3949
Kinek, mi a kedvence?
-
geo91 #2587 köszi! -
Ha jól hallottam, lassan egyre több helyen a fővárosban. Én az Andrássy téren a City Pub nevezetű helyen kóstoltam, ott literes korsóba csapolták 900 forintért.
Remélem lesz lehetőség valahol üveges beszerzésére is. -
geo91 #2585 hol lehet kapni és mennyiért? -
:O Amint lehet kipróbálom. :) -
A design pedig külön plusz pont :
-
Mostanában munka után kizárólag cseh sör remekeket fogyasztok (Primator double (10%), Primator búza, Ferdinánd vörös), otthon pedig Valentinus barna búza seritalt. Ezek mellett egyszerűen magyar sörökre ránézni nem tudtam.
Egészen múlt hét péntekig, amikor is egy fóti mestemember új sörét nem kóstoltam!
Keserű Méz:
Egyszerűen remek. 6,2%-os szűretlen világos sör. Az íze; eddig bárkit kérdeztem; a bodzához hasonlít (mondjuk ötletem sincs milyen lehet a keserű méz:D), és itatja magát.
Pont ezért veszélyes, az alkohol tartalmát érezni sem lehet, csak azt veszed észre hogy 2 korsó után (igaz literes korsóról beszélek) viccesen mosódik el a világ :)
Ki hitte volna, hogy hazaiból is találni fogok jó sört (és ahogy lentebb olvasgattam, van még kézműves sör amit még fel kell kutatnom) -
KaBuTo666 #2581 
-
Borsodi Friss Alma 
-
Ferenc4 #2579 Tuborg Beer Mix,grapefruit-menta izű sőr
-
Ferenc4 #2578 Kecskeméten, a gokard pálya melletti piacról beszéltem.egy szemüveges kb: 190 cm magas,szerintem lengyel állampolgárságú férfi árulja.a gokard pálya keritése mellett szokott árulni. -
ScaniaBoy #2577 Szevasztok.
Kérlek szavazzatok erre a finom burger-re. :)
Egy kattintás és kész.
Köszönöm!!
http://www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/index.html#/galerie/detail/24885 -
manitounickfree #2576 be is megyek és veszek 1et, kb. melyik faházban árulják?
-
Jónak tűnik. -
Ferenc4 #2574 MÉZES SÖR
1.5 LITER 700Ft-ért vettem a kecskeméti kirakodó vásáron.Szokatlan íze van,de finom.Pohárba kiöntve érződik a méznek az illata.
www.browarstaropolski.pl
-
Ma vettem ezt a finomságot, amit holnap elpusztítunk: 

-
Sziasztok!!
Akinek van egy perce, megtehetné, hogy like-olja Bencsik Brandon Imre postját, szeretne sört nyerni és épp most előzték meg. Nagyon megköszönném, ha lenne valaki olyan kedves és megteszi :)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306162489461241&id=128696797207812 -
oké. -
Jah, közben én is megkóstoltam. Valami ritkaszar. -
Sör, élt 2012-ig. Nyugodjék békében... -
Semmi extra, egynek jó volt, de semmi különleges nem volt benne. -
Majd meséld el milyen volt. -
most ilyet vettem az auchanban, nem tudtam beazonosítani az országot, így amikor hazajöttem, megnéztem a neten és megdöbbenve láttam, hogy magyar sör. Délután megízlelem :) -
Königsbrau-t iszok most,ittam már jobbat de ezért az árért elmegy,nem keserű,nem savanyú nagyon legalább.Kedvencem a Heineken egyébként. -
Köszi, megjegyzem. Szerencsére elég szembetűnő a doboza is... :D -
Ilyet kósoltj majd meg, ha találsz valahol. Sok helyen láttam már, de hirtelen nem tudok megnevezni egyet sem. 0,5% alkoholtartalma van, jó gyömbéres, eleinte csíp az orrban, nagyon édes, de nagyon jó. Az eredetihez nem tudom, mennyi köze van.
-
Magáért a sörért nem vagyok oda, próbáltam már sok ízesítésűt, de amúgy kerülöm... :D
Ehhez is csak a kíváncsiság hajtott volna. De még lehet, majd meglátom, köszi a tanácsot. :) -
geo91 #2561 keverj össze valamilyen gyömbér üdítőt sörrel, 50/50, tényleg finom -
hat en is szomoruan vettem tudomasul amikor a kezembe nyomtak :)
-
Igen?
Akkor ezért van ráírva pl. a Kinley gyömbérüdítőre, hogy "Ginger Ale"... érdekes, ezt nem is tudtam. Köszi. :) -
en egyszer kostoltam gyombersort, edes mint a haborodas es nem sor hanem udito. mar csak a neve sor, mert regen alkoholos volt. -
Hello.
Nem vagyok egy nagy sörös, sőt... de a gyömbérsört szívesen megkóstolnám. Kerestem már nagyobb áruházakban (Cora, Auchan, Tesco...), de eddig nem sikerült sehol sem találnom. Igazából nem is láttam még, hogyan néz ki, csak filmekben hallom/látom.
Ti találkoztatok már ilyennel? Hol? :D
Köszi előre is. Üdv. -
Ali N #2556 Sziasztok, most reggeltem, naon fontos lenne egy sör reklámot felkutatnom. De nem mai, 90es évek végén láttam, egy üveges irodaházban, egy sötét nadrág, fehér ing, hózentrógeres férfit invitálnak el a kollégái az asztal mellől egy sörre, közben csak ez az egy mondat ragadt meg bennem: "régóta értékálló, mi kell még?" Sajnos azt sem tuod milyen sört reklámozhatott, talán Gösser, de ha ebben tudna-e nekem segíteni valaki, vagy emléxik a reklámra, azt megköszönném, mert se youtub-on, se google-ba beírva, nem találom.. :( Előre is köszi.. Mike -
Hát igen.. Pl: csapolt meggysör isteni.. :D -
Nem akartam fasz lenni, de ezek nem sorok.Persze foci utan,futas utan jo,mert limonade.Vannak sorok amik kis szorpel vannak vegyitve az sor, nem olyan pacsmagolt fos mint ezek. -
-
Mik nincsenek :)
[elindult a boltba...] -
Ferenc4 #2551 Tegnap kóstoltam.Finom!
-
Még nem próbáltam, de felkeltette az érdeklődésemet. Viszont köszi a linkért, mert ebben az üzletben kapható a korábban általam kérdezett csapoló, megfizethető áron.:) Google-ben keresve szerintem nem találkoztam ezzel az oldallal, pedig elég sok néven kerestem. -
ezeket a sorfozo keszulekeket es sorcsomagokat probalta mar valaki?
pl.: ezt -
KaBuTo666 #2548 THX