A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megnéznék egy olyan felvételt is szívesen Hajdúról hogy enyhén kapatosan sörrel a kezében 😛 szerintem poén lenne
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Van olyan, hogy sokkal jobban esik a csapolt mint a dobozos v. üveges, de ez fordítva is igaz.
faember, tavaly is volt ilyen bl-es heinekenes mulatság.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Ez a sörcsapolós dolog nem rossz, csak erre pénzt kiadni szerintem felesleges. Inkább veszek egy tálcányi dobozos sört abból a pénzbõl 😊
De az nagyon lassú lehet, ha mire megiszod az üveget, addigra elszáll a szénsav <#hehe>#hehe>
A partyhordóban még az utolsó kortyban is sok szénsav van.
De az biztos,hogy most egy ideig nem kísérlem meg újra ezt a vedeléses manõvert:S
A meccs nekem csak aláfestõ zeneként ment mert kicsit többet sikerült meginnom,mint a többiek. Azt a partyhordó heinekent majdnem én hugyoztam ki mindet.Most csak vizet kívánok :|
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az igen vannak árak, sajnos 500-ért nálam felejtõs egy üveg/doboz sör.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Visszatérve az elõzõ témához, szombaton voltam tescoban, és megnéztem direkt a sörpultot. Országonként vannak kirakva a sörök, de országonként kb 1 féle van és 500 ft felett van mindkettõ.
Vajon honnan származhat?😛
Én tegnap meg ilyet próbáltam, jobb volt, mint gondoltam.

Foster's, Baltikan, belga 0,33-asok, stb. lehetne sorolni, de biztos az is hogy a legtöbb sör az ismertebb, elterjedtebb márkák közül itthon készül. amikor Szlovákiában voltam, érezhetõ volt, hogy mennyivel másabb egy Kozel vagy Pilsner ízvilága.
Különben meg láttam már ukrán gyártmányú Holsteint is Miskolcon 😊
Hajrá Magyarország!
nem, nem az olcsó németnek mondott szarokról beszélek, mert a hülye nevükön kívûl semmi köze a német sörökhöz, hanem normális "minõségi" sörökrõl.
nem változtatom a kijelentéseimet. ha bemész egy nagyobb boltba az ott talált sörök legalább fele import.
nem tudom hány féle sört forgalmaznak itthon ezek a bolt hálózatok, de csak én leírtam majdnem 20 márkát, amik behozottak. szövegértés.
Igazából én már alig tudlak követni, mert mindig valamit variálsz a kijelentéseden. Amikor írtam a #1929-es kommentet, akkor módosítottál kicsit az alap mondatodon, miszerint "nem a 100 ft/db-os "német" rettenetekrõl" beszélsz. Amikor meg a #1938-as üzentemet írtam, arra már a címkékkel jössz. Nem értem. <#smile>#smile>
a heinekenre pl az van, hogy gyártja és forgalmazza...
az elõzõ felsorolásomból a miller kiesik, azt a drher gyártja itthon, és talán a calsberg.
de többit akkor ki?
vagy pl. hoegarden, flensburger, kronenburg 1664, oberdorfer, staropramen, worfteiner, jever... ezeknek az üvegére import van írva, míg például a stella artois-ra gyártás... akkor most mi van? pedig nem mindet 2005 elõtt ittam.
Szóval a legtöbb külföldi sört itthon gyártják. 2005-ben exportáltuk legjobban a külföldi söröket, de akkor sem érte el a 25%-os határt, azóta meg csökkenõ tendenciát mutat a behozatal.
amúgy már kismilliószor írtam, tesco, interspar, ha nem találsz leszopom magam a hõsök terén.