A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múlt héten Pan-t és Karlovacko-t ittam, ezek meg horvát sörök, nem rosszak ezek sem.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Én inkább az édesebb löwenbrau-t szeretem. Nekem az olyan könnyed és valamiért jobban is esik. De bevallom csak azért ittam meg az utóbbi idõben néhány heinekent,hogy ne haragudjak magamra,hogy nem próbálkoztam megnyerni a szingapúri kocsmatúrát.
Amúgy tegnap ittam legelsõnek soproni szõke ciklont és elég különleges a szimpla sörhöz képest. Nyilván azért tetszett mert ez is egy kicsit édesebb. Szóval rá még visszatérek 😊
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nürnbergi virsli is finom
de evés közben mindig eszembe jut a Nürnbergi Per is <#rinya>#rinya>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Teljesen egyet kell hogy értsek😊
Corsedonk, Scaldis, Kwak, Erdinger, Barbar, Satan, és sok-sok más finom sör, bár drágábbak, de megéri néha rájuk szánni azt a plusz pénzt.
én mostanában ezt iszom. 139 forint
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1. Holsten
2. Dreher
3. Soproni
Lényegében csak ezeket iszom, de néha lecsusszan egy kis Adamsbrau meg Löwen 😄, és az Ottakringer sem volt rossz a multkor.
Positive Mental Attitude
Nálam a top3:
1. Soproni
2. Heineken
3. Ottakringer
Tegnap vettem kiváncsiságból egy Jäger sört, hát nem igazán ajánlom. 145 Ft volt, mûanyag (!) dobozos, olyasmi íze van, mintha a borsodi fel lenne elég szépen vizezve. Ennyiért még az Adambrau is jobb.
Amúgy ezek milyen árban mozognak, meg a lentebb linkelt honlapon kívül merre lelehetõek fel? Mert még nem nagyon láttam boltokat ahol ilyeneket árulgattak volna. Bár lehet csak nem figyeltem eléggé
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Amúgy a szekrényem nekem sincs tele sörkülönlegességekkel, de inkább iszom kevesebbszer (heti max. 3-4 alkalom), de jobbfajta söröket, semmint a mindennapi tucatsör fogyasztás...
A "sima" világos sört amúgy sem szeretem, max. ha az átlagnál kissé erõsebb (pl. Borsodi Bivaly) és/vagy barnásabb (pl. Borostyán).
De mondjuk én is a Borsodira szavazok inkább, csak nem a citromos verzióra. Meg értem ha az emberek isszák a citromos verziót, elvileg az jobban oltja a szomjat (nagy paraszti bölcsesség hogy nagy melegben a sima vízbe is kell egy kevés citromot tenni, attól jobban oltja a szomjat, nekem legalább is még így mondta a nagyapám) csak én valahogy sose voltam oda annyira a citromos dolgokért...
http://komlo.blog.hu/2007/02/12/primator_double_24
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Tegnap hallottam hogy a lidlben lehet kapni egy újfajta német vagy nem tom milyen import citromos sört... Vettem. Kár volt!
Aki teheti kerülje el, a citrom az csak épphogy felelhetõ benne emellett még 2,5% de sörbõl is szar :S
Ha meg Citromos sör akkor szerintem is leginkább a Borsodi!!! És méghozzá azért mert a gösserben nem érzed a sört az tényleg üdítõ, ellenben a borsodinak van egy sör utóíze amitõl legalább a feeling megmarad, hogy mégis csak sört iszol nem csak limonádét, meg mindjárt jobb mintha alkoholmentes sört innál, habár ezt azért kimutatná a szonda :S
fry day fry day sálálálláláá