A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
igen, nekem is ez a tapasztalatom. továbbá a tesztben szereplõ sörök közül nekem magasan a Carlsberg ízlett legjobban, de persze ez szubjektív.

Hajrá Magyarország!

A tesztek szubjektív elemire ez tényleg igaz, és az italok nagyrésze tényleg ebbõl áll, de vannak mérhetõbb jellemzõk is például hogy mennyire habzik, milyen az ára, alkoholtartalma.. jó, nem ettõl szereti az ember az egyik fajta sört és nem a másikat, de azért tud ez hasznos lenni.. 😊
Mersant
tuborgot regen nagyon szerettem, 10-15 eve. enyhen kukoricas ize volt, fasza volt. par eve ittam megint, hat nekem sem jon mar be, full jellegtelen lett.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

hh partysör??? 😄😄
tuborgot azt hiszem egyszer ittam egész életemben, még ballagási bankett után. többiek mondogatták mennyire faya, aztán hát õõõ. rájöttem, hogy nem nekem találták ki. maradtam a jól bevált söröknél: heineken, soproni, beck's.
a tesztekkel csak az a baj, hogy elég szubjektív. én speciel nem szeretem a tonikot, más imádja. én utálhatom a tuborgot, de attól másnak még szeretheti.
Mersant
"Elõször is, mit tesz egy ínyenc sörivó? " "Dobozos sört vesz." baromsag, uveges jobb, a doboz mellekizt ad.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

gabber_saviola
Én egyszer próbáltam azt a lájtos zöld tuborgot. Legközelebb csak akkor fogyasztanék ilyen partysört, ha nagyon muszáj.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Megtörhetetlen
mindig benézem, kaattinthatósanITT

fry day fry day sálálálláláá

Megtörhetetlen
Uhh gyerekek mit találtam, ez a cikk request mindenkinek: http://hiperarak.blog.hu/2010/07/01/profi_sorivo
Teljes mértékig egyet kell értsek a cikk készítõjével illetve a teszterrel, habár annak a Tuborgnak nem adtam volna annyit, mert az kirívóan magas, és annyival meg nem jobb...

katakpult
Én megnéztem a soproni weboldalán, ott azt írják, hogy a www.holsorozz.hu-n lehet megnézni hogy hol tudod beváltani a kupakokat, amúgy itt van magának a promóciónak is az oldala, hátha érdekel valakit: http://www.soproni.hu/nagyfelhajtas/

mellesleg, én mindig megszenvedek az üvegvisszaváltó gépekkel, bár egyszer szerencsém is volt 😄, egy sparban valamiért meg volt kergülve és minden üveget 2nek számolt 😄, de sajnos ilyen csak egyszer volt :S

gabber_saviola
nálunk az intersp@rban tök jó az üvegvisszaváltó, gépi és még rekesszel együtt is betolhatod neki jól az üres üvegeket.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
sarkon van egy reál ott találtam, darabját kemény 150 forintért.

jointo
hát ott ahol éppen a legközelebb van xD teszkóban azért van választék, de ott is a magyar söröket veszem inkább. bár ez a beváltásos módszer nekem is kérdéses, csaknem váltják be minden sarki boltban :S bár megérné nekik, ezzel is nõne a forgalom.

Megtörhetetlen
Ti hol vesztek ilyen söröket????? Én a tescoban szoktam szemezgetni mert ott azért elég széles a kínálat de ez a Prince...
Inkább barnasör fan vagyok, de attól még a Lager-t is meg iszom, mert sokszor arra futja a kassza...
trabi: Gondolom akkor kocsmákban, de ezt már te magadtól is kikövetkeztetted... Mondjuk én eddig csak sorsjegyessel nyertem így nem volt kérdés hogy hol váltom be...

gabber_saviola
hétvégén vettem kettõt ebbõl a 4%-os löttybõl, hát azért elég messze van a nagyon adjától.

De ezt hogy tudod beváltani? Odamész a kupakkal és kapsz még egyet? És ezt bárhol be lehet váltani? Gondolom boltban azért csak nem adnak ingyen sört egy kupakért, vagy hogy van ez??

