A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádom az ír söröket, kár, hogy itthon ilyeneket nem lehet kapni <#gonosz3>#gonosz3> Pedig akkor azt hiszem függõ lennék <#worship>#worship> A holland sörök a másik nagy kedvenceim, nem is kell mondanom a nagy márkákat, ott kint annyiféle van, hogy nem is tûnik ki a világszerte ismert holland sör. Inkább azokat isszák a hollandok is amiknek nincs akkora piaca, csak Hollandiában kaphatók pl. ilyen a grosch.
A kukorica sörök is bejönnek, de azokat nem bírja a pénztárcám sajnos <#fejvakaras>#fejvakaras>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Szerencsére nem olyanok, mint az utólag aromásított citromos sörök, hanem eleve így fõzik õket. A Meggyes az eredeti alap íz, de van sok más is (nekem az almás jött be leginkább).
Nálunk nem nagyon kapható, de szerintem ez egy igazi különlegesség! <#wink>#wink> Persze ezen térség más, "hétköznapibb" sörei is simán prémium kategóriásak, akárcsak a jó Cseh sörök és szerencsére nálunk is kaphatók.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Forza vecchio cuore rossoneri!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az olcsóbb, ~3%-os alkoholtartalmú sörökben is van, de azok, hát ... nem a legjobbak, most viszont ami van itthon Spaten és Krügler, szintén nem drága sörök, 4,2-4,5%-osak, van bennük kukoricadara, de finomak.
eredendõen a költségcsökkentés miatt használják a kukoricát.
TALÁLTAM is egy érdekes cikket, nemcsak a kukoricázásról, hanem úgy általában sörrõl, olcsó sörrõl.
Hajrá Magyarország!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Hajrá Magyarország!
Egy újabb üveg a gyûjteménybe<#vigyor3>#vigyor3>
Én karácsonyra kaptam egy Salitos tequilás sört:
És egy igen finom szûretlen búzasört, a Blanche de Bruxelles-t a "pisilõ kisfiúval" 😛
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Ajánlom figyelmedbe a világos Leffét is!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Kaptam egy Heineken Beertender hordót karácsonyra, viszont készülékem nincs hozzá... Anélkül meg lehet oldani a sör kiöntését? Valaki járt már hasonló cipõben? Szilveszterkor jó lenne, ha sikerülne kiüríteni a tartalmát! :-)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Söríze = 0, szar vízízû valami 😄
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
vajon ezzel elindultam az alkoholizmus útján?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Megkóstoltam ezt a Borsodi citromos "sörkülönlegességet". Nekem nem nagyon jött át...
A múlt héten a dunaújvárosi tuskóban kaptam Bulmers néven!
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nem esett annyira jól, mint három évvel ezelõtt.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Positive Mental Attitude

Ha még nem ittal ilyet, mindenkepp sporolj majd ossze valami kulonleges alkalomra.
GO GUNNERS!
Nem szégyen az ha valaki ilyet is iszik és biztos hogy nem gáz, én is elfogyasztok pár ilyet ha olyanom van, sõt a Borsodinak a citromos fajtája szerintem még egészen jó is
de mint ötlet, nem volt rossz a citromos, hiszen elég jó eladásokat produkált új termékként.
Hajrá Magyarország!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Azzal együtt én is maradnék a hagyományos söröknél, noha néha becsúszik egy-egy másféle is.
Hajrá Magyarország!