A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálunk is volt például h a meccsbõl bunyó lett. a sör a fiúk fejébe szállt, aztán volt egy kis szóváltás, abból meg személyeskedés lett..😊
Igen, abból vannak a bunyók...
Aki a sört szereti, rossz ember nem lehet 😊 És kell is a hangulathoz például egy közös meccsnézésnél. Jó foci+sör+haverok ez a nyerõ kombináció 😊
Jaja egy jó meccsnézéshez elengedhetetlen pár korsó sör. De csak úgy jó meccset nézni nagyobb társaságban, ha mindkét fél részérõl vannak szurkolók😊.
Hát jah, mondjuk én mivel pasi vagyok nem néztem soha a srácok külalakját, de vannak meccsek amik izgalmasak, bár inkább a srácokkal sörözünk közben és aki nézi az nézi a meccset aki nem az meg beszélget a másikkal...
na, egyetértek. nyáron a szabadban sörözni a szûkebb baráti társasággal, dumálgatni klassz dolog. és akár hiszitek, akár nem, nem azért szeretem a focit, mert helyesek a játékosok, hanem mert izgalmas végigszurkolni a meccset.
Nem értek ezzel egyet, hogy a Heineken sokkal jobb mint a magyar sörök... Ha jók az információim akkor a Heinekent is itthon gyártják a többi sörrel együtt!
A sörözés a férfi joga témához pedig csak annyit tudok mondani, hogy én a barátnõmmel együtt szoktam sörözni, nincs is annál jobb mint amikor nyáron kiülünk a teraszra és megiszunk este egy sört!
A sörözés a férfi joga témához pedig csak annyit tudok mondani, hogy én a barátnõmmel együtt szoktam sörözni, nincs is annál jobb mint amikor nyáron kiülünk a teraszra és megiszunk este egy sört!
Osztom az elõzõ fórumtárs hozzászólását.
Egy csaj ne igyon töményet meg össze-vissza. Az valahogy nagyon taszító tud lenni.
Mondjuk a sörözést is inkább hagyják meg nekünk még akkor is ha kevesen söröznek a nõk közül😊
Egy csaj ne igyon töményet meg össze-vissza. Az valahogy nagyon taszító tud lenni.
Mondjuk a sörözést is inkább hagyják meg nekünk még akkor is ha kevesen söröznek a nõk közül😊
1-2 sörnél sosem iszok többet és a zenei ízlésem is kimerül maximum a progressive stílusnál. és én igenis szeretem a sört..😊 dohányozni viszont nem szoktam, soha.
a következõ hozzászólásban javította a hibát, és úgy szerintem érthetõ a mondat.
Szerintem inkább sörözzön egy nõ, de azt mértékkel, minthogy töményet, vagy össze-vissza mindent piáljon a részeségig.
A részeges és dohányos csajokkal nem szimpatizálok. Bár ugyanez férfiban is visszataszító lehet.
Szerintem inkább sörözzön egy nõ, de azt mértékkel, minthogy töményet, vagy össze-vissza mindent piáljon a részeségig.
A részeges és dohányos csajokkal nem szimpatizálok. Bár ugyanez férfiban is visszataszító lehet.
Hajrá Magyarország!
Én nagyon kevés nõt ismerek aki sörözik sõt...kb 2-t. De a zenei beállítottságukból következik. Elég kemény rockerek és így érthetõ...de olyan lányt aki kicsit igényesebb még nem láttam sört inni.
Amúgy a Heineken nagyon finom sör. Csocsózás közben elég sok le szokott csúszni😊
Amúgy a Heineken nagyon finom sör. Csocsózás közben elég sok le szokott csúszni😊
vmi miatt nekem sem. mondjuk a Heineken picit drágább mint a magyar sörök, de totál megéri.
és te, mit gondolsz, férfi jog a sörözés??? ugye nem? nem csodálom h dobtam azt az idiótát..😄
és te, mit gondolsz, férfi jog a sörözés??? ugye nem? nem csodálom h dobtam azt az idiótát..😄
lehet hogy arra gondoltál, de szerintem vakarcs barátunk meg arra gondolt, hogy a mondatod nyelvtanilag értelmetlen...