Mr_no_NaMe

Ez a sör nagyon adja!
Krezga
*Union

(nem tudok már írni sem😊)
Krezga
Hétvégén lenéztünk a Szlovén tengerpartra, ott kóstoltam pár sört:
- Bandidos tequila (nem rossz, bár ízesített sör, nem innám egész nap)
- Bandidos power (energiaitalos sör, borzalom)
- Bandidos ICE (ez sem rossz üdítõnek, sörnek kevésbé jó, a csajok ezt iszogatták)
- Unoon Smile (jól nézett ki az üveg, amúgy kissé édeskés sör)
- Unoin (olyan egyszerû olcsó kategóriájú sör, a dobozok hátulján a Szlovén focicsapatból 1-1 tag)
- Unoin temno pivo (finom barna söröcske^^)
- Lasko Zlatorog (sima, egyszerû sör, az Unionnál jobban ízlett)
Citromos sör minden mennyiségben, de természetesen iszok IGAZI sört is... Ebben a melegben pedig pláne! Persze nem liter számra, de a kánikula itatja velem az üvegeket.
És ahogy elnézem nem csak én értesültem a sopronis kupakos cuccal... Csak épp nem tudom hol beváltani... Na de majd keresek valakit aki utat mutat. Bár ha teli iszom magam sörrel ez már kicsit nehézkes lesz! 😄
Szóval komolyra fordítva, lightosabb napokon citromos "sör", amúgy soproni, vagy valami hasonló árkategóriás sör.. Igazából mindegy! 😄
morleone
😄 jók ezek a berúgások! 😄 én a gödörhöz szoktam lejárni esti sziesztát tartani, gondolom ismeritek a témát éjjel nappaliba go, aztán nézegettem a söröket és a soproni volt az amire azt mondtam nem túl olcsó, meg nem is annyira drága így azt vettem. kibontottam és nem nyertem. na? 😄
eddig mindig arany ászokat vettem, de ízlik. egyre jobban. 😄

Na, ha már itt a soproniról van szó, meg kell osztanom veletek, hogy a héten voltunk egy budapesti szórakozóhelyen a barátaimmal, ahol üveges sopronit vettem, és a kupakjában benne volt, hogy még egy üveggel nyertem. Ennek örömére úgy, de úgy berúgtunk, hogy jajjj...
Vicces, mert egyébként heinekent szoktam inni, de most soproniztam 😄 A sors....😄
egy baj van a szõke vízparttal, vagyis a meleggel, hogy nagyon hamar felmelegszik az a drága finom sör, úgyhogy hûtõtáska és jégakku nélkül nehogy elindulj a partok habjaira..szóval a sopronit bepakolhatod és szigorúan hûtõfelszerelés..
nagybek
a sopronit én is nagyon szeressem, most a szõke ciklon a nagy kedvenc, jön a meleg, vízpart, nincs is jobb ennél

morleone
azért álljunk meg egy szóra, szerintem többen is vitatkoznának a citromos gösser sör voltával! 😄 az én kedvenceim az idei nyáron: soproni 1895 meg az arany ászok! 😄 de mostanában egyre inkább a soproni... 😊

Hoegaarden - nalam a No. 1 😊 ezen kivul a csehek: Pilsen, Kozel, Budvar

gabber_saviola
biztos vagy benne, hogy a feketének van 90-es mellbõsége? 😊

vizes
<#papakacsint>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ebben a videóban megvan a kívánságod!
Fekete hajú nõ, 90es mellbõség. és még sört is reklámoz!

Nagyon sunáznám!

vizes
Ja. Jó társaság egy 90 mellbõségû fekete hajú nõ, a jó hely... azt a fantáziádra bízom. Ha a nõ még a sört is szereti akkor telitalálat.
A meccs tõlem ki is maradhat, nem tetszenek az izzadó, szaladgáló bácsik.
<#vigyor2>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Egy jó meccs mellé egy jó sör dukál egy jó helyen jó társasággal. Kell ennél több? 😄
Zsolti9014
ott botlottam bele én is.

Viszont a Valentins tényleg finom, hoztam belõle 2-t.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Én tecsóban Gaymers cidert vettem egyszer próbaképpen, az nagyon nem volt bejövõs. Bulmers-t itthon még nem láttam, amit kóstoltam, azt Írországból hozták még anno, de én inkább azt mondom, hogy maradok a söröknél😊
gabber_saviola
kóstoltam már, de nem az én ízvilágom. nem mondom, hogy rossz, de napi fogyasztásra nem tudnám elképzelni.

gabber_saviola
Ezt a Peronit láttam tegnap az interspárban, gondolkoztam rajta, de aztán mégsem vettem.

vizes
Ennyi. Ízlések és pofonok. Egyébként szerintem ebben az esetben is igaz, hogy nem mindegy milyen minõséget iszol.

