3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#2336 Ez szám szerint mit takar mennyi üvegről van szó?
Ezen a 2-300 db is lesokkolódtam :O Azért az nem semmi gratula én is megnézném :)
Ezt a belga sörös boltot meg megnéztem, háááttt elsőre mondom, nem is drága majdnem annyi mint egy közepes helyen valami jobb sör, erre látom hogy csak 0,3-as a sörök zöme, és hát úgy már nem hangzik olyan jól, még ha finom is, nem engedhetném meg magamnak...
Köszönöm a véleményeket erről az ízesített sopronikról, ezek után már annyira nem vonzz a dolog, hogy megkóstoljam... Maradok a jól bevált márkáknál :)
Illetev még egy kérdés, azt nem tudjátok, hogy miért van az hogy a Heineken-nél nincs választék?? Tehát csak egy típus/fajta max kiszerelésben van különbség??? :S Se barna se semmi... -
#2335 en amikor legutobb koltoztem kivagtam az uveg gyujtemenyt a kukaba -
#2334 Nekem 2-300 a világ minden tájáról, de jelenleg ennek a 60-70 százaléka be van dobozolva. A maradékról, ami még elfér a polcon, majd nyomatok képet. -
#2333 gyűjteményekről képek jöhetnének. én még csak tavaly nyáron kezdtem, még csak 25 féle van :( -
#2332 Ezek a sörök nem olcsóak, sajnos. Régebben én is több ilyen "jóféle" sört ittam, meg is vannak az üvegek a gyűjteményben:) -
geo91 #2331 hát látom itt sem olcsóbb, mintha a teszkóban venném... :S -
#2330 pl, de a mait epp a crazy cafe-ban ittem, a stoutok meg a csakajosr.hu-rol szarmaztak -
#2329 PL.:
Belga sörök boltja -
#2328 a radler bodza kegyetlen rossz, nem bírtam meginni :(
amúgy honnan szerzed ezeket a söröket? -
#2327 ha mar a szorpos soroknel tartunk en a RAdler bodzat kifejezetten szeretem. Nem sor, de finom :)
Amugy meg mai sorom
meglepoen kellemes volt. Kasteelbol eddig csak a braune-t ismertem es megjegyzem azt szeretem is nagyon, de a tripel se rossz. -
#2326 Olyan az íze, mint a fantának. -
geo91 #2325 az mosogatólé, a citromos gösser viszont valóban jó üdítő a forró nyári napokra. -
#2324 nagykorú hím vagyok és nyáron imádom a citromos borsodit =( -
extrem10 #2323 Ezeket a sörlimonádékat szerintem csak nők és azok a kiskorúak isszák, akiken megesett a pénztáros bácsi/néni szíve, hogy hadd vegyenek már egyet és örüljenek a fejüknek.
A narancsos verziót még nem kóstoltam, csak a citromos és bodzás ízesítésű társait... Hát... Nyomokban talán még sört is tartalmazhatnak. :P
Az tény, hogy nagyon itatja magát. Egyre csak szomjasabb és szomjasabb lesz tőle az ember. -
#2322 Egyébként csak kíváncsiságból, gyűjtöd a dobozokat/üvegeket is?? Mert megérné ;)
Nálam most jön végre a sörszezon mert gyakorlatilag karácsony óta nem akart helyrejönni a torkom :S A mandulán is visszanőtt meg torokgyulladásom is volt közben, tehát igen lehet sajnálni... :S
De most aztán nincs megállás :) Most nemrég jött ki ez a borzalmas narancsos soproni is :S:S:S Megkóstoltam és mit ne mondjak BORZALOM!!!! Már az hogy azt sörnek nevezik...
De kíváncsi lennék ehhez milyen reklámot készítene a Soproni, vagy már most is megy és csak mert nem nézek TV-t azért nem találkoztam vele? :D -
#2321 tegnap bementem egy ilyenért. :)
nem is rossz. igaz, hogy lehetett volna 0,5-ös :D -
#2320 Mai sorom -
#2319 Én tavaly nyáron ittam ilyent Szlovéniában. Nekem is az üvege tetszett meg:) -
#2318 tescoban 200ft -
geo91 #2317 hol és mennyiért? -
#2316 ma ezt kóstoltam. csak azért vettem, mert megtetszett az üvege :3 teljesen középszer, nyáron 40 fokos melegben behűtve megivós jólesős.
-
#2315 A tegnapi söröd jó választás volt^^ -
#2314 Mai sorom
Hazudnek ha azt mondanam sosem iszok lagert, nincs is vele semmi baj, vannak nagyon finom lager sorok, es talan egy forro nyari fulledt napon nem is esik annyira jol a karakteressebb sor mint azok. Amivel nekem gondom van sor teren az konkretan a Heineken es a becks, amit ugy allitanak be a reklamjakban mintha a sor netovabbja lenne, pedig tenyleg kategoriaja legalja, plane az arahoz viszonyitva -
#2313 Szerintem pont ezért szeretik a Heinekent a csajok, mert kevésbé van sör íze. Mármint hagyományos sör ízre gondolok. Szóval nem olyan, mint egy igazi keserű malátás cseh sör, mert nálunk inkább ez a fajta dominál (illetve sok magyar utánzat ami a cseh sörgyártást majmolja).
