A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Sziget bejáratához közel kell majd beváltani a mol kútnál aznap amikor mész a szigetre
Annak én is nagyon örülnék:$Talált már esetleg valaki?? Hogy ment a beváltás?
remélem az egyik kupakban megtalálom a sziget feliratot !
kalaposkan
Hát épeszû ember igy csinálja általában😄 MEGYÜNK SZIGETELNIIII!!!

Nekem még nem votl szerencsém de nem adom fel. Ellentétben mohaloval nekem az az elsõ h nézem a mi van a kupakban😄
kalaposkan
Nem kell befo*ni még van kb 999 lehetõséged.. 😄DD Ugyanis EZER napijegyet sorsolnak ki, amit akkor használsz fel amikor akarsz! (penge vagyok utánanéztem 😄DD) Sõt még csengõhangot is kapsz az oldalon =)

mahalo...Te állat, eldobtad a nyerõ kupakot???:/..szerencsétlen😄..ez volt a tanulópénz
Jobban figyelhettél volna!!Bebuktad a sziget jegyet:S
UH köszi a linket,csak azt sajnálom h eldobtam a kupakomat!, de akkor megyek boltba egy rekeszért! D:
kalaposkan
Dehogynem www.aranyaszok.info.hu oldalon van minden, jó szigetelést, válassz napot magadnak! 😄

hellobello
engem fejbe szokott b**szni az ászok !

Mi a f*szz? ezzel télleg lehet nyerni, B*zze mehet megkeresni a kupakomat! .. errõl nem lehet valahonnan több infót megtudni ?
kalaposkan
Az nem semmi! Áhhh most kezdõdik el az akció és máris sziget jegyet nyertél?😮O

Tennap elbeszélgettem egy üveg arany ászokkal, és át akart verni valami olyasmit láttam bene h SZiget NYert ! Mondom anyád engem ne b*ssz át és megittam ! valaki tapasztalt már hasonlót ? 😄
zvaragabor
Karpackie mond valakinek valamit? Épp iszom. Lengyel sör, annyit már tudok.

Chaos Anno Domini

GregSB
Gihi 😄

Bár azóta már sajnos nem állandó látogatója a hûtõmnek :S

SötétBarom
EZ tényleg egész jó.. Mostanában ráálltam a millerre.. Könnyû, finom nyári sör.. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
A cseh bud az finom.

Az amcsi Bud az meg lópisi -.-

Krezga
Karlskrone-ból nekem a Gold ízlett, az finom volt.

A Bud nagyon finom, még amikor albérletben laktam, akkor szoktam néha ebédhez venni.
Zsolti9014
egyik kedvencem, csak drága 😞

Hajrá Magyarország!

És Bud -ot ittatok már? Bud Spencer kedvenc söre innen vette a nevét. Bud mint sör és Spencer a kedven sportoloja volt anno.http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=155675" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"

zvaragabor
Én is ittam már, meg a narancsos verzióját is, hát tényleg nem egy nagy durranás. A régi eredeti Radler az ízlett, de már azt is a Krusovice forgalmazza.

Chaos Anno Domini

marsu
Ilyet ittam ma, borzalmas!!
Borzalmas
leoon
jah, attól jobb is! <#pias>
bár csak azért vettem ki a hûtõbõl, mert azt hittem, hogy amstel, de nem bántam meg.<#pias> <#nevetes1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

SötétBarom
El tudom képzelni, hogy az arany ászoknál jobb..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

leoon
Ezt kóstoljátok meg: Tesco sör

Ahhoz képest, hogy tesco-s nem is rossz, sõt...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Zsolti9014
A Kronenbourg is nagyon finom.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Én is kostoltam már, nekem is ízlett^^
zvaragabor
A bal oldalit iszom. Egész jó, ízraeli.

Chaos Anno Domini

GregSB
Na ez az egyik cseh sör amit még nem próbáltam ki, asszem ezt sürgõsen pótolnom kell mert eddig csak jót hallottam róla 😊

ittam Krusvice-t. Nálam simán bekerül a top 5-be, sosem gondoltam volna...

bakvarnyu
Hát a Spaten sörgyár bekebelezte a Löwenbrau sörgyárat tehát van, az is búzasör és ugyanolyan jó sztem. A Duvel az tényleg remek. Belgáknál többszáz féle sör van, és sok közülük 2x 3x akkora alkoholtartalmú mint a normál sörök.

Zsolti9014
nekem ízlett

Hajrá Magyarország!

zvaragabor
Carlsbergnek szép dombornyomott üvege van. Be is szereztem belõle egyet. Igaz a belsejét fater tüntette el. 😄 padláson valahol meg van egy régi szintén dombornyomott Dreheres üveg. Meg kellene keresni.

Chaos Anno Domini

pár napja ittam, nem gyõzött meg...

Zsolti9014
áh, nem jelenik meg.
szal, csatosüveges Ilzer.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Most ilyet kaptam:

Majd csak meg kell kóstolnom.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Radlerbõl a citromos egész jó.

Olaszok közül meg a Birra Morettit ismerem, de még nem ittam.

Hajrá Magyarország!

leoon
<#eljen> <#pias>

A LEGJOBB SÖR :

Krezga
Radlereket még meg sem kóstoltam, majd egyszer...
Ami tényelg, pocsék az az iylen teszkós félék (Schlossmühle pl), de például a Balatoni világos sem valami kemény sör, olyan vízszerû, meg hasonló bár 1 fokkal jobb szerintem s Kanizsai.

Holnap után megyek Olaszországba, hozok majd haza pár üveget meg dobozt a gyüjteményembe😊 Remélem lesznek jóféle ritkaságok^^
szlovák szomszédaink azért tudnak valamit <#vigyor2>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

zvaragabor
Én meg Kõbányait iszok, lenézitek, vagy sem. Habár jobb ízre emlékeztem. Talán az üveges finomabb.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A márkátlan 100 Ft-os teszkós dobozos szutykok.

Chaos Anno Domini

Zsolti9014
Na és melyik a legrosszabb sör?

nekem eddig a Bernstein és a bodzás Radler

Hajrá Magyarország!

marsu
A sör az nagyon jó dolog, szeretem!!!
kedvenvem A
GregSB
Egyébként nekem még mindig a #1352-ban belinkelt Duvel az abszolút kedvencem <#finom>

GregSB
Ezt szomorúan hallom :S

Löwenweisse-nek van valami köze hozzá?

Zsolti9014
nálunk egyszer ötliteres minihordós soproni volt, az kifejezetten ízlett, a többit nem tudom.

szülinapomra meg ilyen Heinekent kaptam (a kép nem saját készítés, csak kerestem hirtelen):

Hajrá Magyarország!