3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Zsolti9014
    A BL-döntő közben ittam egyet, nekem ízlett! Bár az árát nem tudom, mert nem én vettem.
  • efti
    Mai sorom a grabanc

Nos kerem holgyek urak, buszkek lehetunk. Ez a sor hazai es *****ott finom. Minden elismeresem a keszitonek!
  • Krezga
    Auchan-ban elvileg lehet kapni, bár még én sem találkoztam vele.
  • vizes
    nem is tudtam, hogy létezik.
  • Mauro39
    találkozott már valaki a borsodi búzával?
  • geo91
    mí tú
  • Guren
    zselé vagyok
  • plas
    Mivel eleg kozel a belga, holland, nemet hatar - rengeteg fajta sort lehet itt kapni. Az egyik legjobb belga velemenyem szerint ez:

De van par izletes luxembourgi is:

• Zsolti9014
    igen, erre valamikor a bodzás radlernél jöttem rá egy olyan 4-5 éve. :)
  • Bandee1987
    én is imádom a Leffe-t.
  • Benny04
    kóstoltam... a grapefruitos egész jó, frissítő, hasonlít a citromoshoz, lehet benne érezni a sör ízét is. az almás viszont...

de inkább maradok a SÖRnél :D
  • geo91
    nem is szabad úgy nekiállni, hogy sör iszik az ember, mert akkor nagy csalódás lesz az összes ilyen ízesített lónyál... :DD
  • Ic3 m4n
    +1
  • Zsolti9014
    közben az almásat sikerült megkóstolni. ha nem sörként nézem, akkor kellemes, frissítő. :)
  • Ferenc4
    A Tescóba még nem kapható
  • Zsolti9014
    tegnap kerestem, de még nem találtam a Intersparban. Egyszer megkóstolnám. Persze ezt szerintem nem is sörként kell inni, hanem alacsony alkoholtartalmú üdítőként a nagy melegben. Ha nem a sört keresem benne, akkor szerintem nem lehet rossz, de ha sört akarok inni, nem ezt választom. :D

Kár, hogy a búzasörök drágák, tegnap egy Löwenweissét vettem végül. Borsodi is csinál búzát, de még nem is láttam sehol.
  • Krezga
    Ezt azt hiszem inkább kihagyom:)
  • szigetlakó
    -kesernyés
    -habos
    -hűvös
    és
    -ne legyen gyümölcs izű
  • Ferenc4
    Kóstoltátok?

• shaba23 #2397
    Sörcsap
  • efti
    Volt ma egy masodik sorom is Hel & Verdoemenis

Hatalmas testu sor, elkepesztoen testes izzel. Leirhatatlanul jo, olyan tomeny hogy mar inkabb etel mint ital

• efti
    ehh, ennyit a linkelt keprol :P

• efti
    Mai sorom egy Old tom:

Kellemes, nem tulzoan kesernyes, meglepo modon kisse savanykas is, kozepesen malatas izu sor.
  • geo91
    az utóbbi napokban két számomra új sörhöz is volt szerencsém. a leffe blonde valami mennyei finom volt! így most már kijelenthetem, hogy a leffe az abszolút kedvencem világos és barna kategóriában is. a lidl-ös tequilás sör nem volt rossz, de persze nem említhető egy lapon pl. a leffe blonddal és nem csak azért mert ízesített sörről van szó. azért megvan a maga varázsa, aki szereti a sört és a tequilát (akárcsak én) az nem fog csalódni. ha nem is olyan finom, mint a tequilás salitos, de ár-érték arányban veri. (kb. fele annyiba kerül.)

• efti
    erjesztessel lehetetlen kb 15%osnal magasabb alkoholtartalmat elerni, az afeletti alkoholtartalmu italoknal kulonfele egyeb eljarasokat hasznalnak
  • geo91
    mert az kizárt, hogy ekkora alkoholtartalmat érjenek el csupán erjesztéssel.
  • geo91
    hogy a fenébe csinálhatják? ahogy a borból a brandy-t?
  • Guren
    most olvasom, hogy a BrewDog-nál is van erősebb. a Start The Future 60%-os.

• geo91
    itthon vajon melyik a legerősebb ami forgalomban van?
  • Guren
    BrewDog The End Of History

érdekesen néz ki.

• efti
    Az melyik lehet? Nekem folyamatban van egy uveg Tactical Nuclear Penguin beszerzese, de az is csak 32%. Azt tudom hogy akik azt csinaljak, azok csinalnak egy 41%osat is, de melyik az 55os?
  • geo91
    abból igyál meg egy korsóval és tuti a jókedv :D
  • Guren
    yay

• Grove4
    Ohhh, kösz.
  • efti
    Markapoharat szerintem legalabb csak az adott sor terjesztojetol fogsz tudni szerintem venni. Amugy a mar emlegetett csak a jo sor-nel eleg sok fele pohar van es bar tobbnyire a belga sorokhoz valok (leven ok meglehetosen erzekenyek arra hogy a milyen sort milyen poharban adjak), de azert akad itt magas buzasoros pohar is par
  • Grove4
    Kösz, de esetleg valahol nem tudsz nagyobb választékban?
  • Grove4
    Ilyet már én is ittam, fincsi!
  • efti
    pl innen

Amugy amilyen jol nez ki, annyira nehezen takarithato.
  • HöfEE
    Ez engem is érdekelne!
  • efti
    Tegnap esti sorom egy La Trappe Dubbel volt. Kellemes, kisse edeskes darab volt. Dubbelbol ittam mar jobbat is, de azert ennek se volt semmi baja.