A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
SötétBarom meg nem nyugodhat meg, mert a Stout is sör, egész pontosan a barna sör egy fajtája. 😄DD
Csapról amúgy nyilván más, megkóstolnám azt is szívesen 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként a Guinness és a Kilkenny sem sör.
Nem is az van ráírva.
Stout
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
<#wow2>#wow2>Naháát! Egy Diebels kedvelõ!
<#eljen>#eljen>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Változik az ember ízlése, Guinesst nem sok fiatal iszik kint íreknél se, 20-30-as korosztálytól felfelé inkább.
Én is pontosan ezekre gondoltam. Aztán ittam-ittam (kint voltam Dublinban sok ideig, és rengetegszer erre hívtak meg, én meg nem voltam paraszt hogy visszautasítsam és én is erre hívtam vissza õket mert ezt szerették) és idõvel megszerettem. Ez mostúgy hangzik mintha csak magamra erõltettem volna, de komolyan szeretem mostmár az ízét 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Valami ami fekete, csak nyomokban tartalmaz szénsavat, és az egyetlen dolog amihez tudom hasonlítani a hideg káve keverve valamivel (erre a kiegészítõ ízre még nem jöttem rá), az hogy lehet ennyire elterjedt világszerte? Esélytelen, hogy ezt megértsem..
Magyarázat?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ha tudnátok milyen izû volt másnap a pohárba kiöntött sörnek, akkor többet olyat nem innátok.
Ma 2 db Borsodit ittam.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Amúgy meg HB<#eljen>#eljen>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ha szégyen, ha nem az, nekem ez nagyon finom.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Finom, és iszonyat erõs: 8,5%-os szóval még a 0,33-asat is meg lehet érezni. Egyetlen hátránya hogy kicsit borsos az ára...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
http://gaborszantai.co.uk/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
lehet kapni ilyet itthon?<#pias>#pias>
Komolyan mondom ilyen finomat régen ittam. Próbálok rájönni mi van még belekeverve, a lengyel címke nem túl informatív nekem. Olyasmi utóíze van mintha gyömbér lenne benne, és valami hihetetlenül finom.
Ivott már valaki hasonlót / itthon lehet ilyet kapni valamilyen néven?
//ezenkívül könnybe lábadt a szemem mikor megtudtam hogy odakinn 105 Forintnak megfelelõ pénzért adnak jó sört a boltokban, és 150 ért a kocsmákban.//
A fémes íz a másiknál is megvan, fõleg a végén..
KoЯn
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!