3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#1975 Hát igen én is el tudnék képzelni egy ilyen munkahelyet!! :P Elég szerencsés hogy ilyen melója van! Egyébként Jack biztos hogy lesz még Hajdú B. videó... tavaly is volt egy csomó szám szerint nem tudom mennyi de nem hiszem hogy az idén kevesebb lesz.
Én megnéznék egy olyan felvételt is szívesen Hajdúról hogy enyhén kapatosan sörrel a kezében :P szerintem poén lenne -
fantomas11 #1974 Szerintem a legnagyobb buli így végigutazni európán. Ráadásul még fizetést is kap érte. Én örülök, hogyha össze tudok gyüjteni egykis pénzt egy Európa túrára :) És nem is ő vezet így végigbulizhatja az utat egykis sörrel :D -
#1973 Biztos lesz még pár rész. Gondolom biztos folytatják, szerintetek nem lehet unalmas egy idő után folyamatosan utazni meccsről meccsre? -
f4ember #1972 Eddig három videó van hajdú B.-vel, ahol bevezet minket a kulisszák mögé. Ez volt tavaly is, akkor 13 részes volt asszem. Remélem azért lesz még pár rész belőle, mert nagyon érdekeseket mond. -
#1971 trabiubi korábban már erre konkrétan én adtam választ....de lásd kivel van dolgod és ne kelljen kb 4 hozzászólást vissaugranod leírom most is....igen ez a tavalyi heinekenes hacacárénak a folytatása egybekötve a bl-el és Hajdú B-vel és a nyereményekkel..na meg a kihagyhatatlan sörrel! -
trabiubi #1970 a tavalyi mulatságnak a folytatása megy idén is, nem? :) legalábbis én úgy tudom, hogy ez hasonló. -
#1969 Hidd el mindegyiknek kicsit másabb az íze! És azt is észre lehet venni hogy mennyire használják a csapot és milyen sűrűn tisztítják. Vannak ilyen apróságok. -
#1968 igazából addig amíg jófajta a nedű benne addig nekem majdnem mindegy hogy dobozos, üveges, vagy esetleg csapolt. -
#1967 Ízlések és pofonok!
Van olyan, hogy sokkal jobban esik a csapolt mint a dobozos v. üveges, de ez fordítva is igaz. -
#1966 otthon ezt a módszert jó bejátszani...de monjuk egy kocsmában vagy valahol egy bulin..nem hiszem,hogy azzal az cuccal mászkálsz a zsebedbe :)
faember, tavaly is volt ilyen bl-es heinekenes mulatság. -
f4ember #1965 Volt ilyen valaha? Most csak ilyen kódbeküldős van. Valahol a dobozán elvileg rajta van a kód, amit neten be kell regisztrálni.
Ez a sörcsapolós dolog nem rossz, csak erre pénzt kiadni szerintem felesleges. Inkább veszek egy tálcányi dobozos sört abból a pénzből :) -
#1964 És ott nem lehet kapni ilyen kaparós jegyet amivel lehet nyerni a heinekennél? -
#1963 Felénk van egy kocsma ahol, lehet kölcsönözni sörcsapot meg mellé vehetsz sörös hordót. Na ez egy kicsit jobb mint az 5 literes party hordó:D De abból is vannak spécik amihez vannak külön csapolók. -
trabiubi #1962 Erre van egy jó megoldásom : Nyisd ki az üveget, tölts ki egy fél pohár sört, és iszogasd azt. Addig az üveget vissza lehet zárni az erre alkalmas célszerszámmal
De az nagyon lassú lehet, ha mire megiszod az üveget, addigra elszáll a szénsav -
#1961 Mer rossz lesz tőle az íze?Nem tudom én nem vettem még észre különbséget a hordós és az üveges sör között.Azt hagyjuk meg mondjuk hogy az igazi a kocsmában csapolt sör;) -
f4ember #1960 A hordó sok minden miatt nem jó, ez már ahogy látom régebben ki lett tárgyalva. Ha már csapolásról van szó, akkor inkább egy jó kocsmában, jó kocsmárossal. És ott normális hordókban tárolják a sört, és nem lesz olyan rossz íze tőle. -
#1959 plusz!!!! van benne szénsav!!!! én emiatt nem szeretem a fél literes dobozokat,üvegeket mert én nem vedelem a sört hanem szépen lassan iszom és ízlelgetem. Mire az üveg végére érek a szénsav elszáll...és ugye nem Guiness-t iszik mindenki:P
A partyhordóban még az utolsó kortyban is sok szénsav van.
