3824
Kinek, mi a kedvence?
-
moor09 #2062 legnagyobb sörhibám a citromos Borsodi volt, és 3 hülye kellett hozzá, én, az aki kitalálta, meg aki azt írta a dobozra hogy sörkülönlegesség...no persze az utolsó nagyon nem befolyásolt...viszont a dobozos Kőbányaiban pozitívan csalódtam...de a legrosszabb söröm mégiscsak a Szalon volt, még pár éve a Balatonnál, nagyon rossz volt, de legalább jó drága is... -
#2061 Amit kedvelek :
- Kaiser
- Arany Ászok
- Tuborg
Viszont nem kedvelem a :
- Carlsberg
- Heineken
Nem az áruk miatt, hanem azért mert nem ízlik.
A többiről véleményt mondani nem tudok, azokat nem vásárolok. -
Csörcsike #2060 Én a magyar söröket részesítem előnybe. Nekem mind1, hogyan tartósítják vagy vagy mivel vonják be a hordót nekem az íze számít igazán. -
huybert #2059 szerintem nem az alu ad neki ízt hanem a fehér kátrány vagy szurok amivel bevonják, hogy ne ivódjon bele a sör és ne penészedjen. a palackosokat meg pasztörizálják, valszeg az is változtat az ízén. -
#2058 no nekem meg a dobozos sörtől szokott megfájdulni a fejem... Az valami borzalmas dolog... Ellenben a búza sörtől meg soha, de soha.
Más kicsit OFF:
NEm tudja valaki hogy van most ez az új Sopronis akció, hogy gyűjtsd a kupakot garantált nyereményekért, és azokat vajon hol lehet beváltani??? Ugyanott mint ahol a 2 millió csapoltat kiadják? -
#2057 Itthon elvileg hivatalosan nem is tudsz venni Bulmerst, mivel csak Írországban és Angliában hívják így, külföldre Magners néven exportálják (jogi okai vannak, wikipedian asszem le van írva).
Ugyan az a sör, a címke meg minden, csak a neve más a szigeteken kívül :)
Egyébként én sem szeretem. Romlott almabor íze van :D Meg ha sokat iszom belőle megfájdul hamara fejem, kb mint a pezsgőtől. -
#2056 a zöld tuborg az igen az, gondolom kevered az origi barnával.
"A Carlsberg Hungary Kft Tuborg Green néven új "party sör"-t dobott a piacra"
-
kamilla6666 #2055 Ezen az összehasonlításon a Tuborg Green nyert, talán mert az a legsemlegesebb a 8 közül, de ugye ez mind ízlés és szerintem hangulat kérdése is. Nekem az említettek közül akkor már Beck's v Heineken.. igaz hogy ezt a Tuborgot még nem is kóstoltam..
-
#2054 Ez érdekes felvetés egyébként, mert amiért írja az jogos, hogy ha és itt nagyon nagy HA fény éri akkor tönkre vágódik, de az alu meg plusz ízt ad neki, tehát nem egyszerű a kérdés, de ha normálisan tárolják az üvegest akkor annak sem lehet semmilyen baja.. Meg a hsz-eket olvasgatva másnak is feltűnt és a védőbeszédet átnyálazva azért van abban is valami... -
#2053 igen, nekem is ez a tapasztalatom. továbbá a tesztben szereplő sörök közül nekem magasan a Carlsberg ízlett legjobban, de persze ez szubjektív. -
kamilla6666 #2052 A tesztek szubjektív elemire ez tényleg igaz, és az italok nagyrésze tényleg ebből áll, de vannak mérhetőbb jellemzők is például hogy mennyire habzik, milyen az ára, alkoholtartalma.. jó, nem ettől szereti az ember az egyik fajta sört és nem a másikat, de azért tud ez hasznos lenni.. :) -
#2051 tuborgot regen nagyon szerettem, 10-15 eve. enyhen kukoricas ize volt, fasza volt. par eve ittam megint, hat nekem sem jon mar be, full jellegtelen lett.
-
vistapista #2050 hh partysör??? :D:D
tuborgot azt hiszem egyszer ittam egész életemben, még ballagási bankett után. többiek mondogatták mennyire faya, aztán hát őőő. rájöttem, hogy nem nekem találták ki. maradtam a jól bevált söröknél: heineken, soproni, beck's.
a tesztekkel csak az a baj, hogy elég szubjektív. én speciel nem szeretem a tonikot, más imádja. én utálhatom a tuborgot, de attól másnak még szeretheti. -
#2049 "Először is, mit tesz egy ínyenc sörivó? " "Dobozos sört vesz." baromsag, uveges jobb, a doboz mellekizt ad. -
#2048 Én egyszer próbáltam azt a lájtos zöld tuborgot. Legközelebb csak akkor fogyasztanék ilyen partysört, ha nagyon muszáj. -
#2047 mindig benézem, kaattinthatósanITT -
#2046 Uhh gyerekek mit találtam, ez a cikk request mindenkinek: http://hiperarak.blog.hu/2010/07/01/profi_sorivo
Teljes mértékig egyet kell értsek a cikk készítőjével illetve a teszterrel, habár annak a Tuborgnak nem adtam volna annyit, mert az kirívóan magas, és annyival meg nem jobb... -
#2045 Én megnéztem a soproni weboldalán, ott azt írják, hogy a www.holsorozz.hu-n lehet megnézni hogy hol tudod beváltani a kupakokat, amúgy itt van magának a promóciónak is az oldala, hátha érdekel valakit: http://www.soproni.hu/nagyfelhajtas/
mellesleg, én mindig megszenvedek az üvegvisszaváltó gépekkel, bár egyszer szerencsém is volt :D, egy sparban valamiért meg volt kergülve és minden üveget 2nek számolt :D, de sajnos ilyen csak egyszer volt :S -
#2044 nálunk az intersp@rban tök jó az üvegvisszaváltó, gépi és még rekesszel együtt is betolhatod neki jól az üres üvegeket. -
#2043 sarkon van egy reál ott találtam, darabját kemény 150 forintért. -
#2042 hát ott ahol éppen a legközelebb van xD teszkóban azért van választék, de ott is a magyar söröket veszem inkább. bár ez a beváltásos módszer nekem is kérdéses, csaknem váltják be minden sarki boltban :S bár megérné nekik, ezzel is nőne a forgalom. -
#2041 Ti hol vesztek ilyen söröket????? Én a tescoban szoktam szemezgetni mert ott azért elég széles a kínálat de ez a Prince...
