3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#1254 igyad sűrűbben -
#1253 Ma dobták piacra:
-
#1252 mióta? -
#1251 biztos mert a bivaly az alkoholmentes -
qper #1250 remélem ezek jobbak mint a bivaly, mert annak az íze valami borzalom -
szurop #1249 Ninsc valakinek Heineken xp-témája? -
mugab #1248 Tudja valaki esetleg hogy mennyi a kész sör fajsúlya ?
Az indulót tudom 1.02-1.08 között attól függően hogy ale vagy barnasör alap. -
szurop #1247 Ez a leírás, fanyarnak, száraznak írja a búzasört. -
#1246 Ha a bivaly túl erős nektek akkor próbáljátok ki a dán sörgyártók skandináv piacra szánt erős söreit (Carlsberg Elephant, meg a Tuborgnak is van ilyenje de elfelejtettem a nevét). A Bivaly 6,5%-os, ezek meg 7,2%-nál kezdődnek :D -
#1245 Weizen/Weissbier/Wheat:
A német tipusú búzasör, mely megfelel a sörtisztasági törvénynek, azaz csak vízből, malátából /általában 50százalék búza-, 50százalék árpamaláta/, komlóból és élesztőből főzik.
Itt találsz még néhány leírást: ITT -
szurop #1244 Van a búzasörnek egy általános jelzése, amit rá szoktak írni? -
#1243 Irány a természet!!!!
Hétvégén a telkemen voltam... és hááát bevásároltam előtte...
-
LaciMaci #1242 Sziasztok!
Ivott már valaki Schloss sört???A Plusban lehet csak kapni 119-Ft, de nagyon jó! -
#1241 hogylenne sok, én egy liter finlandiát ittam meg sprite-al...két decis kortyban...na igaz, hogy én vagyok vagy két méter, meg szátíz kiló, szóval elfér. de ezt befolyásolja az is, hogy előtte milyen gyakran ittál, mit ettél, (virslit ne, az hánytat) na és hogy hány kiló vagy, abból mennyi izom. a másnaposságot jobb elkerülni, ezt úgy teheted meg, hogy ha reggel már érzed, hogy ki vagy száradva, megiszol 1/1,5 liter vizet, aztán még amennyit bírsz...azér fáj annyira a fejed, mert ki van száradva az agyad. -
#1240 Pilsner Urquell -
#1239 énis :] -
#1238 ja én Gösser párti vagyok -.-
-
#1237 ha érdekel valakit jó müsor szokott menni hétfő este a tvpaprikában a sörről :]
egyébként sör 4ever -
Szeszmester #1236 Nem. -
#1235 már akinek. De ez tényleg alkattól, kortól, eddzeccségtől számít... -
szurop #1234 Kérdeztél, válaszoltam. Szerintem nem. -
LaciMaci #1233 5 deci nem sok egy picit? -
szurop #1232 Ne igyál ijjen fiatalon basszadmeg. Különben ez olyan kérdés hogy mennyivel megy egy autó. Ez tőled függ, meg hogy mijen gyorsan iszod, 5 deci neked szerintem igencsak elég lesz, ha nem nyalogatod, hanem iszod.Egyébként megfelelőbb topicot nem találtál? -
LaciMaci #1231 Hány dl vodkától lehet berúgni? -
LaciMaci #1230 Kanizsai sör rullz! -
praksi #1229 tegnap ittam egy ilyet, üvegesben:
ízre kb. mint az Arany Ászok.
árban nem :-)) -
#1228 Pfff :DDDDDDDDDD
kimentem a pályaudvarrol egyől első kis bolt...és dobálták ki nekünk a vodkát oszt kiren....:D hááááát iet -
szando #1227 olyat nem tudok ahol nem adnak ki... -
#1226 Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt.
Ennyire nem lehetsz kezdő... De ha mégis, akkor ne igyál szeszt -
#1225 szerintem ilyen hely nem létezik! -
szurop #1224 SG-n semmi illegális. -
szurop #1223 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!! -
LaciMaci #1222 Sziasztok!
Nem tudtok Pesten olyan boltot ahol kiadnak 18 éven luliaknak szeszes italt? -
#1221 nálam sem mindennapos esemény -
#1220 de kár, h nekem nincs ilyen ismerősöm, aki csak úgy ajándékba adna 2 hordó sört. -
#1219 Ajándékba kaptam az ikreket... Már hűtöm
Végső esetben ez is elfogy, de nem tartozik a kedvenceim közé...
-
#1218 há van ez így :D. amúgy meg a soproni 1895 az finom. dehát "a vélemények különbözőek :)" :D -
qper #1217 szerintem a sima Borsodi a kishazánkban előállított legjobb serital. utálom mind a Drehert, mint az Arany Ászok-ot, mind a Sopronit (ebből mostanában nagyon keveset látok). a vélemények különbözőek :) -
qper #1216 jaja, a Bivalynak borzasztóan erős alkoholíze van, de tényleg nem az ízéért issza az ember :)
szerintem is kurvarossz sör. egyedül nagyon-nagyon lehűtve tudom csak meginni. -
#1215 ja a bivaly télleg szar de azért jobban üt. amúgy a sima borsodi is szar. a drehert meg valamiért nem szeretem.