De szerintem party sörnek simán megfelel a holland márka, mert könnyen csúszik és hozzáteszem nem rossz az íze. De szerencsére ő nem is akar ennél többnek tűnni (mint például a Stella aminek már a reklámfilmjei is a sörsznobizmust közvetítik).
Nálam három sörféle létezik:
1.) Ihatatlan lőre
2.) Partysör
3.) Kóstolgatós, ízlelgetve ivós sörkülönlegesség
Mindegyiket a maga nemében kezelem! :) -
#2312 Tegyük fel, hogy tényleg nem mindenki sörológus péhádé, és mondjuk az egyszerűbb ízek is megfelelnek neki. :) Az árkategória sem mindegy, mert, persze nyilván jobb az ilyen, meg olyan hordóban eddig meg addig érlelt fura nevű belgák, csehek, írek és társaik; de azért, ahhoz lényegesen kevesebben jutnak hozzá. Többek között én sem azért iszom sört, hogy elmondhassam magamról, hogy mennyire jó söröket iszom csak, hanem a buli és a társaság miatt... meg persze szeretem az ízét. Lehet, hogy szerinted nem igazi echte söríz, de rengetegen ezt szeretik. :)
És, gondolom, azért a Heinekenféléket emlegetik itt többen is, mert azok az emberek, akik azt a sörízt kedvelik, amit, te nem, nem adják alább. Nekik ez még belefér a tűréshatárba, neked nem.
Jó sörözést! :) -
asterix100 #2311 Szerintem egy hobbi sörivó is megtudja különböztetni a nem vizezett sört, vizezettől..nem kell hozzá "sördiploma" :)
-
#2310 A heineken sor azoknak, aki nem szeretik a sor izt. szerintem
Persze lehet vitatkozni azon hogy mi az hogy sor iz, hol hasonlit egymasra egy IPA, egy porter vagy egy stout.. De persze ehhez az is kell hogy az ember 1. tudja hogy a Lager-en kivul leteznek sorok, 2. legyen fogalma arrol hogy mit takarnak a varazsszavak, hogy also vagy felso erjeszteu, dubbel, trappista, flambic es hasonlo kifejezesek.. -
#2309 Arany Sas.
Az nem sör, hanem víz. Annyira szar sört még soha nem ittam, ki ne próbáljátok:D -
#2308 Az én árkategóriámban a Heineken.:) -
#2307 No way! Van 100 Ft-ért is sör?
Mármint SÖR! Nem kukorica masszás vizezett szesz...
Amúgy sokaknál látom, hogy a Heinekent tartják a legjobb sörnek, pedig azért ezzel lehet vitatkozni! Sőt, szerintem még a gyár legfőbb főnöke is simán vitatná ezt az álláspontot! :D Az tény, hogy nem rossz sör (sőt)! De azért ittam már 1-2 olyan sört ami minőségileg messze veri az egész mezőnyt, igaz azok rendre nem ~250-280 Ft-ba kerülnek, szóval ilyenformán igazságtalan az összehasonlítás. A lényeg, hogy az alsó-közepes árkategóriában a legihatóbb sörök közé tartozik. Csak ugye nehéz összehasonlítani egy 600-800 Ft-os sört egy 260 Ft-os darabbal. -
#2306 A legrosszabb söröm, amit ittam, az valami nagyon olcsó (100 huf körül) dobozos példány a Match alsó polcairól. Ritkán öntök ki sört (vagy bármilyen élelmiszert), de ezt nem bírtam meginni.
Én is inkább Heineken, vagy ha bulizom, akkor azt, ami épp van. Viszonylag rugalmas vagyok. :D -
zdlr #2305
mai söröm
-
#2304 Ittam ma egy Rip Tide-ot. Az imperial stoutot eddig se vetettem meg, de ez beszaras, olyan jo volt -
#2303 445 forintért nem éri meg. -
#2302 Hehe, Cider.
Én szeretem, Írországban ittam először, ott van csapolva is.
Lehet, hogy megkóstolom. -
#2301 Ilyet vettem ma a tescoban, ott volt a söröknél, de az a baj hogy nem néztem meg jobban, nincs is rajta hogy beer, nem is sör, csak ki akartam próbálni. Olyan íze van mint a pezsgőnek, egynek elmegy de semmiképp nem éri meg az árát. -
Nem rossz??? Ha csak ez van akkor inkább iszom egy fröccsöt. -
Ferenc4 #2299 Jager nevezetű sör, 2 Literes barna műanyag palackos én is kóstoltam a munkahelyen,egyik munkatársam hozott.Hááát elég rossz, de ha nincs más... -
#2298 Ma megkóstoltam, a Soproni új termékét, a Soproni Narancs-ot. Kb mintha fantát innék, sörhöz köze nincs:) -
#2297 Nekem a legrosszabb helyen 2 sör áll: az egyik nevét nem tudom, vmi szürke dobozban volt, sörhöz egyáltalán nem hasonlított az íze, inkább olyan volt, mintha tele lenne hamuval :D A másik a Jager nevezetű sör, műanyag (!) dobozos, hát az aztán...