3817
Kinek, mi a kedvence?
-
geo91 #2656 azt-azt! -
#2655 csak nem egy angolt, a wells-t? -
#2654 Nagyon jó, nem a gyümölcs íz dominál benne, az inkább csak ilyen kísérő - utóíz. Ja és azt elfelejtettem írni, hogy 5.5 %-os, tehát nem ez a csökkentett alkoholtartalmú. Am ők voltak kint több sörfeszten is, a budain is, meg itt a miskolcin is. A banános am jobban ízlett, de persze a meggyes is kurva jó. -
geo91 #2653 banánosra kíváncsi lennék :D egyszer ittam már egy nagyon jót. -
KaBuTo666 #2652 Vélemény? -
#2651 Ez nem jön össze, inkább itt a link! -
Szóval itt a kép (remélem) -
Miskolci kézműves sör, nem ez a szirupos lófasz, hanem tényleg gyümölcsöt adnak hozzá a főzési eljárásban. Van még keserű csokis, tökös, sima világos változatba, és nem is olyan drága, 2 x 1 liter 800 ft. -
KaBuTo666 #2648 Csak ez volt mint hosszú alkohol és hétvége volt bakker, nem lehet válogatni! Ha a Földön ez lenne az egyetlen sör, meginnám panasz nélkül. Bár egy ideig nem fogok szilvát enni. Kivétel a szilva pálinka, az jöhet. De ez magánvélemény, nekem nem jönnek be ezek a gyümölcs sörök csak a tényleg premium minőségek és kész.
-
#2647 Hogy az istenbe' tudtál tíz dobozzal meginni belőle?
Én még ilyen ritkaszar posványt még nem ittam. Már a szaga is olyan, hogy inkább lemondtam a sörivásról. -
#2646 Szerintem mindkettő jó. -
geo91 #2645 na lecsúszott a másik is, nekem ez egy hajszállal jobban ízlett. a démon pörkölt, füstös ízéhez meglepően jól passzol a szilva. -
Narusco #2644 dehogy szar, sima démon egy kis gyümölccsel, teljesen oké, csak más mint az eddigi lóhugy gyümölcsös sörök -
KaBuTo666 #2643 szilvásat ne, attól hánytam és nem azért mert 10 dobozzal ittam meg hanem mert szar az íze. -
geo91 #2642 ez a meggyes démon nagy csalódás... förtelmes íze van. majd este megkóstolom a szilvásat is. -
mikusmate #2641 Kép lemaradt -
mikusmate #2640 Prágában jártam (meg a Kozel gyárban is)
-
#2639 Szilvásat én is megkóstoltam a héten.. olyan mintha egy kommersz tömény utóizét innám.. hogy szépen fogalmazzak, "pocsék".. :D -
KaBuTo666 #2638 -
Ferenc4 #2637 Meg kóstoltam,nem valami jó!
Különleges íze van,de nekem nem jön be.Amúgy se szeretem a barna sört...
-
#2636 "de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal "
Az alkohol szenhidrat! -
Narusco #2635 soproni démon szilva/meggyet ittatok már?
szerintem nagyon jó lett, rendes barna sör gyümölccsel, nem pedig szörp. -
#2634 Áztatással szépen le lehet szedni, bár nem mindegyiket. Van amelyik valami hiper ragasztóval van felragasztva, azt nem lehet áztatni. Talán a heineken ilyen. Szóval áztatás után, mikor már könnyen lejön, konyharuhába kell tenni kiegyengetve. Majd mikor már a ruha felszívta a nagyja nedvességet, bele lehet tenni könyvbe, aminek nem fényes, meg nem sima tapintatú lapjai vannak, hogy az is szívja a maradék nedvességet. De már nem fog átázni. -
#2633 Egy ideje én is úgy gyűjtöm már, mert én sem fértem a dobozoktól és üvegektől. Most össz-vissz vagy 25 doboz van az asztalom fölé felfűzve egy zsinórra, a címkéket meg cipősdobozban gyűjtöm.
Persze kicsit hullámosodnak az áztatáskor. De majd ki fogom próbálni úgy, hogy rögtön az áztatás után, még nedvesen rásimítom A4-es lapra, hátha segít. -
#2632 Gondoltam rá, de nem tudom, hogy úgy mennyire maradna meg szép állapotban. -
#2631 -
Faszfejmodik #2630 a sör jó -
#2629 Legalább leáztattad volna a címkéket. -
#2628 Helyhiány miatt kidobva:
-
Ferenc4 #2627 Targoncásként dolgozok,mostanában ilyen söröket kaptam a kamion sofőröktől...
-
geo91 #2626 egész finom kis üdítő
-
#2625 Nincs egészséges sör, és ettől a sörtől is lesz sörhasad, mert az alkohol 7 kalóriát tartalmaz grammonként (zsír meg 9-et). Minden egyes csepp alkohol roncsolja a májad, ne dőlj be norbi marhaságának. -
Ferenc4 #2624 ha reklám akkor töröljék ki! Nem ez volt a célom,csak az hogy Norbi kitalált egy egészséges sört?! -
Ha fizetnének érte akkor sem innám meg.
Ráadásul reklám is. -
Ferenc4 #2622 Valaki kóstolta már? Igazi, természetes, világos, de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal MEGJÖTT!!!Az első sör, amitől nem lesz sörhasad és este a tévé előtt a pároddal nyugodtan iszogathatod! Semmi mesterséges adalék, vagy módszer. A szénhidrátot további éréssel, enzimmel vittük le 0,26-ra 18-ról!
Most 249 helyett 229 Ft 0,5 l doboz! NORBI EZT ÍRJA ERRŐL A SÖRRŐL.
-
#2621 Én ma rendeltem 2 ilyet:
Paulaner literes korsó+sör -
kovad007 #2620 kellett -
kovad007 #2619 Tudom de hirtelen kell sok :)
A mai reklámujságokban már én is láttam jobb ár/érték arányokat.aug 31-től Auchanba Staropramen 189ft.Hmm...Lidl-be csütörtöktől Grafenvalden pils 5%-os partyhordó 5 literes 2000-ért szerintetek megéri?
-
#2618 Annyiért most Stellát veszel a CBA-ban.
Miller-t is 250 forintért láttam most ugyanott. -
kovad007 #2617 borsodi 180/ tesco ( akció :) ) Jó hát volt már olcsóbb de általában drágább.Egy kartonnal megint megszabadítottam őket :)