A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mûanyagpalackok nekem sem jönnek be annyira, lehet azért mert beleképzelem, hogy átveszi a sör azt a mûanyagízt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nálunk a normál Aranyászok, Dréher, Borsodi és a Soproni a népsör.
<#banplz>#banplz><#pias>#pias>bocsi
de itthoni gyárakból nem is jönnek ki olyan márkák és típusok amik erre lennének specializálódva.
az itthon gyártott "külföldi" sörök az eredeti recept szerint készülnek, a többi pedig import. az import ugyan az mint a hazájában, mert onnét jött, az itthon gyártott kicsit más, mert alapból más íze van az itthon termelt alapanyagoknak, ez pedig a mezõgazdasági adottságokót függ.
itthon a lager tipusú sör megy a legjobban, ezért nagyrészt ezeket gyártják.
Ezt levezetve sörre, nekem annyit jelent, hogy azért nem gyártanak hazánkban pl. olyan f@sza zavaros Belga söröket, mert a itt nem lenne rá kereslet, nem az kell a népnek. Nálunk az a lényeg, hogy üssön az a mosogatólé és feledje hétköznapunk bosszúságait.
ugyan azoknál a sörmárkáknál ugyan az a recept. csak nem mindegy az adott ország adottságai mennyire kedveznek illetve nem az alapanyagok elõállításához.
Az eredeti hazájában készült-palackozott söröket pedig sosem lehet összehasonlítani, mondjuk a Magyarországon palackozottal. Azért ha már a heineken-t nézzük akkor a Holland sem hasonlítható össze a Magyarral, és sajnos nem azért mert a Magyar olyan jó 😊.
Errõl jut eszembe. Nektek van tervetek, hogy hol nézitek a BL döntõt, ha már úgyis ez az aktuális most 😄
annyira nem csábító, fõleg, hogy én eddig egyszer ittam életemben zipfert(józanul legalábbis), akkor sem ízlett <#shakehead>#shakehead>
akkor inkább ezek a nyerõk nálam, meg ezt legalább szeretem is <#bee1>#bee1>
látványra sem rossz

Nekem egyébként kedvenc sörtartóm a hatalmas fémhordó, ami tele van hatalmas jégkockákkal és benne van nagyon sok sör, utoljára 4 éve nyáron ittam ilyenbõl a Millenárison foci vb meccsnézés közben fûben fekve, csak azért mindig fizetni kellett, viszont te választhattad ki a sört a hordóból a sok jég közül, lehetett turkálni 😊
úgyhogy ilyenre ne vágyj..
A hordó nagysága tényleg elegendõ egy meccsre. De én akkor is a kocsmában focinézõs vagyok. Ti honnan néznétek amúgy legszívesebben a meccset az arénán kívül?? én szívesen nézném meg budhistákkal valami hegyi templomban. kíváncsi lennék õk hogy nézik 😊
nem is olyan brutál drága 4400 forint egy 5 lityis adag..és ha mondjuk 1 vagy max 2 haveroddal összedobjátok, akkor szerintem még kibírható, és azért 2-2,5 liter sört meginni egy 90 perces meccs alatt, azért az nem olyan rossz..vagy én gondolom így?😄
szoktatok mellé rövidezni is?mondjuk ha otthon vagytok nem egy bárban ücsörögtök az óirás plazma elõtt😊
Nincs jobb annál mint egy jó társaságban sörözve, ordítva, szitkozódva meccset nézni.
Ezek az ízesítettek nem azért vannak hogy amikor este leültök a haverokkal sörözni akkor ezt igyátok hanem azért, hogy a nagy melegben egy ilyen nagyon jól esik.