3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#2616 Ugye mindenki tudja, hogy szerdán nyit a Budai Sörnapok fesztivál? -
#2615 Ez az én gyűjteményem, tavalyi kép, szóval már jóval több van, majd csinálok friss képeket.
-
geo91 #2614 + falcon, de erről nincs dobozom, mert vendéglőben ittam
-
geo91 #2613 svédországban jártam a héten (igen, a guiness az kakukktojás, de az már egy hagyomány :D)
-
KaBuTo666 #2612 ez víz xD -
#2611 ilyet vettem akciósan 59 Ft-ért, nosztalgiából:
-
#2610 spárban a tuborg green pedig 169. Be lehet a hétvégén sörözni rendesen :D -
kovad007 #2609 A lidl-ben 189 ft a zlaty bazant -
#2608 Coronitát én is csípem, Millert nem. -
#2607 Kb. 2 hónapja láttam elég jó áron Old Speckled Hen-t a Fogarasi úti Tescoban (350 forint volt/üveg).
Ez egy jóféle angol sör, aki járt odakint és nem csak a Carlingot öntötte a belébe, az valószínűleg találkozott vele.
Ha találsz valahol itthon, olyan 6-700 forint körül szokták adni.
Amúgy én a Millert és a Coronitát szeretem. Néha találok akciósan mind a kettőből, olyankor veszek jó sokat, aztán napokig iszogatok.
A kommon brettyek közül a Beck's egész jó. Amióta elkezdték nyomni itthon, azóta rengetegszer ittam.
Mondjuk árban most már nagyjából üti a Heineken-t (pedig jó árban nyitott anno), szóval az üzletpolitikájukat nem tartom túlságosan átgondoltnak, de hát ez van. -
kovad007 #2606 Háhá pont vasárnap vettem egy karton Gössert 200 forint volt a Tescoban na mondom most megnézém ugy hogy nem csak 1-2 dobozzal iszok hanem mondjuk egy héten át és nagyon nagyon fínoooom :D -
jezjezjez #2605 Nekem nagy kedvencem a Gösser, a kacsázós reklámuk is jól sikerült hozzá :) a Heineken sörgyár egyéb termékeitől sem határolódom el :) Ciderből a Strongbow pl sokkal jobban ízlik, mint a Somersby.. -
meggyesmaris #2604 Én akkor is maradok a Soproninál, főleg az 1895 ízlett meg nekem is nagyon. Persze mégjobban csúszna, ha úgy áraznák, mint a többi "mainstream" sört -
bickej #2603 A Gösser a prémium kategóriában van és nagyjából egy árban van a sopronival, akkor már amondó vagyok, gösser! :)))
http://www.heinekenhungaria.hu/markak/premium-sorok -
haptork #2602 Nekem is volt szerencsém ahhoz a méreghez, amikor pár haverral végigkóstoltunk minden olcsóbb sörből 1-1 adaggal.. soha többet!
A másik antilegenda a Talléros nevű valami - amiből gólyatábori jelmondat is lett:
".. -Jó sör az a Talléros!
-Lóóóóóf*szt, nincs is Ibolya!.." :D
Bulikra, vagy egyéb fogyasztásra én is a középkategóriás söröket szoktam választani, nagy kedvencem a Soproni 1895 és a Gösser :) -
#2601 Ez a sör tényleg ihatatlan. Mi csak 1 üveggel vettünk még akkor amikor megjelent, hogy megkóstoljuk. 5-en nem tudtuk meginni az egy üveget :)
Amúgy bulikra, itthonra mi is az "átlagos" söröket vesszük (löwenbrau, kőbányai, soproni, aranyászok stb), viszont ha valaki külföldön jár, akkor mindig hoz haza valami különlegeset kóstolóba (Japán, Finnország, USA stb, már sok helyről vannak üvegek, dobozok a gyűjteményemben) -
kovad007 #2600 Vendégségbe kaptam egyszer 2 üveg fis fast (fisl fasl).Üveggel leerőszakoltam aztán ugy megfájdult a hasam hogy nem is ittam többet.Alig vártam hogy hazaérjek :) Szerintem ugy csinálhatják azt a "sört" hogy a söröshordókat mikor kimossák még visszaengedik a végét az üvegbe.Fertelmes!Mikor a pennybe akciós 65 ft üveg nélkül a sok birka meg hogy láda számra...Ha ez az egy sör lenne innék inkább vizet
-
kovad007 #2599 Ittam multkor vagy 5-6 tuborgot 165 ft volt darabja (akciósan :)))Nem volt rossz.Ezek az igazi sörök.Sőt!Korábban a hajnal presszóba adtak csapolt Borostyánt :) Nyámííí de nagyon fincsi volt :D -
#2598 ja tudom a "komersz" szóért főbe lővés illet :) Úgy gondoltam, hogy nem extrém sör (mint a mézes, szűretlen, vörös, ezer százalékos) hanem világos, komlóból készült, szűrt sör. -
#2597 a K "sör" a világ legalja nedvessége, de tényleg. Főbe lövést annak, aki ezt piacra dobta.
