A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hewand
Én óvom a környezetet. Nem iszok vizet, helyette inkább heinekent

...én a pesti vízzel vagyok így...nem is iszom meg. Nekem az a tiszta víz...Káli medencében lakom ahol a theodorát és társait palackozzák. Szval Pesten csak ásványvizet iszom!
Zsolti9014
Hát, én ittam Kozelt pl. Magyarországon meg Szlovákiában (Magas-Tátra) is. Kint jobb volt.

Hajrá Magyarország!

Christiansen
hát ha egymás után kóstolnád te is megéreznéd 😉

olyan érzés mint amikor "vidéken" csapvizet iszol, és olyan fura mellékíze van..

Kerki: nem csak Pesten, Borsodi sörgyár, Sopron, Kanizsa stb

hewand
Hát én nem csak egyet vállalnék be 😛 😄D

monkeymajom
Fõleg egy jó kis BL meccs mellé...

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Azért a "márkás" sörök nálunk is finomak, persze nem pont ugyanolyanok, mint az eredeti, de a különbséget csak az igazi ínyencek tudják felfedezni. Szerintem az itthon gyártott sörökkel sincs semmi gond, például egy Heinekent(ha már korábban volt róla szó) bármikor bevállalok...
Miért nem mennek Abára gyártani? Ott nagyon szép lágy a víz. 😄

Az összes sört, amit nálunk gyártanak, Budapesten teszik? Pesti vízbõl??
Christiansen
nem ugyanazt. Más ország, más víz, más íz..
ezért van az, hogy amit nálunk gyártanak Sopronban vagy Pesten
licensz alapján haloványabb mint az eredeti mert nálunk "kemény" a víz..

monkeymajom
Minden ilyennek szigorú minõségi követelményeknek kell, hogy megfeleljen, tökéletesen ugyanazt kapod bárhol a világon, erre a nagy márkák nagyon odafigyelnek.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

nem egészen jó a hasonlat. az rendben van, hogy a cola sürítménye külföldrõl jön, de a colának ez a lényege, nem nagyon lehet mással elrontani (amúgy sem tartom sokra), a sörnél viszont az eljárás mellett legalább annyira fontos a víz is, amibõl készül, és sajnos ebben a nyugat jobb😞
A sörnél nem hiszem hogy ezt meg tudják csinálni hogy valami sûrítménybõl készül...ez alkohol,ennek erjedni kell megy egyáltalán az ízeknek össze kell érni nem úgy mint annál a cukros löttynél ami kimarja a gyomrod😊
Ha jól tudom, a coca-colát is itt gyártják, csak a titkos összetételû sûrítmény jön Amerikából. A söröknél is hasonló lehet a helyzet, bár a kettõ nyilván nem ugyanaz.
Zsolti9014
Igen, a külföldi sörök egy része is nálunk készül, csak éppen más minõségi követelmények és minõségellenõrzés mellett.

Hajrá Magyarország!

😊 nem sokára vége a melómnak, hazamegyek és megiszok egy sört. nem tudom miért, de olyan meleg van itt benn..:S
thx az infóért, bár a sör a csapban helyett a sör a hasban jobban tetszene😊
sör a csapban..😊
noti lehet hogy én vagyok alulmûvelt, de nem tudom mit jelent ez a kis kép. Felhomályosítanál? 😊

hát õszintén szólva én sem a hajamra kenném a búzasört, de én is hallottam már, hogy jót tesz neki. Bár elõbb önteném a búzasört a hajamra, mint egy hagyományosat, mert a sima sörök jobban ízlenek.
Oké😄
Mersant
ugyan, ez csak tisztelet a buzasor iranyaba 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Neee azért ez meleg..."remélem utána megittad" !

Ez egy tipikus alkoholista hozzáállása😄

Eloldeszka
hát ez az... most nem mondom hogy bajom van a részeg pasikkal mert magammal se szokott baj lenni de ha a barátnõmmel vagyok akkor oda figyelek hogy ne rúgjak be de cserébe õ tõle is elvárom hogy ne üsse ki magát?

Mersant
te jo eg, ezt a pazarlast...remelem utana megittad 😄

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

hát ez az! egyetértek, de mivel sosem iszom le magam részegre... egyébként volt egy idõ, amikor a hajam búza sörrel ápoltam..😄 tök jó illata volt..😉😊 nyári esti, szabadság érzés..
A mai világban sztem nem férfi elõjog a sörözés, én is szeretem a sört. Aki ezért elítél egy nõt, az prûd. Egyébként egy részeg csaj nem szép látvány, mondjuk nekem sem igazán imponálnak a mattrészeg fiúk...
Eloldeszka
Hát már nem, egy ideig megérte átmenni a Szlovákokhoz sörért,de mára ez megváltozott nem mi megyünk Zlaty Bazant-ért hanem õk jönnek a jó kis Heineken miatt! 😊

Ez tetszett😊

Amúgy a sörök meg úgy az italok külföldön olcsóbbak?

