3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Krezga
    borzalmas sörök, én is azért vettem ilyeneket anno, hogy a dobozuk/üvegük meglegyen a gyűjteményemben:)
  • dartpal
    Inkább egy Heineken, mint mondjuk két Kanizsai.
    Inkább a minőségre megyek a mennyiséggel szemben.
  • ribot
    Persze csak azért a minőségi sört elég sokan nem tudják megfizetni! Kérdés: Kinek mi a minőség....?
  • dartpal
    Ha valami rossz (vagy gyanúsan olcsó) azt úgysem veszem meg. akinek meg ennyire futja, és mindenképp sörözni akar, azoknak jók az ilyenek is. Ha már alsó határt kéne húzni az akkor legyen a minőség.
  • morganpg
    Szerintem lehetne húzni egy alsó határt...mert azért ilyen összegeknél teljesen igaz az ár/érték arány...
  • ribot
    Nagyon sok ilyen van! Rengeteg 60 forint körüli sört látok én is a boltok polcain, de inkább kerülöm őket!
  • yaman
    hát igazság szerint a sörívás hatását szeretem a legjobban, hogy milyen pohárból iszom az csak az előjáték részét képezi :P
  • morganpg
    59 Ft-ért sör?????:D:D:D
    az már szinte ásványvíz:D
    hektor,shlossmüle??sose hallottam róluk
    ezek biztos sörök?:D
    Amúgy meg az igaz,hogy egy jó sör az itt is drága meg külföldön is. (kivéve Tuborg) De a Heineken az valóban nem hiába a világ nem hivatalos söre :)
  • dartpal
    Én is még hajtom a mókuskereket az irodában egy darabig, de utána nincs is jobb, mint ellazulni egy kis sörrel. Este befekszem megnézem a Milan meccset (ha már ezen a héten nincs BL).
  • Christiansen
    nem kötekedés, csak leírtam a dolgokat:D
    az egyértelmű, hogy te a sörivás élményét jobban szereted
    a sör ízénél:P
  • ribot
    Meginnék egy jó hideg sört!
  • yaman
    De én a Heineken-t hoztam példának, az meg nyugaton se legolcsóbb dobozos sör. Egyébként meg minden kocsmában eleve nagy az esély hogy azonos márkájú pohárban kapod épp azért mert pl 2féle csapolt van és 2 féle pohár. Amúgy a Tuborg lehet borzalmas termék, de én ebbe a kategóriába inkább a Hektort meg a Shlossmülé-t sorolom kereken 59 forintért, attól függően hogy Auchanban vagy Tesco-ban jársz éppen. És amúgymeg borpárti vagyok szal ne kötekedj :D (azt abból iszom amiből épp tudom, de törekedek pohárra)
  • morganpg
    És mi van azokkal a korsókkal és poharakkal amin nincs semmi embléma?
    Abba akkor vizet kérsz?:D
    Amúgy érdekes hozzáállás...még nem nagyon találkoztam ilyennel.
    De abban igazad van,hogy pohárból azért jobban esik.De a dobozossal meg az üvegessel sincs semmi bajom.Azok koncertekre,fesztiválokra jók. Nem tudod kirázni könnyedén a sört belőle az ugrálással :)
  • Christiansen
    "Ez a fajta büszkén, a cimkét gondosan minél több ember számára láthatóvá téve kortyolgatja Heinekenét, Carlsbergjét, Gösserjét iszonyat pénzekért. Szegény nem tudja, hogy a prémium lágerek semmiben nem nyújtanak többet, mint a core szegmens. Ha meg tisztában van vele, és úgy érzi, ilyenkor ez illik egy angol turkálóban összekukázott Ben Sherman pólójához, akkor csak így tovább! Magyarországon ezt a réteget tréfálta meg duplán a Carlsberg dán sörgyártó Tuborg nevű borzalmas termékével: Nyugat-Európában a legolcsóbb dobozos sörök közé tartozik - itthon pedig prémium áron is el tudják sózni a szerencsétleneknek, akik még büszkék is rá"
  • Christiansen
    na pont a hozzád hasonlókat célozza meg a Stella, Becks, Tuborg stb. :PPP

tanultuk marketingből:)
  • yaman
    Én általában jobban szeretem a sört, ha azonos márkájú korsóból iszom, valahogy jobban átjön a feelingje :) Most volt valami akció tescoba, hogy x heineken vásárlása után ingyen poharat kapsz, hát azokból csúszik is a heineken :) Kocsmákba meg megnézem milyen emblémás a pohár, és olyat kérek
  • dartpal
    kislánysör :D

