A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Lehûlt, kibontottam, megízleltem.
Semmi különleges, nem rossz, de semmi egyéb.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ma kaptam egy üveg Moldáv sört.
Már hûl... :-D

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

így akár még itthon is meg lehet próbálkozni erõs sörök gyártásával 😄
fény derült a titokra

"A 32 százalékos alkoholtartalmat egyébként úgy sikerült elérniük, hogy egy jégkrémgyárban -6 celsius fokra hûtötték a sört, melynél a víz már megfagy, az alkohol azonban még nem, így ki tudták vonni a felesleges vizet, megnövelve ezzel az alkoholkoncentrációt a termékben."
Én maradok a mennyiségnél. <#szeret><#crazya><#pias>
mondok egy példát is: aki megengedhet magának kemény két borsodit, az vehetne helyette egy leffét is akár. mennyiség vagy minõség. csak el kell dönteni, ennyi.
kóstolóba, néha-néha azért még beleférne talán mindenkinek egy-két prémium sör, csak hát el kell dönteni hogy mennyiségre vagy minõségre issza ezt a nedût az ember... de ahhoz hogy az ember tudja ötvözni a kettõt ahhoz már tényleg nem átlagfizetés kell... 😄
artschi
Ezt én úgy ismerem, hogy:

1 sör nem sör.
2 sör fél sör.
4 sör egy sör.
De 1 sör nem sör.

😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Magyarországon sajnos a sör választék jó esetben is csak fele akkora mint nyugaton.PL:Nagy-Britannia
Ami van (nem a megszokott Dreher,Ászok stb.)az meg az átlag fizetésbõl élõnek megfizethetetlen.
1-sör nem sör.
2-sör fél sör.
3-sör egy sör.
4 sör két sör.
bakkerman
finom sör,nálunk nyir1-en spárban olyan 230-240. múltkor bepróbáltam a Coronitat,háááát...nagy reményeket fûztem hozzá,de nem jött be...vagyis finom,annyira finom,mint a magyar sörök,csak az a gáz,hogy ez 350,3 dl,a magyar sörök meg 200 alatt vannak és fél literesek. tehát ízre finom,de én nagyobb durranásra számítottam :/ amit nagyon kiszeretnék próbálni,az a sparban kapható belga apátsági sör,650 forint,6%-os,3 dl,mézes ízesítésû. ha lesz fölösbe ennyim,rászánom magam 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
engem nagyon vonz Belgium 😊

de tényleg kimennék szívesen finom sörök, szép helyek, meg még magyar-vonatkozású meccsek is vannak. 😄

Hajrá Magyarország!

0 ft, mert belgiumból kaptam. 😊 itthon 6-700 ft között van üvegje. (ott másfél euró...)
Zsolti9014
akkor az árát mondd meg! 😊

Hajrá Magyarország!

nem találok szavakat rá 😊

artschi
A blonde-t jobban kedvelem ebbõl, de ez sem rossz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

egyszer ittam eddig, egybõl a kedvencem lett!
AKI teheti kóstolja.

zseniális vagyok

Ic3 m4n
120 a Borsodi búza most nálunk egyik boltba!! háhá😄

Krezga
Van pár sör, amit inkább elfelejtenék, olyan bûn rossz volt😄
nekem eddig a leffe bruin eddig a kimagaslóan kedvenc, de a duvel is ott van a top 10-ben. (eddig kb. 80 féle sört kóstoltam. múltkor összeszámoltam hányat tudok fejbõl és a polcomról felsorolni, 60+ jött össze. na most azóta jó pár újat kóstoltam és gondolom volt bõven amit kifelejtettem ill. aminek már a nevére sem emlékszem... 😄)
Guren
egyik legjobb sör, amit eddig ittam

brutál ez a duvel, kb mintha 3 sört ittam volna meg... 😄
kommersz
Nagy kedvenc a Krusovice,es a szlovak csodak😊Magyar sorokbol max kobanyai amit szivesen megiszok(persze soproni,borsodit is szoktam).Regen nagyon szerettem az ottakringert amig meg import volt.Emlekszem ittam ausztiaba 120 forintert.De amiota ittcsinaljak nagyon okadek lett.Sajnos marcsak nagyon keves kulfoldi sort importalunk.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

artschi
jah, csak sajnos tegnap felvásárolták a rézbõrûek az összeset... <#rinya><#rinya>

vizes
Az igen jó ár érte!!! Az éjjelnappaliban négyszáz!

artschi
200 Ft/db a Penny-ben.

immovable
Mennyi mani?
artschi
ilyet vettem ma 4 üveggel:

Benny04
Steffl?? Finom???
Olyan undorító utóíze van, hogy okádnom kell tõle :l

tviktor91
Csak a Heineken..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Grove4
Nekem is 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

OssianFan
Ma esti filmnézõs söröm:

Az örök kedvenc 😉

immovable
Nekem nyáron napi 2-3 sör megvan, télen a heti 2-3 a jellemzõ. 😊
Zsolti9014
finomak azok is, különösképpen a Steffl.

Mostanában pedig a Penny Marketben kapható Augsteiner búzasört iszogatom, nekem nagyon ízlik, 170 körül adják. Bár a búza az más ízvilág, de nekem nagyon is bejön. Sajnos kartonszám nem hordom még semelyiket se. 😊
Pedig fõleg ilyenkor jólesne.

Hajrá Magyarország!

immovable
Én minden hónapban 1 vagy 2 karton - attól függ milyen évszak van - HB-t vagy Steffl-t szoktam venni. Ez a kettõ a kedvencem. Nagyobb bevásárló központokban bõven megfizethetõ, rendszerint akciós, 130-150 Huf/doboz.
artschi
köszi, holnap elfogyasztok belõle 1-2 dobozzal 😊

Zsolti9014
kedvencem, mármint a megfizethetõ kategóriában. 😊
tegnap is épp ilyet ittam a BL-meccs alatt. Váljék egészségedre!

Hajrá Magyarország!

artschi
ilyet vettem tegnap egy 24-es pakkal:

Willenbrock
Most fogok 2 ilyet benyakalni,óccsó de minõség 😊

Grove4
Nekem is ízlett és tényleg adom a #2447-es hozzászólást.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

Ezeket tolom most, többek közt.

immovable
Ja és +fav a topik. 😊
immovable
Épp egy ilyet iszom. 386 forint volt az egyik hipermarket-ben. Nem rossz, de annyival nem jobb, mint amennyivel drágább egy soproni, HB vagy Steffl-nél.

Budweisert ittam én is tegnap este (ízlett), és egy leírás is megerõsítette nálam, hogy jól mûködök: Tényleg finom! 😊
A tesztet itt találtam, asszem a 2. vagy 3. bejegyzés felülrõl:
Sörtesztek
efti
adtak ugyan melle egy pintes poharat, de egyreszt az uveg se volt egy pint, meg azert sok is lett volna azert ez igy egyszerre 😄

WWFSMD?

Ic3 m4n
felesespohárból ittad? 😄

efti
fincsi, meg kb egy korty van belole 😊

WWFSMD?