3947
Kinek, mi a kedvence?
  • efti
    BEszamolo diohejban:

A fozdefeszt nagyon kellemes vol. A csalanos, a hajdinas es a fustos buzasor rendkivul kellemes meglepetes volt.

Csalanos sor:

Fustos Buzasor:

Ma pedig stoutos - IPA-s estet tartottam a kovetkezo resztvevokkel:

Leginkabb tetszesem a Raging Bitch nyerte el, de a tobbi is messze felulmulta a lagerboyok vilaganak legfelso hatarait.
  • vizes
    Lehűlt, kibontottam, megízleltem.
    Semmi különleges, nem rossz, de semmi egyéb.
  • vizes
    Ma kaptam egy üveg Moldáv sört.
    Már hűl... :-D
  • geo91
    így akár még itthon is meg lehet próbálkozni erős sörök gyártásával :D
  • geo91
    fény derült a titokra

"A 32 százalékos alkoholtartalmat egyébként úgy sikerült elérniük, hogy egy jégkrémgyárban -6 celsius fokra hűtötték a sört, melynél a víz már megfagy, az alkohol azonban még nem, így ki tudták vonni a felesleges vizet, megnövelve ezzel az alkoholkoncentrációt a termékben."
  • zsimborgo
    Én maradok a mennyiségnél.
  • geo91
    mondok egy példát is: aki megengedhet magának kemény két borsodit, az vehetne helyette egy leffét is akár. mennyiség vagy minőség. csak el kell dönteni, ennyi.
  • geo91
    kóstolóba, néha-néha azért még beleférne talán mindenkinek egy-két prémium sör, csak hát el kell dönteni hogy mennyiségre vagy minőségre issza ezt a nedűt az ember... de ahhoz hogy az ember tudja ötvözni a kettőt ahhoz már tényleg nem átlagfizetés kell... :D
  • artschi
    Ezt én úgy ismerem, hogy:

1 sör nem sör.
    2 sör fél sör.
    4 sör egy sör.
    De 1 sör nem sör.

:D
  • zsimborgo
    Magyarországon sajnos a sör választék jó esetben is csak fele akkora mint nyugaton.PL:Nagy-Britannia
    Ami van (nem a megszokott Dreher,Ászok stb.)az meg az átlag fizetésből élőnek megfizethetetlen.
  • zsimborgo
    1-sör nem sör.
    2-sör fél sör.
    3-sör egy sör.
    4 sör két sör.
  • bakkerman
    finom sör,nálunk nyir1-en spárban olyan 230-240. múltkor bepróbáltam a Coronitat,háááát...nagy reményeket fűztem hozzá,de nem jött be...vagyis finom,annyira finom,mint a magyar sörök,csak az a gáz,hogy ez 350,3 dl,a magyar sörök meg 200 alatt vannak és fél literesek. tehát ízre finom,de én nagyobb durranásra számítottam :/ amit nagyon kiszeretnék próbálni,az a sparban kapható belga apátsági sör,650 forint,6%-os,3 dl,mézes ízesítésű. ha lesz fölösbe ennyim,rászánom magam :D
  • Zsolti9014
    engem nagyon vonz Belgium :)

de tényleg kimennék szívesen finom sörök, szép helyek, meg még magyar-vonatkozású meccsek is vannak. :D
  • geo91
    0 ft, mert belgiumból kaptam. :) itthon 6-700 ft között van üvegje. (ott másfél euró...)
  • Zsolti9014
    akkor az árát mondd meg! :)
  • geo91
    nem találok szavakat rá :)

• artschi
    A blonde-t jobban kedvelem ebből, de ez sem rossz.
  • geo91
    egyszer ittam eddig, egyből a kedvencem lett!
  • Gabriel Cartel
    AKI teheti kóstolja.

• Ic3 m4n
    120 a Borsodi búza most nálunk egyik boltba!! háhá:D
  • Krezga
    Van pár sör, amit inkább elfelejtenék, olyan bűn rossz volt:D
  • geo91
    nekem eddig a leffe bruin eddig a kimagaslóan kedvenc, de a duvel is ott van a top 10-ben. (eddig kb. 80 féle sört kóstoltam. múltkor összeszámoltam hányat tudok fejből és a polcomról felsorolni, 60+ jött össze. na most azóta jó pár újat kóstoltam és gondolom volt bőven amit kifelejtettem ill. aminek már a nevére sem emlékszem... :D)
  • Guren
    egyik legjobb sör, amit eddig ittam
  • geo91
    brutál ez a duvel, kb mintha 3 sört ittam volna meg... :D
  • kommersz
    Nagy kedvenc a Krusovice,es a szlovak csodak:)Magyar sorokbol max kobanyai amit szivesen megiszok(persze soproni,borsodit is szoktam).Regen nagyon szerettem az ottakringert amig meg import volt.Emlekszem ittam ausztiaba 120 forintert.De amiota ittcsinaljak nagyon okadek lett.Sajnos marcsak nagyon keves kulfoldi sort importalunk.
  • geo91
    link
  • geo91
  • artschi
    jah, csak sajnos tegnap felvásárolták a rézbőrűek az összeset...
  • vizes
    Az igen jó ár érte!!! Az éjjelnappaliban négyszáz!
  • artschi
    200 Ft/db a Penny-ben.
  • immovable
    Mennyi mani?
  • artschi
    ilyet vettem ma 4 üveggel:

• Benny04
    Steffl?? Finom???
    Olyan undorító utóíze van, hogy okádnom kell tőle :l
  • tviktor91
    Csak a Heineken..
  • Grove4
    Nekem is :)
  • OssianFan
    Ma esti filmnézős söröm:

Az örök kedvenc ;)
  • immovable
    Nekem nyáron napi 2-3 sör megvan, télen a heti 2-3 a jellemző. :)
  • Zsolti9014
    finomak azok is, különösképpen a Steffl.

Mostanában pedig a Penny Marketben kapható Augsteiner búzasört iszogatom, nekem nagyon ízlik, 170 körül adják. Bár a búza az más ízvilág, de nekem nagyon is bejön. Sajnos kartonszám nem hordom még semelyiket se. :)
    Pedig főleg ilyenkor jólesne.
  • immovable
    Én minden hónapban 1 vagy 2 karton - attól függ milyen évszak van - HB-t vagy Steffl-t szoktam venni. Ez a kettő a kedvencem. Nagyobb bevásárló központokban bőven megfizethető, rendszerint akciós, 130-150 Huf/doboz.
  • artschi
    köszi, holnap elfogyasztok belőle 1-2 dobozzal :)