A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Akinek van egy perce, megtehetné, hogy like-olja Bencsik Brandon Imre postját, szeretne sört nyerni és épp most elõzték meg. Nagyon megköszönném, ha lenne valaki olyan kedves és megteszi :)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306162489461241&id=128696797207812
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
most ilyet vettem az auchanban, nem tudtam beazonosítani az országot, így amikor hazajöttem, megnéztem a neten és megdöbbenve láttam, hogy magyar sör. Délután megízlelem :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Magáért a sörért nem vagyok oda, próbáltam már sok ízesítésût, de amúgy kerülöm... :D
Ehhez is csak a kíváncsiság hajtott volna. De még lehet, majd meglátom, köszi a tanácsot. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Igen?
Akkor ezért van ráírva pl. a Kinley gyömbérüdítõre, hogy "Ginger Ale"... érdekes, ezt nem is tudtam. Köszi. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Hello.
Nem vagyok egy nagy sörös, sõt... de a gyömbérsört szívesen megkóstolnám. Kerestem már nagyobb áruházakban (Cora, Auchan, Tesco...), de eddig nem sikerült sehol sem találnom. Igazából nem is láttam még, hogyan néz ki, csak filmekben hallom/látom.
Ti találkoztatok már ilyennel? Hol? :D
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

NAGYON FINOM!!! semmi utóíz! ezeknél szokott lenni.

Sziasztok! Elnézést kérek az offért, de úgy gondoltam, hogy ha valaki tudja erre a kérdésre a választ, az ebben a topicban megtalálható lesz!:) A kérdés pedig az lenne, hogy nem tudja-e valaki, hogy Magyarországon lehet-e kapni valahol "party" sörcsapolót. Az eszköz így nézne ki. Felcsavarod a hordóra, és pumpálva jön a sör. Kerestem több néven, kifejezéssel, de itthon nem jutottam pozitív eredményre. A segítségeteket elõre is köszönöm!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

De majd kiderül késöb.
Van lentebb egy mondóka és azt én találtam ki azért kérdem de nem akarok rákérdezni a srácra.
Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még elõttem áll.
Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. :) 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!:) Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerõsíti a mezõnyt:)