3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#2135 Jaja, az is finom, mármint a Carlsberg, de a Heineken is, meg a Beck is jó, multkor haveroméknál egy igen különös sört ittunk, dán volt az is, azt hiszem Girafe volt a neve, vagy valami hasonló. -
#2134 Biztos hogy a németek ott vannak sörben? De még mennyire! Én mondjuk főleg a búzasöröket iszom a németektől, pl. Paulaner, de nagyon ott vannak.
Meg a dánok is, ha már itt tartunk: Carlsberg nálam TOP3-as. -
#2133 Baltika tényleg jó. -
#2132 Baltikát én is kóstoltam, az alkoholos fajtát:) Amúgy nem rossz.
Múlt héten Pan-t és Karlovacko-t ittam, ezek meg horvát sörök, nem rosszak ezek sem. -
#2131 bocs a sok üziért Baltika Export lesz az :D -
#2130 Apám most hozott Ukrajnából különböző féléket, hogy kóstolgassam :D nyami, hozott 9 félét. -
#2129 Az üvege ilyen,nem állítom, hogy ugyanaz a brand, de az üvege és a márka ugyanaz, de most olvasom a szöveget, én nem az alkohol menteset ittam. -
#2128 A hollandok és belgák is jól nyomják. -
#2127 és százalékban is közelt. bár akkor ias 24 es barna:D -
#2126 ez ojan mint egy vodka:D -
#2125 biztos h a néemtekm ott vanak sörben? sztem magasan szlovákok meg ha a magyarok is adnádnak rá és nem menyiségr mennének! -
#2124 vagy ha tényleg dreheren belül és olcsót akkor a balatoni nagyon fasza 69+25 forint ba kerül al lidiben -
most ilyet küdök, orosz sör, finom, selymes (Y)ilyet -
#2122 bár a heineken táposör ha magyaroknál vagyok dreher söröket iszom mert az nem nagyon baszák el! házi sörfözdét nem vágom hol vannak ha sört akartok inni és fiomat akkor menyetek üllöi utra pécsi sört inni k2 vel szemben van és akció isvan! -
#2121 zlaty bazant 12 százalékos világos vagy 24 százalékos barna promocioban kapható szlovákoknál! vagy saris nagysárosi az csak 12 százalékos barna! -
#2120 Most hétvégén nálam ez van napirenden:
-
#2119 LIDL-be csak 129Ft vettem is párat -
geo91 #2118 ár-érték arányban az egyik legjobb sör! olcsó is finom, szeretem én is. -
#2117 A heineken azért ízlik sok embernek, mivel ők egy átlagot lőttek be, hiszen az egész világon ugyanazt a terméket árusítják. A budweiser-el meg egyet kell hogy értsek, nagyon finom ital, nekem a polcon van belőle két különböző fél literes üveg is:) -
sorner #2116 Nagyon tudom ajánlani... iagzi cseh remek...számomra annál jobb sört nem tudsz mutatni...nem tudom miért de az úgy csúszik számomra, hogy az hihetetlen...szóval számomra csak a heineken és a budweiser a nyerő...amúgy nem tudom láttál nagy kiszerelésben is Budweisert, mert én mindig csak kis 0,33l-asba látok és úgy meginnék egy nagy üveggel...amúgy meg körülbelül olyan árba van mint a Heineken... :) szóval HEINEKEN ÉS BUDWEISER for EVER !!!! :DDDDDDDDDD még mindig :DDD -
Knabb #2115 Budweisert egyre többet látok, lehet kipróbálom akkor. -
sorner #2114 Hát véleményem szerint a Heineken a ma kapható sörök közül az egyik legjobb...bár talán számotokra azért nem izlik mert egy kicsit keresűbb, mint a löwen és a Holsten...amúgy meg szerintem ami ide még besorolható és jó sör az a Budweiser...ez egy cseh sör és sokkal lágyabb mint a sör, de az ízén attól még érezni, hogy sör...nagyon könnyedén csúszik le a torkodon :)... amúgy ezt nagyon nagy szeretettel tudom ajánlani mindenkinek...viszont a Sopronit és az Arany Ászokat pedig nem nagyon ajánlom senkinek úgyanis azokba a sörökbe olyan dolgokat is beletesznek ami nagyon káros az egészségre... :) jó mondjuk annyiban jó az is, hogy magyar és olcsó...de viszont nekem fáj a fejem töle mindig, de arra még nem jöttem rá, hogy miért...:) ha viszont van valaki akinek szintén fáj a feje töle és tudja az okát is, az leírhatná nekem az okot, hogy ez miért van... :) amúgy meg HEINEKEN ÉS BUDWEISER FOR EVER !!!!!! -
Knabb #2113 Én se csípom a Heinekent kóstoltam, de nem jött be. Sokkal jobban szeretem a Holstent főleg a csapoltat... aa most hogy rá gondolok teljesen kivagyok tőle :D -
#2112 kövezzetek meg mert én a heinekent megiszom de nem a kedvencem...persze ha nincs más nem köpöm ki mert nincs rossz sör csak romlott sör.
