A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi

<#eljen>

porki fagyok fállalon

leoon
ja ez rendes sör csak beletették ebbe a 1,5 literees "pezsgõs" üvegbe ennyi

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

zvaragabor
[/idiota] = <#idiota>

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Vendégek jöttek, õk hozták a sört és nem volt hideg, így gyors hidegítõ kúrára kellett fogni, legalkalmasabb hely a mélyhûtõ volt. De sajnos feledésbe merült. Hogy miért felejstették el, azt ne kérdezd. [/idiota]

Chaos Anno Domini

icepick16
de ez rendes sör? ha igen akkor nagyon durva 😄
Zvara: minek raktok sört a mélyhûtõbe, ha elfelejtitek kivenni?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

zvaragabor
Fater betette mélyhûtõbe, másnapra a megfagyott sör szétfeszítette az üveget, és kitört az ajla. Oda a heinekennek. 😞

Chaos Anno Domini

leoon
na látod a kérdésedben ott a válasz is...
ilyen:

heineken

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

icepick16
valaki meg tudná mondani hogy milyen az a pezsgõsüveges heineken?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Helló!

Tudna valaki tanácsot adni, hogy Budapesten melyek azok az "ivóhelyek" 😊, ahol barna sört/öket lehet kapni?
Köszi!
Marki
Az említett bevásárlóközpontban fellelhetõ 😉

Amúgy kishazánkban gyártják, szerintem máshol is lehet kapni.

KoЯn

Krezga
Hümm, nem is láttam még ilyent, de jól hangzik😄
(meg az üveg is jöhetne a gyüjteményembe😄)
Marki
Sok sikert hozzá, nem tudom, mekkora ott a választék 😊

KoЯn

leoon
hát nálunk csak simán inter nélküli fenyõfás üzlet van, de majd meglesem, h van-e ilyen sör

Marki
Én az Inters*** fenyõfás bevásárlóközpontban vettem, és nem is drága. 144+üveg.

KoЯn

Molnibalage
Hol lehet ilyet kapni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Marki
Elsõnek nagyon szokatlan, a második üveget most ittam meg, az már jó volt <#smile>

KoЯn

leoon
Én nem, de megkóstolnám...

Marki
Ezt ki próbálta már?

Rozs sör, hát, elég fura...

Amúgy az én kedvencem a Löwenbräu. Ugyanaz a gyár készít egy Löwenweisser nevezetû szûretlen búzasört, ami elég finom, csak visszataszító látni, hogy áll az alján a "salakanyag".

KoЯn

leoon
Nem tudom milyen oldal ez,de felkeltetted az érdeklõdésemet. 😄
Ha megvan a cím nyomd már be ide. Kössz

zvaragabor
Úgy látom, a vélemények vegyesek. 😊 Én is jobban szeretem a világos sört, de ez finom volt.

Egyébként nem tudjátok, hogy mi a címe annak a magyar oldalnak, ahol sörrel foglalkoznak? Ilyen hobbi oldal. Meg még sör mellett mással is, nem tom talán még borral. Tavaly valamikor volt egy teszt, amiben a szar olcsó söröket tesztelték.

Chaos Anno Domini

Kóstoltam, és életem legrosszabb söre volt.<#vomit>
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sz*r az íze.

Krezga
Kóstoltam, nem rossz, de én is inkább a világos sörökért vagyok oda😊
leoon
Ja kóstoltam, annyira nem jön be.
Régebben szerettem a barna söröket pl.: dreher bak, de mostmár inkább a világos sörök folynak le.

zvaragabor
Soproni Fekete Démon finom. Kóstoltátok már?

