A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces, mert egyébként heinekent szoktam inni, de most soproniztam 😄 A sors....😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Fekete hajú nõ, 90es mellbõség. és még sört is reklámoz!
Nagyon sunáznám!
A meccs tõlem ki is maradhat, nem tetszenek az izzadó, szaladgáló bácsik.
<#vigyor2>#vigyor2>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Viszont a Valentins tényleg finom, hoztam belõle 2-t.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ez volt az:

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Hajrá Magyarország!
Tavaly 129-ért volt szûretlen búzasör az Ilzer márkából, nagyon élénk, frissítõ hatású volt a nyáron. De ha ez a Valentins tényleg jó, akkor semmi akadálya, hogy rendszert vigyek a búzasör-fogyasztásba. Mostanában valahogy sokkal jobban esik a búza, mint a sima, de ritkán jutok hozzá az árak miatt.
A múltkor pedig egy ilyet sikerült tesztelnem:
Eléggé nagy csalódás volt számomra, hiszen nem olcsó (0,33-as volt valami 300 Ft körül), de mivel olasz nedût még nem kóstoltam, gondoltam ezt kipróbálom. Igen keserû íze van, amelyet a kukorica kölcsönöz neki, mentségére legyen mondva, nem titkolják, hogy van benne. 😊 És legalább nem volt vízízû. Egy kóstolást megér, de többször nem veszek.
Hajrá Magyarország!
Nem különösebben elterjedt búzasör, de aki meglátja a boltok polcán, emeljen le vagy 4 ampullát ott helyben! De frankón, mégcsak árban sem basz a földhöz. Kb. 200 pengõt kóstál egy dózis, vaníliaszínû doboza bicska nélkül is könnyûszerrel kiszúrható. Ezt a sört a mennyei mannához tudnám hasonlítani: kicsit édeskés, de nem eltúlozva, selymes, ugyanakkor karakteres, telt ízû, meg kellemes banános utóíze is van. Nagyon finom. Nem kell matematikusnak lenni, hogy az ember rájöjjön: ha árban, ízben és minõségben is odabassza az Edelweiss-t, vajon melyiket éri meg megvenni? Hát persze: az Edelweiss-t, ezt a Velentinsz akármit úgysem ismeri a kutya se, presztízs nincs hozzá mellékelve... Tökéletes sör, hibátlan matéria.
"....Nem különösebben elterjedt búzasör, de aki meglátja a boltok polcán, emeljen le vagy 4 ampullát ott helyben!..."
A Heinekennek mi is a mottója?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Én inkább a kevésbé keserûeket szeretem....
Amúgy meg teljesen mindegy hogy kinek a tulajdonában van, az a fontos hogy kik csinálják és hogyan, no meg hogy mibõl.
magyarok is tudnak gagyi sört csinálni ahogy a külföldiek is (pl amcsik legendásak arról, hogy képtelenek normális sört csinálni 😉)
"A Kõbányai Sör a magyar sörpiac egyik ismert márkája...
Európaszerte szokás volt, hogy a gyárak városukról nevezik el „alapsörüket". Így kapta 1948-ban a Kõbányai Sörgyár „alapsöre" a Kõbányai Világos nevet. A Kõbányai Sörgyárat 1993-ban megvásárolta a South African Breweries (Dél-Afrikai Sörgyár), mely 1997-óta Dreher Sörgyárak Zrt. néven mûködik."
Ettõl eltekintve is megiszom egyébként, de nem nevezném kifejezetten jónak <#finom>#finom>.
csak ritkán iszom külföldi söröket.
ha otthon/haveroknál van sörözés akkor is dreher a legsûrûbb, de olyankor viszonylag sokszor csúszik be heineken vagy foster's. esetleg budweiser.
amúgy tényleg nem olyan gáz az új Kõbányai.
de az Oscar díj is ilyen a filmeknél, vagyis hasonló, le van zsírozva elõre, hogy kik kapják...
de tény, hogy mondjuk Zloty-t vagy Heineken-t iszom.
"A Kõbányai minõségét a nemzetközi gyártói tapasztalat, valamint szigorú technológiai és minõségi elõírások garantálják, melyet 2008-ban és 2009-ben is aranyéremmel díjazott a Monde Selection nemzetközi minõségértékelõ versenyen a szakmai zsûri."
Staroprament lehet kapni a tescoba. Persze nem olcsón. Kint az kb. 120ft-nak megfelelõ koronába kerül. Itthon 250 forint körül van.
Amúgy milyen videóról van szó?