A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a hegyalján volt kinn valaki??? Mesélhetne hogy volt-e más is vagy csak Borsodi de töménytelenül, meg hogy mennyibe került?
fry day fry day sálálálláláá
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
- Dreher
- Lowenbrau
- Gösser
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A Szalon sör.... Valami kiba... szar! Egyszer nyáron, nagy melegben kérdezték tõlem, hogy kérek e egy sört.
Rábólintottam, bár ne tettem volna. Szalon sört kaptam.
És illett meginni mert igen jó szívvel adták.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
- Kaiser
- Arany Ászok
- Tuborg
Viszont nem kedvelem a :
- Carlsberg
- Heineken
Nem az áruk miatt, hanem azért mert nem ízlik.
A többirõl véleményt mondani nem tudok, azokat nem vásárolok.
Más kicsit OFF:
NEm tudja valaki hogy van most ez az új Sopronis akció, hogy gyûjtsd a kupakot garantált nyereményekért, és azokat vajon hol lehet beváltani??? Ugyanott mint ahol a 2 millió csapoltat kiadják?
Ugyan az a sör, a címke meg minden, csak a neve más a szigeteken kívül :)
Egyébként én sem szeretem. Romlott almabor íze van :D Meg ha sokat iszom belõle megfájdul hamara fejem, kb mint a pezsgõtõl.
"A Carlsberg Hungary Kft Tuborg Green néven új "party sör"-t dobott a piacra"
Hajrá Magyarország!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
tuborgot azt hiszem egyszer ittam egész életemben, még ballagási bankett után. többiek mondogatták mennyire faya, aztán hát õõõ. rájöttem, hogy nem nekem találták ki. maradtam a jól bevált söröknél: heineken, soproni, beck's.
a tesztekkel csak az a baj, hogy elég szubjektív. én speciel nem szeretem a tonikot, más imádja. én utálhatom a tuborgot, de attól másnak még szeretheti.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Teljes mértékig egyet kell értsek a cikk készítõjével illetve a teszterrel, habár annak a Tuborgnak nem adtam volna annyit, mert az kirívóan magas, és annyival meg nem jobb...
mellesleg, én mindig megszenvedek az üvegvisszaváltó gépekkel, bár egyszer szerencsém is volt :D, egy sparban valamiért meg volt kergülve és minden üveget 2nek számolt :D, de sajnos ilyen csak egyszer volt :S
Inkább barnasör fan vagyok, de attól még a Lager-t is meg iszom, mert sokszor arra futja a kassza...
trabi: Gondolom akkor kocsmákban, de ezt már te magadtól is kikövetkeztetted... Mondjuk én eddig csak sorsjegyessel nyertem így nem volt kérdés hogy hol váltom be...
- Bandidos tequila (nem rossz, bár ízesített sör, nem innám egész nap)
- Bandidos power (energiaitalos sör, borzalom)
- Bandidos ICE (ez sem rossz üdítõnek, sörnek kevésbé jó, a csajok ezt iszogatták)
- Unoon Smile (jól nézett ki az üveg, amúgy kissé édeskés sör)
- Unoin (olyan egyszerû olcsó kategóriájú sör, a dobozok hátulján a Szlovén focicsapatból 1-1 tag)
- Unoin temno pivo (finom barna söröcske^^)
- Lasko Zlatorog (sima, egyszerû sör, az Unionnál jobban ízlett)
És ahogy elnézem nem csak én értesültem a sopronis kupakos cuccal... Csak épp nem tudom hol beváltani... Na de majd keresek valakit aki utat mutat. Bár ha teli iszom magam sörrel ez már kicsit nehézkes lesz! :D
Szóval komolyra fordítva, lightosabb napokon citromos "sör", amúgy soproni, vagy valami hasonló árkategóriás sör.. Igazából mindegy! :D
eddig mindig arany ászokat vettem, de ízlik. egyre jobban. :D
Vicces, mert egyébként heinekent szoktam inni, de most soproniztam :D A sors....:D
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Fekete hajú nõ, 90es mellbõség. és még sört is reklámoz!
Nagyon sunáznám!
A meccs tõlem ki is maradhat, nem tetszenek az izzadó, szaladgáló bácsik.
<#vigyor2>#vigyor2>
Viszont a Valentins tényleg finom, hoztam belõle 2-t.
Hajrá Magyarország!