3949
Kinek, mi a kedvence?
  • kicsikacsa23
    Igazából én is régen vettem már, de remélem van még! A Heineken biztos nem cseszik ki velünk:) Az aljasörök meg sztem sem konstans szarok, hanem válogatott szarok.:)
  • nagyadam77
    Hát "aljasörből" én még jót nemigen kóstoltam. Mondjuk nem is gyakran kerülök velük kapcsolatba szerencsére. :) Mondjuk roppant érdekes amit írsz, lehet is valami valóságalapja, majd utána kéne nézni.
  • nagyadam77
    Az nem egy rossz hely, ha egyre gondolunk :)
    Hmm, azt a Heineken bulihordót kapni még egyáltalán? Nem is olyan rég egész nagy divat volt de most hogy így felhoztad, belegondoltam hogy már egy ideje nem láttam a közeli boltokban.
  • Mersant
    szerintem különboznek a hordok, van ahol a forma, van ahol a beutes, es van ahol a szinjeloles is mas.
  • dronkZero
    Hát, nemigen lehet trükközni azokkal a hordókkal... Túlnyomás van benne, meg szelep a tetején, külön eszköz kell sztem a töltéséhez.

De honnan tudod, hogy a boltban vett Heinekenes hordódban mi van? :D

Tényleg, erről jut eszembe, hogy hallottam valami olyasmit, hogy ezek a Sárkány kategóriájú sörök a márkás sörök "elrontott" sorozatai? Hogy ugyanott, ugyanúgy fő le a Sárkány, mint a Heineken (uh, nemtom melyik melyik sörgyár), csak annyi a különbség, hogy a hibátlan megy prémiumsörös üvegbe, ami meg nem 100%, az meg az ilyen aljasörbe. Így az aljasörök sem azért olcsóak, mert konstans szarok, hanem mert nem egységes minőségűek, és hogy ki lehet fogni belőle jófélét is.
    Erről tudtok valami pontosabbat?
  • kicsikacsa23
    Én még mindig heineken párti vagyok, foci+sör, ez lesz ma is+volt tnap is. Mégiscsak más a hangulat egy saját hordóval, amiről tudod, mi van benne:D
  • dronkZero
    A hordókat egyébként csak a műanyag kupakjuk különbözteti meg egymástól, amit le kell szedni, amikor csapra akarod verni. Szal messze nem biztos, hogy ugyanaz a sör van benne...

Huh, ma megyünk belgasörözni haverokkal. Az nagyon kúl hely, nagyon komoly sörökkel.
  • Coldplayer
    igen ezt én is tapasztaltam...kedvencem mikor ki van irva h edelweisst csapolnak (gondolom a németek kedvéért), ami egyébként télleg elég ritkaság, és amit kapsz az még csak nem is buzasör, nem h edelweiss
  • Mersant
    a kedvencem mikor strandokon, koncerteken 2-3 fajta sort kinalnak papiron, ki is fizeted a markas sor arat viszont ha korulnezel a bode, sator korul, akkor latod hogy az osszes sorcsapra ugyan olyan sor van rakotve...
  • nagyadam77
    Én ha tehetem mindenhol üvegest kérek, jópár helyen rossz élményem volt a csapolttal. Ahogy én vettem észre, sajnos elég sok helyen vizeznek elég sokmindent.
  • Coldplayer
    amugy kocsmába, csapoltan mit szerettek..kinek mi a tapasztalata, van olyan amit mindenhol vizeznek, ill olyat amit sehol se?
  • Coldplayer
    vhogy én sem sörreklámnak találtam:)
  • nagyadam77
    Ezzel a Szőke Ciklonnal én még nem találkoztam, nekem ismerős mesélt róla de neki nem jött be.
  • Krezga
    Az az igazság, hogy itt Sopronban nem is láttam boltban (mondjuk boltban nem nagyon voltam mostanában), egy haverom hozta Győrből. Valószínűleg a nagyobb boltokban kapható.
  • ribot
    Ezek nem sörreklámnak tűnnek nekem!
  • barbym
    Sör reklámok :)
  • ribot
    Bocsánat 1809 nemide....

Milyen Sopronit adtak ki? Hol vettél ilyen Sopronit? Még sosem halottam róla!
  • ribot
    Mit találtak ki?
  • tompapaa
    hehe, fekete démon, szőke ciklon... nőihajszín-közhely szótár :D

én semmi extrát nem vettem észre benne legutóbb, bár rég ittam sima sopronit, amivel összehasonlíthatnám..
  • Boromello
    Még nem kóstoltam,eddig csak a fekete Démon-ig jutottam,de az nem ízlett
  • Krezga
    És nemrég kiadtak egy új fajta sopronit: Soproni Szőke Ciklon. Valaki kóstolta már? Nekem volt hozzá szerencsém, nem rossz, teljesen más, mint a sima soproni, vagy a kanizsai.
  • tompapaa
    hmmm, tescoban még nem láttam
  • Boromello
    hmmm...nem is tudtam,hogy létezik Heineken Dark...
  • ribot
    harmadik még egyszer
  • Boromello
    igen...régen mesélte nekem egy ismerősöm,aki egy nagy áruházban dolgozott,hogy ott az ilyen dobozos söröket a földön tárolták a raktárban.És ott nem egyszer előfordult,hogy egerek mászkáltak bent.Nem tudom,hogy ebből mi az igazság,de ez azért eléggé ijesztő...
  • ribot
    hmmmmm.... Ezért én is odavagyok egyik kedvenc.
    és a másik:

és a harmadik:D
    http://www.velemeny.com/UploadFiles/0000002/5ae4be29-3931-4133-a6fc-247250fa2a8bBig.jpg
  • tompapaa
    Üvegből jobb is az íze :) meg nem kell nyalogatni a koszos dobozt, amit ki tudja ki fogdosott előtte, vagy hol járt..
  • Boromello
    Én nem nagyon szeretem a dobozos söröket.Üvegben sokkal jobban átérzem az ízét...Ti hogy vagytok ezzel?
  • Bigus
    megkockáztattam, és igazad lehet, mert nem nagyon rúgtam be aznap
  • zdlr
    igen, igen a démon az meglepően finom!
    mondjuk a világos soproni is nagyon jól tud esni nyáron a nagy melegekben.
  • geo91
    abszolút kedvenc, csak ritkán jutok hozzá, mert igen drága...

ha viszont olcsón nagyon jó sört akartok inni akkor:
  • zdlr
    igazából vízbe kevernek sört :D
  • Christiansen
    ja hogy te lány vagy
  • Christiansen
    náhiszem
  • Christiansen
    víznek hívják :P
  • Bigus
    Én voltam nemrég a barátommal egy belga sörözőben a rakpartnál.. Szerintem isnteni volt, ittunk meggyes sört, isteni belga ételek.

Ha valaki romantikázni akar, szerintem egy belga söröző tökéletes erre.
  • hollarej
    Hát igen erre lenne szükség nálunk is!Csak valszeg gyorsan elfogyna....
    Ráadásul az egyik legjobb sör szerintem....
  • Bigus
    Hát ezt bárki megirigyelné. Na megyek, lenézek egy pubba nézni vmi meccset cimbivel, ti meg csak punnyadjatok tovább az irodában
  • STomika

nálunk most ilyen van az irodában, hukkk
  • kombajn59
    Én nem szeretem a barna söröket pl ezek a belga sörök olyan édesek,ihatatlanok szerintem.maradok a világos söröknél...