3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#1334 osztom a véleményed! -
#1333 dreher a legjobb :) -
-
#1331 ja ez rendes sör csak beletették ebbe a 1,5 literees "pezsgős" üvegbe ennyi -
#1330 [/idiota] = -
#1329 Vendégek jöttek, ők hozták a sört és nem volt hideg, így gyors hidegítő kúrára kellett fogni, legalkalmasabb hely a mélyhűtő volt. De sajnos feledésbe merült. Hogy miért felejstették el, azt ne kérdezd. [/idiota] -
#1328 de ez rendes sör? ha igen akkor nagyon durva :D
Zvara: minek raktok sört a mélyhűtőbe, ha elfelejtitek kivenni? -
#1327 Fater betette mélyhűtőbe, másnapra a megfagyott sör szétfeszítette az üveget, és kitört az ajla. Oda a heinekennek. :( -
#1326 na látod a kérdésedben ott a válasz is...
ilyen:
heineken -
#1325 valaki meg tudná mondani hogy milyen az a pezsgősüveges heineken? -
cz182 #1324 Helló!
Tudna valaki tanácsot adni, hogy Budapesten melyek azok az "ivóhelyek" :), ahol barna sört/öket lehet kapni?
Köszi! -
#1323 Az említett bevásárlóközpontban fellelhető ;)
Amúgy kishazánkban gyártják, szerintem máshol is lehet kapni. -
#1322 Hümm, nem is láttam még ilyent, de jól hangzik:D
(meg az üveg is jöhetne a gyüjteményembe:D) -
#1321 Sok sikert hozzá, nem tudom, mekkora ott a választék :) -
#1320 hát nálunk csak simán inter nélküli fenyőfás üzlet van, de majd meglesem, h van-e ilyen sör -
#1319 Én az Inters*** fenyőfás bevásárlóközpontban vettem, és nem is drága. 144+üveg. -
#1318 Hol lehet ilyet kapni? -
#1317 Elsőnek nagyon szokatlan, a második üveget most ittam meg, az már jó volt -
#1316 Én nem, de megkóstolnám... -
#1315 Ezt ki próbálta már?
Rozs sör, hát, elég fura...
Amúgy az én kedvencem a Löwenbräu. Ugyanaz a gyár készít egy Löwenweisser nevezetű szűretlen búzasört, ami elég finom, csak visszataszító látni, hogy áll az alján a "salakanyag". -
#1314 Nem tudom milyen oldal ez,de felkeltetted az érdeklődésemet. :D
Ha megvan a cím nyomd már be ide. Kössz
-
#1313 Úgy látom, a vélemények vegyesek. :) Én is jobban szeretem a világos sört, de ez finom volt.
Egyébként nem tudjátok, hogy mi a címe annak a magyar oldalnak, ahol sörrel foglalkoznak? Ilyen hobbi oldal. Meg még sör mellett mással is, nem tom talán még borral. Tavaly valamikor volt egy teszt, amiben a szar olcsó söröket tesztelték. -
Hajnalcat #1312 Kóstoltam, és életem legrosszabb söre volt.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sz*r az íze. -
#1311 Kóstoltam, nem rossz, de én is inkább a világos sörökért vagyok oda:) -
#1310 Ja kóstoltam, annyira nem jön be.
Régebben szerettem a barna söröket pl.: dreher bak, de mostmár inkább a világos sörök folynak le. -
#1309 Soproni Fekete Démon finom. Kóstoltátok már? -
#1308 na én egyszer az andrássy-n abban a kínai gyorsban ott a nagymező környékén ilyet dobtam be egy csípős szecsuánira...
hát... nem voltam elájulva... ja de.... az árától...
/az üveget 'elloptam' emlékbe/
-
#1307 gyerekek, ha alkalmatok adódik egyszer menjetek el Brüsszelbe és ott keressétek meg a sörházat! A világ összes különleges sőréből kapható! nagyon kultúrált hely, mondjuk árak vannak, de megéri! én ott ittam pl epersört :D -
#1306 hmm, szeretem a söröket, de még nem kóstoltam olyan sokfélét mint itt sokan:(
Próbált itt már vki sört "főzni" otthon? -
#1305 off:
de egy szánalmas aláírásod van -
#1304 Ilyen sört iszok, csak 3 decis kék dobozos kiszeelésben. Nagyon finom. Nővérem hozta franciából. -
szurop #1303 Nekem nem ízlett a démon. Bár nekem a Guiness a mérce feketesörnél, de nekem nagyon nem jött be. Mint mittudomén, erőspaprika volna benne, úgy csíp, meg az íze se jó. -
#1302 Szerintem, amit csak lehet:) Még nem voltam Prágában, de egyszer mindenképpen szeretnék kimenni.
Neten találtam -
#1301 Ismertétek a Soproni fekete démont ? Én ma láttam először, vettem is egyet. Kíváncsi vagyok milyen lesz.. Még képet se találtam róla sehol..
Csütörtökön Prágába megyek van valami tipp mit érdemes mit nem? hol? -
huhu nekem meg ezt hozta ma a postas ^^
nemetorszagban elo kedves ismeros gondolt ram es kuldott 1 -t :D -
szando #1299 tudtam hogy a kétfarkú kutya pártra kellett volna szavazni... -
#1298 "A növekvő költségek, főként a mezőgazdasági nyersanyagárak emelkedése miatt 5-10 százalékkal emeli átadási árait a söripar - tájékoztatta Sivó Imre, a Magyar Sörgyártók Szövetségének (Sörszövetség) elnöke.
"
:C -
#1297 Kedvenc barna söröm...
Hoztam is kettőt haza, egészségetekre!
-
#1296 Én kisbolt polcán láttam meg múlt pénteken, meg akartam venni, de mivel gyűjtöm a dobozokat/üvegeket is, így nem akartam egész este cipelni, így szombaton megvettem. Amikor elsőre a számba kerül, akkor nagyon finom, majd miután legurult, érezni azt a kesernyés utóízt. Én a kevésbé keserű söröket jobban kedvelem, bár finom volt ez is.
Most meg van 2 liter barnasör a hűtőben, hozta nekünk szomszédom Jászdósáról. Olyan sör, mint amilyet a #1257-58-ban írtam. Az is finom ám. -
Ali #1295 Ez isteni serital. Múlt szerdán ilyet csapoltak egy fogadáson, nagyon jól esett...