3817
Kinek, mi a kedvence?
-
KaBuTo666 #2536 Verekedni akarsz a mondókáért? :D -
zsimborgo #2535 Nem csak azt hittem hogy az egyik itt forumozó csepeli
De majd kiderül késöb.
Van lentebb egy mondóka és azt én találtam ki azért kérdem de nem akarok rákérdezni a srácra. -
#2534 nincs kocsmapartner?:D -
zsimborgo #2533 Ebben a témában fórumozó személyt keresek Csepelit. -
#2532 No. Ezeket a söröket asszony vette nekem karácsonyra, egy jó kis söröskorsóval együtt. Hiába no, az én "nevelésem". :)
Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még előttem áll.
Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. :) 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot. -
#2531 Nálam is a krusovice:) Hihetetlenül jó íze van (ha üvegesből töltöd ki, szerintem még jobb:D), aztán utána a guinnes. Amit mi kóstoltunk, ez a sárga címkés guinness jobban ízlett, mint a fekete, bár nem tudom, hogy más-e, lehet csak most jobban esett:) -
geo91 #2530 guinnes és krusovice nagyon finom, a miller és a coronita nem az én világom... másik kettőt még nem kóstoltam. -
zdlr #2529 nem rossz a london pride, de az alábbi listából toronymagasan a krusovice vezet, nálam. -
#2528 a Millerből van itthon tízegynéhány üveggel :P -
#2527 Duff létezik:) Graz-ban vettem karácsonyi vásáron. Amúgy csak azért, mert Homer is ezt issza. Ízre a Kőbányai alatt van jó mélyen:) Nagyon gyengus...
A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!:) Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerősíti a mezőnyt:) -
Nálam a karácsonyi "menü". :)
-
zdlr #2525 a duff honnét? must have -
#2524 tényleg létezik Duff?
do want -
#2523 Megvolt az idei karácsonyi sörkóstolás. A legerősebb 14%-os volt. Holland, belga, ír, osztrák stb. sörök.
(a csilis sör valami hihetetlen brutál, úgy csípett:D)
-
#2522 +1 -
geo91 #2521 volt szerencsém már hozzá, nagyon jó sör -
#2520 -
#2519 nem, mert:
-
#2518 vagy
-
#2517 -
#2516 A SÖR még mindig:
-
Graz-ban vettem őket.
A Hermax Hanf-ot már kóstoltuk (Hanf=kender), nem rossz, olyan igazi házisör-szerű íze van.
A Chili Beer-nek pedig meg kell várnia karácsonyt, aztán haverokkal közös kóstolás. -
#2514 na, ez megint akciós volt a Penny-ben: 189 Ft/db. El is hoztam az utolsó 16 üveggel :P -
#2513 Asszony vette Mikulásra. :) Karácsonyra is kértem sör különlegességeket. Mit kérjek 30+ évesen, nem.? :D -
#2512 krusovice az egyik legeslegjobb barna sor:D csak kicsit borsos az ara:) -
#2511 Tegnapi termés. Nagyon finomak voltak. [imádja a barna sört]
-
geo91 #2510 ez biztos, nekem is volt már hozzá szerencsém -
#2509 Ilyet ittam tegnap. Isteni. :)
-
#2508 sajnos nem volt lehetőségem még ilyeneket kóstolni -
#2507 Huhh, ez jó lehetett :) -
#2506 miért nem pesti vagyok? :C -
#2505 BEszamolo diohejban:
A fozdefeszt nagyon kellemes vol. A csalanos, a hajdinas es a fustos buzasor rendkivul kellemes meglepetes volt.
Csalanos sor:
Fustos Buzasor:
Ma pedig stoutos - IPA-s estet tartottam a kovetkezo resztvevokkel:
Leginkabb tetszesem a Raging Bitch nyerte el, de a tobbi is messze felulmulta a lagerboyok vilaganak legfelso hatarait. -
#2504 Lehűlt, kibontottam, megízleltem.
Semmi különleges, nem rossz, de semmi egyéb. -
#2503 Ma kaptam egy üveg Moldáv sört.
Már hűl... :-D
-
geo91 #2502 így akár még itthon is meg lehet próbálkozni erős sörök gyártásával :D -
geo91 #2501 fény derült a titokra
"A 32 százalékos alkoholtartalmat egyébként úgy sikerült elérniük, hogy egy jégkrémgyárban -6 celsius fokra hűtötték a sört, melynél a víz már megfagy, az alkohol azonban még nem, így ki tudták vonni a felesleges vizet, megnövelve ezzel az alkoholkoncentrációt a termékben." -
zsimborgo #2500 Én maradok a mennyiségnél. -
geo91 #2499 mondok egy példát is: aki megengedhet magának kemény két borsodit, az vehetne helyette egy leffét is akár. mennyiség vagy minőség. csak el kell dönteni, ennyi. -
geo91 #2498 kóstolóba, néha-néha azért még beleférne talán mindenkinek egy-két prémium sör, csak hát el kell dönteni hogy mennyiségre vagy minőségre issza ezt a nedűt az ember... de ahhoz hogy az ember tudja ötvözni a kettőt ahhoz már tényleg nem átlagfizetés kell... :D -
#2497 Ezt én úgy ismerem, hogy:
1 sör nem sör.
2 sör fél sör.
4 sör egy sör.
De 1 sör nem sör.
:D