Inkább barnasör fan vagyok, de attól még a Lager-t is meg iszom, mert sokszor arra futja a kassza...
trabi: Gondolom akkor kocsmákban, de ezt már te magadtól is kikövetkeztetted... Mondjuk én eddig csak sorsjegyessel nyertem így nem volt kérdés hogy hol váltom be... -
#2040 hétvégén vettem kettőt ebből a 4%-os löttyből, hát azért elég messze van a nagyon adjától. -
trabiubi #2039 De ezt hogy tudod beváltani? Odamész a kupakkal és kapsz még egyet? És ezt bárhol be lehet váltani? Gondolom boltban azért csak nem adnak ingyen sört egy kupakért, vagy hogy van ez?? -
Ez a sör nagyon adja! -
#2037 *Union
(nem tudok már írni sem:)) -
#2036 Hétvégén lenéztünk a Szlovén tengerpartra, ott kóstoltam pár sört:
- Bandidos tequila (nem rossz, bár ízesített sör, nem innám egész nap)
- Bandidos power (energiaitalos sör, borzalom)
- Bandidos ICE (ez sem rossz üdítőnek, sörnek kevésbé jó, a csajok ezt iszogatták)
- Unoon Smile (jól nézett ki az üveg, amúgy kissé édeskés sör)
- Unoin (olyan egyszerű olcsó kategóriájú sör, a dobozok hátulján a Szlovén focicsapatból 1-1 tag)
- Unoin temno pivo (finom barna söröcske^^)
- Lasko Zlatorog (sima, egyszerű sör, az Unionnál jobban ízlett) -
kiskapucska #2035 Citromos sör minden mennyiségben, de természetesen iszok IGAZI sört is... Ebben a melegben pedig pláne! Persze nem liter számra, de a kánikula itatja velem az üvegeket.
És ahogy elnézem nem csak én értesültem a sopronis kupakos cuccal... Csak épp nem tudom hol beváltani... Na de majd keresek valakit aki utat mutat. Bár ha teli iszom magam sörrel ez már kicsit nehézkes lesz! :D
Szóval komolyra fordítva, lightosabb napokon citromos "sör", amúgy soproni, vagy valami hasonló árkategóriás sör.. Igazából mindegy! :D -
#2034 :D jók ezek a berúgások! :D én a gödörhöz szoktam lejárni esti sziesztát tartani, gondolom ismeritek a témát éjjel nappaliba go, aztán nézegettem a söröket és a soproni volt az amire azt mondtam nem túl olcsó, meg nem is annyira drága így azt vettem. kibontottam és nem nyertem. na? :D
eddig mindig arany ászokat vettem, de ízlik. egyre jobban. :D -
kamilla6666 #2033 Na, ha már itt a soproniról van szó, meg kell osztanom veletek, hogy a héten voltunk egy budapesti szórakozóhelyen a barátaimmal, ahol üveges sopronit vettem, és a kupakjában benne volt, hogy még egy üveggel nyertem. Ennek örömére úgy, de úgy berúgtunk, hogy jajjj...
Vicces, mert egyébként heinekent szoktam inni, de most soproniztam :D A sors....:D -
kotapis10 #2032 egy baj van a szőke vízparttal, vagyis a meleggel, hogy nagyon hamar felmelegszik az a drága finom sör, úgyhogy hűtőtáska és jégakku nélkül nehogy elindulj a partok habjaira..szóval a sopronit bepakolhatod és szigorúan hűtőfelszerelés.. -
#2031 a sopronit én is nagyon szeressem, most a szőke ciklon a nagy kedvenc, jön a meleg, vízpart, nincs is jobb ennél -
#2030 azért álljunk meg egy szóra, szerintem többen is vitatkoznának a citromos gösser sör voltával! :D az én kedvenceim az idei nyáron: soproni 1895 meg az arany ászok! :D de mostanában egyre inkább a soproni... :) -
ahti #2029 Hoegaarden - nalam a No. 1 :) ezen kivul a csehek: Pilsen, Kozel, Budvar -
#2028 biztos vagy benne, hogy a feketének van 90-es mellbősége? :) -
#2027 -
jucika30 #2026 ebben a videóban megvan a kívánságod!
Fekete hajú nő, 90es mellbőség. és még sört is reklámoz!
Nagyon sunáznám!
-
#2025 Ja. Jó társaság egy 90 mellbőségű fekete hajú nő, a jó hely... azt a fantáziádra bízom. Ha a nő még a sört is szereti akkor telitalálat.
A meccs tőlem ki is maradhat, nem tetszenek az izzadó, szaladgáló bácsik.
-
zeneimádó22 #2024 Egy jó meccs mellé egy jó sör dukál egy jó helyen jó társasággal. Kell ennél több? :D -
#2023 ott botlottam bele én is.
Viszont a Valentins tényleg finom, hoztam belőle 2-t.