3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Hambara
    Ez tetszett:)

Amúgy a sörök meg úgy az italok külföldön olcsóbbak?

Gondolok itt a környező országokra!
  • Eloldeszka
    Minek iszik aki nem bírja... Vannak pl nők akik megvadulnak ha isznak egy kis sört! :) Nem tudom miért vált ki ilyen dolgokat belőlük, de veletek még nem volt olyan, hogy ivott pár pohár sőrt az asszony és azt hitte ő Christiano Ronaldo :D
    Még szerencse, hogy az én drágám bírja a szeszt :D de volt már ilyenből probléma a kocsmában!
  • lolita99
    nálunk is volt például h a meccsből bunyó lett. a sör a fiúk fejébe szállt, aztán volt egy kis szóváltás, abból meg személyeskedés lett..:)
  • kombajn59
    Igen, abból vannak a bunyók...
  • kombajn59
    Aki a sört szereti, rossz ember nem lehet :) És kell is a hangulathoz például egy közös meccsnézésnél. Jó foci+sör+haverok ez a nyerő kombináció :)
  • wahquarch
    Jaja egy jó meccsnézéshez elengedhetetlen pár korsó sör. De csak úgy jó meccset nézni nagyobb társaságban, ha mindkét fél részéről vannak szurkolók:).
  • Eloldeszka
    Hát jah, mondjuk én mivel pasi vagyok nem néztem soha a srácok külalakját, de vannak meccsek amik izgalmasak, bár inkább a srácokkal sörözünk közben és aki nézi az nézi a meccset aki nem az meg beszélget a másikkal...
  • lolita99
    na, egyetértek. nyáron a szabadban sörözni a szűkebb baráti társasággal, dumálgatni klassz dolog. és akár hiszitek, akár nem, nem azért szeretem a focit, mert helyesek a játékosok, hanem mert izgalmas végigszurkolni a meccset.
  • Eloldeszka
    Nem értek ezzel egyet, hogy a Heineken sokkal jobb mint a magyar sörök... Ha jók az információim akkor a Heinekent is itthon gyártják a többi sörrel együtt!
    A sörözés a férfi joga témához pedig csak annyit tudok mondani, hogy én a barátnőmmel együtt szoktam sörözni, nincs is annál jobb mint amikor nyáron kiülünk a teraszra és megiszunk este egy sört!
  • Hambara
    Osztom az előző fórumtárs hozzászólását.

Egy csaj ne igyon töményet meg össze-vissza. Az valahogy nagyon taszító tud lenni.

Mondjuk a sörözést is inkább hagyják meg nekünk még akkor is ha kevesen söröznek a nők közül:)
  • lolita99
    1-2 sörnél sosem iszok többet és a zenei ízlésem is kimerül maximum a progressive stílusnál. és én igenis szeretem a sört..:) dohányozni viszont nem szoktam, soha.
  • Zsolti9014
    a következő hozzászólásban javította a hibát, és úgy szerintem érthető a mondat.

Szerintem inkább sörözzön egy nő, de azt mértékkel, minthogy töményet, vagy össze-vissza mindent piáljon a részeségig.
    A részeges és dohányos csajokkal nem szimpatizálok. Bár ugyanez férfiban is visszataszító lehet.
  • Hambara
    Én nagyon kevés nőt ismerek aki sörözik sőt...kb 2-t. De a zenei beállítottságukból következik. Elég kemény rockerek és így érthető...de olyan lányt aki kicsit igényesebb még nem láttam sört inni.

Amúgy a Heineken nagyon finom sör. Csocsózás közben elég sok le szokott csúszni:)
  • lolita99
    vmi miatt nekem sem. mondjuk a Heineken picit drágább mint a magyar sörök, de totál megéri.
    és te, mit gondolsz, férfi jog a sörözés??? ugye nem? nem csodálom h dobtam azt az idiótát..:D
  • Kelmeli
    lehet hogy arra gondoltál, de szerintem vakarcs barátunk meg arra gondolt, hogy a mondatod nyelvtanilag értelmetlen...

De nem baj, én értem, egyébként a Heineken a király!!!
  • wahquarch
    Most már értem mire gondolsz:). Amúgy én is Heinekent szeretem, a magyar sörök annyira nem jönnek be.
  • lolita99
    :):) lol.. arra gondoltam, hogy anno az expárom és a baráti köre mindig rossz szemmel nézett rám mikor sörözni kezdtem velük, mondván, h a sörözés, a férfiak "joga". én meg csak néztem..:S
  • wahquarch
    Szerintem ma már ne igyál többet:). Mire is gondoltál pontosan az első mondatban?
  • lolita99
    szerint és nem sztem. bocs
  • lolita99
    én bár csaj vagyok, de imádom a sört. viszont amit nem értek, h miért van az, h sok pasi sztem a sörözés férfi dolog, holott..:)
    szóval, ha kedvenc, akkor csakis Heineken.
  • ppmarci
    És még a feleseket is occsón adják
  • konzervpap
    Ha heineken van, rossz hely már nem lehet...meg jobb napokon a Kozel is játszik
  • hollarej
    ászok (Ð bleeee
  • DzsungelDzsáó
    Nagyon karaly... ez tetszik, kedvenc sörök társasága, ott a helyünk!
  • ppmarci
    heineken, kozel, ászok, és asszem dreher is.
  • hollarej
    ááá, biztos nem a kés kezd kimenni a divatból...
  • DzsungelDzsáó
    Hát akkor lehet le kéne nézni, milyen fajta sörök vannak ott?
  • konzervpap
    A kerthelységek mindent visznek nyáron, remélem minél hamarabb olyan idő lesz hogy ki tudják nyitni őket mindenhol
  • ppmarci
    Teljesen jó hely, de ha sokan mentek, nem biztos, hogy elfértek. Viszont ha jobb idő lesz, akkor megnyitják a "kerthelyiséget" és kivetítős vetítés van
  • DzsungelDzsáó
    Egyik haverom pont ma emelgette ezt a helyet hogy szombaton menjünk oda, ez nem valami késdobáló hely?
  • ppmarci
    kagyló presszó :) akciós a heineken a bl meccsek alatt. sőt, a feles porto is 300 alatt van
  • DzsungelDzsáó
    Hát nem tudom én nem szeretek otthon ülni úgyhogy inkább elmegyek valahova haverokkal és iszok egy kicsit és annak is nagyon ritkán berúgás a vége!
  • konzervpap
    Én is inkább haverokkal szeretek, de az otthoni sörözést se vetem meg egymagamban és annak tényleg nem a berugás a célja, inkább ha valami jó kis meccs megy a tv-ben/neten.
  • zdlr
    haverokkal kocsmában,
    haverokkal otthon,
    haverokkal házibuliban..

ökör iszik magában, persze néha az is előfordul, de az kizárólag otthon, és nem berugás a vége :)
  • hollarej
    Haverokkal, kocsmában, nagydiofa, akácfa, óbester, könyvtár
  • konzervpap
    Nem rossz. Apropó ha már kinek mi a kedvence, én kérdeznék egy olyat hogy ki HOL szereti a legjobban fogyasztani?? Otthon, kocsmában, haverokkal, egyedül, meccsen, tv előtt, etc.
  • röfinaator

potolva
  • konzervpap
    lemaradt a lényeg úgy érzem :)
  • röfinaator
    ha már képek
  • DzsungelDzsáó
    Hát igen én is büszke vagyok rá, nagyon jó volt a Heineken múzeum, esetleg volt már valaki bent?