De az biztos,hogy most egy ideig nem kísérlem meg újra ezt a vedeléses manővert:S -
#1958 Hát nem csodálom azért egy hordóba nem kis mennyiség van:) Azt szeretem a hordóban hogy megmarad a csapolás feelingje:) Meg szerintem az tovább hideg marad mint egy sima üveg. -
#1957 körülbelül nálunk is ez volt. Bár én inkább örültem,hogy együtt a banda...na meg az a sok sööör!:)
A meccs nekem csak aláfestő zeneként ment mert kicsit többet sikerült meginnom,mint a többiek. Azt a partyhordó heinekent majdnem én hugyoztam ki mindet.Most csak vizet kívánok :| -
f4ember #1956 Nah tegnapi meccs alatt legurult pár üveg. Úgy kb volt ott mindenféle, de a 3. után már teljesen mindegy volt. Sárga volt, habos, akkor már rossz nem lehet :) Mondjuk azt az ínycsiklandozó palackba töltött fekete sört kipróbáltam volna. -
fantomas11 #1955 Azt egészen baráti áron vetted. Különben az Amstel, vagyis az Amstel Pulse is a Heineken Sörgyárakhoz tartozik, így hasonló lehet az ízvilága. Vagy a sima Amstelt külföldről hozzák? Mondjuk ennyi pénzért nem hinném, hogy külföldről hozott sör lenne. -
#1954 interspárban 139 a dobozos amsztel, vettem is 2 kartont. -
#1953 annyira nem gáz ám ez a Szögedi. :)
Az igen vannak árak, sajnos 500-ért nálam felejtős egy üveg/doboz sör. -
missxy #1952 Mi mindenképpen nézzük.Átjön pár haverom, veszünk sört és gyanítom, hajnalok hajnalán majd véget is vetünk az italozásnak. -
#1951 Ez így van,nagyon sok sörnél ez tapasztalható. Mai meccset nézitek majd? -
fantomas11 #1950 Ez szokássá vált, hogy német vagy cseh szöveggel árulják a söröket. Mindenki tudja, hogy jó söröket csinálnak mind a két országban, és ezzel próbálják reklámozni. Csak ha jobban megnézzük, hogy ki csinálta, csak akkor látjuk meg, hogy semmi köze egyik országhoz sem. :) -
chicklow #1949 Én se hiszem hogy kipróbálnám ezt a sört ha valami német nevű lenne de mivel szeretem Szegedet mert szép város ha találok ilyen sört akkor megkóstolom:) -
#1948 Jópofa,de amúgy már van pl. Magyarok söre is! Ezek azért nem hasonlíthatóak egy komolyabb sörhöz. Heineken és a többi azért finomabb. Reklámjaik meg hát nagyon ott vannak. Főleg az amikor a csajok mutogatják a cipőket míg a srácok a sört...és az üvöltés,nagyon ott van:D -
fantomas11 #1947 Hát ezek a sörök mindent visznek :D Olyan gusztusos csomagolásba töltötték őket, hogy mindjárt kedvem lett kipróbálni :D
Visszatérve az előző témához, szombaton voltam tescoban, és megnéztem direkt a sörpultot. Országonként vannak kirakva a sörök, de országonként kb 1 féle van és 500 ft felett van mindkettő. -
chicklow #1946 Wow:D Igazi térségi jelkép:) Az az ö betű a nevében:D
Vajon honnan származhat?:P -
#1945 Meglessük akkor.
Én tegnap meg ilyet próbáltam, jobb volt, mint gondoltam.
-
#1944 Ilyet ivott már valaki? Egész olcsó (300Ft egy liter), de egész jó.
-
kontar #1943 Lidl-be 6db-os Perlenbacher, 990-ft. Ennyiért ilyen minőségi sört, sehol nem kapok. Próbáljátok ki, csak ezt iszom lassan 1.5 éve. Üdv! -
#1942 egyébként az interspar-tesco vonal rengeteg söre valóban import. :)
Foster's, Baltikan, belga 0,33-asok, stb. lehetne sorolni, de biztos az is hogy a legtöbb sör az ismertebb, elterjedtebb márkák közül itthon készül. amikor Szlovákiában voltam, érezhető volt, hogy mennyivel másabb egy Kozel vagy Pilsner ízvilága.
Különben meg láttam már ukrán gyártmányú Holsteint is Miskolcon :) -
zdlr #1941 leírtam azt is, hogy a sörgyárak honlapjain megtalálod miket gyártanak itthon, a sláger márkákat, ezeken kívűl a többi import. végig ezt mondom.
nem, nem az olcsó németnek mondott szarokról beszélek, mert a hülye nevükön kívűl semmi köze a német sörökhöz, hanem normális "minőségi" sörökről.
nem változtatom a kijelentéseimet. ha bemész egy nagyobb boltba az ott talált sörök legalább fele import.
nem tudom hány féle sört forgalmaznak itthon ezek a bolt hálózatok, de csak én leírtam majdnem 20 márkát, amik behozottak. szövegértés. -
#1940 Ma 11:56.kor még arról beszéltél, hogy a "legtöbb külföldi sört hozzák, nem itt gyártják", én erre válaszoltam , kerestem meg neked ezt a Corvinusos pdf-et.
Igazából én már alig tudlak követni, mert mindig valamit variálsz a kijelentéseden. Amikor írtam a #1929-es kommentet, akkor módosítottál kicsit az alap mondatodon, miszerint "nem a 100 ft/db-os "német" rettenetekről" beszélsz. Amikor meg a #1938-as üzentemet írtam, arra már a címkékkel jössz. Nem értem. -
zdlr #1939 én még mindig azokról beszélek, amiknek a cimkéjére az van írva, hogy importálja és forgalmazza xy kft.
a heinekenre pl az van, hogy gyártja és forgalmazza...
az előző felsorolásomból a miller kiesik, azt a drher gyártja itthon, és talán a calsberg.
de többit akkor ki?
vagy pl. hoegarden, flensburger, kronenburg 1664, oberdorfer, staropramen, worfteiner, jever... ezeknek az üvegére import van írva, míg például a stella artois-ra gyártás... akkor most mi van? pedig nem mindet 2005 előtt ittam. -
#1938 http://phd.lib.uni-corvinus.hu/280/1/gyorfi_zoltan.pdf
Szóval a legtöbb külföldi sört itthon gyártják. 2005-ben exportáltuk legjobban a külföldi söröket, de akkor sem érte el a 25%-os határt, azóta meg csökkenő tendenciát mutat a behozatal. -
#1937 Guinness-t vagy killkennyt szerintem bűn a dobozból vagy üveges változatból inni. Azok tényleg azok amikért ki kell menni Angliába :D -
#1936 Budweisert szlovákiában ittam kb. fél éve, Guinnesst meg a Nyugatinál abban az angol pábban.