A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Baltika tényleg jó.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Baltikát én is kóstoltam, az alkoholos fajtát😊 Amúgy nem rossz.
Múlt héten Pan-t és Karlovacko-t ittam, ezek meg horvát sörök, nem rosszak ezek sem.
Grove4
bocs a sok üziért Baltika Export lesz az 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Apám most hozott Ukrajnából különbözõ féléket, hogy kóstolgassam 😄 nyami, hozott 9 félét.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az üvege ilyen,nem állítom, hogy ugyanaz a brand, de az üvege és a márka ugyanaz, de most olvasom a szöveget, én nem az alkohol menteset ittam.

Grove4
A hollandok és belgák is jól nyomják.

Rag Oil
és százalékban is közelt. bár akkor ias 24 es barna😄

hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio

Rag Oil
ez ojan mint egy vodka😄

Rag Oil
biztos h a néemtekm ott vanak sörben? sztem magasan szlovákok meg ha a magyarok is adnádnak rá és nem menyiségr mennének!

Rag Oil
vagy ha tényleg dreheren belül és olcsót akkor a balatoni nagyon fasza 69+25 forint ba kerül al lidiben

Grove4

most ilyet küdök, orosz sör, finom, selymes (Y)ilyet

Rag Oil
bár a heineken táposör ha magyaroknál vagyok dreher söröket iszom mert az nem nagyon baszák el! házi sörfözdét nem vágom hol vannak ha sört akartok inni és fiomat akkor menyetek üllöi utra pécsi sört inni k2 vel szemben van és akció isvan!

Rag Oil
zlaty bazant 12 százalékos világos vagy 24 százalékos barna promocioban kapható szlovákoknál! vagy saris nagysárosi az csak 12 százalékos barna!

hykao
Most hétvégén nálam ez van napirenden:

MaSzKa
LIDL-be csak 129Ft vettem is párat <#finom>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ár-érték arányban az egyik legjobb sör! <#eljen> olcsó is finom, szeretem én is.
Krezga
A heineken azért ízlik sok embernek, mivel õk egy átlagot lõttek be, hiszen az egész világon ugyanazt a terméket árusítják. A budweiser-el meg egyet kell hogy értsek, nagyon finom ital, nekem a polcon van belõle két különbözõ fél literes üveg is😊
Nagyon tudom ajánlani... iagzi cseh remek...számomra annál jobb sört nem tudsz mutatni...nem tudom miért de az úgy csúszik számomra, hogy az hihetetlen...szóval számomra csak a heineken és a budweiser a nyerõ...amúgy nem tudom láttál nagy kiszerelésben is Budweisert, mert én mindig csak kis 0,33l-asba látok és úgy meginnék egy nagy üveggel...amúgy meg körülbelül olyan árba van mint a Heineken... 😊 szóval HEINEKEN ÉS BUDWEISER for EVER !!!! 😄DDDDDDDDD még mindig 😄DD
Budweisert egyre többet látok, lehet kipróbálom akkor.

Positive Mental Attitude

Hát véleményem szerint a Heineken a ma kapható sörök közül az egyik legjobb...bár talán számotokra azért nem izlik mert egy kicsit keresûbb, mint a löwen és a Holsten...amúgy meg szerintem ami ide még besorolható és jó sör az a Budweiser...ez egy cseh sör és sokkal lágyabb mint a sör, de az ízén attól még érezni, hogy sör...nagyon könnyedén csúszik le a torkodon 😊... amúgy ezt nagyon nagy szeretettel tudom ajánlani mindenkinek...viszont a Sopronit és az Arany Ászokat pedig nem nagyon ajánlom senkinek úgyanis azokba a sörökbe olyan dolgokat is beletesznek ami nagyon káros az egészségre... 😊 jó mondjuk annyiban jó az is, hogy magyar és olcsó...de viszont nekem fáj a fejem töle mindig, de arra még nem jöttem rá, hogy miért...😊 ha viszont van valaki akinek szintén fáj a feje töle és tudja az okát is, az leírhatná nekem az okot, hogy ez miért van... 😊 amúgy meg HEINEKEN ÉS BUDWEISER FOR EVER !!!!!!
Én se csípom a Heinekent kóstoltam, de nem jött be. Sokkal jobban szeretem a Holstent fõleg a csapoltat... aa most hogy rá gondolok teljesen kivagyok tõle 😄

