3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#2416 A BL-döntő közben ittam egyet, nekem ízlett! Bár az árát nem tudom, mert nem én vettem. -
#2415 Mai sorom a grabanc
Nos kerem holgyek urak, buszkek lehetunk. Ez a sor hazai es *****ott finom. Minden elismeresem a keszitonek! -
#2414 Auchan-ban elvileg lehet kapni, bár még én sem találkoztam vele. -
#2413 nem is tudtam, hogy létezik. -
Mauro39 #2412 találkozott már valaki a borsodi búzával? -
geo91 #2411 mí tú -
#2410 zselé vagyok -
#2409 Mivel eleg kozel a belga, holland, nemet hatar - rengeteg fajta sort lehet itt kapni. Az egyik legjobb belga velemenyem szerint ez:
De van par izletes luxembourgi is:
-
#2408 igen, erre valamikor a bodzás radlernél jöttem rá egy olyan 4-5 éve. :) -
#2407 én is imádom a Leffe-t. -
#2406 kóstoltam... a grapefruitos egész jó, frissítő, hasonlít a citromoshoz, lehet benne érezni a sör ízét is. az almás viszont...
de inkább maradok a SÖRnél :D -
geo91 #2405 nem is szabad úgy nekiállni, hogy sör iszik az ember, mert akkor nagy csalódás lesz az összes ilyen ízesített lónyál... :DD -
#2404 +1 -
#2403 közben az almásat sikerült megkóstolni. ha nem sörként nézem, akkor kellemes, frissítő. :) -
Ferenc4 #2402 A Tescóba még nem kapható -
#2401 tegnap kerestem, de még nem találtam a Intersparban. Egyszer megkóstolnám. Persze ezt szerintem nem is sörként kell inni, hanem alacsony alkoholtartalmú üdítőként a nagy melegben. Ha nem a sört keresem benne, akkor szerintem nem lehet rossz, de ha sört akarok inni, nem ezt választom. :D
Kár, hogy a búzasörök drágák, tegnap egy Löwenweissét vettem végül. Borsodi is csinál búzát, de még nem is láttam sehol. -
#2400 Ezt azt hiszem inkább kihagyom:) -
#2399 -kesernyés
-habos
-hűvös
és
-ne legyen gyümölcs izű -
Ferenc4 #2398 Kóstoltátok?
-
#2397 Sörcsap -
#2396 Volt ma egy masodik sorom is Hel & Verdoemenis
Hatalmas testu sor, elkepesztoen testes izzel. Leirhatatlanul jo, olyan tomeny hogy mar inkabb etel mint ital
-
#2395 ehh, ennyit a linkelt keprol :P
-
#2394 Mai sorom egy Old tom:
Kellemes, nem tulzoan kesernyes, meglepo modon kisse savanykas is, kozepesen malatas izu sor. -
geo91 #2393 az utóbbi napokban két számomra új sörhöz is volt szerencsém. a leffe blonde valami mennyei finom volt! így most már kijelenthetem, hogy a leffe az abszolút kedvencem világos és barna kategóriában is. a lidl-ös tequilás sör nem volt rossz, de persze nem említhető egy lapon pl. a leffe blonddal és nem csak azért mert ízesített sörről van szó. azért megvan a maga varázsa, aki szereti a sört és a tequilát (akárcsak én) az nem fog csalódni. ha nem is olyan finom, mint a tequilás salitos, de ár-érték arányban veri. (kb. fele annyiba kerül.)
-
#2392 erjesztessel lehetetlen kb 15%osnal magasabb alkoholtartalmat elerni, az afeletti alkoholtartalmu italoknal kulonfele egyeb eljarasokat hasznalnak -
geo91 #2391 mert az kizárt, hogy ekkora alkoholtartalmat érjenek el csupán erjesztéssel. -
geo91 #2390 hogy a fenébe csinálhatják? ahogy a borból a brandy-t? -
#2389 most olvasom, hogy a BrewDog-nál is van erősebb. a Start The Future 60%-os.
-
geo91 #2388 itthon vajon melyik a legerősebb ami forgalomban van? -
#2387 BrewDog The End Of History
érdekesen néz ki.
-
#2386 Az melyik lehet? Nekem folyamatban van egy uveg Tactical Nuclear Penguin beszerzese, de az is csak 32%. Azt tudom hogy akik azt csinaljak, azok csinalnak egy 41%osat is, de melyik az 55os? -
geo91 #2385 abból igyál meg egy korsóval és tuti a jókedv :D -
#2384 yay
-
#2383 Ohhh, kösz. -
#2382 Markapoharat szerintem legalabb csak az adott sor terjesztojetol fogsz tudni szerintem venni. Amugy a mar emlegetett csak a jo sor-nel eleg sok fele pohar van es bar tobbnyire a belga sorokhoz valok (leven ok meglehetosen erzekenyek arra hogy a milyen sort milyen poharban adjak), de azert akad itt magas buzasoros pohar is par -
#2381 Kösz, de esetleg valahol nem tudsz nagyobb választékban? -
#2380 Ilyet már én is ittam, fincsi! -
#2379 pl innen
Amugy amilyen jol nez ki, annyira nehezen takarithato. -
#2378 Ez engem is érdekelne! -
#2377 Tegnap esti sorom egy La Trappe Dubbel volt. Kellemes, kisse edeskes darab volt. Dubbelbol ittam mar jobbat is, de azert ennek se volt semmi baja.