Mondjuk tényleg a barátnőmnek is ez a kedvenc söre, de ettől függetlenül nem tartom annak, én is imádom.
  • Christiansen
    húúú most ittam egy Karlskrone naturtrüber-radlert,
    0.33 kiszerelésű és szűretlen!! iszonyat jó
  • Krezga
    :D
    Pedig aztán ízre semmi baj sincs vele. Meg ha jól tudom Magyarországon ez az egyetlen izraeli sör amit forgalmaznak.
  • zdlr
    ezt füves dolgot is cáfolnám :)
    de mindegy, én nem tudom már mivel kezdtem.. amire emlékszem, mikor még nem nagyon söröztem egyszer vettem pár üveg carlsberget egy forró nyári este és teraszon ülve elszopogattam. azóta imádom e nedüt az tuti.
  • zdlr
  • Christiansen
    Radler-ből én ezeket kóstoltam

egyik

másik..ez a jó:)

és ezt kéne...
  • kommersz
    erdekes sor
    egyszer ittam kettot
    kicsit eros az utoiz
    de nemrossz
    egyszer megeri kiprobalni
  • Hajnalcat
    Na ezt akármennyi pénzért sem kóstolnám meg...
  • Hajnalcat
    Nem igaz, mert régebben, mikor még nem ittam sört, akkor egyszer az igazi sört megkóstoltam és azt mondtam rá, hogy nagyon szar és hogy soha többé nem iszom ilyet, aztán jött a Radler....majd utána a forró nyári napok és akkor már jó esett a sör és megkedveltem lassan fokozatossan....olyan, mint a drog, előszőr a fűvel kezdi az ember....
  • zdlr
    nem régiben ehhez volt szerencsém, valami kóser sör, egész ízletes
  • zdlr
    hát nem tudom..
    szerintem ha valaki szereti a sört az eredendően szereti, legalábbis hajlama van rá és akkor mindegy mivel kezdi.
    emlékszem először én sem gondoltam, hogy meg lehet inni egy pohárnál többet belőle egyszerre, most meg.. literszámra megy a szürcsi
  • Christiansen
    amúgy a németeknél nagy menőség a radler, nyáron ezt isszák a tűző napon
    és nem fekszenek ki mert kevés benne az alkesz.

a volt nszk-s balcsis turisták kérték a radlert Siófokon,
    hát nálunk nem volt, ment az ászokba a sprite, és örültek neki:D_:D
  • Hajnalcat
    Szóval fiúk, ha egy lánnyal meg akarjátok szerettetni a sör ízét, akkor előszőr adjatok neki citromos Radlert, aztán jöhet a többi. :)
  • Hajnalcat
    Én meg úgy szerettem meg a sör ízét, hogy ittam citromos Radlert és mondom, hmm...ez jó, akkor következő a vizezett sör volt focimeccsen. Mondom, ez is tűrhető, aztán megkóstoltam rendes sört is, aztán azóta azt iszom.
  • Zsolti9014
    Radler bodza: nagyon rossz! Csak elvből nem öntök ki sört. :D
  • bomo11
    nézzd meg ezt azert ez mar eleg durva :D játék+utazás+nyeremények+sör+foci minden ami kell
    http://greattogether.heineken.hu/bl-kviz.html
    Amit erre ráköltenek nyugodtan ide adhatnák nekem :D
  • Christiansen
    heineken tényleg jó, de a marketing mögötte mégjobb..
    igazi ínyencnek az is kislánysör:P

mondjuk én is imádom
  • bomo11
    jó az de nálam a heineken viszi a pálmát.. lehet csak azért, mert elég jól adják el magukat főleg a mostani "projectjük" miatt,de nekem tetszik főleg h a foci a mindenem. :)
  • zdlr
    guinesst sokan nem szereteik, én imádom, egy-egy pohár, korsó v. üveg bármikor lecsúszna belőle.
    leffe is finom, a bombardier megint csak nagy kedvenc.
  • Christiansen
    ja meg ittam egyszer belga zöldalmás sört is na az tényleg kuka,
    tömény cukros szar, gyerekpezsgő jelleggel
  • Christiansen
    ja vágom ilyet ittam tekilás sör

én a radlert kőre hűtve, üdítőként iszom és úgy nagyon jóa

amit viszont érdekes módon nem bírok - pedig.. - az a Guiness.
    nagyon nehezen megy le

pedig Leffe brun, Bombardier stb. mind simán lecsusszan
  • Krezga
    Salitos, Desperados, meg a whiskeyvel ízesített sörök nem olyan rosszak szerintem^^
  • zdlr
    én egyszer ittam radlert, asszem citromost.
    soha nem gondoltam, hogy egy sört ennyire nem találok finomnak, de azt majdnem kiöntöttem, azóta ezekkel a kevert cucokkal nem próbálkozom.
    egyedül a desperados amit megiszok
  • Krezga
    Engem valahogy az ilyen ízesített gyenge sörök nem fogtak meg (talán a holsten ízesített sörei voltak a legjobbak)
    Karlskrone söröket is kóstolgattam, nekem a radler tőlük nagyon nem jött be.