3817
Kinek, mi a kedvence?
  • leoon
    osztom a véleményed!
  • Trashking
    dreher a legjobb :)
  • Borgi

• leoon
    ja ez rendes sör csak beletették ebbe a 1,5 literees "pezsgős" üvegbe ennyi
  • zvaragabor
    [/idiota] =
  • zvaragabor
    Vendégek jöttek, ők hozták a sört és nem volt hideg, így gyors hidegítő kúrára kellett fogni, legalkalmasabb hely a mélyhűtő volt. De sajnos feledésbe merült. Hogy miért felejstették el, azt ne kérdezd. [/idiota]
  • icepick16
    de ez rendes sör? ha igen akkor nagyon durva :D
    Zvara: minek raktok sört a mélyhűtőbe, ha elfelejtitek kivenni?
  • zvaragabor
    Fater betette mélyhűtőbe, másnapra a megfagyott sör szétfeszítette az üveget, és kitört az ajla. Oda a heinekennek. :(
  • leoon
    na látod a kérdésedben ott a válasz is...
    ilyen:

heineken
  • icepick16
    valaki meg tudná mondani hogy milyen az a pezsgősüveges heineken?
  • cz182
    Helló!

Tudna valaki tanácsot adni, hogy Budapesten melyek azok az "ivóhelyek" :), ahol barna sört/öket lehet kapni?
    Köszi!
  • Marki
    Az említett bevásárlóközpontban fellelhető ;)

Amúgy kishazánkban gyártják, szerintem máshol is lehet kapni.
  • Krezga
    Hümm, nem is láttam még ilyent, de jól hangzik:D
    (meg az üveg is jöhetne a gyüjteményembe:D)
  • Marki
    Sok sikert hozzá, nem tudom, mekkora ott a választék :)
  • leoon
    hát nálunk csak simán inter nélküli fenyőfás üzlet van, de majd meglesem, h van-e ilyen sör
  • Marki
    Én az Inters*** fenyőfás bevásárlóközpontban vettem, és nem is drága. 144+üveg.
  • Molnibalage
    Hol lehet ilyet kapni?
  • Marki
    Elsőnek nagyon szokatlan, a második üveget most ittam meg, az már jó volt
  • leoon
    Én nem, de megkóstolnám...
  • Marki
    Ezt ki próbálta már?

Rozs sör, hát, elég fura...

Amúgy az én kedvencem a Löwenbräu. Ugyanaz a gyár készít egy Löwenweisser nevezetű szűretlen búzasört, ami elég finom, csak visszataszító látni, hogy áll az alján a "salakanyag".
  • leoon
    Nem tudom milyen oldal ez,de felkeltetted az érdeklődésemet. :D
    Ha megvan a cím nyomd már be ide. Kössz

• zvaragabor
    Úgy látom, a vélemények vegyesek. :) Én is jobban szeretem a világos sört, de ez finom volt.

Egyébként nem tudjátok, hogy mi a címe annak a magyar oldalnak, ahol sörrel foglalkoznak? Ilyen hobbi oldal. Meg még sör mellett mással is, nem tom talán még borral. Tavaly valamikor volt egy teszt, amiben a szar olcsó söröket tesztelték.
  • Hajnalcat
    Kóstoltam, és életem legrosszabb söre volt.
    Nem gondoltam volna, hogy ilyen sz*r az íze.
  • Krezga
    Kóstoltam, nem rossz, de én is inkább a világos sörökért vagyok oda:)
  • leoon
    Ja kóstoltam, annyira nem jön be.
    Régebben szerettem a barna söröket pl.: dreher bak, de mostmár inkább a világos sörök folynak le.
  • zvaragabor
    Soproni Fekete Démon finom. Kóstoltátok már?
  • lemongrass
    na én egyszer az andrássy-n abban a kínai gyorsban ott a nagymező környékén ilyet dobtam be egy csípős szecsuánira...
    hát... nem voltam elájulva... ja de.... az árától...
    /az üveget 'elloptam' emlékbe/

• w77d
    gyerekek, ha alkalmatok adódik egyszer menjetek el Brüsszelbe és ott keressétek meg a sörházat! A világ összes különleges sőréből kapható! nagyon kultúrált hely, mondjuk árak vannak, de megéri! én ott ittam pl epersört :D
  • Brolly
    hmm, szeretem a söröket, de még nem kóstoltam olyan sokfélét mint itt sokan:(
    Próbált itt már vki sört "főzni" otthon?
  • Fido4life
    off:
    de egy szánalmas aláírásod van
  • zvaragabor
    Ilyen sört iszok, csak 3 decis kék dobozos kiszeelésben. Nagyon finom. Nővérem hozta franciából.
  • szurop
    Nekem nem ízlett a démon. Bár nekem a Guiness a mérce feketesörnél, de nekem nagyon nem jött be. Mint mittudomén, erőspaprika volna benne, úgy csíp, meg az íze se jó.
  • nothes
    Szerintem, amit csak lehet:) Még nem voltam Prágában, de egyszer mindenképpen szeretnék kimenni.
    Neten találtam
  • Joey_The_Man
    Ismertétek a Soproni fekete démont ? Én ma láttam először, vettem is egyet. Kíváncsi vagyok milyen lesz.. Még képet se találtam róla sehol..

Csütörtökön Prágába megyek van valami tipp mit érdemes mit nem? hol?
  • The Garrett

huhu nekem meg ezt hozta ma a postas ^^
    nemetorszagban elo kedves ismeros gondolt ram es kuldott 1 -t :D
  • szando
    tudtam hogy a kétfarkú kutya pártra kellett volna szavazni...
  • The Garrett
    "A növekvő költségek, főként a mezőgazdasági nyersanyagárak emelkedése miatt 5-10 százalékkal emeli átadási árait a söripar - tájékoztatta Sivó Imre, a Magyar Sörgyártók Szövetségének (Sörszövetség) elnöke.
    "

:C
  • vizes
    Kedvenc barna söröm...
    Hoztam is kettőt haza, egészségetekre!

• zvaragabor
    Én kisbolt polcán láttam meg múlt pénteken, meg akartam venni, de mivel gyűjtöm a dobozokat/üvegeket is, így nem akartam egész este cipelni, így szombaton megvettem. Amikor elsőre a számba kerül, akkor nagyon finom, majd miután legurult, érezni azt a kesernyés utóízt. Én a kevésbé keserű söröket jobban kedvelem, bár finom volt ez is.

Most meg van 2 liter barnasör a hűtőben, hozta nekünk szomszédom Jászdósáról. Olyan sör, mint amilyet a #1257-58-ban írtam. Az is finom ám.
  • Ali
    Ez isteni serital. Múlt szerdán ilyet csapoltak egy fogadáson, nagyon jól esett...