3817
Kinek, mi a kedvence?
  • KaBuTo666
    Verekedni akarsz a mondókáért? :D
  • zsimborgo
    Nem csak azt hittem hogy az egyik itt forumozó csepeli
    De majd kiderül késöb.
    Van lentebb egy mondóka és azt én találtam ki azért kérdem de nem akarok rákérdezni a srácra.
  • kommersz
    nincs kocsmapartner?:D
  • zsimborgo
    Ebben a témában fórumozó személyt keresek Csepelit.
  • immovable
    No. Ezeket a söröket asszony vette nekem karácsonyra, egy jó kis söröskorsóval együtt. Hiába no, az én "nevelésem". :)

Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még előttem áll.
    Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. :) 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot.
  • Krezga
    Nálam is a krusovice:) Hihetetlenül jó íze van (ha üvegesből töltöd ki, szerintem még jobb:D), aztán utána a guinnes. Amit mi kóstoltunk, ez a sárga címkés guinness jobban ízlett, mint a fekete, bár nem tudom, hogy más-e, lehet csak most jobban esett:)
  • geo91
    guinnes és krusovice nagyon finom, a miller és a coronita nem az én világom... másik kettőt még nem kóstoltam.
  • zdlr
    nem rossz a london pride, de az alábbi listából toronymagasan a krusovice vezet, nálam.
  • artschi
    a Millerből van itthon tízegynéhány üveggel :P
  • Krezga
    Duff létezik:) Graz-ban vettem karácsonyi vásáron. Amúgy csak azért, mert Homer is ezt issza. Ízre a Kőbányai alatt van jó mélyen:) Nagyon gyengus...

A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!:) Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerősíti a mezőnyt:)
  • immovable

Nálam a karácsonyi "menü". :)

• zdlr
    a duff honnét? must have
  • Guren
    tényleg létezik Duff?

do want
  • Krezga
    Megvolt az idei karácsonyi sörkóstolás. A legerősebb 14%-os volt. Holland, belga, ír, osztrák stb. sörök.
    (a csilis sör valami hihetetlen brutál, úgy csípett:D)

• Mersant
    +1
  • geo91
    volt szerencsém már hozzá, nagyon jó sör
  • vizes
  • Guren
    nem, mert:

• Benny04
    vagy
  • immovable
  • Ic3 m4n
    A SÖR még mindig:
  • Krezga

Graz-ban vettem őket.
    A Hermax Hanf-ot már kóstoltuk (Hanf=kender), nem rossz, olyan igazi házisör-szerű íze van.

A Chili Beer-nek pedig meg kell várnia karácsonyt, aztán haverokkal közös kóstolás.
  • artschi
    na, ez megint akciós volt a Penny-ben: 189 Ft/db. El is hoztam az utolsó 16 üveggel :P
  • immovable
    Asszony vette Mikulásra. :) Karácsonyra is kértem sör különlegességeket. Mit kérjek 30+ évesen, nem.? :D
  • kommersz
    krusovice az egyik legeslegjobb barna sor:D csak kicsit borsos az ara:)
  • immovable
    Tegnapi termés. Nagyon finomak voltak. [imádja a barna sört]

• geo91
    ez biztos, nekem is volt már hozzá szerencsém
  • immovable
    Ilyet ittam tegnap. Isteni. :)

• Zsolti9014
    sajnos nem volt lehetőségem még ilyeneket kóstolni
  • Krezga
    Huhh, ez jó lehetett :)
  • Guren
    miért nem pesti vagyok? :C
  • efti
    BEszamolo diohejban:

A fozdefeszt nagyon kellemes vol. A csalanos, a hajdinas es a fustos buzasor rendkivul kellemes meglepetes volt.

Csalanos sor:

Fustos Buzasor:

Ma pedig stoutos - IPA-s estet tartottam a kovetkezo resztvevokkel:

Leginkabb tetszesem a Raging Bitch nyerte el, de a tobbi is messze felulmulta a lagerboyok vilaganak legfelso hatarait.
  • vizes
    Lehűlt, kibontottam, megízleltem.
    Semmi különleges, nem rossz, de semmi egyéb.
  • vizes
    Ma kaptam egy üveg Moldáv sört.
    Már hűl... :-D
  • geo91
    így akár még itthon is meg lehet próbálkozni erős sörök gyártásával :D
  • geo91
    fény derült a titokra

"A 32 százalékos alkoholtartalmat egyébként úgy sikerült elérniük, hogy egy jégkrémgyárban -6 celsius fokra hűtötték a sört, melynél a víz már megfagy, az alkohol azonban még nem, így ki tudták vonni a felesleges vizet, megnövelve ezzel az alkoholkoncentrációt a termékben."
  • zsimborgo
    Én maradok a mennyiségnél.
  • geo91
    mondok egy példát is: aki megengedhet magának kemény két borsodit, az vehetne helyette egy leffét is akár. mennyiség vagy minőség. csak el kell dönteni, ennyi.
  • geo91
    kóstolóba, néha-néha azért még beleférne talán mindenkinek egy-két prémium sör, csak hát el kell dönteni hogy mennyiségre vagy minőségre issza ezt a nedűt az ember... de ahhoz hogy az ember tudja ötvözni a kettőt ahhoz már tényleg nem átlagfizetés kell... :D
  • artschi
    Ezt én úgy ismerem, hogy:

1 sör nem sör.
    2 sör fél sör.
    4 sör egy sör.
    De 1 sör nem sör.

:D