A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
szerintem különboznek a hordok, van ahol a forma, van ahol a beutes, es van ahol a szinjeloles is mas.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Hát, nemigen lehet trükközni azokkal a hordókkal... Túlnyomás van benne, meg szelep a tetején, külön eszköz kell sztem a töltéséhez.

De honnan tudod, hogy a boltban vett Heinekenes hordódban mi van? :D

Tényleg, errõl jut eszembe, hogy hallottam valami olyasmit, hogy ezek a Sárkány kategóriájú sörök a márkás sörök "elrontott" sorozatai? Hogy ugyanott, ugyanúgy fõ le a Sárkány, mint a Heineken (uh, nemtom melyik melyik sörgyár), csak annyi a különbség, hogy a hibátlan megy prémiumsörös üvegbe, ami meg nem 100%, az meg az ilyen aljasörbe. Így az aljasörök sem azért olcsóak, mert konstans szarok, hanem mert nem egységes minõségûek, és hogy ki lehet fogni belõle jófélét is.
Errõl tudtok valami pontosabbat?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kicsikacsa23
Én még mindig heineken párti vagyok, foci+sör, ez lesz ma is+volt tnap is. Mégiscsak más a hangulat egy saját hordóval, amirõl tudod, mi van benne:D

is it okay if i think its lame to dance?

dronkZero
A hordókat egyébként csak a mûanyag kupakjuk különbözteti meg egymástól, amit le kell szedni, amikor csapra akarod verni. Szal messze nem biztos, hogy ugyanaz a sör van benne...

Huh, ma megyünk belgasörözni haverokkal. Az nagyon kúl hely, nagyon komoly sörökkel.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Coldplayer
igen ezt én is tapasztaltam...kedvencem mikor ki van irva h edelweisst csapolnak (gondolom a németek kedvéért), ami egyébként télleg elég ritkaság, és amit kapsz az még csak nem is buzasör, nem h edelweiss

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Mersant
a kedvencem mikor strandokon, koncerteken 2-3 fajta sort kinalnak papiron, ki is fizeted a markas sor arat viszont ha korulnezel a bode, sator korul, akkor latod hogy az osszes sorcsapra ugyan olyan sor van rakotve...<#violent>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Én ha tehetem mindenhol üvegest kérek, jópár helyen rossz élményem volt a csapolttal. Ahogy én vettem észre, sajnos elég sok helyen vizeznek elég sokmindent.
Coldplayer
amugy kocsmába, csapoltan mit szerettek..kinek mi a tapasztalata, van olyan amit mindenhol vizeznek, ill olyat amit sehol se?

Coldplayer
vhogy én sem sörreklámnak találtam:)

Ezzel a Szõke Ciklonnal én még nem találkoztam, nekem ismerõs mesélt róla de neki nem jött be.
Krezga
Az az igazság, hogy itt Sopronban nem is láttam boltban (mondjuk boltban nem nagyon voltam mostanában), egy haverom hozta Gyõrbõl. Valószínûleg a nagyobb boltokban kapható.
Ezek nem sörreklámnak tûnnek nekem!
Bocsánat 1809 nemide....

Milyen Sopronit adtak ki? Hol vettél ilyen Sopronit? Még sosem halottam róla!
Mit találtak ki?
tompapaa
hehe, fekete démon, szõke ciklon... nõihajszín-közhely szótár :D

én semmi extrát nem vettem észre benne legutóbb, bár rég ittam sima sopronit, amivel összehasonlíthatnám..

Még nem kóstoltam,eddig csak a fekete Démon-ig jutottam,de az nem ízlett
Krezga
És nemrég kiadtak egy új fajta sopronit: Soproni Szõke Ciklon. Valaki kóstolta már? Nekem volt hozzá szerencsém, nem rossz, teljesen más, mint a sima soproni, vagy a kanizsai.
tompapaa
hmmm, tescoban még nem láttam <#levele>

hmmm...nem is tudtam,hogy létezik Heineken Dark...
harmadik még egyszer
igen...régen mesélte nekem egy ismerõsöm,aki egy nagy áruházban dolgozott,hogy ott az ilyen dobozos söröket a földön tárolták a raktárban.És ott nem egyszer elõfordult,hogy egerek mászkáltak bent.Nem tudom,hogy ebbõl mi az igazság,de ez azért eléggé ijesztõ...
hmmmmm.... Ezért én is odavagyok egyik kedvenc.
és a másik:

