A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem eddig a leffe bruin eddig a kimagaslóan kedvenc, de a duvel is ott van a top 10-ben. (eddig kb. 80 féle sört kóstoltam. múltkor összeszámoltam hányat tudok fejbõl és a polcomról felsorolni, 60+ jött össze. na most azóta jó pár újat kóstoltam és gondolom volt bõven amit kifelejtettem ill. aminek már a nevére sem emlékszem... 😄)
Guren
egyik legjobb sör, amit eddig ittam

brutál ez a duvel, kb mintha 3 sört ittam volna meg... 😄
kommersz
Nagy kedvenc a Krusovice,es a szlovak csodak😊Magyar sorokbol max kobanyai amit szivesen megiszok(persze soproni,borsodit is szoktam).Regen nagyon szerettem az ottakringert amig meg import volt.Emlekszem ittam ausztiaba 120 forintert.De amiota ittcsinaljak nagyon okadek lett.Sajnos marcsak nagyon keves kulfoldi sort importalunk.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

artschi
jah, csak sajnos tegnap felvásárolták a rézbõrûek az összeset... <#rinya><#rinya>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

vizes
Az igen jó ár érte!!! Az éjjelnappaliban négyszáz!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

artschi
200 Ft/db a Penny-ben.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

immovable
Mennyi mani?
artschi
ilyet vettem ma 4 üveggel:

Benny04
Steffl?? Finom???
Olyan undorító utóíze van, hogy okádnom kell tõle :l

tviktor91
Csak a Heineken..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Grove4
Nekem is 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

OssianFan
Ma esti filmnézõs söröm:

Az örök kedvenc 😉

immovable
Nekem nyáron napi 2-3 sör megvan, télen a heti 2-3 a jellemzõ. 😊
Zsolti9014
finomak azok is, különösképpen a Steffl.

Mostanában pedig a Penny Marketben kapható Augsteiner búzasört iszogatom, nekem nagyon ízlik, 170 körül adják. Bár a búza az más ízvilág, de nekem nagyon is bejön. Sajnos kartonszám nem hordom még semelyiket se. 😊
Pedig fõleg ilyenkor jólesne.

Hajrá Magyarország!

immovable
Én minden hónapban 1 vagy 2 karton - attól függ milyen évszak van - HB-t vagy Steffl-t szoktam venni. Ez a kettõ a kedvencem. Nagyobb bevásárló központokban bõven megfizethetõ, rendszerint akciós, 130-150 Huf/doboz.
artschi
köszi, holnap elfogyasztok belõle 1-2 dobozzal 😊

Zsolti9014
kedvencem, mármint a megfizethetõ kategóriában. 😊
tegnap is épp ilyet ittam a BL-meccs alatt. Váljék egészségedre!

Hajrá Magyarország!

artschi
ilyet vettem tegnap egy 24-es pakkal:

Willenbrock
Most fogok 2 ilyet benyakalni,óccsó de minõség 😊

Grove4
Nekem is ízlett és tényleg adom a #2447-es hozzászólást.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

Ezeket tolom most, többek közt.

immovable
Ja és +fav a topik. 😊
immovable
Épp egy ilyet iszom. 386 forint volt az egyik hipermarket-ben. Nem rossz, de annyival nem jobb, mint amennyivel drágább egy soproni, HB vagy Steffl-nél.

Budweisert ittam én is tegnap este (ízlett), és egy leírás is megerõsítette nálam, hogy jól mûködök: Tényleg finom! 😊
A tesztet itt találtam, asszem a 2. vagy 3. bejegyzés felülrõl:
Sörtesztek
efti
adtak ugyan melle egy pintes poharat, de egyreszt az uveg se volt egy pint, meg azert sok is lett volna azert ez igy egyszerre 😄

WWFSMD?

Ic3 m4n
felesespohárból ittad? 😄

efti
fincsi, meg kb egy korty van belole 😊

WWFSMD?

Zsolti9014
bazzeg, ezt megkóstolnám 😄

Hajrá Magyarország!

komoly <#eljen>
efti

Tegnap megbontottam a Tactical Nuclear Penguin-emet. Hihetetlen ital. Nagyon tomeny imeperial ale (es itt most nem az alkohol tartalmara gondolok), fantasztikus izorgia minden kortynal ez a sor. Ami az alkoholtartalmat illeti, az 32%. Amikor ez a sor kijott ez volt a legerosebb sor a vilagon, majd egy nemet ceggel valo versengesben vegul a brewdog nyert az 55%os end of history-val. Nos nekem a brutalisan eros sorok kozul csak ez az egy az ami megvolt es elkepzelni nem tudom milyen lehet a tobbi. A szensavtartalma miatt annyira brutalisnak tunik a 32% is, hogy ha nem ismernem az igazsagot es valaki azt mondana hogy 50% azt is elhinnem. Mindent osszevetve nagyszeru sor, de az erejenel az ara sokkal brutalisabb, mintegy 13000Ft volt ez a 375cl-es uveg, amivel talan a legdragabb ital amit valaha is ittam.

WWFSMD?

artschi
alapozásnak 1 üveg ebbõl:

artschi
Ma este ebbõl 8 megmaradtat pusztítok el 😛

iszonyat jó volt ez a banános sör! ha ennyiért nem is, de ha valahol látok olcsóbban, tuti veszek még.
csak hogy, én arany ászokot ittam...

Guren
nem rossz. enyhén keserû sör banános utóízzel. kicsit sem hasonlít az olcsó gyümölcsös sörökhöz.

madaras teszkóban láttam ilyen banános sört, filóztam egy kicsit, aztán csak lekaptam a polcról... 😄 (majd 700 ft volt...) remélem ennyiért kurvajó lesz. 😄 amint rendesen lehûlt, letesztelem még az este/éjjel.
KICSIT ÉDES,NEKEM NEM JÖTT BE...

Krezga
Oh, ha jól látom, finom üveges Kõbányaik törtek össze.
Benny04

kár belé
HöfEE
Akkor nem csodálom, hogy ez a véleményed xd mindenképp próbálj ki valami minõségibbet, megéri.

Jaffa 2843
második 6-os pakkomat fogyasztom belõle. Egész korrekt íze van

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Grove4
Kellemes barnás-kávés söríz, a Staropramen barnához tudnám hasonlítani, attól valamivel mégis finomabb.

Krezga
Ááh, gyönyörû az üvege!! Íze milyen?
Grove4
Tisztességes "munkás sör"

Zsolti9014
<#eljen> értem. 😊

Hajrá Magyarország!