A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nothes
Szerintem, amit csak lehet😊 Még nem voltam Prágában, de egyszer mindenképpen szeretnék kimenni.
Neten találtam

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Joey_The_Man
Ismertétek a Soproni fekete démont ? Én ma láttam elõször, vettem is egyet. Kíváncsi vagyok milyen lesz.. Még képet se találtam róla sehol..

Csütörtökön Prágába megyek van valami tipp mit érdemes mit nem? hol?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

The Garrett

huhu nekem meg ezt hozta ma a postas ^^
nemetorszagban elo kedves ismeros gondolt ram es kuldott 1 -t 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tudtam hogy a kétfarkú kutya pártra kellett volna szavazni...

-the invisible-

The Garrett
"A növekvõ költségek, fõként a mezõgazdasági nyersanyagárak emelkedése miatt 5-10 százalékkal emeli átadási árait a söripar - tájékoztatta Sivó Imre, a Magyar Sörgyártók Szövetségének (Sörszövetség) elnöke.
"

:C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

vizes
Kedvenc barna söröm...
Hoztam is kettõt haza, egészségetekre!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

zvaragabor
Én kisbolt polcán láttam meg múlt pénteken, meg akartam venni, de mivel gyûjtöm a dobozokat/üvegeket is, így nem akartam egész este cipelni, így szombaton megvettem. Amikor elsõre a számba kerül, akkor nagyon finom, majd miután legurult, érezni azt a kesernyés utóízt. Én a kevésbé keserû söröket jobban kedvelem, bár finom volt ez is.

Most meg van 2 liter barnasör a hûtõben, hozta nekünk szomszédom Jászdósáról. Olyan sör, mint amilyet a #1257-58-ban írtam. Az is finom ám.

Chaos Anno Domini

Ez isteni serital. Múlt szerdán ilyet csapoltak egy fogadáson, nagyon jól esett...
zvaragabor
Ilyet ittam most:

Fincsi volt.

Chaos Anno Domini

vizes
És a medve nem játék...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

a sör nem alkohol... tudjátok 😄

Úgy igaz.

Bár a sör mellett sem megyek el...

vizes
Nyihe!!

Tegnap este fogyasztottam a bátyámmal:

GregSB
Kivétel erõsíti a szabályt 😛

ha sör akkor HEINEKEN, de ha magyar akkor a Borsodi, amugy meg magyar ember bort iszik 😉
nekem elsõre is ízlett 😊

-the invisible-

GregSB
Guiness elsõre nem fog ízleni. Sõt, lehet még harmadjára sem 😄
Ezt saját + haverok tapasztalata alapján mondom 😊

Húbasszus. Adtak nekem tagnap egy olyan szar löttyöt hogy az nemigaz. Aro márkájú<#wow1>, az az Aro amit a Metro árul. Azt van a cimkéjén hogy VILÁGOSSÖR. Te jóég, valami hányadék. Gondolom jó olcsó lehet.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Most az síma árpasörök között az Amstel Pulse a király. Naggggyon finom. ISTENKIRÁLY.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Egészségetekre! :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Megittam a búzasört. Igaz olcsó, mert 125 forint, meg magyar, és Ilzer a neve, de lehetett volna jobb is. Semmi édesség, hanem mintha a normál sörbõl kivonták volna a keserût, és inkább savanykás lenne. De olyasmi volt a hátuljára írva, hogy: Öntsük ki a felét, úgy hogy nelegyen habja, tehát poár elfektetve. Eddig tiszta. Aztán rázzuk fel az üveget, és 10 centiméterrõl a felállított pohárba öntsük ki, hogy legyen sok habja.
Tehát kiöntöttem az üveg felét és megittam, nem volt jó. Aztán az üveg második felét hirtelen öntöttem ki a pohárba, és sok habja lett és finomabb lett.

