A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még elõttem áll.
Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. 😊 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!😊 Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerõsíti a mezõnyt😊
(a csilis sör valami hihetetlen brutál, úgy csípett😄)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Graz-ban vettem õket.
A Hermax Hanf-ot már kóstoltuk (Hanf=kender), nem rossz, olyan igazi házisör-szerû íze van.
A Chili Beer-nek pedig meg kell várnia karácsonyt, aztán haverokkal közös kóstolás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
A fozdefeszt nagyon kellemes vol. A csalanos, a hajdinas es a fustos buzasor rendkivul kellemes meglepetes volt.
Csalanos sor:
Fustos Buzasor:
Ma pedig stoutos - IPA-s estet tartottam a kovetkezo resztvevokkel:
Leginkabb tetszesem a Raging Bitch nyerte el, de a tobbi is messze felulmulta a lagerboyok vilaganak legfelso hatarait.
WWFSMD?
Semmi különleges, nem rossz, de semmi egyéb.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Már hûl... :-D

"A 32 százalékos alkoholtartalmat egyébként úgy sikerült elérniük, hogy egy jégkrémgyárban -6 celsius fokra hûtötték a sört, melynél a víz már megfagy, az alkohol azonban még nem, így ki tudták vonni a felesleges vizet, megnövelve ezzel az alkoholkoncentrációt a termékben."
1 sör nem sör.
2 sör fél sör.
4 sör egy sör.
De 1 sör nem sör.
😄
Ami van (nem a megszokott Dreher,Ászok stb.)az meg az átlag fizetésbõl élõnek megfizethetetlen.
2-sör fél sör.
3-sör egy sör.
4 sör két sör.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de tényleg kimennék szívesen finom sörök, szép helyek, meg még magyar-vonatkozású meccsek is vannak. 😄
Hajrá Magyarország!

zseniális vagyok