A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ilzer superior meg másfélék akadnak. csak azok meg drágák is.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
búzasöröket szeretem a legjobban, a barna búza meg tényleg különleges. igaz, én anno intersparban vettem.
duvel is jó persze, de drága, a kriek szintén.
amúgy egerben egy helyen szoktam látni kitéve, hogy csapolt belga meggysör kapható, csak amikor idõm lenne, mindig vezetek...
Hajrá Magyarország!
amíg nem kóstoltam, a guiness volt a kedvencem, azóta a barna leffe.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ukrajnából. Az elsõ barna búzasör, nem is tudtam, hogy van olyan. :)
Egyébként tegnap a citromos Sopronit is megkóstoltam, sokan fikázzák, és ennek sincs sok köze a sörhöz, de nekem ez is ízlett (bár nyugodtan tölthetnék citromos fanta dobozba is).
Az utána lévõ a nagy kedvencem, az Edelweiss :)
Hát, nekem nem ez az igazi.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Hajrá Magyarország!
Tescóban is van jópár fajta sör, de szinte mind megvolt már. Kilkenny milyen? mert az van még ott, amit nem kóstoltam.
Intersparban is csak a 0,25/0,33 5-600 forintos cuccok között van pár amit nem kóstoltam még.
A Salitos meg a Coronita valóban nem olyan nagy durranás, amit elvárna az ember (fõleg utóbbi esetében).
A Millert viszont szeretem. Csak ritkán veszek.
Hajrá Magyarország!
WWFSMD?
ezt a banánost hol lehet kapni és mennyiért?? :O

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
voltam sushizni, mivel az Asahi-t mar ismerem, ezert megkostoltam egy ilyet. Felejtheto sor, nem rossz, de az arat biztos nem eri meg
WWFSMD?
Most már nekem is újra bele kéne húznom az üveg gyûjtésbe, és a sörkóstolásba.
Amúgy megnéztem, jelenleg 228 különbözõ üveg van a gyûjteményemben:)
(nem akarok reklamot csinalni a cegnek, de nem talaltam rola beeradvocate-es leirast)
Elkepeszto illata van es az ize is nagyon tyu volt. Amikor mar azt hiszem ismerek minden itthon kaphato belga sort mindig kiderul (szerencsere) hogy van itt meg :)
WWFSMD?

fry day fry day sálálálláláá
A régi, 2002-es modell
@krezga: Ha nagyon belemesz akkor kiderul, hogy a sor olyan mint azautopiac, valojaban nagyon keves ceg van, csak sok markanev. Kivalo pelda erre az InBev
WWFSMD?
A Heineken jelenleg legalább 65 országban van jelen, több mint 130 sörfõzdéjében mintegy 64000 embert foglalkoztat. Több mint 170-féle sört gyárt. A Heineken sörgyárak évente 122 millió hektoliter sört állítanak elõ, ezzel a Heineken a világ negyedik legnagyobb sörgyártója.
Az elõzõ egy-két felsorolt sörhöz, még simán hozzáírhatunk, több, mint százat, és attól, hogy nem tartalmazza a Heineken nevet, még õk gyártják:) (pl.: Amstel Bock, Brand Urtyp)
Azt hiszem, hogy kicsit tévedésben élsz:) Van választékuk, pl.:
Heineken (ez a sima, nálunk is kapható)
Heineken Cold Filtered
Heineken Dark Lager (barna)
Heineken Jillz (gyümölcsös)
Heineken Kylian (ír típusú sör)
Heineken Oud Bruin (alacsony alkoholtartalmú barna sör)
Heineken Premium Light
Heineken Tarwebok (bock sör)
De még lehetne írni egy-kettõt:) Körül kell nézni a sörök világában, mert sok érdekes dolgot lehet találni, és mennyi finomságot! :)
Ezen a 2-300 db is lesokkolódtam :O Azért az nem semmi gratula én is megnézném :)
Ezt a belga sörös boltot meg megnéztem, háááttt elsõre mondom, nem is drága majdnem annyi mint egy közepes helyen valami jobb sör, erre látom hogy csak 0,3-as a sörök zöme, és hát úgy már nem hangzik olyan jól, még ha finom is, nem engedhetném meg magamnak...
Köszönöm a véleményeket errõl az ízesített sopronikról, ezek után már annyira nem vonzz a dolog, hogy megkóstoljam... Maradok a jól bevált márkáknál :)
Illetev még egy kérdés, azt nem tudjátok, hogy miért van az hogy a Heineken-nél nincs választék?? Tehát csak egy típus/fajta max kiszerelésben van különbség??? :S Se barna se semmi...
fry day fry day sálálálláláá
WWFSMD?
amúgy honnan szerzed ezeket a söröket?
Amugy meg mai sorom
meglepoen kellemes volt. Kasteelbol eddig csak a braune-t ismertem es megjegyzem azt szeretem is nagyon, de a tripel se rossz.
WWFSMD?