A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A málnás sör meg szaaaar...
-the invisible-
VELVET, Pilsner, Staropramen (világos és vörös), valami 600 éves kocsma házi fekete söre, Krusovice (fekete és világos), Guiness (95 koronáért :/), Becherovka, almapálinka,1 litér 1:2-es vodkanarancs, abszint fogyott. És mindezt 2 éjszaka! Uhhhhh, visszagondolva kicsit necces volt 😄D
Coine, a Velvetet bánhatod hogy nem próbáltad ki, olyan selymes, krémes sör, mint a Guiness, csak világos. Amikor kicsapolják, ugyanúgy habzik az egész sör, mint a Guiness.
-the invisible-
(legalább kipróbálom megy e a linkelés 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Meg van egy Horvát is ami kurva szar asszem Ozujsko a neve!
Nemrégiben pesten jártam és beültünk a haverokkal egy Jaffa nevû sörözõbe. IIIIIISteni málnás sörük van (korsóba tömény málnaszörpi rá pedig Zlaty Bazant. Valami mennyei, és az ára is elfogadható. A hely pedig a 60-70 es évek hangulatában berendezve. CSak ajánlani tudom!
Hát nemtudom még mindig a számban az íze d.u. 4 óta. Valami fertelmes. 😛PPP
BArna/fekete sörökben eddig 1se volt jó amit kipróbáltam. Kivéve Guiness. Vagy ha a borostyán barna akkor az is.
1. Görögországban SENKI ne igyon sört. Elég gyengécskék a görög nemzeti sörök: FIX, HEllas, meg mégvalami 😊
2. Akkor se dõlj be neki ha azt látod hogy mindenki azt issza és szép az üvege 😛
Röviden ennyi.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Ez itt a reklám helye: Becker's 99.-Ft/ 0,5l doboz= Pénisz Markec áruház.
Az Arany Fácán/033 meg 85.- a Tescoban. Ha 24-et veszel, akkor meg 79.-
Az Egger/0,5 is 99.- Huáhuáhuáhuáhuá!!!!
..szeretlek, csak nem nagyon....
Mostanában nagyon hirdetik plakátokon. "probably the best beer on earth" 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Az összesnél jobb! 😊
Ez már alig több a "kommersz" söröknél. Azonnal veszek vagy két "kockát"...
Hó közepén: Kronenburg
Hó végén: dobozos Borsodi
AA-t soha, semmikor, ingyen se...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Fél perce ráz a röhögés 😊)))))))
Ez durva jó volt!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!