A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"
Chaos Anno Domini
Borzalmas
bár csak azért vettem ki a hûtõbõl, mert azt hittem, hogy amstel, de nem bántam meg.<#pias>#pias> <#nevetes1>#nevetes1>
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Olaszok közül meg a Birra Morettit ismerem, de még nem ittam.
Hajrá Magyarország!

Ami tényelg, pocsék az az iylen teszkós félék (Schlossmühle pl), de például a Balatoni világos sem valami kemény sör, olyan vízszerû, meg hasonló bár 1 fokkal jobb szerintem s Kanizsai.
Holnap után megyek Olaszországba, hozok majd haza pár üveget meg dobozt a gyüjteményembe😊 Remélem lesznek jóféle ritkaságok^^

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Chaos Anno Domini
kedvenvem A
szülinapomra meg ilyen Heinekent kaptam (a kép nem saját készítés, csak kerestem hirtelen):
Hajrá Magyarország!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Meg nehezen tudom elképzelni, hogy zacskóba mérik a sört.
Amúgy Dreher a favoritom! <#pias>#pias>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Nekem eddig a Heineken, Carlsberg, Edelweiss, és a Bud ízlettek a legjobban.
Ezeket kóstoltam: Borsodi, Heineken, Beck's, Carlsberg, Foster's, Kozel, Pilsner Urquell, Soproni, Dreher, Frisch Fassl, Arany Hordó, Bernstein, Steffl, Radler citrom, Radler bodza, Zlaty Bazant, Borsodi Borostyán, Kanizsai, Miller, Kastel Pils, Smadny Mnich, Leffe, Adambrau, Budweiser, Bud, Soproni fekete démon, Guinness, Kelt, Edelweiss.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"