A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább a kevésbé keserûeket szeretem....
Amúgy meg teljesen mindegy hogy kinek a tulajdonában van, az a fontos hogy kik csinálják és hogyan, no meg hogy mibõl.
magyarok is tudnak gagyi sört csinálni ahogy a külföldiek is (pl amcsik legendásak arról, hogy képtelenek normális sört csinálni 😉)
"A Kõbányai Sör a magyar sörpiac egyik ismert márkája...
Európaszerte szokás volt, hogy a gyárak városukról nevezik el „alapsörüket". Így kapta 1948-ban a Kõbányai Sörgyár „alapsöre" a Kõbányai Világos nevet. A Kõbányai Sörgyárat 1993-ban megvásárolta a South African Breweries (Dél-Afrikai Sörgyár), mely 1997-óta Dreher Sörgyárak Zrt. néven mûködik."
Ettõl eltekintve is megiszom egyébként, de nem nevezném kifejezetten jónak <#finom>#finom>.
csak ritkán iszom külföldi söröket.
ha otthon/haveroknál van sörözés akkor is dreher a legsûrûbb, de olyankor viszonylag sokszor csúszik be heineken vagy foster's. esetleg budweiser.
amúgy tényleg nem olyan gáz az új Kõbányai.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de az Oscar díj is ilyen a filmeknél, vagyis hasonló, le van zsírozva elõre, hogy kik kapják...
de tény, hogy mondjuk Zloty-t vagy Heineken-t iszom.
"A Kõbányai minõségét a nemzetközi gyártói tapasztalat, valamint szigorú technológiai és minõségi elõírások garantálják, melyet 2008-ban és 2009-ben is aranyéremmel díjazott a Monde Selection nemzetközi minõségértékelõ versenyen a szakmai zsûri."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Staroprament lehet kapni a tescoba. Persze nem olcsón. Kint az kb. 120ft-nak megfelelõ koronába kerül. Itthon 250 forint körül van.
Amúgy milyen videóról van szó?
Én megnéznék egy olyan felvételt is szívesen Hajdúról hogy enyhén kapatosan sörrel a kezében 😛 szerintem poén lenne
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Van olyan, hogy sokkal jobban esik a csapolt mint a dobozos v. üveges, de ez fordítva is igaz.
faember, tavaly is volt ilyen bl-es heinekenes mulatság.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Ez a sörcsapolós dolog nem rossz, csak erre pénzt kiadni szerintem felesleges. Inkább veszek egy tálcányi dobozos sört abból a pénzbõl 😊
De az nagyon lassú lehet, ha mire megiszod az üveget, addigra elszáll a szénsav <#hehe>#hehe>
A partyhordóban még az utolsó kortyban is sok szénsav van.
De az biztos,hogy most egy ideig nem kísérlem meg újra ezt a vedeléses manõvert:S
A meccs nekem csak aláfestõ zeneként ment mert kicsit többet sikerült meginnom,mint a többiek. Azt a partyhordó heinekent majdnem én hugyoztam ki mindet.Most csak vizet kívánok :|