A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sok fajta búzasört még nem volt szerencsém kipróbálni, de a legjobban a Kroenenburg Blanc ízlett eddig.
Most meg be van hûtve egy ilyen kelet németországi Jura Weizen, kiváncsi leszek rá, de sokat nem várok tõle:

bemegy a Heineken- , Steiger- és Guiness-sörivó a kocsmába, majd rendelnek.
- egy Heinekent kérek - rendel a Heinekekn-rajongó.
- egy Steiger lesz - mondja a Steiger rajongó.
- én pedig kérek egy csésze teát - így a Guiness ivó.
A másik kettõ csodálkozva:
- hát te meg miért teát iszol?
- ja, hát ha ti sem isztok sört, akkor én sem. <#zavart1>#zavart1>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Nem is tudom...
Nem rossz, de nem az igazi, nem érzem benne eléggé a búzasörös ízt.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hajrá Magyarország!
Nos kerem holgyek urak, buszkek lehetunk. Ez a sor hazai es *****ott finom. Minden elismeresem a keszitonek!
WWFSMD?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De van par izletes luxembourgi is:
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de inkább maradok a SÖRnél 😄
Hajrá Magyarország!
Kár, hogy a búzasörök drágák, tegnap egy Löwenweissét vettem végül. Borsodi is csinál búzát, de még nem is láttam sehol.
Hajrá Magyarország!
-habos
-hûvös
és
-ne legyen gyümölcs izû
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Hatalmas testu sor, elkepesztoen testes izzel. Leirhatatlanul jo, olyan tomeny hogy mar inkabb etel mint ital

WWFSMD?
Kellemes, nem tulzoan kesernyes, meglepo modon kisse savanykas is, kozepesen malatas izu sor.
WWFSMD?
WWFSMD?
WWFSMD?