A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
nincs kocsmapartner?😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ebben a témában fórumozó személyt keresek Csepelit.
immovable
No. Ezeket a söröket asszony vette nekem karácsonyra, egy jó kis söröskorsóval együtt. Hiába no, az én "nevelésem". 😊

Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még elõttem áll.
Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. 😊 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot.
Krezga
Nálam is a krusovice😊 Hihetetlenül jó íze van (ha üvegesbõl töltöd ki, szerintem még jobb😄), aztán utána a guinnes. Amit mi kóstoltunk, ez a sárga címkés guinness jobban ízlett, mint a fekete, bár nem tudom, hogy más-e, lehet csak most jobban esett😊
<#eljen> guinnes és krusovice nagyon finom, a miller és a coronita nem az én világom... másik kettõt még nem kóstoltam.
nem rossz a london pride, de az alábbi listából toronymagasan a krusovice vezet, nálam.
artschi
a Millerbõl van itthon tízegynéhány üveggel 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Krezga
Duff létezik😊 Graz-ban vettem karácsonyi vásáron. Amúgy csak azért, mert Homer is ezt issza. Ízre a Kõbányai alatt van jó mélyen😊 Nagyon gyengus...

A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!😊 Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerõsíti a mezõnyt😊
immovable
<#eljen>

Nálam a karácsonyi "menü". 😊

a duff honnét? must have
Guren
tényleg létezik Duff? <#wow2>

do want

Krezga
Megvolt az idei karácsonyi sörkóstolás. A legerõsebb 14%-os volt. Holland, belga, ír, osztrák stb. sörök.
(a csilis sör valami hihetetlen brutál, úgy csípett😄)

Mersant
+1 <#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

volt szerencsém már hozzá, nagyon jó sör <#eljen><#eljen><#eljen>
vizes
<#eljen><#pias>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Guren
nem, mert:

Benny04
vagy

immovable
<#eljen>
Ic3 m4n
A SÖR még mindig:

Krezga

Graz-ban vettem õket.
A Hermax Hanf-ot már kóstoltuk (Hanf=kender), nem rossz, olyan igazi házisör-szerû íze van.

A Chili Beer-nek pedig meg kell várnia karácsonyt, aztán haverokkal közös kóstolás.
artschi
na, ez megint akciós volt a Penny-ben: 189 Ft/db. El is hoztam az utolsó 16 üveggel 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

immovable
Asszony vette Mikulásra. 😊 Karácsonyra is kértem sör különlegességeket. Mit kérjek 30+ évesen, nem.? 😄
kommersz
krusovice az egyik legeslegjobb barna sor😄 csak kicsit borsos az ara😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

immovable
Tegnapi termés. Nagyon finomak voltak.

ez biztos, nekem is volt már hozzá szerencsém <#eljen>
immovable
Ilyet ittam tegnap. Isteni. 😊

Zsolti9014
<#eljen> sajnos nem volt lehetõségem még ilyeneket kóstolni

Hajrá Magyarország!

Krezga
Huhh, ez jó lehetett 😊
Guren
miért nem pesti vagyok? :C

efti
BEszamolo diohejban:

A fozdefeszt nagyon kellemes vol. A csalanos, a hajdinas es a fustos buzasor rendkivul kellemes meglepetes volt.

Csalanos sor:

Fustos Buzasor:

Ma pedig stoutos - IPA-s estet tartottam a kovetkezo resztvevokkel:

Leginkabb tetszesem a Raging Bitch nyerte el, de a tobbi is messze felulmulta a lagerboyok vilaganak legfelso hatarait.

WWFSMD?

vizes
Lehûlt, kibontottam, megízleltem.
Semmi különleges, nem rossz, de semmi egyéb.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ma kaptam egy üveg Moldáv sört.
Már hûl... :-D

így akár még itthon is meg lehet próbálkozni erõs sörök gyártásával 😄
fény derült a titokra

"A 32 százalékos alkoholtartalmat egyébként úgy sikerült elérniük, hogy egy jégkrémgyárban -6 celsius fokra hûtötték a sört, melynél a víz már megfagy, az alkohol azonban még nem, így ki tudták vonni a felesleges vizet, megnövelve ezzel az alkoholkoncentrációt a termékben."
Én maradok a mennyiségnél. <#szeret><#crazya><#pias>
mondok egy példát is: aki megengedhet magának kemény két borsodit, az vehetne helyette egy leffét is akár. mennyiség vagy minõség. csak el kell dönteni, ennyi.
kóstolóba, néha-néha azért még beleférne talán mindenkinek egy-két prémium sör, csak hát el kell dönteni hogy mennyiségre vagy minõségre issza ezt a nedût az ember... de ahhoz hogy az ember tudja ötvözni a kettõt ahhoz már tényleg nem átlagfizetés kell... 😄
artschi
Ezt én úgy ismerem, hogy:

1 sör nem sör.
2 sör fél sör.
4 sör egy sör.
De 1 sör nem sör.

😄

Magyarországon sajnos a sör választék jó esetben is csak fele akkora mint nyugaton.PL:Nagy-Britannia
Ami van (nem a megszokott Dreher,Ászok stb.)az meg az átlag fizetésbõl élõnek megfizethetetlen.
1-sör nem sör.
2-sör fél sör.
3-sör egy sör.
4 sör két sör.
bakkerman
finom sör,nálunk nyir1-en spárban olyan 230-240. múltkor bepróbáltam a Coronitat,háááát...nagy reményeket fûztem hozzá,de nem jött be...vagyis finom,annyira finom,mint a magyar sörök,csak az a gáz,hogy ez 350,3 dl,a magyar sörök meg 200 alatt vannak és fél literesek. tehát ízre finom,de én nagyobb durranásra számítottam :/ amit nagyon kiszeretnék próbálni,az a sparban kapható belga apátsági sör,650 forint,6%-os,3 dl,mézes ízesítésû. ha lesz fölösbe ennyim,rászánom magam 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
engem nagyon vonz Belgium 😊

de tényleg kimennék szívesen finom sörök, szép helyek, meg még magyar-vonatkozású meccsek is vannak. 😄

Hajrá Magyarország!

0 ft, mert belgiumból kaptam. 😊 itthon 6-700 ft között van üvegje. (ott másfél euró...)
Zsolti9014
akkor az árát mondd meg! 😊

Hajrá Magyarország!

nem találok szavakat rá 😊

artschi
A blonde-t jobban kedvelem ebbõl, de ez sem rossz.

egyszer ittam eddig, egybõl a kedvencem lett!
AKI teheti kóstolja.

zseniális vagyok

Ic3 m4n
120 a Borsodi búza most nálunk egyik boltba!! háhá😄

Krezga
Van pár sör, amit inkább elfelejtenék, olyan bûn rossz volt😄