A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Kár, hogy a búzasörök drágák, tegnap egy Löwenweissét vettem végül. Borsodi is csinál búzát, de még nem is láttam sehol.
Hajrá Magyarország!
-habos
-hûvös
és
-ne legyen gyümölcs izû
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Hatalmas testu sor, elkepesztoen testes izzel. Leirhatatlanul jo, olyan tomeny hogy mar inkabb etel mint ital

WWFSMD?
Kellemes, nem tulzoan kesernyes, meglepo modon kisse savanykas is, kozepesen malatas izu sor.
WWFSMD?
WWFSMD?
WWFSMD?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
WWFSMD?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
WWFSMD?
WWFSMD?
Meg a másik amit én ittam, az csatosüveges superior volt.
Hajrá Magyarország!
Szûretlen búzasör
Szûrt búzasör
Diet
(ezeket mind régi és új "kiadásban", meg persze az üvegek is megvannak)
Meg persze vannak még amiket gyártanak, és nem Ilzer név alatt futnak.
persze ilzer superior meg másfélék akadnak. csak azok meg drágák is.
Hajrá Magyarország!
búzasöröket szeretem a legjobban, a barna búza meg tényleg különleges. igaz, én anno intersparban vettem.
duvel is jó persze, de drága, a kriek szintén.
amúgy egerben egy helyen szoktam látni kitéve, hogy csapolt belga meggysör kapható, csak amikor idõm lenne, mindig vezetek...
Hajrá Magyarország!
amíg nem kóstoltam, a guiness volt a kedvencem, azóta a barna leffe.
Ukrajnából. Az elsõ barna búzasör, nem is tudtam, hogy van olyan. 😊
Egyébként tegnap a citromos Sopronit is megkóstoltam, sokan fikázzák, és ennek sincs sok köze a sörhöz, de nekem ez is ízlett (bár nyugodtan tölthetnék citromos fanta dobozba is).
Az utána lévõ a nagy kedvencem, az Edelweiss 😊
Hát, nekem nem ez az igazi.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Hajrá Magyarország!