Chaos Anno Domini

na én egyszer az andrássy-n abban a kínai gyorsban ott a nagymezõ környékén ilyet dobtam be egy csípõs szecsuánira...
hát... nem voltam elájulva... ja de.... az árától...
/az üveget 'elloptam' emlékbe/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

w77d
gyerekek, ha alkalmatok adódik egyszer menjetek el Brüsszelbe és ott keressétek meg a sörházat! A világ összes különleges sõrébõl kapható! nagyon kultúrált hely, mondjuk árak vannak, de megéri! én ott ittam pl epersört 😄

Brolly
hmm, szeretem a söröket, de még nem kóstoltam olyan sokfélét mint itt sokan😞
Próbált itt már vki sört "fõzni" otthon?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Fido4life
off:
de egy szánalmas aláírásod van

zvaragabor
Ilyen sört iszok, csak 3 decis kék dobozos kiszeelésben. Nagyon finom. Nõvérem hozta franciából.

Chaos Anno Domini

Nekem nem ízlett a démon. Bár nekem a Guiness a mérce feketesörnél, de nekem nagyon nem jött be. Mint mittudomén, erõspaprika volna benne, úgy csíp, meg az íze se jó.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

nothes
Szerintem, amit csak lehet😊 Még nem voltam Prágában, de egyszer mindenképpen szeretnék kimenni.
Neten találtam

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Joey_The_Man
Ismertétek a Soproni fekete démont ? Én ma láttam elõször, vettem is egyet. Kíváncsi vagyok milyen lesz.. Még képet se találtam róla sehol..

Csütörtökön Prágába megyek van valami tipp mit érdemes mit nem? hol?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

The Garrett

huhu nekem meg ezt hozta ma a postas ^^
nemetorszagban elo kedves ismeros gondolt ram es kuldott 1 -t 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tudtam hogy a kétfarkú kutya pártra kellett volna szavazni...

-the invisible-

The Garrett
"A növekvõ költségek, fõként a mezõgazdasági nyersanyagárak emelkedése miatt 5-10 százalékkal emeli átadási árait a söripar - tájékoztatta Sivó Imre, a Magyar Sörgyártók Szövetségének (Sörszövetség) elnöke.
"

:C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

vizes
Kedvenc barna söröm...
Hoztam is kettõt haza, egészségetekre!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

zvaragabor
Én kisbolt polcán láttam meg múlt pénteken, meg akartam venni, de mivel gyûjtöm a dobozokat/üvegeket is, így nem akartam egész este cipelni, így szombaton megvettem. Amikor elsõre a számba kerül, akkor nagyon finom, majd miután legurult, érezni azt a kesernyés utóízt. Én a kevésbé keserû söröket jobban kedvelem, bár finom volt ez is.

Most meg van 2 liter barnasör a hûtõben, hozta nekünk szomszédom Jászdósáról. Olyan sör, mint amilyet a #1257-58-ban írtam. Az is finom ám.

Chaos Anno Domini

Ez isteni serital. Múlt szerdán ilyet csapoltak egy fogadáson, nagyon jól esett...
zvaragabor
Ilyet ittam most:

Fincsi volt.

Chaos Anno Domini

vizes
És a medve nem játék...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

a sör nem alkohol... tudjátok 😄

Úgy igaz.

Bár a sör mellett sem megyek el...

vizes
Nyihe!!

Tegnap este fogyasztottam a bátyámmal:

GregSB
Kivétel erõsíti a szabályt 😛

ha sör akkor HEINEKEN, de ha magyar akkor a Borsodi, amugy meg magyar ember bort iszik 😉
nekem elsõre is ízlett 😊

-the invisible-

GregSB
Guiness elsõre nem fog ízleni. Sõt, lehet még harmadjára sem 😄
Ezt saját + haverok tapasztalata alapján mondom 😊

Húbasszus. Adtak nekem tagnap egy olyan szar löttyöt hogy az nemigaz. Aro márkájú<#wow1>, az az Aro amit a Metro árul. Azt van a cimkéjén hogy VILÁGOSSÖR. Te jóég, valami hányadék. Gondolom jó olcsó lehet.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4