shaba23
amikor megkóstoltam. végül megittam, mert bár sörnek szar volt, körtelének finom 😊
A kocsmákban használt 33 vagy 50 literes hordókat csak néhány napig lehet fogyasztani. Az nem tartósított. Pontosabb információkért érdemes valami vendéglátóshoz fordúlni.
És mikor jötté rá? Mikor beleittá? Az a legrosszabb. Ha kiöntötted akkor is tud meglepetést csinálni😄. Vagy mikor felbontottad a szagáról? Az se lehet rossz.

shaba23
IKEAban vettem egy dbozos sört, tök jól nézett ki a doboz, sosem látam még olyat, aztán kiderült, hogy körtelé...
Hül a Guiness-em<#vigyor>. Végre kipróbálom milyen is az. Ez lesz az 1. barnasöröm. Meg ott fexik mellette egy búzasör is. Azt is meg kell kóstolnom.

Mért ideális?

megtaláltam az ideális üveges sört a 0.66-os Heineken képében. Hejnekem 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

hamotar
Esélytelen 😊
DE jó az oldal 😄
Fõleg a zene meg a szövegek 😄

Hát nem lenne rossz, van rá 1 olcsó lehetõség.. 😊
Csak hát kicsi az esélye:
Oppá
hamotar
Ki kéne menni vmelyik 7végén...

Ugye h nem rosszak, fõleg Prágában nem rossz végigkóstolni õket..
hamotar
Cseh remekeket lehetetlen nem kedvelnem 😊

ÁÁÁÁÁÁ sokkal inkább:
hamotar
Egyértelmûen:

vizes
Szerintem az is tartósított...Dobozos sör, csak egy kicsit nagyobb. :-)

joeperry
Nekem magyarok közül az Arany Ászok meg a Dreher jön be (piros jobban, de azzzal manapság nem találkozom); de az abszolút kedvenc a Pilsner Urquell és úgy általában a cseh sörök.

http://joeperry.blog.hu/

Pl. a Heineken party hordóba nincs tartósítva és tényleg frissen csapolt sör jön belõle?😊

A csapolt sör friss (ha betartják az elõírásokat), a palackozottat tartósítani kell valamiképp...
vizes
Nem okosabb, csak esetleg tapasztaltabb... :-)

Attól függ, hogy milyet ittál?
Elvileg a csapolt sör az mindig finomabb mert frissebb. Persze ha mondjuk Soproni Ászokot kostoltál akkor tökmindegy.
Írországban ittam csapolt Kilkenny-t és Guiness-t. Érezhetõen jobb volt a dobozosnál.

Egyébként tegnap este ezt ittam, még Dublinból hoztam:

Számomra semmi, sõt nem szeretem a csapoltat. Majd biztos jönnek okosabbak, és mondanak mást.

Sziasztok!

Magyarázzátok nekem el légyszives mi a különlegesség a csapolt sörben!?

Köszi!

zvaragabor
Hppá, vagyis ezt ittam.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Most ezt ittam. Érdekes volt, nem volt olyan szokásos íze. Kicsit édesebb volt, kb mint a heineken. Amúgy ízlett, finom volt. Viszont egy picit kevés volt benne a szénsav. Itt Jászberényben volt expo kiállítás és vásár, és ott lehetett venni. Kisüzemi termék. Szívesen innék még majd belõle.
Háhhá de ott vár még egy barna a hûtõben ugyan ebbõl. <#pias>

Chaos Anno Domini

leoon
<#nevetes1> teljesen, ha nem mondod észre sem veszem. <#pias>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

zvaragabor
Ezt nem most ittam, hanem csak lefényképeztem, a doboz már régóta megvan. Egyébként megsúgom, hogy ez fake, a "0%"-os jelet én rajzoltam oda, de az igazi is ugyan így néz ki. Megtévesztõ nem? xD

Chaos Anno Domini

leoon
<#wilting>igyad sûrûbben <#nevetes1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

zvaragabor
Ma dobták piacra:

<#pias><#idiota>

Chaos Anno Domini