs vele gond -
hol lehet ilyet kepni? -
Jaja, Kilkenny nekem is jobban bejön. Sajna sokkal kevesebb pubban csapolják mint a Guinesst.
SötétBarom meg nem nyugodhat meg, mert a Stout is sör, egész pontosan a barna sör egy fajtája. :DDD -
Huhh, megnyugodtam :DDD
Csapról amúgy nyilván más, megkóstolnám azt is szívesen :) -
Ezzel én is így vagyok. Bár nekem a Kilkenny jobban ízlett. Én is voltam Írországban és ha már ott vagyok nem fogok Amstelt inni pedig azt is nagyon szeretem. Szóval csapolva és olyan pubokban nagyon a helyén van.
Egyébként a Guinness és a Kilkenny sem sör.
Nem is az van ráírva.
Stout -
Naháát! Egy Diebels kedvelő!
-
Akkor ez olyan mint a pacal.. -
Hajnalcat #1372 Van most ez a Soproni 1,5 literes sör. Hát nem tudom....müanyag üveges palackban nem túl előnyös lehet....minőségileg.
-
olcsóból kőbányai, drágából oberdorfer. -
Mondjuk én így voltam a sima világos sörrel is amikor először megkóstoltam 13-4 évesen. Nem tudtam elképzelni mit szerethetnek rajta az emberek, undorítónak tartottam az ízét...
Változik az ember ízlése, Guinesst nem sok fiatal iszik kint íreknél se, 20-30-as korosztálytól felfelé inkább. -
Az emberek 99%-a pontosan ugyan ezeket mondja róla amikor először kóstolja :DD
Én is pontosan ezekre gondoltam. Aztán ittam-ittam (kint voltam Dublinban sok ideig, és rengetegszer erre hívtak meg, én meg nem voltam paraszt hogy visszautasítsam és én is erre hívtam vissza őket mert ezt szerették) és idővel megszerettem. Ez mostúgy hangzik mintha csak magamra erőltettem volna, de komolyan szeretem mostmár az ízét :D -
DJ BP #1368 lehet sok a sznob angol világszerte? :D -
Hát nem tudom.. Lehet, hogy a helyén kellene kezelni? Mondjuk úgy kezdeni, hogy nem írnák rá, hogy sör.. :D
Valami ami fekete, csak nyomokban tartalmaz szénsavat, és az egyetlen dolog amihez tudom hasonlítani a hideg káve keverve valamivel (erre a kiegészítő ízre még nem jöttem rá), az hogy lehet ennyire elterjedt világszerte? Esélytelen, hogy ezt megértsem.. -
Ronny #1366 nálam most a kék Edelweiss fogy a legjobban. Finomabb és olcsobb, mint a Hoegaarden! Ivott már valaki Westvleteren-t? -
Ronny #1365 nem elég fejlettek az ízlelőbimbóid? -
A guinness mitől ilyen menő? itt van egy a kezemben, és nagyon ótvar..
Magyarázat? -
De akkor hol tudok venni és nem csak pohárral? -
bevásárlóközpontokban tuti nem.... -
Itthon lehet kapni Diebels Alt-ot? Mert még nem nagyon láttam ilyen nagyobb bevásárló központokban sem. -
rolipoli #1360 rossz hír,lehet 21 év alatt nem lehet majd piát venni,csak alkohol mentest,bár ez csak annak a rossz aki nincs 21 -
gyerekek a sörtől má egészs kész vagyok, naggoyn jó guinesst ittunk Green Cornerben -
A Kőbányaiból vettem 2x is olyan 2 Literes palackot. A második üveg eléggé rossz izű volt. Valamit elrontottak a gyárban. 
Ha tudnátok milyen izű volt másnap a pohárba kiöntött sörnek, akkor többet olyat nem innátok.
Ma 2 db Borsodit ittam. -
LaciMaci #1357 A magyar sörök közül a Kőbányai és az Arany Ászok a legjobb sztem!
Amúgy meg HB
-
Ronny #1356 nos, ez lenne a "lábvíz" kategória:) -
miért lenne szégyen, nekem is ízlik:;) -
szurop #1354 Nem olyan rossz ám az szerintem sem. -
Ha szégyen, ha nem az, nekem ez nagyon finom. -
Utóbbi időben erre vagyok rákattanva:
Finom, és iszonyat erős: 8,5%-os szóval még a 0,33-asat is meg lehet érezni. Egyetlen hátránya hogy kicsit borsos az ára... -
Lehet összekeveredett valami gyártásnál, és a skandináv piacra szánt sörüket töltötték az üvegekbe :D -
szurop #1350 A múltkor vettem egy tálca Heinekent. Képzeljétek, nemtudom hogy sikerült legyártani, de hogy az legalább 7-8 százalék felett volt az biztos. Fél decit is meg lehet érezni a fejben. Meg olyan volt, hogy megvacsoráztam, jól bekajáltam, megittam egy dobozzal, és tökre fejbevágott. Ezt két este is kipróbáltam. -
G_ArchAngel #1349 gondolj bele, hogy 5 GBP 6*4,4dl Guinness boltban, pub-ban ugyanennyi egy pint:))) -
Lengyelországban (és talán Csehországban is) a TB állja a veseköves betegek sörét! :) -
Róka2007 #1347 Köszi az infót:D Valahogy bisztos sikerül pár üveggel beszerválni:D