3817
Kinek, mi a kedvence?
  • zvaragabor
    Ilyet ittam most:

Fincsi volt.
  • vizes
    És a medve nem játék...
  • bLuR17
    a sör nem alkohol... tudjátok :D
  • Vlala #1291
    Úgy igaz.

Bár a sör mellett sem megyek el...
  • Dave77
  • vizes
    Nyihe!!

Tegnap este fogyasztottam a bátyámmal:
  • GregSB
    Kinek kell csapos a kocsmákba? :))
  • GregSB
    Kivétel erősíti a szabályt :P
  • GYGERI
    ha sör akkor HEINEKEN, de ha magyar akkor a Borsodi, amugy meg magyar ember bort iszik ;)
  • szando
    nekem elsőre is ízlett :)
  • GregSB
    Guiness elsőre nem fog ízleni. Sőt, lehet még harmadjára sem :D
    Ezt saját + haverok tapasztalata alapján mondom :)
  • szurop
    Húbasszus. Adtak nekem tagnap egy olyan szar löttyöt hogy az nemigaz. Aro márkájú, az az Aro amit a Metro árul. Azt van a cimkéjén hogy VILÁGOSSÖR. Te jóég, valami hányadék. Gondolom jó olcsó lehet.
  • szurop
    Most az síma árpasörök között az Amstel Pulse a király. Naggggyon finom. ISTENKIRÁLY.
  • praksi
    Egészségetekre! :-)

• szurop
    Megittam a búzasört. Igaz olcsó, mert 125 forint, meg magyar, és Ilzer a neve, de lehetett volna jobb is. Semmi édesség, hanem mintha a normál sörből kivonták volna a keserűt, és inkább savanykás lenne. De olyasmi volt a hátuljára írva, hogy: Öntsük ki a felét, úgy hogy nelegyen habja, tehát poár elfektetve. Eddig tiszta. Aztán rázzuk fel az üveget, és 10 centiméterről a felállított pohárba öntsük ki, hogy legyen sok habja.
    Tehát kiöntöttem az üveg felét és megittam, nem volt jó. Aztán az üveg második felét hirtelen öntöttem ki a pohárba, és sok habja lett és finomabb lett.
  • shaba23 #1279
    amikor megkóstoltam. végül megittam, mert bár sörnek szar volt, körtelének finom :)
  • Ali
    A kocsmákban használt 33 vagy 50 literes hordókat csak néhány napig lehet fogyasztani. Az nem tartósított. Pontosabb információkért érdemes valami vendéglátóshoz fordúlni.
  • szurop
    És mikor jötté rá? Mikor beleittá? Az a legrosszabb. Ha kiöntötted akkor is tud meglepetést csinálni:D. Vagy mikor felbontottad a szagáról? Az se lehet rossz.
  • shaba23 #1276
    IKEAban vettem egy dbozos sört, tök jól nézett ki a doboz, sosem látam még olyat, aztán kiderült, hogy körtelé...
  • szurop
    Hül a Guiness-em. Végre kipróbálom milyen is az. Ez lesz az 1. barnasöröm. Meg ott fexik mellette egy búzasör is. Azt is meg kell kóstolnom.
  • szurop
    Mért ideális?
  • qper
    megtaláltam az ideális üveges sört a 0.66-os Heineken képében. Hejnekem :D
  • hamotar
    Esélytelen :)
    DE jó az oldal :D
    Főleg a zene meg a szövegek :D
  • kismiki
    Hát nem lenne rossz, van rá 1 olcsó lehetőség.. :)
    Csak hát kicsi az esélye:
    Oppá
  • hamotar
    Ki kéne menni vmelyik 7végén...
  • kismiki
    Ugye h nem rosszak, főleg Prágában nem rossz végigkóstolni őket..
  • hamotar
    Cseh remekeket lehetetlen nem kedvelnem :)
  • kismiki
    ÁÁÁÁÁÁ sokkal inkább:
  • hamotar
    Egyértelműen:
  • vizes
    Szerintem az is tartósított...Dobozos sör, csak egy kicsit nagyobb. :-)
  • joeperry
    Nekem magyarok közül az Arany Ászok meg a Dreher jön be (piros jobban, de azzzal manapság nem találkozom); de az abszolút kedvenc a Pilsner Urquell és úgy általában a cseh sörök.
  • LaciMaci
    Pl. a Heineken party hordóba nincs tartósítva és tényleg frissen csapolt sör jön belőle?:)
  • Ali
    A csapolt sör friss (ha betartják az előírásokat), a palackozottat tartósítani kell valamiképp...
  • vizes
    Nem okosabb, csak esetleg tapasztaltabb... :-)

Attól függ, hogy milyet ittál?
    Elvileg a csapolt sör az mindig finomabb mert frissebb. Persze ha mondjuk Soproni Ászokot kostoltál akkor tökmindegy.
    Írországban ittam csapolt Kilkenny-t és Guiness-t. Érezhetően jobb volt a dobozosnál.

Egyébként tegnap este ezt ittam, még Dublinból hoztam:

• szurop
    Számomra semmi, sőt nem szeretem a csapoltat. Majd biztos jönnek okosabbak, és mondanak mást.
  • LaciMaci
    Sziasztok!

Magyarázzátok nekem el légyszives mi a különlegesség a csapolt sörben!?

Köszi!
  • zvaragabor
    Hppá, vagyis ezt ittam.
  • zvaragabor
    Most ezt ittam. Érdekes volt, nem volt olyan szokásos íze. Kicsit édesebb volt, kb mint a heineken. Amúgy ízlett, finom volt. Viszont egy picit kevés volt benne a szénsav. Itt Jászberényben volt expo kiállítás és vásár, és ott lehetett venni. Kisüzemi termék. Szívesen innék még majd belőle.
    Háhhá de ott vár még egy barna a hűtőben ugyan ebből.
  • leoon
    teljesen, ha nem mondod észre sem veszem.
  • zvaragabor
    Ezt nem most ittam, hanem csak lefényképeztem, a doboz már régóta megvan. Egyébként megsúgom, hogy ez fake, a "0%"-os jelet én rajzoltam oda, de az igazi is ugyan így néz ki. Megtévesztő nem? xD