A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másikat egy rendes kocsmában, amiben a Blahaival megegyezett, hogy nagyon olcsó volt. Ellenben az finom volt, vagyis nekem ízlett, de ettõl még lehet hogy valami sima olcsó sör Otthon vizezett változata volt, mert hatása nem nagyon, és a szénsav tartalma is igen szegényes volt..
fry day fry day sálálálláláá
De tény hogy a házi sörbõl sokkal gyakoribbak az édesebb illetve fûszeresebb ízesítésûek.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nagyjából én is ezt akartam mondani, igaz a közmondás a házi sörre is, ahány ház annyi szokás... nem véletlen házi. Én vettem már csodás fõvárosunkban is házisört egy alkalommal... hát mondjuk úgy hogy szóra sem érdemes, nah az nem volt jaú.
Barna sört is rengeteget kóstoltam már de soha egy sem jött be egyszerûen nem az én ízvilágom.
Ellenben több oldalon is olvastam, hogy otthon is elõállítható, volt valakinek már szerencséje igazi házi sört inni? És az valóban nagyon jó, vagy csak a készítõ azért mondja mert sokat szenvedett vele?
fry day fry day sálálálláláá
Subw00fer: oh, egy india pale ale:) Biztos finom lehetett:)
Ízlett, jó fûszeres, erõteljes íze van.
Mikulásra:

Hajrá Magyarország!
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
sörital
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
ésmégegy kérdés
a soproni fekete démonnak mennyi köze van a guinness-hez ízben?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
"Munkámból kifolyólag tudok szerezni mindenféle alkoholos dolgot:
- olcsó johnnie walker whiskey, baileys, smirnoff vodka, gordons / tanqueray gin, stb. mindenféle kiszerelésben ... Tesco ár alatt kb 10%-kal. egy házibuli vagy kisebb felhalmozás esetén már jelentõs megtakarítással
-prémium különlegességek, boltban nem kapható ritkaságok (még M.o.-on meg nem jelent termékek, gyûjtõi példányok, diplomata osztályon megvásárolható termékek)
-promóciós egyéb kiegészítõk (kulcstartók, pólók, törülközõ, baseball sapkák
Mind megbízható helyrõl, blokkal, 100% hogy nem hamisítvány.
Ha valami felkeltette az érdeklõdésed, légyszi írj egy üzenetet, hogy melyik érdekel. Akár itt, akár a [email protected] címre.
Üdv,
Roope"
@ Hellomarci
és nem az a jó friss heini, hanem az az alig szénsavas savanyú..
5,2 % alkesszal, komolyan mondom meglepõen iható és olcsó..
http://i227.photobucket.com/albums/dd14/elekecske/BW6RSCBGkKGrHgoH-EEjlLlyKFGBKZn1UY1.jpg
Bocs, az elõbb nem nagyon jött össze a kép...
Nagyon szeretem a Drehert, és mivel most építettem egy bárpultot otthonra nagyon hangulatos lenne egy Dreher-es lámpabúra mögé. Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne ilyet beszerezni? Akár "használt" is lehetne. Nagyon örülnék neki!
U.I.: De ha esetleg más fajtában is talál valaki, belinkelhetné, nagyon örülnék neki, fõleg ha Stella-s, Beck's-es, esetleg Pilzer-es.
Ilyesmire gondolok:

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
pedig itt a nyár
nagyon finom, ezt választottam, volt még Satan's Red, Bombardier, meg egy rakást találtam intersparban amit még nem ittam. teszkóban már nem sok ilyen van.
Hajrá Magyarország!
nekem a heineken csapolással még nem voltak problémáim, inkább a tömegsöröknél jellemzõ ez ahol a szar sör mégszarabb lesz
Na csá p*cs*k... Én leléptem
is it okay if i think its lame to dance?
nem azt mondom hogy ez bevett szokas, de par helyen eloszeretettel muvelik, foleg ha nagy a tomeg, es ugysem reklamal senki mert orul ha sorrakerul.
de szerintem pl. a szigeten is szarabb ugyan az a csapoltsor mint amit 1 megszokott kocsmaban iszol...az okat nem tudom, elvileg ugye vizezni tenyleg nem tudjak.
Dolgoztam söröshordókkal pár évet, de már jónéhány éve annak, és az tuti, hogy én már fel nem ismerném hordóról a sört. Volt valami, hogy egy csík a hordón körbe, vagy kettõ... De felismerni, hogy melyik milyen... Érdekes vetélkedõféle lenne...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyébként leginkább ezért van, hogy az adott sörgyár csak egyféle csapoltat visz fesztiválokra (jobb helyeken), mert így nincs kavar. Vagy mondjuk azért egy Guinesst meg lehet különböztetni egy Sopronitól. De világos sör csapoltan általában egy fesztiválon egyféle van.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
btw, érdekes a "konstans szar" szar szokapcsolat már már marquez-i
Na csá p*cs*k... Én leléptem
is it okay if i think its lame to dance?
Hmm, azt a Heineken bulihordót kapni még egyáltalán? Nem is olyan rég egész nagy divat volt de most hogy így felhoztad, belegondoltam hogy már egy ideje nem láttam a közeli boltokban.