Gondolok itt a környezõ országokra!
Eloldeszka
Minek iszik aki nem bírja... Vannak pl nõk akik megvadulnak ha isznak egy kis sört! 😊 Nem tudom miért vált ki ilyen dolgokat belõlük, de veletek még nem volt olyan, hogy ivott pár pohár sõrt az asszony és azt hitte õ Christiano Ronaldo 😄
Még szerencse, hogy az én drágám bírja a szeszt 😄 de volt már ilyenbõl probléma a kocsmában!

nálunk is volt például h a meccsbõl bunyó lett. a sör a fiúk fejébe szállt, aztán volt egy kis szóváltás, abból meg személyeskedés lett..😊
Igen, abból vannak a bunyók...
Aki a sört szereti, rossz ember nem lehet 😊 És kell is a hangulathoz például egy közös meccsnézésnél. Jó foci+sör+haverok ez a nyerõ kombináció 😊
Jaja egy jó meccsnézéshez elengedhetetlen pár korsó sör. De csak úgy jó meccset nézni nagyobb társaságban, ha mindkét fél részérõl vannak szurkolók😊.
Eloldeszka
Hát jah, mondjuk én mivel pasi vagyok nem néztem soha a srácok külalakját, de vannak meccsek amik izgalmasak, bár inkább a srácokkal sörözünk közben és aki nézi az nézi a meccset aki nem az meg beszélget a másikkal...

na, egyetértek. nyáron a szabadban sörözni a szûkebb baráti társasággal, dumálgatni klassz dolog. és akár hiszitek, akár nem, nem azért szeretem a focit, mert helyesek a játékosok, hanem mert izgalmas végigszurkolni a meccset.
Eloldeszka
Nem értek ezzel egyet, hogy a Heineken sokkal jobb mint a magyar sörök... Ha jók az információim akkor a Heinekent is itthon gyártják a többi sörrel együtt!
A sörözés a férfi joga témához pedig csak annyit tudok mondani, hogy én a barátnõmmel együtt szoktam sörözni, nincs is annál jobb mint amikor nyáron kiülünk a teraszra és megiszunk este egy sört!

Osztom az elõzõ fórumtárs hozzászólását.

Egy csaj ne igyon töményet meg össze-vissza. Az valahogy nagyon taszító tud lenni.

Mondjuk a sörözést is inkább hagyják meg nekünk még akkor is ha kevesen söröznek a nõk közül😊
1-2 sörnél sosem iszok többet és a zenei ízlésem is kimerül maximum a progressive stílusnál. és én igenis szeretem a sört..😊 dohányozni viszont nem szoktam, soha.
Zsolti9014
a következõ hozzászólásban javította a hibát, és úgy szerintem érthetõ a mondat.

Szerintem inkább sörözzön egy nõ, de azt mértékkel, minthogy töményet, vagy össze-vissza mindent piáljon a részeségig.
A részeges és dohányos csajokkal nem szimpatizálok. Bár ugyanez férfiban is visszataszító lehet.

Hajrá Magyarország!

Én nagyon kevés nõt ismerek aki sörözik sõt...kb 2-t. De a zenei beállítottságukból következik. Elég kemény rockerek és így érthetõ...de olyan lányt aki kicsit igényesebb még nem láttam sört inni.

Amúgy a Heineken nagyon finom sör. Csocsózás közben elég sok le szokott csúszni😊
vmi miatt nekem sem. mondjuk a Heineken picit drágább mint a magyar sörök, de totál megéri.
és te, mit gondolsz, férfi jog a sörözés??? ugye nem? nem csodálom h dobtam azt az idiótát..😄
lehet hogy arra gondoltál, de szerintem vakarcs barátunk meg arra gondolt, hogy a mondatod nyelvtanilag értelmetlen...

De nem baj, én értem, egyébként a Heineken a király!!!
Most már értem mire gondolsz😊. Amúgy én is Heinekent szeretem, a magyar sörök annyira nem jönnek be.
😊😊 lol.. arra gondoltam, hogy anno az expárom és a baráti köre mindig rossz szemmel nézett rám mikor sörözni kezdtem velük, mondván, h a sörözés, a férfiak "joga". én meg csak néztem..:S
Szerintem ma már ne igyál többet😊. Mire is gondoltál pontosan az elsõ mondatban?
szerint és nem sztem. bocs
én bár csaj vagyok, de imádom a sört. viszont amit nem értek, h miért van az, h sok pasi sztem a sörözés férfi dolog, holott..😊
szóval, ha kedvenc, akkor csakis Heineken.
ppmarci
És még a feleseket is occsón adják

Ha heineken van, rossz hely már nem lehet...meg jobb napokon a Kozel is játszik