3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#2696 Németországból kaptam a héten, kellemes búzasör:
-
KaBuTo666 #2695 Tegnap értem haza Amsterdamból, szerintem a Durty Nellys Irish Pubban voltál mert ott ittam ilyet, top5-ben benne van mert eszméletlen jó ízvilágú sör + az északi tengernél egy kajáldában rátaláltam a PALM nevezetű sörre és ennek is nagyon finom íze van + ezt boltban is sikerült megvennem, nem is volt drága.
Mind a 2 belga sör, ezek tényleg tudnak valamit.
Nagy Heinekenes vagyok, szinte csak ezt iszom itthon, de amit Hollandiában ittam, ég és föld a kettő között a különbség. Sokkal finomabb volt Hollandiában, az itthoni változatnak keserűbb az íze, hiába tartalmazza az összes a speciális gombájukat, a sörnél is minden számít mint pl a víz minősége is. -
#2694 Fullers India Pale Ale:
Egyaltalan nem ajultam el. Mondhatni az egyik leghigabb IPA amit valaha is ittam
fullers ipa -
#2693 Valamilyen apátsági sör? -
#2692 Rengeteg fajta sört ittam már, de ez visz mindent. Amszterdamban, egy pubban találtam rá.
-
#2691 Az nem semmi! 13 és 16%-os? Pfejj, az megüt mint ligeti kurvát a körhinta!
-
KaBuTo666 #2690 Nekem is kedvencem a Staropramen sör, szerencsére könnyen hozzá lehet jutni.
Ilyet hoztam Németországból, faszányos kis fadobozos csomagolásban.
Ittam már sok 10% fölötti sört, de ezek verik a többit. -
#2689 az finom, tegnap én is olyat ittam :) -
#2688 A pi..ába, nem engedi. Staropramen barna. -
#2687 Ilyet:
-
#2686 Annak meg mi értelme van?
Na, mindegy.
Most gurítottam le két ilyet: -
#2685 -
#2684 -
Ferenc4 #2683 Málna ízű sör... -
Ferenc4 #2682
a Lidl-be kapható,finom különleges ize van és 5%-os -
#2681 Többek között most ezeket kóstolgatom (Ukrajnából vannak):
1 literes dobozos monstrum
-
#2680 En egyszer ittam kiprobalasbol.Kb olyan mint a kobanyai annyi hatranya van hogy kinyitod es kb 2-3perc alatt kimegy a szensav.Egy probat meger de sztem hosszutavon nem erdemes belole venni. -
#2679 Ez a Baumax sör valójában milyen sör?
-
#2678 sokféle lisztérzékenység van, a céliákosnál pl nincs semmilyen külső tünete (max a vérszegénység, soványság), de diéta nélkül középkorra nagyon gyenge és beteges szervezete lesz, később pedig biztos a bélrák. -
Narusco #2677 én ismerek egy srácot aki lisztérzékeny, de ezerrel nyomja a sört. ez hogy lehet? -
#2676 ja igen, egy két márka ami forgalmaz ilyeneket:
Redbridge, Estrella Damm Daura, Riedenburger Gluten frei, Bard's, New Grist, Cristin -
#2675 sziasztok sörkedvelők!
nem tudtok véletlenül magyarországon beszerezhető gluténmentes sörről? Ez egy olyan sör, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak, meglepetésnek szánnám.
releváns kép -
Ferenc4 #2674 Burger Beer Natur Lemon.mostanában ilyet szoktam venni.Finom,1 literes Auchan-be csak 299 Ft, régóta nem változik az ára.
-
MaRee #2673 Köszi! -
#2672 + Directors, Wells Bombardier -
#2671 Kilkenny, Murphy's, London Pride, Newcastle Brown Ale
Utóbbi kettő biztos, hogy Ale, első kettőt csak ittam, nem tudom, hogy ale-e. -
MaRee #2670 Angol(vagy ír vagy skót vagy bármilyen) itthon is kapható Ale sör márkákat tudnátok nekem mondani? Olyat lehetőleg, amit a nagy bevásároló központokban is meg lehet találni, a Guiness-en kívül. -
epicfail #2669 Valaki nem tudja hol lehet venni kis hazánkban Heineken Tarwebok sört? Ha lehet persze, de minden jel arra mutat nem lehet :( -
FL Zoli #2668
Én ilyet kaptam Németo-ból.Limitált széria 2X 1L Finom sör volt, pillanatok alatt elfogyott:)
Ami nem látszik a képből, hogy a kardok, lándzsahegyek, meg minden ami fém ott magát a doboz fémjét látod, ami így fényben szépen visszacsillan -
#2667 Vilagvege tulelve. Erre iszom egyet:
Nøgne Ø Imperial Stout -
#2666 Tegnap én is beszereztem egy ilyen pakkot, jól fog mutatni a polcon :D -
geo91 #2665 búzasör amúgy -
geo91 #2664 200 ft a spar-ban, egész finom
-
KaBuTo666 #2663 Kamionos hozta, belga sör:
Ezek a belgák is tudnak valamit. :D
-
KaBuTo666 #2662 Nem rossz sör, csak sajnos divattá vált ezzel együtt átlagossá.
Régi szép idők, most meg a legtöbb partifotón Heineken üveggel a kezükben látom a gyerkőcöket.
Amúgy is nem itthon fogod megkapni az igazi Heineken sört hanem Hollandiában, viszont ha nagy mennyiségű fogyasztásról van szó akkor nálam Heineken. :-) -
#2661 de legalább jól néz ki. Amúgy nem rossz, csak átlagos.
A Frisch Fassl az rossz -
geo91 #2660 egy baj van. a heineken egy rossz sör. :D -
KaBuTo666 #2659 Tescoban akciósan lehet kapni, úgyhogy meg is leptem magam vele! :D
Régen kiadták ezt a packot, de nem igazán sikerült szereznem mivel nálunk nem lehetett kapni...aztán 2 méteresre nőttek a szemeim mikor megpillantottam a tescoban miközben bevásároltam. :D Nagyon fasza kis pack. :D
-
#2658 Olyat én is ittam már, az is fini! :) -
#2657 ezeket úgy megkóstolnám! :)
tesóm hozott nekem Pestről valamilyen kézműves sört, a nevére nem emlékszem, de belga csokoládéval készült, és az is ilyen 5% körüli volt. nagyon ízlett. egyszerre be is húztam a litert belőle.