A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A narancsos verziót még nem kóstoltam, csak a citromos és bodzás ízesítésû társait... Hát... Nyomokban talán még sört is tartalmazhatnak. 😛
Az tény, hogy nagyon itatja magát. Egyre csak szomjasabb és szomjasabb lesz tõle az ember.
Nálam most jön végre a sörszezon mert gyakorlatilag karácsony óta nem akart helyrejönni a torkom :S A mandulán is visszanõtt meg torokgyulladásom is volt közben, tehát igen lehet sajnálni... :S
De most aztán nincs megállás 😊 Most nemrég jött ki ez a borzalmas narancsos soproni is :S:S:S Megkóstoltam és mit ne mondjak BORZALOM!!!! Már az hogy azt sörnek nevezik...
De kíváncsi lennék ehhez milyen reklámot készítene a Soproni, vagy már most is megy és csak mert nem nézek TV-t azért nem találkoztam vele? 😄
fry day fry day sálálálláláá
nem is rossz. igaz, hogy lehetett volna 0,5-ös 😄
Hajrá Magyarország!
WWFSMD?

Hazudnek ha azt mondanam sosem iszok lagert, nincs is vele semmi baj, vannak nagyon finom lager sorok, es talan egy forro nyari fulledt napon nem is esik annyira jol a karakteressebb sor mint azok. Amivel nekem gondom van sor teren az konkretan a Heineken es a becks, amit ugy allitanak be a reklamjakban mintha a sor netovabbja lenne, pedig tenyleg kategoriaja legalja, plane az arahoz viszonyitva
WWFSMD?
De szerintem party sörnek simán megfelel a holland márka, mert könnyen csúszik és hozzáteszem nem rossz az íze. De szerencsére õ nem is akar ennél többnek tûnni (mint például a Stella aminek már a reklámfilmjei is a sörsznobizmust közvetítik).
Nálam három sörféle létezik:
1.) Ihatatlan lõre
2.) Partysör
3.) Kóstolgatós, ízlelgetve ivós sörkülönlegesség
Mindegyiket a maga nemében kezelem! 😊
És, gondolom, azért a Heinekenféléket emlegetik itt többen is, mert azok az emberek, akik azt a sörízt kedvelik, amit, te nem, nem adják alább. Nekik ez még belefér a tûréshatárba, neked nem.
Jó sörözést! 😊
Persze lehet vitatkozni azon hogy mi az hogy sor iz, hol hasonlit egymasra egy IPA, egy porter vagy egy stout.. De persze ehhez az is kell hogy az ember 1. tudja hogy a Lager-en kivul leteznek sorok, 2. legyen fogalma arrol hogy mit takarnak a varazsszavak, hogy also vagy felso erjeszteu, dubbel, trappista, flambic es hasonlo kifejezesek..
WWFSMD?
Mármint SÖR! Nem kukorica masszás vizezett szesz...
Amúgy sokaknál látom, hogy a Heinekent tartják a legjobb sörnek, pedig azért ezzel lehet vitatkozni! Sõt, szerintem még a gyár legfõbb fõnöke is simán vitatná ezt az álláspontot! 😄 Az tény, hogy nem rossz sör (sõt)! De azért ittam már 1-2 olyan sört ami minõségileg messze veri az egész mezõnyt, igaz azok rendre nem ~250-280 Ft-ba kerülnek, szóval ilyenformán igazságtalan az összehasonlítás. A lényeg, hogy az alsó-közepes árkategóriában a legihatóbb sörök közé tartozik. Csak ugye nehéz összehasonlítani egy 600-800 Ft-os sört egy 260 Ft-os darabbal.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Én is inkább Heineken, vagy ha bulizom, akkor azt, ami épp van. Viszonylag rugalmas vagyok. 😄
mai söröm
WWFSMD?
Én szeretem, Írországban ittam elõször, ott van csapolva is.
Lehet, hogy megkóstolom.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem rossz??? Ha csak ez van akkor inkább iszom egy fröccsöt.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Amúgy a sör romlandó természetesen, fõleg a házi készítésûek, meg a kisüzemiek járnak le hamar. Meg persze nem véletlen az sem, hogy sötétített üvegben van a legtöbb.
Adelsburgot már én is kóstoltam, nem nagy cucc.
Ami talán az eddigi legrosszabb söröm volt, ezt a pennyben vettem, mivel kellett a gyûjteménybe: Frisch Fassl (zöld, szürke szín dominál a címkén). Konkrétan meg sem bírtam inni.

Egyébként kinek melyik volt a legrosszabb söre amit valaha ivott? 😄
Ha külföldi sörrõl van szó nem értem miért olyan felkapott a coronita, illetve a tequilás sör. Tudom más kategória, de nekem ízlésvilágilag egy Heineken is jóval többet ad...
A Staropramen nevû sörrel van tapasztalata valakinek? Ma vettem, este elkortyolgatom, nem ittam még ilyet. Nemrég kezdtem el ismerkedni az import sörökkel, eddig nem sokat próbáltam még. Azthiszem ennyi: Budweiser, Edelweiss, Salitos (tequila és mojito ízû), Miller, Coronita.
Ahogy megkostóltam az 1. minõségi sört, rá kellett jöjjek, hogy sokkal jobb meginni 1-2 üveggel minõségibõl, mint 6-8 "hagyományost" 😊
Egyébként, hogy a témánál maradjunk nagyon szeretem a Guinnesst és a belga gyümölcsös söröket (van is egy-két jó hely a környékünkön), a "hagyományosak" közül pedig a már általad is említett Heineken mellett nekem még a Gösser az, ami labdába rúghat. 😛
Add Uram, hogy üresek legyenek!!!
Tele üveggel ilyen nem történhet meg!!!
<#buck>#buck>
Nyami 😛
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az olcsó importsörök terén meg asszem egyetértünk, nekem volt szerencsém találkozni olyannal, mikor éppen a gazdaságos sörözés irányába tettem tapogatózó lépéseket, amelyik a szénsavas víztõl csak a színében különbözött, mert íze az nem is volt semmi... Úgyhogy pár ilyen bukta után inkább visszatértem a megbízható márkákhoz