De nem baj, én értem, egyébként a Heineken a király!!!
De nem baj, én értem, egyébként a Heineken a király!!!
Most már értem mire gondolsz😊. Amúgy én is Heinekent szeretem, a magyar sörök annyira nem jönnek be.
😊😊 lol.. arra gondoltam, hogy anno az expárom és a baráti köre mindig rossz szemmel nézett rám mikor sörözni kezdtem velük, mondván, h a sörözés, a férfiak "joga". én meg csak néztem..:S
Szerintem ma már ne igyál többet😊. Mire is gondoltál pontosan az elsõ mondatban?
szerint és nem sztem. bocs
én bár csaj vagyok, de imádom a sört. viszont amit nem értek, h miért van az, h sok pasi sztem a sörözés férfi dolog, holott..😊
szóval, ha kedvenc, akkor csakis Heineken.
szóval, ha kedvenc, akkor csakis Heineken.
Ha heineken van, rossz hely már nem lehet...meg jobb napokon a Kozel is játszik
ászok (Ð bleeee
Nagyon karaly... ez tetszik, kedvenc sörök társasága, ott a helyünk!
ááá, biztos nem a kés kezd kimenni a divatból...
Hát akkor lehet le kéne nézni, milyen fajta sörök vannak ott?
A kerthelységek mindent visznek nyáron, remélem minél hamarabb olyan idõ lesz hogy ki tudják nyitni õket mindenhol
Teljesen jó hely, de ha sokan mentek, nem biztos, hogy elfértek. Viszont ha jobb idõ lesz, akkor megnyitják a "kerthelyiséget" és kivetítõs vetítés van
Egyik haverom pont ma emelgette ezt a helyet hogy szombaton menjünk oda, ez nem valami késdobáló hely?
Hát nem tudom én nem szeretek otthon ülni úgyhogy inkább elmegyek valahova haverokkal és iszok egy kicsit és annak is nagyon ritkán berúgás a vége!
Én is inkább haverokkal szeretek, de az otthoni sörözést se vetem meg egymagamban és annak tényleg nem a berugás a célja, inkább ha valami jó kis meccs megy a tv-ben/neten.
haverokkal kocsmában,
haverokkal otthon,
haverokkal házibuliban..
ökör iszik magában, persze néha az is elõfordul, de az kizárólag otthon, és nem berugás a vége 😊
haverokkal otthon,
haverokkal házibuliban..
ökör iszik magában, persze néha az is elõfordul, de az kizárólag otthon, és nem berugás a vége 😊
Haverokkal, kocsmában, nagydiofa, akácfa, óbester, könyvtár
Nem rossz. Apropó ha már kinek mi a kedvence, én kérdeznék egy olyat hogy ki HOL szereti a legjobban fogyasztani?? Otthon, kocsmában, haverokkal, egyedül, meccsen, tv elõtt, etc.
lemaradt a lényeg úgy érzem 😊
Hát igen én is büszke vagyok rá, nagyon jó volt a Heineken múzeum, esetleg volt már valaki bent?
Hmm tetszetõs azaz üveg
Nem tudom, nekem az annyira nem izlett, Brüsszelben megkóstoltam, de valahogy nem jött be a dolog... Alig érzõdik rajta a meggy íz és amúgy meg nagyon keserû.
hmmmm, na és egy jókis meggyes belga sör? <#crazya>#crazya>
na asszem megint berúgok suli elõtt 😄
na asszem megint berúgok suli elõtt 😄
[/img]
Sikerült beszereznem Hollandiából, a Heineken múzeumból egy ilyen üveget!
Sikerült beszereznem Hollandiából, a Heineken múzeumból egy ilyen üveget!
Akárki akármit mond, nálam a Heineken a nyerõ!!! A legfinomabb sör a világon.
Hónap végén megyünk Prágába sztem végig probálom a Budweiser és a Kozel összes változatát.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
hozzá még nem volt szerencsém, de ha találkozok vele nem hagyom ki 😊
ha jól tudom Bp-n van valahol egy John Bull pub.
ha jól tudom Bp-n van valahol egy John Bull pub.
a dobozost is a dreher gyártja itthon.
másik finomság (barna):

másik finomság (barna):