3948
Kinek, mi a kedvence?
  • artschi
    köszi, holnap elfogyasztok belőle 1-2 dobozzal :)
  • Zsolti9014
    kedvencem, mármint a megfizethető kategóriában. :)
    tegnap is épp ilyet ittam a BL-meccs alatt. Váljék egészségedre!
  • artschi
    ilyet vettem tegnap egy 24-es pakkal:

• Willenbrock
    Most fogok 2 ilyet benyakalni,óccsó de minőség :)
  • Grove4
    Nekem is ízlett és tényleg adom a #2447-es hozzászólást.
  • Grove4

Ezeket tolom most, többek közt.
  • immovable
    Ja és +fav a topik. :)
  • immovable
    Épp egy ilyet iszom. 386 forint volt az egyik hipermarket-ben. Nem rossz, de annyival nem jobb, mint amennyivel drágább egy soproni, HB vagy Steffl-nél.

• sorrentes
    Budweisert ittam én is tegnap este (ízlett), és egy leírás is megerősítette nálam, hogy jól működök: Tényleg finom! :)
    A tesztet itt találtam, asszem a 2. vagy 3. bejegyzés felülről:
    Sörtesztek
  • efti
    adtak ugyan melle egy pintes poharat, de egyreszt az uveg se volt egy pint, meg azert sok is lett volna azert ez igy egyszerre :D
  • Ic3 m4n
    felesespohárból ittad? :D
  • efti
    fincsi, meg kb egy korty van belole :)
  • Zsolti9014
    bazzeg, ezt megkóstolnám :D
  • geo91
    komoly
  • efti

Tegnap megbontottam a Tactical Nuclear Penguin-emet. Hihetetlen ital. Nagyon tomeny imeperial ale (es itt most nem az alkohol tartalmara gondolok), fantasztikus izorgia minden kortynal ez a sor. Ami az alkoholtartalmat illeti, az 32%. Amikor ez a sor kijott ez volt a legerosebb sor a vilagon, majd egy nemet ceggel valo versengesben vegul a brewdog nyert az 55%os end of history-val. Nos nekem a brutalisan eros sorok kozul csak ez az egy az ami megvolt es elkepzelni nem tudom milyen lehet a tobbi. A szensavtartalma miatt annyira brutalisnak tunik a 32% is, hogy ha nem ismernem az igazsagot es valaki azt mondana hogy 50% azt is elhinnem. Mindent osszevetve nagyszeru sor, de az erejenel az ara sokkal brutalisabb, mintegy 13000Ft volt ez a 375cl-es uveg, amivel talan a legdragabb ital amit valaha is ittam.
  • artschi
    alapozásnak 1 üveg ebből:

• artschi
    Ma este ebből 8 megmaradtat pusztítok el :P

• geo91
    iszonyat jó volt ez a banános sör! ha ennyiért nem is, de ha valahol látok olcsóbban, tuti veszek még.
  • royalfeco
    csak hogy, én arany ászokot ittam...

• Guren
    nem rossz. enyhén keserű sör banános utóízzel. kicsit sem hasonlít az olcsó gyümölcsös sörökhöz.
  • geo91
    madaras teszkóban láttam ilyen banános sört, filóztam egy kicsit, aztán csak lekaptam a polcról... :D (majd 700 ft volt...) remélem ennyiért kurvajó lesz. :D amint rendesen lehűlt, letesztelem még az este/éjjel.
  • Ferenc4
    KICSIT ÉDES,NEKEM NEM JÖTT BE...

• Krezga
    Oh, ha jól látom, finom üveges Kőbányaik törtek össze.
  • Benny04
  • geo91
    tragédia :((
  • geo91
    kár belé
  • HöfEE
    Akkor nem csodálom, hogy ez a véleményed xd mindenképp próbálj ki valami minőségibbet, megéri.
  • Jaffa 2843
    második 6-os pakkomat fogyasztom belőle. Egész korrekt íze van

• Grove4
    Kellemes barnás-kávés söríz, a Staropramen barnához tudnám hasonlítani, attól valamivel mégis finomabb.
  • Krezga
    Ááh, gyönyörű az üvege!! Íze milyen?
  • Grove4
    Tisztességes "munkás sör"
  • Zsolti9014
    értem. :)
  • Grove4
    Szüleim kárpátaljai magyarok voltak 1981-ig, akkor kötlöztek át Magyarországra és nagymamám még mindig ott él, Ukrajnában és szoktak menni meglátogatni, meg én is szoktam járni (most pont nem voltam). Ott elég szép a választék sörök tekintetében. Meg úgy mindenben kb :D
  • Zsolti9014
    az ilyeneket te honnan? :)
  • Grove4
    Most egy ilyet fogyasztok ... finom!
  • Benny04
    Borsodi búzát ittam természetesen :D
  • HöfEE
    Na elfogyasztottam a Jurát, elég érdekes volt mert szűretlen mégis viszonylag tiszta volt a pohárban, az íze nem volt rossz, búzasörök között egy közepes, ha lehetne itthon kapni megfelelő áron biztosan jó vétel lenne.
  • geo91
    olcsó sörök között az egyik legjobb talán.
  • geo91
  • Ferenc4