A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Chaos Anno Domini
Zvara: minek raktok sört a mélyhûtõbe, ha elfelejtitek kivenni?
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Chaos Anno Domini
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Tudna valaki tanácsot adni, hogy Budapesten melyek azok az "ivóhelyek" 😊, ahol barna sört/öket lehet kapni?
Köszi!
Amúgy kishazánkban gyártják, szerintem máshol is lehet kapni.
KoЯn
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rozs sör, hát, elég fura...
Amúgy az én kedvencem a Löwenbräu. Ugyanaz a gyár készít egy Löwenweisser nevezetû szûretlen búzasört, ami elég finom, csak visszataszító látni, hogy áll az alján a "salakanyag".
KoЯn
Ha megvan a cím nyomd már be ide. Kössz
Egyébként nem tudjátok, hogy mi a címe annak a magyar oldalnak, ahol sörrel foglalkoznak? Ilyen hobbi oldal. Meg még sör mellett mással is, nem tom talán még borral. Tavaly valamikor volt egy teszt, amiben a szar olcsó söröket tesztelték.
Chaos Anno Domini
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sz*r az íze.
Régebben szerettem a barna söröket pl.: dreher bak, de mostmár inkább a világos sörök folynak le.
hát... nem voltam elájulva... ja de.... az árától...
/az üveget 'elloptam' emlékbe/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Próbált itt már vki sört "fõzni" otthon?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Chaos Anno Domini
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Neten találtam
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Csütörtökön Prágába megyek van valami tipp mit érdemes mit nem? hol?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
huhu nekem meg ezt hozta ma a postas ^^
nemetorszagban elo kedves ismeros gondolt ram es kuldott 1 -t 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-the invisible-
"
:C
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hoztam is kettõt haza, egészségetekre!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Most meg van 2 liter barnasör a hûtõben, hozta nekünk szomszédom Jászdósáról. Olyan sör, mint amilyet a #1257-58-ban írtam. Az is finom ám.
Chaos Anno Domini
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Bár a sör mellett sem megyek el...
Tegnap este fogyasztottam a bátyámmal:
-the invisible-
Ezt saját + haverok tapasztalata alapján mondom 😊
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4