3817
Kinek, mi a kedvence?
  • manitounickfree
    be is megyek és veszek 1et, kb. melyik faházban árulják?
  • immovable
    Jónak tűnik.
  • Ferenc4
    MÉZES SÖR
    1.5 LITER 700Ft-ért vettem a kecskeméti kirakodó vásáron.Szokatlan íze van,de finom.Pohárba kiöntve érződik a méznek az illata.

www.browarstaropolski.pl

• artschi
    Ma vettem ezt a finomságot, amit holnap elpusztítunk:

• SophieAnne
    Sziasztok!!
    Akinek van egy perce, megtehetné, hogy like-olja Bencsik Brandon Imre postját, szeretne sört nyerni és épp most előzték meg. Nagyon megköszönném, ha lenne valaki olyan kedves és megteszi :)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306162489461241&id=128696797207812
  • immovable
    oké.
  • Krezga
    Jah, közben én is megkóstoltam. Valami ritkaszar.
  • Molnibalage
    Sör, élt 2012-ig. Nyugodjék békében...
  • Grove4
    Semmi extra, egynek jó volt, de semmi különleges nem volt benne.
  • immovable
    Majd meséld el milyen volt.
  • Grove4

most ilyet vettem az auchanban, nem tudtam beazonosítani az országot, így amikor hazajöttem, megnéztem a neten és megdöbbenve láttam, hogy magyar sör. Délután megízlelem :)
  • Willenbrock
    Königsbrau-t iszok most,ittam már jobbat de ezért az árért elmegy,nem keserű,nem savanyú nagyon legalább.Kedvencem a Heineken egyébként.
  • Japep

Köszi, megjegyzem. Szerencsére elég szembetűnő a doboza is... :D
  • Froopy
    Ilyet kósoltj majd meg, ha találsz valahol. Sok helyen láttam már, de hirtelen nem tudok megnevezni egyet sem. 0,5% alkoholtartalma van, jó gyömbéres, eleinte csíp az orrban, nagyon édes, de nagyon jó. Az eredetihez nem tudom, mennyi köze van.

• Japep

Magáért a sörért nem vagyok oda, próbáltam már sok ízesítésűt, de amúgy kerülöm... :D
    Ehhez is csak a kíváncsiság hajtott volna. De még lehet, majd meglátom, köszi a tanácsot. :)
  • geo91
    keverj össze valamilyen gyömbér üdítőt sörrel, 50/50, tényleg finom
  • Mersant
    hat en is szomoruan vettem tudomasul amikor a kezembe nyomtak :)
  • Japep

Igen?
    Akkor ezért van ráírva pl. a Kinley gyömbérüdítőre, hogy "Ginger Ale"... érdekes, ezt nem is tudtam. Köszi. :)
  • Mersant
    en egyszer kostoltam gyombersort, edes mint a haborodas es nem sor hanem udito. mar csak a neve sor, mert regen alkoholos volt.
  • Japep

Hello.
    Nem vagyok egy nagy sörös, sőt... de a gyömbérsört szívesen megkóstolnám. Kerestem már nagyobb áruházakban (Cora, Auchan, Tesco...), de eddig nem sikerült sehol sem találnom. Igazából nem is láttam még, hogyan néz ki, csak filmekben hallom/látom.

Ti találkoztatok már ilyennel? Hol? :D
    Köszi előre is. Üdv.
  • Ali N
    Sziasztok, most reggeltem, naon fontos lenne egy sör reklámot felkutatnom. De nem mai, 90es évek végén láttam, egy üveges irodaházban, egy sötét nadrág, fehér ing, hózentrógeres férfit invitálnak el a kollégái az asztal mellől egy sörre, közben csak ez az egy mondat ragadt meg bennem: "régóta értékálló, mi kell még?" Sajnos azt sem tuod milyen sört reklámozhatott, talán Gösser, de ha ebben tudna-e nekem segíteni valaki, vagy emléxik a reklámra, azt megköszönném, mert se youtub-on, se google-ba beírva, nem találom.. :( Előre is köszi.. Mike
  • Ic3 m4n
    Hát igen.. Pl: csapolt meggysör isteni.. :D
  • kommersz
    Nem akartam fasz lenni, de ezek nem sorok.Persze foci utan,futas utan jo,mert limonade.Vannak sorok amik kis szorpel vannak vegyitve az sor, nem olyan pacsmagolt fos mint ezek.
  • Ic3 m4n
  • Krezga
    Mik nincsenek :)

[elindult a boltba...]
  • Ferenc4
    Tegnap kóstoltam.Finom!

• Froopy
    Még nem próbáltam, de felkeltette az érdeklődésemet. Viszont köszi a linkért, mert ebben az üzletben kapható a korábban általam kérdezett csapoló, megfizethető áron.:) Google-ben keresve szerintem nem találkoztam ezzel az oldallal, pedig elég sok néven kerestem.
  • Mersant
    ezeket a sorfozo keszulekeket es sorcsomagokat probalta mar valaki?

pl.: ezt
  • KaBuTo666
    THX
  • Ferenc4
  • Krezga
    Csapolva, tengerparton az igazi:) (bár a sima, nem az ízesített:))
  • KaBuTo666
    Írd már le hogy miket tartalmaz ez az ital. :-)
  • Ferenc4
    A CBA-ba 79Ft volt,csak kettőt vettem, féltem hogy rossz lesz az íze.
    NAGYON FINOM!!! semmi utóíz! ezeknél szokott lenni.

• Froopy
    off:

Sziasztok! Elnézést kérek az offért, de úgy gondoltam, hogy ha valaki tudja erre a kérdésre a választ, az ebben a topicban megtalálható lesz!:) A kérdés pedig az lenne, hogy nem tudja-e valaki, hogy Magyarországon lehet-e kapni valahol "party" sörcsapolót. Az eszköz így nézne ki. Felcsavarod a hordóra, és pumpálva jön a sör. Kerestem több néven, kifejezéssel, de itthon nem jutottam pozitív eredményre. A segítségeteket előre is köszönöm!
  • ivan924
    sziasztok

itt is van még: http://goo.gl/fGwgV

..a
  • GhostRider1 #2541
    ez a jó román sör
  • kommersz
    En az ursust szeretem nagyon:) Igaz mas roman sort nem ittam meg.De biztos ki fogom probalni.
  • Ferenc4
    Skol Premium Beer (Romania)

• zsimborgo
    Csak már levédettem
  • zsimborgo
    Nem éppen.