A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap megbontottam a Tactical Nuclear Penguin-emet. Hihetetlen ital. Nagyon tomeny imeperial ale (es itt most nem az alkohol tartalmara gondolok), fantasztikus izorgia minden kortynal ez a sor. Ami az alkoholtartalmat illeti, az 32%. Amikor ez a sor kijott ez volt a legerosebb sor a vilagon, majd egy nemet ceggel valo versengesben vegul a brewdog nyert az 55%os end of history-val. Nos nekem a brutalisan eros sorok kozul csak ez az egy az ami megvolt es elkepzelni nem tudom milyen lehet a tobbi. A szensavtartalma miatt annyira brutalisnak tunik a 32% is, hogy ha nem ismernem az igazsagot es valaki azt mondana hogy 50% azt is elhinnem. Mindent osszevetve nagyszeru sor, de az erejenel az ara sokkal brutalisabb, mintegy 13000Ft volt ez a 375cl-es uveg, amivel talan a legdragabb ital amit valaha is ittam.
WWFSMD?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sok fajta búzasört még nem volt szerencsém kipróbálni, de a legjobban a Kroenenburg Blanc ízlett eddig.
Most meg be van hûtve egy ilyen kelet németországi Jura Weizen, kiváncsi leszek rá, de sokat nem várok tõle:

bemegy a Heineken- , Steiger- és Guiness-sörivó a kocsmába, majd rendelnek.
- egy Heinekent kérek - rendel a Heinekekn-rajongó.
- egy Steiger lesz - mondja a Steiger rajongó.
- én pedig kérek egy csésze teát - így a Guiness ivó.
A másik kettõ csodálkozva:
- hát te meg miért teát iszol?
- ja, hát ha ti sem isztok sört, akkor én sem. <#zavart1>#zavart1>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Nem is tudom...
Nem rossz, de nem az igazi, nem érzem benne eléggé a búzasörös ízt.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hajrá Magyarország!
Nos kerem holgyek urak, buszkek lehetunk. Ez a sor hazai es *****ott finom. Minden elismeresem a keszitonek!
WWFSMD?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De van par izletes luxembourgi is:
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de inkább maradok a SÖRnél 😄