A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
gondolom inkább az érdekelné hogy lehet külföldrõl becsempészni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gandalf51
Hétvége Leányfalun: egy kis RPG és sör! 😊

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

Gandalf51
Remélem ez elég jó:

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

Coine, The A&O
aha, és egy sör 1 Euro.
most voltam aug. végén Bécsben és minden elég drága.

dikki*yysw
Ja az nagyon durva. Tavaly 2200 ftért vettem egy üveggel, itthon a legolcsóbb 5000 volt.

Most szlovákiába akarunk átruccanni pár haverral, merthogy hozunk pár liter söröcskét meg egyebet. Nem csak üvegben, hasban is 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Degec
minek akarsz te szeszt csempézni külföldre?
külfölön mindenhol olcsóbb mint nálunk 😄
osztrákoknál 11 euro a Jäger

...egy amerikai álom...

Balo
hogy lehet a legjobban szeszt csempészni külföldre? Gondolok itt olyanokra, hogy kenyér belét kivájni és abban... Mondjatok ötleteket!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Coine, The A&O
Soproni Ászok nagyon megy most nálunk (tehát nálam is 😄), 109+üveg, szeresssük mert nem rossz és még az adrenalin is megvan, hogy nyerünk vmit, bár idáig csak "Egészségére" volt...

Coine, The A&O
Ott legalább jó kis "eredeti" szlovák sörök vannak, nem úgy, mint itt Bp-n, ahol csak import nemzetközi Zlaty van, ami közel sem olyan, mint az eredeti.

Degec
ja abszint jó a B52-re 😊
komárnóban is vannak olcsóbb helyek de mi a legdrágább helyre járunk nem tudom miért
a boltban én is 15-ért vettem az üveges Zlaty-t meg 13-ért valami más szlovák sört

...egy amerikai álom...

Coine, The A&O
Akkor már Párkány, ott a sörök 15-20 korona között vannak, csocsó és zenegép szintén 10 koronával megy, Borovicska és Becherovka is olcsó, továbbá öngyilkosoknak ott az abszint is 😊

Degec
komárnoban 72 szlovák korona a Guiness és ez elég drága hely 26 a Kozel és aszem 23 a Zlaty és 10 korona egy szar zseton a csocsóba

...egy amerikai álom...

Balo
Nem alszok el, csak elálmosodom, hát elég szar...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ha jó oldalakat akartok látni, érdemes egy pillantást vetni a "radeberger.de" és a "wernesgrüner.de" -re...
Evil
sot, egy ket soros wallpaper is johet(guinness, heineken, stb.) ,nem igazan talaltam ilyeneket.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Coine, The A&O
aki tud linkeljen már be sörös képeket, amiket õ maga csinált, kevés a kép a topikban 😊

Coine, The A&O

Kassa, május 30 körül 😊, barna Zlaty.

The Garrett
Én tudok: jó társaság+ pia. Én sose aludtam el 😊

Üdvözletem 😊 Mi 1 éve jártunk Csehországban, nekem U Fleku felejthetetlen élmény. Nem is fogom dícsérni a sört, már elöttem megtették. Idén egész nyarat végigittuk haverokkal fõleg sör no és csocso (2 nem megy egymás nélkül😊 Most hogy itt a suli nagyon szánalmas a helyzet, mert nincs egy osztálytársam akivel beülhetnénk sörözni suli után vhova. Mostani helyzetem meg csak fokozza a problémát mert allergiás rohammal mentem minap dokihoz írt is allergiás gyógyszert, aminek a cetlijén persze rajta van hogy amég használom a bogyókat nem fogyaszthatok alkoholt 😞( Ez van.. Majd jön a vezetõ sör?! :-) Jah visztup á násztup nekem is megmaradt 😛PP
Coine, The A&O
Igyál mégtöbbet azt berúgsz. Vagy igyad hamar és ugyanúgy berúgsz, rosszabb esetben rosszul leszel azt répa 😄

Balo
tudtok az ellen valamit, ha a pia elálmosít?

Coine, The A&O
jajj anno még tudtam...a villamoson más volt a "következõ megálló..", mint a metrón.

ukoncsete proszim visztup á násztup, dvesezsze záviráji sprisnyi sztrányice Krzsikova...
Svejk kocsmája a "Kehely" a szörnyû cseh nyelven "U Kalicha" az más. Az az I.P.Pavlova megállónál van. De biztos ivott az U Flekuban is...😊
observer
Ott ivott Svejk is. A lejobb kocsma a világon. Az a fehér és fekete csapolt sör.Vazzeeeee...

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Kérem a kiszállást és beszállást befejezni!
Köszönöm
Jó reggelt, napot, estét.

Jano húúú tiszi rityi jaszom túúúúúú.

Bozse moj, aj bozse szladky.
Csorobis?

..szeretlek, csak nem nagyon....