Mersant
haverom angliaban el, o is hoz mindig. bulmerst is, de mivel nekem ezek nem jonnek be, nem jegyeztem meg melyik miert nem izlett, csak azt tudom hogy az osszeset megkostoltam es nem az en vilagom.

vizes
Szénsav nulla? Én Dublinban ittam nagyon kellemeset, dobozost és csapoltat is. Sok szénsav volt benne és az íze is finom volt.
Ez volt az:

egy ilyet volt szerencsém meginni, jóféle (megérte az 500ft-ot)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mersant
en kostoltam es zserintem igen szar, viszon van 1-2 haverom akik szeretik. szensav benne 0. kb. olyan mint 1 nagyon lightos almabor.

Zsolti9014
Jut is még eszembe: múltkor a gazdaságos hipermarketben a söröket vizitálva leemeltem a polcról egy olyat, amilyet még nem kóstoltam. Nézegettem, majd azt olvastam rajta: almabor. Gyorsan vissza is tettem, majd hazaérve utánanéztem: az almabor inkább almasörnek nevezhetõ (cider), hiszen a sörhöz hasonló technológiával készül, csak éppen almából. Kíváncsivá tett. Esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Kóstoltátok már?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez nálam kipróbálás tárgya kell, hogy legyen. Az Edelweisst nagyon csípem, de az ára kissé borsos, a Paulaner nagy kedvenc, de még drágább.
Tavaly 129-ért volt szûretlen búzasör az Ilzer márkából, nagyon élénk, frissítõ hatású volt a nyáron. De ha ez a Valentins tényleg jó, akkor semmi akadálya, hogy rendszert vigyek a búzasör-fogyasztásba. Mostanában valahogy sokkal jobban esik a búza, mint a sima, de ritkán jutok hozzá az árak miatt.

A múltkor pedig egy ilyet sikerült tesztelnem:

Eléggé nagy csalódás volt számomra, hiszen nem olcsó (0,33-as volt valami 300 Ft körül), de mivel olasz nedût még nem kóstoltam, gondoltam ezt kipróbálom. Igen keserû íze van, amelyet a kukorica kölcsönöz neki, mentségére legyen mondva, nem titkolják, hogy van benne. 😊 És legalább nem volt vízízû. Egy kóstolást megér, de többször nem veszek.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Valentins Weißbier

Nem különösebben elterjedt búzasör, de aki meglátja a boltok polcán, emeljen le vagy 4 ampullát ott helyben! De frankón, mégcsak árban sem basz a földhöz. Kb. 200 pengõt kóstál egy dózis, vaníliaszínû doboza bicska nélkül is könnyûszerrel kiszúrható. Ezt a sört a mennyei mannához tudnám hasonlítani: kicsit édeskés, de nem eltúlozva, selymes, ugyanakkor karakteres, telt ízû, meg kellemes banános utóíze is van. Nagyon finom. Nem kell matematikusnak lenni, hogy az ember rájöjjön: ha árban, ízben és minõségben is odabassza az Edelweiss-t, vajon melyiket éri meg megvenni? Hát persze: az Edelweiss-t, ezt a Velentinsz akármit úgysem ismeri a kutya se, presztízs nincs hozzá mellékelve... Tökéletes sör, hibátlan matéria.

gabber_saviola
én ez miatt kóstoltam, és nagyon bejött

"....Nem különösebben elterjedt búzasör, de aki meglátja a boltok polcán, emeljen le vagy 4 ampullát ott helyben!..."

Krezga
Ez nekem valahogy nem nagyon jött be.
Grove4
Hali
A Heinekennek mi is a mottója?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gabber_saviola
Valentins Weißbier dobozos 0,5-õs 275 forint az interspárban.

Panchoo
nagyon jó ez az oldal, amit mutattál, nagyon büszke vagyok, hogy a magyar sörök ennyire jól szerepeltek és ilyen szuper sikereket értek el. remélem még ennél is komolyabb sikereket fognak elérni..még több sört fogok ezek után írni..

Azért a heineken ahogy elnéztem szép érmet szerzet.Azt nem gondoltam volna hogy az aranyászok is megnyeri az aranyérmet.A dréher-t simán megértem mert tényleg jo sör és kilencedik éve nyeri egyfolytában a versenyt😊
hát igen eléggé nem csoda a mai helyzetben hogy nincs magyar kézben egy magyar sörgyár sem, mivel valjuk meg öszintén nem nagyon támogatja az állam a magyar gazdaságot s igy külföldi kézbe kerül lassan minden:S azért akik megvették a sörgyárakat legalább kezdenek jobb minöségü sört gyártani s igy vmilyen szinten marad magyar sörnév is azért a piacon.Szivem szerint általában azért heinekent iszok meg vagy egy Beckset de magyar sört annyira azért nem.