A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Az összesnél jobb! 😊
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Ez már alig több a "kommersz" söröknél. Azonnal veszek vagy két "kockát"...
Hó közepén: Kronenburg
Hó végén: dobozos Borsodi
AA-t soha, semmikor, ingyen se...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Fél perce ráz a röhögés 😊)))))))
Ez durva jó volt!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Elfogyott fejenként 2 üveg aranyászok + 2 fémdobozos Borsodi. Vacsorára 3 üveg Aranyászok és este buliban még 2.5 korsó Aranyászok.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha felpattintassz egy pohár, vagy egy korsót, javaslom, hogy akár gondolatban, vagy másmilyen módon találja ki és mondja azt, hogy eme pohárrral iszok erre vagy arra a nemes ügy, eszme, vagy gondolatra.
Szóval, most éppen, ürítem poharam arra, hogy legyen béke a lelkünkben.
EGÉSZSÉGETEKRE...
Május 1:
5 fémodobozos Becker Pill's
7 üveg Borsodi
VEgyük a hetet sorba:
Hétfõ: Amstel+ Arany ászok :/
Kedd: Borsodi+ BEcker PIlls (ezdeszar istenem)
Szerda nuku
Ma: Zipfer+ Aranyászok.
mondjuk 10 évesen én is ezt mondtam ma meg... 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

de jó lesz a péntek!