3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Ic3 m4n
    felesespohárból ittad? :D
  • efti
    fincsi, meg kb egy korty van belole :)
  • Zsolti9014
    bazzeg, ezt megkóstolnám :D
  • geo91
    komoly
  • efti

Tegnap megbontottam a Tactical Nuclear Penguin-emet. Hihetetlen ital. Nagyon tomeny imeperial ale (es itt most nem az alkohol tartalmara gondolok), fantasztikus izorgia minden kortynal ez a sor. Ami az alkoholtartalmat illeti, az 32%. Amikor ez a sor kijott ez volt a legerosebb sor a vilagon, majd egy nemet ceggel valo versengesben vegul a brewdog nyert az 55%os end of history-val. Nos nekem a brutalisan eros sorok kozul csak ez az egy az ami megvolt es elkepzelni nem tudom milyen lehet a tobbi. A szensavtartalma miatt annyira brutalisnak tunik a 32% is, hogy ha nem ismernem az igazsagot es valaki azt mondana hogy 50% azt is elhinnem. Mindent osszevetve nagyszeru sor, de az erejenel az ara sokkal brutalisabb, mintegy 13000Ft volt ez a 375cl-es uveg, amivel talan a legdragabb ital amit valaha is ittam.
  • artschi
    alapozásnak 1 üveg ebből:

• artschi
    Ma este ebből 8 megmaradtat pusztítok el :P

• geo91
    iszonyat jó volt ez a banános sör! ha ennyiért nem is, de ha valahol látok olcsóbban, tuti veszek még.
  • royalfeco
    csak hogy, én arany ászokot ittam...

• Guren
    nem rossz. enyhén keserű sör banános utóízzel. kicsit sem hasonlít az olcsó gyümölcsös sörökhöz.
  • geo91
    madaras teszkóban láttam ilyen banános sört, filóztam egy kicsit, aztán csak lekaptam a polcról... :D (majd 700 ft volt...) remélem ennyiért kurvajó lesz. :D amint rendesen lehűlt, letesztelem még az este/éjjel.
  • Ferenc4
    KICSIT ÉDES,NEKEM NEM JÖTT BE...

• Krezga
    Oh, ha jól látom, finom üveges Kőbányaik törtek össze.
  • Benny04
  • geo91
    tragédia :((
  • geo91
    kár belé
  • HöfEE
    Akkor nem csodálom, hogy ez a véleményed xd mindenképp próbálj ki valami minőségibbet, megéri.
  • Jaffa 2843
    második 6-os pakkomat fogyasztom belőle. Egész korrekt íze van

• Grove4
    Kellemes barnás-kávés söríz, a Staropramen barnához tudnám hasonlítani, attól valamivel mégis finomabb.
  • Krezga
    Ááh, gyönyörű az üvege!! Íze milyen?
  • Grove4
    Tisztességes "munkás sör"
  • Zsolti9014
    értem. :)
  • Grove4
    Szüleim kárpátaljai magyarok voltak 1981-ig, akkor kötlöztek át Magyarországra és nagymamám még mindig ott él, Ukrajnában és szoktak menni meglátogatni, meg én is szoktam járni (most pont nem voltam). Ott elég szép a választék sörök tekintetében. Meg úgy mindenben kb :D
  • Zsolti9014
    az ilyeneket te honnan? :)
  • Grove4
    Most egy ilyet fogyasztok ... finom!
  • Benny04
    Borsodi búzát ittam természetesen :D
  • HöfEE
    Na elfogyasztottam a Jurát, elég érdekes volt mert szűretlen mégis viszonylag tiszta volt a pohárban, az íze nem volt rossz, búzasörök között egy közepes, ha lehetne itthon kapni megfelelő áron biztosan jó vétel lenne.
  • geo91
    olcsó sörök között az egyik legjobb talán.
  • geo91
  • Ferenc4
  • Ic3 m4n
    KARPACKIE!:D
  • mikusmate
    Tegneap én egy Oberdorfer Weissbiert ittam, és az is nagyon jó volt. Kissé kevésbé volt édes számomra, mint az Edelweiss, de ízlett.
    Sok fajta búzasört még nem volt szerencsém kipróbálni, de a legjobban a Kroenenburg Blanc ízlett eddig.
  • Grove4
    Edelweiss nálam is a kedvenc :P
  • HöfEE
    Az attól is függ milyen búzasört ittál :) Nekem az Edelweiss a favorit, és eddig nem is nagyon tudta semmi letaszítani a trónról.

Most meg be van hűtve egy ilyen kelet németországi Jura Weizen, kiváncsi leszek rá, de sokat nem várok tőle:

• Benny04
    megkóstoltam ma a búza sört, hát nem nagy durranás, ugyanaz mint a sima, csak az utóíze olyan búzás.
  • geo91
    százféle változata van, ezt pont nem ismertem, de a másik 99-et igen
  • qetuol
    az a vicc megvan h:

bemegy a Heineken- , Steiger- és Guiness-sörivó a kocsmába, majd rendelnek.
    - egy Heinekent kérek - rendel a Heinekekn-rajongó.
    - egy Steiger lesz - mondja a Steiger rajongó.
    - én pedig kérek egy csésze teát - így a Guiness ivó.
    A másik kettő csodálkozva:
    - hát te meg miért teát iszol?
    - ja, hát ha ti sem isztok sört, akkor én sem.
  • zdlr
  • Guren
    csokis sör D:
  • vizes
    Na, most vettem egy dobozzal.
    Nem is tudom...
    Nem rossz, de nem az igazi, nem érzem benne eléggé a búzasörös ízt.