Positive Mental Attitude

hékásébredj
kövezzetek meg mert én a heinekent megiszom de nem a kedvencem...persze ha nincs más nem köpöm ki mert nincs rossz sör csak romlott sör.
Én inkább az édesebb löwenbrau-t szeretem. Nekem az olyan könnyed és valamiért jobban is esik. De bevallom csak azért ittam meg az utóbbi idõben néhány heinekent,hogy ne haragudjak magamra,hogy nem próbálkoztam megnyerni a szingapúri kocsmatúrát.
Amúgy tegnap ittam legelsõnek soproni szõke ciklont és elég különleges a szimpla sörhöz képest. Nyilván azért tetszett mert ez is egy kicsit édesebb. Szóval rá még visszatérek 😊

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nem vagyok valami nagy sör fogyasztó de ha még is megteszem akkor inkább a minõséget fogyasztom.Ilyenkor a nyáron a nagy melegben amúgy is jólesik a jól behûtött sör kortyolgatása, és közben még pirulhat is az ember.Szóval nekem csak a Heineken jöhet szóba 😊 😛

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

MaSzKa
<#eljen> én is (Bajor) #2067

Nürnbergi virsli is finom
de evés közben mindig eszembe jut a Nürnbergi Per is <#rinya>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nem tudom mi van velem :/ multhéten 1 hetes siófoki nyaraláson voltam és nem ittam 1 pohár sört se :/ pedig a hûtõ teli volt. Nem jó ez így

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

ManOfTheLight
Debrecen Rolling Rock. Meg a Belga sörözõben.

vizes
Hol csapolnak mostanában ilyet?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ManOfTheLight
Ilyet nyomtam ma csapolt verzióban. 😄

Krezga
"de inkább iszom kevesebbszer (heti max. 3-4 alkalom), de jobbfajta söröket, semmint a mindennapi tucatsör fogyasztás..."

<#eljen><#eljen><#eljen> Teljesen egyet kell hogy értsek😊

Corsedonk, Scaldis, Kwak, Erdinger, Barbar, Satan, és sok-sok más finom sör, bár drágábbak, de megéri néha rájuk szánni azt a plusz pénzt.
gabber_saviola

én mostanában ezt iszom. 139 forint

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

OssianFan
Ez nem kevert cucc, ez a neve.

Top 3:

Soproni
Argus
Dreher

Top 3:
1. Holsten
2. Dreher
3. Soproni

Lényegében csak ezeket iszom, de néha lecsusszan egy kis Adamsbrau meg Löwen 😄, és az Ottakringer sem volt rossz a multkor.

Positive Mental Attitude

morleone
a sört is úgy kellene fogyasztani mint a borokat, nem kevergetjük semmi löttyel <#ejnye1>, és a pénztárcánkhoz mérten törekednünk kell a minõségre! 😊 csatlakozom wahquarch-hoz bár én az ottakringert nem gyakran iszom. 😄 nekem a 3. helyen az arany ászok van, a 2. a soproni és az elsõn van a heineken. 😊 (szeretem ha egy sör keserû 😄)

Nektek így sorrendben mi az elsõ három? Vagy olyan leosztásban h magyar vs. külföldi sörök top3? 😮

Nálam a top3:
1. Soproni
2. Heineken
3. Ottakringer
OssianFan
Sziasztok!

