A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
radlert még nem is ittam 😄
soproni, borsodi über alles!444 ^.^

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

fifi
DE. Én mondjuk nem nevezném SÖRnek a tequilás/narancsos/tejszínes/borsos/málnás szarságokat. MAx a Radler ami elmegy. A többi régen elvesztette sör mivoltát.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

olyat mo-n is lehet kapni nem?

-the invisible-

The Garrett
Hmmmm kaptam horvátországból 1 üveg DESPERADOS sört.
tequilas citromos sör volt kb 6% alk tartalommal.

hááááááát ha még ittatok mennyeit, ez az volt

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hen-tes
az 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Punker
up

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Megvettem a szilveszterre esedékes rekesz Borostyán sört....
magus
Garret: nem baj, jó lesz akkorra is, nagyon megköszönném.
Darkhorse: megnéztem, de ott egyetlen egy komolyabb cikk volt, az is sajna a fehérjéket elmezte, és nem a szénhidrogéneket😞

DarkHorSe
http://www.sor.lap.hu/

Swedish people are albino monkeys

The Garrett
megpróbálom megkeresni pontosan melyikbe és bescannelni.. de ez 1-2 nap lehet :/

The Garrett
Huuu valamelyik (nem is oly régi) FHM be volt a sörrõl MINDEN leírva. Elõállítás, testre gyakorolt fizikai kémiai hatások... minden.

magus
senki se tud semmit?

magus
Gyerekek, nagyon kéne a segítségetek! Kaptam 2 hetet, hogy felkészüljek egy elõadásra kémiából, melynek témája a sör. Mibõl készül, hogyan készül, milyen kémiai folyamatok játszódnak le, milyen szénhidrogének vannak benne ilyesmi. Röviden kitérhetek a hatásaira is. Sajnos attól a tanártól kaptam, aki írta a kerettantervet, úgyhogy nagyon igényesnek kell lennie. Ha tudtok bármilyen segítésget nyújtani, vagy szakirodalmat (neten, könyvet), az nagyon jó lenne, el is megyek érte ha van könyved, nagyon fontos lenne.

Elõre is köszi.

dikki*yysw
Fogalmam sincs... nem találnék vissza oda 😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Coine, The A&O
én akkor már tavaly november óta végzem ezt a hadmûveletet, csak én a párkányi fronton dolgozok.

Degec
Észak-Komáromban melyik mûintézményben jártál?

...egy amerikai álom...

dikki*yysw
Az a szép.. miénk lesz a Felvidék 😊

Az ellenállás új metódusát találtam ki. 😊

Szép lassan elhordom egész Szlovákiát. Szerdán kezdtem: vonattal el Komáromig, át a határon, be egy kocsmába. Megittunk egy csomó sört (korsó: 120 ft), meg pár felest (70-80 ft), aztán vissza.

Hazafelé a vonaton aztán kiraktam a hasznos terhemet, és két hét múlva megint megyünk.

😊

Coine, The A&O
jobb is, nem kell tovább lépni 😊
légyszi ne ! :-))

Degec
hát akkor még igencsak kezdõ vagy 😊

...egy amerikai álom...

Gandalf51
Jövõ héten valószínû lesznek még új képek. Legközelebb majd figyelek a vakura! 😊

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

Gladiator
én nem vagyok nagy sörös (15 éves vagyok, és egy éve még utáltam is), de nekem a heineken, meg horvátba szoktam inni vallmi rabad, vagy mit, aminek nagoyn szar utóíze van, de amikor iszom akkor nagyon király. csak aztán szar.

Gladiator
amúgy télleg díjnyertes kép lenne, ha a jobb felsõ sarokban nem látszana a vaku.

Gladiator
mármint a 850-t tuti fényképezõvel, csak a 853-t nemtom mi vel, de gondolom az is fényképezõvel.

Gladiator
fényképezõvel, vagy studio max félékkel?

The Garrett
komolyan mondom ez díjnyertes kép lenne! 😄

vizes
A nap mottója:
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõ felé...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Gandalf51
Ma készítettem. 😊))

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

Coine, The A&O
tyû 😊
nem sámli

The Garrett
Ez szép 😄

Gandalf51
Nézzünk a pohár fenekére!

The Garrett
gondolom inkább az érdekelné hogy lehet külföldrõl becsempészni 😊

Gandalf51
Hétvége Leányfalun: egy kis RPG és sör! 😊

Gandalf51
Remélem ez elég jó:

Coine, The A&O
aha, és egy sör 1 Euro.
most voltam aug. végén Bécsben és minden elég drága.

dikki*yysw
Ja az nagyon durva. Tavaly 2200 ftért vettem egy üveggel, itthon a legolcsóbb 5000 volt.

Most szlovákiába akarunk átruccanni pár haverral, merthogy hozunk pár liter söröcskét meg egyebet. Nem csak üvegben, hasban is 😄

Degec
minek akarsz te szeszt csempézni külföldre?
külfölön mindenhol olcsóbb mint nálunk 😄
osztrákoknál 11 euro a Jäger

...egy amerikai álom...

Balo
hogy lehet a legjobban szeszt csempészni külföldre? Gondolok itt olyanokra, hogy kenyér belét kivájni és abban... Mondjatok ötleteket!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Coine, The A&O
Soproni Ászok nagyon megy most nálunk (tehát nálam is 😄), 109+üveg, szeresssük mert nem rossz és még az adrenalin is megvan, hogy nyerünk vmit, bár idáig csak "Egészségére" volt...

Coine, The A&O
Ott legalább jó kis "eredeti" szlovák sörök vannak, nem úgy, mint itt Bp-n, ahol csak import nemzetközi Zlaty van, ami közel sem olyan, mint az eredeti.

Degec
ja abszint jó a B52-re 😊
komárnóban is vannak olcsóbb helyek de mi a legdrágább helyre járunk nem tudom miért
a boltban én is 15-ért vettem az üveges Zlaty-t meg 13-ért valami más szlovák sört

...egy amerikai álom...

Coine, The A&O
Akkor már Párkány, ott a sörök 15-20 korona között vannak, csocsó és zenegép szintén 10 koronával megy, Borovicska és Becherovka is olcsó, továbbá öngyilkosoknak ott az abszint is 😊

Degec
komárnoban 72 szlovák korona a Guiness és ez elég drága hely 26 a Kozel és aszem 23 a Zlaty és 10 korona egy szar zseton a csocsóba

...egy amerikai álom...

Balo
Nem alszok el, csak elálmosodom, hát elég szar...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ha jó oldalakat akartok látni, érdemes egy pillantást vetni a "radeberger.de" és a "wernesgrüner.de" -re...
Evil
sot, egy ket soros wallpaper is johet(guinness, heineken, stb.) ,nem igazan talaltam ilyeneket.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Coine, The A&O
aki tud linkeljen már be sörös képeket, amiket õ maga csinált, kevés a kép a topikban 😊

Coine, The A&O

Kassa, május 30 körül 😊, barna Zlaty.

The Garrett
Én tudok: jó társaság+ pia. Én sose aludtam el 😊

Üdvözletem 😊 Mi 1 éve jártunk Csehországban, nekem U Fleku felejthetetlen élmény. Nem is fogom dícsérni a sört, már elöttem megtették. Idén egész nyarat végigittuk haverokkal fõleg sör no és csocso (2 nem megy egymás nélkül😊 Most hogy itt a suli nagyon szánalmas a helyzet, mert nincs egy osztálytársam akivel beülhetnénk sörözni suli után vhova. Mostani helyzetem meg csak fokozza a problémát mert allergiás rohammal mentem minap dokihoz írt is allergiás gyógyszert, aminek a cetlijén persze rajta van hogy amég használom a bogyókat nem fogyaszthatok alkoholt 😞( Ez van.. Majd jön a vezetõ sör?! :-) Jah visztup á násztup nekem is megmaradt 😛PP
Coine, The A&O
Igyál mégtöbbet azt berúgsz. Vagy igyad hamar és ugyanúgy berúgsz, rosszabb esetben rosszul leszel azt répa 😄