Probálj ki tuborg greent! Nincs feljebb árban mint a soproni (bár igaz, akciózni nem szokták), és nem is mézes és nem is 10%-os, hanem SÖR. Úgymond "komersz" sörből, a legjobb. -
kovad007 #2596 Én megmaradok a középszintnél, Arany ászok , De Helder , Borsodi , Soproni.Akciósan szoktam elhozni általába a Tescobol 1-2 kartonnal.Nagyjából a pénztárcám is ennyit enged és az ízükkel sincs bajom (hogy is lenne :) ).Persze finomabb a Pilsner meg a Zlaty de ezek a mézes sörök meg 8-10 % os sörök már nem jöttek be.Ezeknek már nem sör ízük van.Szülinapomra vettem multkor egy Olde Englist 480-ér azt hiszem majd csak azért ittam meg hogy mégse a csapba öntsem már ki vagy előtte egy 8 %os "K" sört (ez a neve) ebben meg szénsav sem volt valami borpárlatos sör vagy mi a franc szóval nekem ezek a "különleges" sörök nem váltak be.
Üdv!
-
KaBuTo666 #2595 De hát a sör kaja is...szóval még többet kajázol/azaz iszol. -
#2594 bakker más dimenzióban élünk :) Elég sok kocsmába jártam, és ahol nem kellett 600 vagy felette fizetnem csapoltért, ott csak soproni és arany. Drehert láttam már 550-ért.
Cseh sör remekeket 0,5ös üveges (nem vizezet) iszom 500 forintért. És ebben vörös, 10,5 százalékos fekete, szűretlen búzák ésatöbbik vannak benne :) Nem mondom hogy minden napra, de amstell csapolásból ziher hogy nem jövök ki jobban.
Most már csak a hazai jó kis kézműves söröket lenne jó ha terjesztenék a komersz sör csapok melletti hűtőkből, és leszokok a kajáról (sok pénzt visz el a sörözéstől) -
#2593 Nem tudom, én még nem láttam sehol. Németországból küldték. -
grillterasz #2592 #Vizes
Wow, ilyet forgalmaznak itthon is?
#kerekpocak
A legtöbb helyen az ászok/soproni/dreher-t csapolják, a többi nem leledzik csapolva minden sarkon, sajnos. Gösser-t én is bírom, ebből csak üvegest látok mindenhol.. -
kerekpocak #2591 :DD minden második sarkon. Hülye kérdés. Tényleg jók a cseh, belga, stb. sörök, de csak keveseknek van keretjük rá. Persze egyszer-egyszer ki lehet próbálni, de napi szinten... Ami a hazai és megfizethető kategória és viszonylag minőségi :D az a Gősser, na azt pl szeretem -
#2590 Hol csapolnak idehaza drehert, amstelt, gössert? És mennyiért? -
kecskeszoru #2589 én azért szeretem azokat a söröket is amiket itthon csapolnak a kocsmákban...gondolok itt dreher, amstel, gösser, pl....bár a cseh sörök tényleg jobbak -
#2588 Ebből kaptam egy kartonnal, ma este dőzsölés lesz!
Egyébként kifejezetten erős sör 12%-os.
-
geo91 #2587 köszi! -
#2586 Ha jól hallottam, lassan egyre több helyen a fővárosban. Én az Andrássy téren a City Pub nevezetű helyen kóstoltam, ott literes korsóba csapolták 900 forintért.
Remélem lesz lehetőség valahol üveges beszerzésére is. -
geo91 #2585 hol lehet kapni és mennyiért? -
#2584 :O Amint lehet kipróbálom. :) -
#2583 A design pedig külön plusz pont :
-
#2582 Mostanában munka után kizárólag cseh sör remekeket fogyasztok (Primator double (10%), Primator búza, Ferdinánd vörös), otthon pedig Valentinus barna búza seritalt. Ezek mellett egyszerűen magyar sörökre ránézni nem tudtam.
Egészen múlt hét péntekig, amikor is egy fóti mestemember új sörét nem kóstoltam!
Keserű Méz:
Egyszerűen remek. 6,2%-os szűretlen világos sör. Az íze; eddig bárkit kérdeztem; a bodzához hasonlít (mondjuk ötletem sincs milyen lehet a keserű méz:D), és itatja magát.
Pont ezért veszélyes, az alkohol tartalmát érezni sem lehet, csak azt veszed észre hogy 2 korsó után (igaz literes korsóról beszélek) viccesen mosódik el a világ :)
Ki hitte volna, hogy hazaiból is találni fogok jó sört (és ahogy lentebb olvasgattam, van még kézműves sör amit még fel kell kutatnom) -
KaBuTo666 #2581 -
#2580 Borsodi Friss Alma
-
Ferenc4 #2579 Tuborg Beer Mix,grapefruit-menta izű sőr
-
Ferenc4 #2578 Kecskeméten, a gokard pálya melletti piacról beszéltem.egy szemüveges kb: 190 cm magas,szerintem lengyel állampolgárságú férfi árulja.a gokard pálya keritése mellett szokott árulni. -
ScaniaBoy #2577 Szevasztok.
Kérlek szavazzatok erre a finom burger-re. :)
Egy kattintás és kész.
Köszönöm!!
http://www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/index.html#/galerie/detail/24885