és a harmadik:D
http://www.velemeny.com/UploadFiles/0000002/5ae4be29-3931-4133-a6fc-247250fa2a8bBig.jpg
tompapaa
Üvegbõl jobb is az íze :) meg nem kell nyalogatni a koszos dobozt, amit ki tudja ki fogdosott elõtte, vagy hol járt.. <#rolleyes>

Én nem nagyon szeretem a dobozos söröket.Üvegben sokkal jobban átérzem az ízét...Ti hogy vagytok ezzel?
Bigus
<#nyes> megkockáztattam, és igazad lehet, mert nem nagyon rúgtam be aznap <#nyes>

igen, igen a démon az meglepõen finom!
mondjuk a világos soproni is nagyon jól tud esni nyáron a nagy melegekben.
abszolút kedvenc, csak ritkán jutok hozzá, mert igen drága...

ha viszont olcsón nagyon jó sört akartok inni akkor:
igazából vízbe kevernek sört :D
Christiansen
ja hogy te lány vagy<#heureka>

Christiansen
náhiszem

Christiansen
víznek hívják :P

Bigus
Én voltam nemrég a barátommal egy belga sörözõben a rakpartnál.. Szerintem isnteni volt, ittunk meggyes sört, isteni belga ételek.

Ha valaki romantikázni akar, szerintem egy belga sörözõ tökéletes erre.

Hát igen erre lenne szükség nálunk is!Csak valszeg gyorsan elfogyna....
Ráadásul az egyik legjobb sör szerintem....
Bigus
Hát ezt bárki megirigyelné. Na megyek, lenézek egy pubba nézni vmi meccset cimbivel, ti meg csak punnyadjatok tovább az irodában <#eplus2>

STomika

nálunk most ilyen van az irodában, hukkk <#circling>

Én nem szeretem a barna söröket pl ezek a belga sörök olyan édesek,ihatatlanok szerintem.maradok a világos söröknél...
Bigus
na azt akkor egyszer kipróbálom majd. Már azt hittem az összes barnát végigkósoltam :)

sz4bolcs
Barna sörben az üveges Szalon verhetetlen azok között a sörök között, amiket itthon látok a boltok polcain. A nagyobb külföldi márkák nem nagyon veszik föl vele a versenyt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hat bodzas az eleg meredek,de sztm a radler 1x-1xer nyáron azért jo tud lenni :) de mondjuk egy "nehéz nap" után nálam mindenképp az egyszerûséggel lehet kicsit kikapcsolni. Semmi felesleges íz, letisztult forma etc. tehát maradok a heinekennel :D
sz4bolcs
Jómúltkor ittam bodzás sört. Kuka.
Ahogy a radler, meg a citromosak jó része is.

A Desperados viszont finom, csak aranyáron adják.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Bigus
jaja! Sõt, a tökéletes trió: sör + jó kaja + meccs :) az édes hármas.

Ma tervezem, hogy megyek a ZP-be. Hallottam olyat, h vmi hülyeséget kevernek ott a sörbe. Igaz ez vagy csak városi legenda?

de azért szeretem ezt mert akkora mellé a körítés, amit én nem bánok, annyi pénzük van a heinekeneseknek és nem félnek használni :D
Na ja,az tuti hogy meccs mellé elegedhetetlen a sör,mindíg lemegy 4-5 egy meccs alatt....
igen nem is tudtam? de az a jó a heinekenbe,hogy olyat szponzoral amit imadok :D a focit szal nálam így ez még jobban csúszik..
Bigus
én a barna gössert imádom.. BOCK

heineken nagyon érzi :) a gösser is a heineken márkája elvileg.

Nekem a Heineken a kedvencem,a minõség beszél!na meg itat is.....
Willenbrock
A Kõbányai világos jó hidegen,az aztán csúszik.

Krezga
borzalmas sörök, én is azért vettem ilyeneket anno, hogy a dobozuk/üvegük meglegyen a gyûjteményemben:)
Inkább egy Heineken, mint mondjuk két Kanizsai.
Inkább a minõségre megyek a mennyiséggel szemben.