A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom figyelmedbe a világos Leffét is!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Kaptam egy Heineken Beertender hordót karácsonyra, viszont készülékem nincs hozzá... Anélkül meg lehet oldani a sör kiöntését? Valaki járt már hasonló cipõben? Szilveszterkor jó lenne, ha sikerülne kiüríteni a tartalmát! :-)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Söríze = 0, szar vízízû valami 😄
Positive Mental Attitude
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Positive Mental Attitude
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
vajon ezzel elindultam az alkoholizmus útján?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Megkóstoltam ezt a Borsodi citromos "sörkülönlegességet". Nekem nem nagyon jött át...
A múlt héten a dunaújvárosi tuskóban kaptam Bulmers néven!
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nem esett annyira jól, mint három évvel ezelõtt.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Positive Mental Attitude

Ha még nem ittal ilyet, mindenkepp sporolj majd ossze valami kulonleges alkalomra.
GO GUNNERS!
Nem szégyen az ha valaki ilyet is iszik és biztos hogy nem gáz, én is elfogyasztok pár ilyet ha olyanom van, sõt a Borsodinak a citromos fajtája szerintem még egészen jó is
de mint ötlet, nem volt rossz a citromos, hiszen elég jó eladásokat produkált új termékként.
Hajrá Magyarország!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Azzal együtt én is maradnék a hagyományos söröknél, noha néha becsúszik egy-egy másféle is.
Hajrá Magyarország!
szóval nekem bejönnek
1 biciklisek altal kedvelt helyen az egyik csaposnak kezdett kifogyni a sore, es ezert limonadeval keverte, es igy arulta a bringasoknak.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Alapsztori az a Radlertõl származik (nem vágom a németet, de annyit tudok, hogy a rad az valami kerék vagy mi). Nekem is úgy mesélték régebben egy kerékpáros versenyen.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is inkább tartok egy minõséget, és inkább iszom kevesebbet, mint hogy olyasmit igyak, ami nem ízlik, vagy nem elég jó.. engem például a nyereményjátékok sem motiválnak különösebben, mert elég ritka, hogy pont olyannal lehessen nyerni, amit meg is iszok. Bár a Heineken ez alól épp kivétel, de milyen esélyem lenne, évi 1 Heineken elfogyasztásával bármit is nyerni??? 😄😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én most ilyet tolok, elég LIGHT-os, a szénsav hamar kimegy belõle.
amúgy ja, helytálló név