Tegnap vettem kiváncsiságból egy Jäger sört, hát nem igazán ajánlom. 145 Ft volt, mûanyag (!) dobozos, olyasmi íze van, mintha a borsodi fel lenne elég szépen vizezve. Ennyiért még az Adambrau is jobb.

hykao
Mármint "milyenekre" gondolsz? Primátort máshol még nem láttam, de a nagyobb bevásárlóközpontokban azért van választék. Kis maszek közértekben jó ha felbukkan egy Bivaly vagy egy Borostyán...
hykao
Tudtommal abból van kevesebb, amibe raknak.
megértem 😊

Amúgy ezek milyen árban mozognak, meg a lentebb linkelt honlapon kívül merre lelehetõek fel? Mert még nem nagyon láttam boltokat ahol ilyeneket árulgattak volna. Bár lehet csak nem figyeltem eléggé
Tomászító
félbarna Ászok van már régóta

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Most jön ki az Ászoknak valamilyen félbarna söre. Kíváncsi leszek rá. persze ennek a cseh barna sörnek a nyomába sem ér 😄 A Borsodi Frisst jól lehúzták, de mondjuk már azt is furcsáltam, hogy egy ilyen citromos izét teszteltek. Különben van olyan magyar sör amibe nem raknak kukoricagrízt?
Tomászító
de itt jön az izlések és pofonok. pl nekem nem jön be a Dreher Bak mert már az is túl édes nekem

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

hykao
A 24 az a TÉRFOGATSZÁZALÉK természetesen. Alkoholtartalom 10.5%. Ennek ellenére egész jól iható, és nem annyira megy el egyfajta likõrös ízvilágba, mint pl. a hasonló erõsségû belga apátsági sörök némelyike. Inkább a Dreher BAK ízvilágához hasonlítható, ám annál kicsit testesebb-erõsebb, ám édeskésebb is.

Amúgy a szekrényem nekem sincs tele sörkülönlegességekkel, de inkább iszom kevesebbszer (heti max. 3-4 alkalom), de jobbfajta söröket, semmint a mindennapi tucatsör fogyasztás...

A "sima" világos sört amúgy sem szeretem, max. ha az átlagnál kissé erõsebb (pl. Borsodi Bivaly) és/vagy barnásabb (pl. Borostyán).
nem mindenkinek van tele a szekrénye sörkülönlegességgel, nekünk átlag fogyasztóknak megmaradnak a mainstream márkák 😄
De mondjuk én is a Borsodira szavazok inkább, csak nem a citromos verzióra. Meg értem ha az emberek isszák a citromos verziót, elvileg az jobban oltja a szomjat (nagy paraszti bölcsesség hogy nagy melegben a sima vízbe is kell egy kevés citromot tenni, attól jobban oltja a szomjat, nekem legalább is még így mondta a nagyapám) csak én valahogy sose voltam oda annyira a citromos dolgokért...
gabber_saviola
itt azt találtam, hogy: "Alkoholtartalom: 10 V/V%"

http://komlo.blog.hu/2007/02/12/primator_double_24

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mersant
gondolom a szarazanyagtartalom 24%

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Megtörhetetlen
te jééézuuus ez már nem is sör... hát nem tudom szerintem valami borzalmas lesz, de hogy berúgsz tõle, az egészen biztos!!
Tegnap hallottam hogy a lidlben lehet kapni egy újfajta német vagy nem tom milyen import citromos sört... Vettem. Kár volt!
Aki teheti kerülje el, a citrom az csak épphogy felelhetõ benne emellett még 2,5% de sörbõl is szar :S
Ha meg Citromos sör akkor szerintem is leginkább a Borsodi!!! És méghozzá azért mert a gösserben nem érzed a sört az tényleg üdítõ, ellenben a borsodinak van egy sör utóíze amitõl legalább a feeling megmarad, hogy mégis csak sört iszol nem csak limonádét, meg mindjárt jobb mintha alkoholmentes sört innál, habár ezt azért kimutatná a szonda :S

fry day fry day sálálálláláá

gabber_saviola
mi van ebben, hogy 24%-os? 😄

hykao
Hááát nem tudom, nekem ezek a citromos üdítõ szerû sörféleségek fából vaskarikák. 😊 Én valahogy nyáron is jobban kedvelem a testesebb söröket, most pl. ez lesz terítéken:

vizes
A Radler pedig nem olyan jó mint a Gösser. :-)

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "