A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
Nem akartam fasz lenni, de ezek nem sorok.Persze foci utan,futas utan jo,mert limonade.Vannak sorok amik kis szorpel vannak vegyitve az sor, nem olyan pacsmagolt fos mint ezek.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ic3 m4n
<#sir>

Krezga
Mik nincsenek 😊

Tegnap kóstoltam.Finom!

Froopy
Még nem próbáltam, de felkeltette az érdeklõdésemet. Viszont köszi a linkért, mert ebben az üzletben kapható a korábban általam kérdezett csapoló, megfizethetõ áron.😊 Google-ben keresve szerintem nem találkoztam ezzel az oldallal, pedig elég sok néven kerestem.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Mersant
ezeket a sorfozo keszulekeket es sorcsomagokat probalta mar valaki?

pl.: ezt

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

THX <#worship><#worship>
Krezga
Csapolva, tengerparton az igazi😊 (bár a sima, nem az ízesített😊)
Írd már le hogy miket tartalmaz ez az ital. :-)
A CBA-ba 79Ft volt,csak kettõt vettem, féltem hogy rossz lesz az íze.
NAGYON FINOM!!! semmi utóíz! ezeknél szokott lenni.

Froopy
off:

Sziasztok! Elnézést kérek az offért, de úgy gondoltam, hogy ha valaki tudja erre a kérdésre a választ, az ebben a topicban megtalálható lesz!😊 A kérdés pedig az lenne, hogy nem tudja-e valaki, hogy Magyarországon lehet-e kapni valahol "party" sörcsapolót. Az eszköz így nézne ki. Felcsavarod a hordóra, és pumpálva jön a sör. Kerestem több néven, kifejezéssel, de itthon nem jutottam pozitív eredményre. A segítségeteket elõre is köszönöm!

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

ivan924
sziasztok

itt is van még: http://goo.gl/fGwgV

..a

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

GhostRider1
ez a jó román sör

&#9733;

kommersz
En az ursust szeretem nagyon😊 Igaz mas roman sort nem ittam meg.De biztos ki fogom probalni.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Skol Premium Beer (Romania)

Csak már levédettem <#pias>
Nem éppen.
Verekedni akarsz a mondókáért? 😄
Nem csak azt hittem hogy az egyik itt forumozó csepeli
De majd kiderül késöb.
Van lentebb egy mondóka és azt én találtam ki azért kérdem de nem akarok rákérdezni a srácra.
kommersz
nincs kocsmapartner?😄

Ebben a témában fórumozó személyt keresek Csepelit.
immovable
No. Ezeket a söröket asszony vette nekem karácsonyra, egy jó kis söröskorsóval együtt. Hiába no, az én "nevelésem". 😊

Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még elõttem áll.
Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. 😊 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot.
Krezga
Nálam is a krusovice😊 Hihetetlenül jó íze van (ha üvegesbõl töltöd ki, szerintem még jobb😄), aztán utána a guinnes. Amit mi kóstoltunk, ez a sárga címkés guinness jobban ízlett, mint a fekete, bár nem tudom, hogy más-e, lehet csak most jobban esett😊
<#eljen> guinnes és krusovice nagyon finom, a miller és a coronita nem az én világom... másik kettõt még nem kóstoltam.
nem rossz a london pride, de az alábbi listából toronymagasan a krusovice vezet, nálam.
artschi
a Millerbõl van itthon tízegynéhány üveggel 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Krezga
Duff létezik😊 Graz-ban vettem karácsonyi vásáron. Amúgy csak azért, mert Homer is ezt issza. Ízre a Kõbányai alatt van jó mélyen😊 Nagyon gyengus...

A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!😊 Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerõsíti a mezõnyt😊
immovable
<#eljen>

Nálam a karácsonyi "menü". 😊

a duff honnét? must have
Guren
tényleg létezik Duff? <#wow2>

do want

Krezga
Megvolt az idei karácsonyi sörkóstolás. A legerõsebb 14%-os volt. Holland, belga, ír, osztrák stb. sörök.
(a csilis sör valami hihetetlen brutál, úgy csípett😄)

Mersant
+1 <#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

volt szerencsém már hozzá, nagyon jó sör <#eljen><#eljen><#eljen>
vizes
<#eljen><#pias>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Guren
nem, mert:

Benny04
vagy

immovable
<#eljen>
Ic3 m4n
A SÖR még mindig:

Krezga

Graz-ban vettem õket.
A Hermax Hanf-ot már kóstoltuk (Hanf=kender), nem rossz, olyan igazi házisör-szerû íze van.

A Chili Beer-nek pedig meg kell várnia karácsonyt, aztán haverokkal közös kóstolás.
artschi
na, ez megint akciós volt a Penny-ben: 189 Ft/db. El is hoztam az utolsó 16 üveggel 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

immovable
Asszony vette Mikulásra. 😊 Karácsonyra is kértem sör különlegességeket. Mit kérjek 30+ évesen, nem.? 😄
kommersz
krusovice az egyik legeslegjobb barna sor😄 csak kicsit borsos az ara😊

immovable
Tegnapi termés. Nagyon finomak voltak.

ez biztos, nekem is volt már hozzá szerencsém <#eljen>
immovable
Ilyet ittam tegnap. Isteni. 😊

Zsolti9014
<#eljen> sajnos nem volt lehetõségem még ilyeneket kóstolni

Hajrá Magyarország!

Krezga
Huhh, ez jó lehetett 😊
Guren
miért nem pesti vagyok? :C

efti
BEszamolo diohejban:

A fozdefeszt nagyon kellemes vol. A csalanos, a hajdinas es a fustos buzasor rendkivul kellemes meglepetes volt.

Csalanos sor:

Fustos Buzasor:

Ma pedig stoutos - IPA-s estet tartottam a kovetkezo resztvevokkel:

Leginkabb tetszesem a Raging Bitch nyerte el, de a tobbi is messze felulmulta a lagerboyok vilaganak legfelso hatarait.

WWFSMD?