A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
Az attól is függ milyen búzasört ittál 😊 Nekem az Edelweiss a favorit, és eddig nem is nagyon tudta semmi letaszítani a trónról.

Most meg be van hûtve egy ilyen kelet németországi Jura Weizen, kiváncsi leszek rá, de sokat nem várok tõle:

Benny04
megkóstoltam ma a búza sört, hát nem nagy durranás, ugyanaz mint a sima, csak az utóíze olyan búzás.

százféle változata van, ezt pont nem ismertem, de a másik 99-et igen <#zavart1>
qetuol
az a vicc megvan h:

bemegy a Heineken- , Steiger- és Guiness-sörivó a kocsmába, majd rendelnek.
- egy Heinekent kérek - rendel a Heinekekn-rajongó.
- egy Steiger lesz - mondja a Steiger rajongó.
- én pedig kérek egy csésze teát - így a Guiness ivó.
A másik kettõ csodálkozva:
- hát te meg miért teát iszol?
- ja, hát ha ti sem isztok sört, akkor én sem. <#zavart1>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Guren
vizes
Na, most vettem egy dobozzal.
Nem is tudom...
Nem rossz, de nem az igazi, nem érzem benne eléggé a búzasörös ízt.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Zsolti9014
A BL-döntõ közben ittam egyet, nekem ízlett! Bár az árát nem tudom, mert nem én vettem.

Hajrá Magyarország!

efti
Mai sorom a grabanc

Nos kerem holgyek urak, buszkek lehetunk. Ez a sor hazai es *****ott finom. Minden elismeresem a keszitonek!

WWFSMD?

Krezga
Auchan-ban elvileg lehet kapni, bár még én sem találkoztam vele.
vizes
nem is tudtam, hogy létezik.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

találkozott már valaki a borsodi búzával?

mí tú
Guren
zselé vagyok

plas
Mivel eleg kozel a belga, holland, nemet hatar - rengeteg fajta sort lehet itt kapni. Az egyik legjobb belga velemenyem szerint ez:

De van par izletes luxembourgi is:

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Zsolti9014
igen, erre valamikor a bodzás radlernél jöttem rá egy olyan 4-5 éve. 😊

Hajrá Magyarország!

Bandee1987
én is imádom a Leffe-t.<#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Benny04
kóstoltam... a grapefruitos egész jó, frissítõ, hasonlít a citromoshoz, lehet benne érezni a sör ízét is. az almás viszont... <#hanyas>

de inkább maradok a SÖRnél 😄

nem is szabad úgy nekiállni, hogy sör iszik az ember, mert akkor nagy csalódás lesz az összes ilyen ízesített lónyál... 😄D
Ic3 m4n
+1

Zsolti9014
közben az almásat sikerült megkóstolni. ha nem sörként nézem, akkor kellemes, frissítõ. 😊

Hajrá Magyarország!

A Tescóba még nem kapható
Zsolti9014
tegnap kerestem, de még nem találtam a Intersparban. Egyszer megkóstolnám. Persze ezt szerintem nem is sörként kell inni, hanem alacsony alkoholtartalmú üdítõként a nagy melegben. Ha nem a sört keresem benne, akkor szerintem nem lehet rossz, de ha sört akarok inni, nem ezt választom. 😄

Kár, hogy a búzasörök drágák, tegnap egy Löwenweissét vettem végül. Borsodi is csinál búzát, de még nem is láttam sehol.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Ezt azt hiszem inkább kihagyom😊
szigetlakó
-kesernyés
-habos
-hûvös
és
-ne legyen gyümölcs izû

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Kóstoltátok?

shaba23
efti
Volt ma egy masodik sorom is Hel & Verdoemenis

Hatalmas testu sor, elkepesztoen testes izzel. Leirhatatlanul jo, olyan tomeny hogy mar inkabb etel mint ital

WWFSMD?

efti
ehh, ennyit a linkelt keprol 😛

WWFSMD?

efti
Mai sorom egy Old tom:

Kellemes, nem tulzoan kesernyes, meglepo modon kisse savanykas is, kozepesen malatas izu sor.

WWFSMD?

az utóbbi napokban két számomra új sörhöz is volt szerencsém. a leffe blonde valami mennyei finom volt! így most már kijelenthetem, hogy a leffe az abszolút kedvencem világos és barna kategóriában is. a lidl-ös tequilás sör nem volt rossz, de persze nem említhetõ egy lapon pl. a leffe blonddal és nem csak azért mert ízesített sörrõl van szó. azért megvan a maga varázsa, aki szereti a sört és a tequilát (akárcsak én) az nem fog csalódni. ha nem is olyan finom, mint a tequilás salitos, de ár-érték arányban veri. (kb. fele annyiba kerül.)

efti
erjesztessel lehetetlen kb 15%osnal magasabb alkoholtartalmat elerni, az afeletti alkoholtartalmu italoknal kulonfele egyeb eljarasokat hasznalnak

WWFSMD?

mert az kizárt, hogy ekkora alkoholtartalmat érjenek el csupán erjesztéssel.
hogy a fenébe csinálhatják? ahogy a borból a brandy-t?
Guren
most olvasom, hogy a BrewDog-nál is van erõsebb. a Start The Future 60%-os.

itthon vajon melyik a legerõsebb ami forgalomban van?
Guren
BrewDog The End Of History

érdekesen néz ki.

efti
Az melyik lehet? Nekem folyamatban van egy uveg Tactical Nuclear Penguin beszerzese, de az is csak 32%. Azt tudom hogy akik azt csinaljak, azok csinalnak egy 41%osat is, de melyik az 55os?

WWFSMD?

abból igyál meg egy korsóval és tuti a jókedv 😄
Guren
yay

Grove4
Ohhh, kösz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

efti
Markapoharat szerintem legalabb csak az adott sor terjesztojetol fogsz tudni szerintem venni. Amugy a mar emlegetett csak a jo sor-nel eleg sok fele pohar van es bar tobbnyire a belga sorokhoz valok (leven ok meglehetosen erzekenyek arra hogy a milyen sort milyen poharban adjak), de azert akad itt magas buzasoros pohar is par

WWFSMD?

Grove4
Kösz, de esetleg valahol nem tudsz nagyobb választékban?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ilyet már én is ittam, fincsi!

efti
pl innen

Amugy amilyen jol nez ki, annyira nehezen takarithato.

WWFSMD?

HöfEE
Ez engem is érdekelne!

efti
Tegnap esti sorom egy La Trappe Dubbel volt. Kellemes, kisse edeskes darab volt. Dubbelbol ittam mar jobbat is, de azert ennek se volt semmi baja.

WWFSMD?

Grove4
ilyen szép karcsú és magas poharakat, mint pl. az Edelweissnak meg Erdingernek van, hol lehet kapni?

Zsolti9014
ITT a baloldali, a szûretlen volt az, amire gondolok. 129-ért annyira megérte, most meg nem találok sehol.

Meg a másik amit én ittam, az csatosüveges superior volt.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Én Ilzerbõl ilyeneket kóstoltam:
Szûretlen búzasör
Szûrt búzasör
Diet

(ezeket mind régi és új "kiadásban", meg persze az üvegek is megvannak)
Meg persze vannak még amiket gyártanak, és nem Ilzer név alatt futnak.