Én inkább az édesebb löwenbrau-t szeretem. Nekem az olyan könnyed és valamiért jobban is esik. De bevallom csak azért ittam meg az utóbbi időben néhány heinekent,hogy ne haragudjak magamra,hogy nem próbálkoztam megnyerni a szingapúri kocsmatúrát.
Amúgy tegnap ittam legelsőnek soproni szőke ciklont és elég különleges a szimpla sörhöz képest. Nyilván azért tetszett mert ez is egy kicsit édesebb. Szóval rá még visszatérek :) -
mopsar #2111 Nem vagyok valami nagy sör fogyasztó de ha még is megteszem akkor inkább a minőséget fogyasztom.Ilyenkor a nyáron a nagy melegben amúgy is jólesik a jól behűtött sör kortyolgatása, és közben még pirulhat is az ember.Szóval nekem csak a Heineken jöhet szóba :) :P -
lord nihilus #2110 -
#2109 én is (Bajor) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1007144246&no=2067]#2067[/URL]
Nürnbergi virsli is finom
de evés közben mindig eszembe jut a Nürnbergi Per is -
technext #2108 Nem tudom mi van velem :/ multhéten 1 hetes siófoki nyaraláson voltam és nem ittam 1 pohár sört se :/ pedig a hűtő teli volt. Nem jó ez így -
#2107 Debrecen Rolling Rock. Meg a Belga sörözőben. -
#2106 Hol csapolnak mostanában ilyet? -
#2105 Ilyet nyomtam ma csapolt verzióban. :D
-
#2104 "de inkább iszom kevesebbszer (heti max. 3-4 alkalom), de jobbfajta söröket, semmint a mindennapi tucatsör fogyasztás..."
Teljesen egyet kell hogy értsek:)
Corsedonk, Scaldis, Kwak, Erdinger, Barbar, Satan, és sok-sok más finom sör, bár drágábbak, de megéri néha rájuk szánni azt a plusz pénzt. -
én mostanában ezt iszom. 139 forint -
#2102 Ez nem kevert cucc, ez a neve.
Top 3:
Soproni
Argus
Dreher -
Knabb #2101 Top 3:
1. Holsten
2. Dreher
3. Soproni
Lényegében csak ezeket iszom, de néha lecsusszan egy kis Adamsbrau meg Löwen :D, és az Ottakringer sem volt rossz a multkor. -
#2100 a sört is úgy kellene fogyasztani mint a borokat, nem kevergetjük semmi löttyel , és a pénztárcánkhoz mérten törekednünk kell a minőségre! :) csatlakozom wahquarch-hoz bár én az ottakringert nem gyakran iszom. :D nekem a 3. helyen az arany ászok van, a 2. a soproni és az elsőn van a heineken. :) (szeretem ha egy sör keserű :D) -
wahquarch #2099 Nektek így sorrendben mi az első három? Vagy olyan leosztásban h magyar vs. külföldi sörök top3? :O
Nálam a top3:
1. Soproni
2. Heineken
3. Ottakringer -
#2098 Sziasztok!
Tegnap vettem kiváncsiságból egy Jäger sört, hát nem igazán ajánlom. 145 Ft volt, műanyag (!) dobozos, olyasmi íze van, mintha a borsodi fel lenne elég szépen vizezve. Ennyiért még az Adambrau is jobb. -
#2097 Mármint "milyenekre" gondolsz? Primátort máshol még nem láttam, de a nagyobb bevásárlóközpontokban azért van választék. Kis maszek közértekben jó ha felbukkan egy Bivaly vagy egy Borostyán... -
#2096 Tudtommal abból van kevesebb, amibe raknak.