3817
Kinek, mi a kedvence?
  • geo91
    azt-azt!
  • Grove4
    csak nem egy angolt, a wells-t?
  • Grove4
    Nagyon jó, nem a gyümölcs íz dominál benne, az inkább csak ilyen kísérő - utóíz. Ja és azt elfelejtettem írni, hogy 5.5 %-os, tehát nem ez a csökkentett alkoholtartalmú. Am ők voltak kint több sörfeszten is, a budain is, meg itt a miskolcin is. A banános am jobban ízlett, de persze a meggyes is kurva jó.
  • geo91
    banánosra kíváncsi lennék :D egyszer ittam már egy nagyon jót.
  • KaBuTo666
    Vélemény?
  • Grove4
    Ez nem jön össze, inkább itt a link!
  • Grove4

Szóval itt a kép (remélem)
  • Grove4

Miskolci kézműves sör, nem ez a szirupos lófasz, hanem tényleg gyümölcsöt adnak hozzá a főzési eljárásban. Van még keserű csokis, tökös, sima világos változatba, és nem is olyan drága, 2 x 1 liter 800 ft.
  • KaBuTo666
    Csak ez volt mint hosszú alkohol és hétvége volt bakker, nem lehet válogatni! Ha a Földön ez lenne az egyetlen sör, meginnám panasz nélkül. Bár egy ideig nem fogok szilvát enni. Kivétel a szilva pálinka, az jöhet. De ez magánvélemény, nekem nem jönnek be ezek a gyümölcs sörök csak a tényleg premium minőségek és kész.

• vizes
    Hogy az istenbe' tudtál tíz dobozzal meginni belőle?
    Én még ilyen ritkaszar posványt még nem ittam. Már a szaga is olyan, hogy inkább lemondtam a sörivásról.
  • Grove4
    Szerintem mindkettő jó.
  • geo91
    na lecsúszott a másik is, nekem ez egy hajszállal jobban ízlett. a démon pörkölt, füstös ízéhez meglepően jól passzol a szilva.
  • Narusco
    dehogy szar, sima démon egy kis gyümölccsel, teljesen oké, csak más mint az eddigi lóhugy gyümölcsös sörök
  • KaBuTo666
    szilvásat ne, attól hánytam és nem azért mert 10 dobozzal ittam meg hanem mert szar az íze.
  • geo91
    ez a meggyes démon nagy csalódás... förtelmes íze van. majd este megkóstolom a szilvásat is.
  • mikusmate
    Kép lemaradt
  • mikusmate
    Prágában jártam (meg a Kozel gyárban is)
  • Ic3 m4n
    Szilvásat én is megkóstoltam a héten.. olyan mintha egy kommersz tömény utóizét innám.. hogy szépen fogalmazzak, "pocsék".. :D
  • KaBuTo666
  • Ferenc4
    Meg kóstoltam,nem valami jó!
    Különleges íze van,de nekem nem jön be.Amúgy se szeretem a barna sört...

• AtomHeart
    "de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal "

Az alkohol szenhidrat!
  • Narusco
    soproni démon szilva/meggyet ittatok már?
    szerintem nagyon jó lett, rendes barna sör gyümölccsel, nem pedig szörp.
  • zvaragabor
    Áztatással szépen le lehet szedni, bár nem mindegyiket. Van amelyik valami hiper ragasztóval van felragasztva, azt nem lehet áztatni. Talán a heineken ilyen. Szóval áztatás után, mikor már könnyen lejön, konyharuhába kell tenni kiegyengetve. Majd mikor már a ruha felszívta a nagyja nedvességet, bele lehet tenni könyvbe, aminek nem fényes, meg nem sima tapintatú lapjai vannak, hogy az is szívja a maradék nedvességet. De már nem fog átázni.
  • Zsolti9014
    Egy ideje én is úgy gyűjtöm már, mert én sem fértem a dobozoktól és üvegektől. Most össz-vissz vagy 25 doboz van az asztalom fölé felfűzve egy zsinórra, a címkéket meg cipősdobozban gyűjtöm.
    Persze kicsit hullámosodnak az áztatáskor. De majd ki fogom próbálni úgy, hogy rögtön az áztatás után, még nedvesen rásimítom A4-es lapra, hátha segít.
  • Krezga
    Gondoltam rá, de nem tudom, hogy úgy mennyire maradna meg szép állapotban.
  • kommersz
  • Faszfejmodik
    a sör jó
  • zvaragabor
    Legalább leáztattad volna a címkéket.
  • Krezga
    Helyhiány miatt kidobva:

• Ferenc4
    Targoncásként dolgozok,mostanában ilyen söröket kaptam a kamion sofőröktől...

• geo91
    egész finom kis üdítő

• immovable
    Nincs egészséges sör, és ettől a sörtől is lesz sörhasad, mert az alkohol 7 kalóriát tartalmaz grammonként (zsír meg 9-et). Minden egyes csepp alkohol roncsolja a májad, ne dőlj be norbi marhaságának.
  • Ferenc4
    ha reklám akkor töröljék ki! Nem ez volt a célom,csak az hogy Norbi kitalált egy egészséges sört?!
  • vizes

Ha fizetnének érte akkor sem innám meg.

Ráadásul reklám is.
  • Ferenc4
    Valaki kóstolta már? Igazi, természetes, világos, de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal MEGJÖTT!!!Az első sör, amitől nem lesz sörhasad és este a tévé előtt a pároddal nyugodtan iszogathatod! Semmi mesterséges adalék, vagy módszer. A szénhidrátot további éréssel, enzimmel vittük le 0,26-ra 18-ról!

Most 249 helyett 229 Ft 0,5 l doboz! NORBI EZT ÍRJA ERRŐL A SÖRRŐL.

• artschi
    Én ma rendeltem 2 ilyet:

Paulaner literes korsó+sör
  • kovad007
    kellett
  • kovad007
    Tudom de hirtelen kell sok :)
    A mai reklámujságokban már én is láttam jobb ár/érték arányokat.aug 31-től Auchanba Staropramen 189ft.Hmm...Lidl-be csütörtöktől Grafenvalden pils 5%-os partyhordó 5 literes 2000-ért szerintetek megéri?
  • Pretorian
    Annyiért most Stellát veszel a CBA-ban.
    Miller-t is 250 forintért láttam most ugyanott.
  • kovad007
    borsodi 180/ tesco ( akció :) ) Jó hát volt már olcsóbb de általában drágább.Egy kartonnal megint megszabadítottam őket :)