A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mostanában ezt iszom. 139 forint
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1. Holsten
2. Dreher
3. Soproni
Lényegében csak ezeket iszom, de néha lecsusszan egy kis Adamsbrau meg Löwen 😄, és az Ottakringer sem volt rossz a multkor.
Positive Mental Attitude
Nálam a top3:
1. Soproni
2. Heineken
3. Ottakringer
Tegnap vettem kiváncsiságból egy Jäger sört, hát nem igazán ajánlom. 145 Ft volt, mûanyag (!) dobozos, olyasmi íze van, mintha a borsodi fel lenne elég szépen vizezve. Ennyiért még az Adambrau is jobb.
Amúgy ezek milyen árban mozognak, meg a lentebb linkelt honlapon kívül merre lelehetõek fel? Mert még nem nagyon láttam boltokat ahol ilyeneket árulgattak volna. Bár lehet csak nem figyeltem eléggé
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Amúgy a szekrényem nekem sincs tele sörkülönlegességekkel, de inkább iszom kevesebbszer (heti max. 3-4 alkalom), de jobbfajta söröket, semmint a mindennapi tucatsör fogyasztás...
A "sima" világos sört amúgy sem szeretem, max. ha az átlagnál kissé erõsebb (pl. Borsodi Bivaly) és/vagy barnásabb (pl. Borostyán).
De mondjuk én is a Borsodira szavazok inkább, csak nem a citromos verzióra. Meg értem ha az emberek isszák a citromos verziót, elvileg az jobban oltja a szomjat (nagy paraszti bölcsesség hogy nagy melegben a sima vízbe is kell egy kevés citromot tenni, attól jobban oltja a szomjat, nekem legalább is még így mondta a nagyapám) csak én valahogy sose voltam oda annyira a citromos dolgokért...
http://komlo.blog.hu/2007/02/12/primator_double_24
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Tegnap hallottam hogy a lidlben lehet kapni egy újfajta német vagy nem tom milyen import citromos sört... Vettem. Kár volt!
Aki teheti kerülje el, a citrom az csak épphogy felelhetõ benne emellett még 2,5% de sörbõl is szar :S
Ha meg Citromos sör akkor szerintem is leginkább a Borsodi!!! És méghozzá azért mert a gösserben nem érzed a sört az tényleg üdítõ, ellenben a borsodinak van egy sör utóíze amitõl legalább a feeling megmarad, hogy mégis csak sört iszol nem csak limonádét, meg mindjárt jobb mintha alkoholmentes sört innál, habár ezt azért kimutatná a szonda :S
fry day fry day sálálálláláá
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ám én drehert szoktam kortyolgatni
Ha meg mûanyag kupak akkor legyen a palack is strapa 😊
De akkor ha jól értem ez nem egy tucatsör és nem lehet bárhol kapni, ha azon az oldalon fent van. Csak ugye a palack alapján mégse mondaná meg az ember hogy ez valami minõségi cucc.
Egyébként a hegyalján volt kinn valaki??? Mesélhetne hogy volt-e más is vagy csak Borsodi de töménytelenül, meg hogy mennyibe került?
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
- Dreher
- Lowenbrau
- Gösser
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A Szalon sör.... Valami kiba... szar! Egyszer nyáron, nagy melegben kérdezték tõlem, hogy kérek e egy sört.
Rábólintottam, bár ne tettem volna. Szalon sört kaptam.
És illett meginni mert igen jó szívvel adták.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
- Kaiser
- Arany Ászok
- Tuborg
Viszont nem kedvelem a :
- Carlsberg
- Heineken
Nem az áruk miatt, hanem azért mert nem ízlik.
A többirõl véleményt mondani nem tudok, azokat nem vásárolok.
Más kicsit OFF:
NEm tudja valaki hogy van most ez az új Sopronis akció, hogy gyûjtsd a kupakot garantált nyereményekért, és azokat vajon hol lehet beváltani??? Ugyanott mint ahol a 2 millió csapoltat kiadják?
Ugyan az a sör, a címke meg minden, csak a neve más a szigeteken kívül 😊
Egyébként én sem szeretem. Romlott almabor íze van 😄 Meg ha sokat iszom belõle megfájdul hamara fejem, kb mint a pezsgõtõl.
"A Carlsberg Hungary Kft Tuborg Green néven új "party sör"-t dobott a piacra"