The Garrett
Ez mitjelenT? 😊

Coine, The A&O
ukoncsete proszim visztup á násztup, dvesezsze záviráji
gyekuji
dobre ránó, dobri den, dobri vecser
😊

Az a 600 éves kocsma az "U Fleku" volt. Párja nincs sehol a világon....
becherovka rulz (ma is ittam 8), de aki pilsner urquellt dicsõit, nem ivott még staroprament! sokkal jobb (és olcsóbb - max 20-22 korun/stück). ja, dobozossal ne próbálkozzatok az iszonyat s**r... gambrinust felejteni. ha prágában jársz, 1x meg kell próbálni a házi söröket (u fleku 100+ korun/3,5(?)dl de finom és ki kell próbálni. onnantól staroparen. ja, finom az u kalicha barna söre is (jedn/dve cserní proszim 8), de - ára miatt - szintén csak kipróbálásra való...
köszönet: gyekuje
elköszönés: na szkledenáú
metró: ukontyicseproszimavíszupánásztukdvezsesezavíráji.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

HuAn82
Becherovka az nagyon jóóóó!!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pedig barna sörök rule! Éppen most ittam meg az utolsó cseho.-ból hozott Krusovice Cerné-t 😞 Én a Kaiser-Amstelt is szeretem, de az igazi mégiscsak a cseh meg az ír.
A málnás sör meg szaaaar...

-the invisible-

Én is most voltam Prágában, de csak 3 napra, úgyhogy annyit nem ittam, mint Coine 😊
VELVET, Pilsner, Staropramen (világos és vörös), valami 600 éves kocsma házi fekete söre, Krusovice (fekete és világos), Guiness (95 koronáért :/), Becherovka, almapálinka,1 litér 1:2-es vodkanarancs, abszint fogyott. És mindezt 2 éjszaka! Uhhhhh, visszagondolva kicsit necces volt 😄D
Coine, a Velvetet bánhatod hogy nem próbáltad ki, olyan selymes, krémes sör, mint a Guiness, csak világos. Amikor kicsapolják, ugyanúgy habzik az egész sör, mint a Guiness.

-the invisible-

The Garrett
És majd elfelejtettem 2 kép arról a bizonyos málnássörirõl 😊

(legalább kipróbálom megy e a linkelés 😊

The Garrett
MEg a görög FIX 😊

The Garrett
Azokhoz még nem volt szerencsém :/

Coine, The A&O

Balo
Zlatyi Bazant rulez!!!!!!!!!

Coine, The A&O
azért vannak jó barna sörök, lásd szlovák és cseh márkák

Astaroth
Az UNION Szlovén sör elég ihatatlan nem ajánlom senkinek.
Meg van egy Horvát is ami kurva szar asszem Ozujsko a neve!

The Garrett
Nemismerem pestet, de mikor ottvotunk szabadtéri Rádaynapok voltak. Ugyhogy valószínüleg egy helyrõl beszélünk 😊

The Garrett
A másik pedig:
Nemrégiben pesten jártam és beültünk a haverokkal egy Jaffa nevû sörözõbe. IIIIIISteni málnás sörük van (korsóba tömény málnaszörpi rá pedig Zlaty Bazant. Valami mennyei, és az ára is elfogadható. A hely pedig a 60-70 es évek hangulatában berendezve. CSak ajánlani tudom!

The Garrett
UUUH ma ittem elõször (és utoljára) KAiser Dark Beer-t.
Hát nemtudom még mindig a számban az íze d.u. 4 óta. Valami fertelmes. 😛PPP
BArna/fekete sörökben eddig 1se volt jó amit kipróbáltam. Kivéve Guiness. Vagy ha a borostyán barna akkor az is.

Coine, The A&O
az árvíz dobott az árakon rendesen...

Jól elszálltak az árak amióta nem jártam arrafelé...
Coine, The A&O
Romániában mi is toltuk befelé az arcunkba, jó passzoltak a "faja" romkó cigikhez, de amint hazaértem és "bekóstoltam" egy A.Ászokot, rájöttem, hogy bizony, milyen rossz is a Ciuc. (számomra gyengébb, mint a hazai sörök, pedig nem vagyunk sörös ország)

Coine, The A&O
az annyira nem vonzott minket az 50 koronás Pilsnerével.

A "kehelybe" (U Kalicha) is benéztetek?
The Garrett
nyah rögtön be is írom külhoni tapasztalataim:
1. Görögországban SENKI ne igyon sört. Elég gyengécskék a görög nemzeti sörök: FIX, HEllas, meg mégvalami 😊
2. Akkor se dõlj be neki ha azt látod hogy mindenki azt issza és szép az üvege 😛

Röviden ennyi.

SZEG007
Mi a gond a Ciuc-al? Szerintem nem rossz sör, én legalábis simán kortyoltam.