A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Ma vettem ezt a finomságot, amit holnap elpusztítunk: <#pias><#finom>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SophieAnne
Sziasztok!!
Akinek van egy perce, megtehetné, hogy like-olja Bencsik Brandon Imre postját, szeretne sört nyerni és épp most elõzték meg. Nagyon megköszönném, ha lenne valaki olyan kedves és megteszi :)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306162489461241&id=128696797207812

immovable
oké.
Krezga
Jah, közben én is megkóstoltam. Valami ritkaszar.
Molnibalage
Sör, élt 2012-ig. Nyugodjék békében...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Grove4
Semmi extra, egynek jó volt, de semmi különleges nem volt benne.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

immovable
Majd meséld el milyen volt.
Grove4

most ilyet vettem az auchanban, nem tudtam beazonosítani az országot, így amikor hazajöttem, megnéztem a neten és megdöbbenve láttam, hogy magyar sör. Délután megízlelem :)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Willenbrock
Königsbrau-t iszok most,ittam már jobbat de ezért az árért elmegy,nem keserû,nem savanyú nagyon legalább.Kedvencem a Heineken egyébként.

Japep

Köszi, megjegyzem. Szerencsére elég szembetûnõ a doboza is... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Froopy
Ilyet kósoltj majd meg, ha találsz valahol. Sok helyen láttam már, de hirtelen nem tudok megnevezni egyet sem. 0,5% alkoholtartalma van, jó gyömbéres, eleinte csíp az orrban, nagyon édes, de nagyon jó. Az eredetihez nem tudom, mennyi köze van.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Japep

Magáért a sörért nem vagyok oda, próbáltam már sok ízesítésût, de amúgy kerülöm... :D
Ehhez is csak a kíváncsiság hajtott volna. De még lehet, majd meglátom, köszi a tanácsot. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

keverj össze valamilyen gyömbér üdítõt sörrel, 50/50, tényleg finom
Mersant
hat en is szomoruan vettem tudomasul amikor a kezembe nyomtak :)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Japep

Igen?
Akkor ezért van ráírva pl. a Kinley gyömbérüdítõre, hogy "Ginger Ale"... érdekes, ezt nem is tudtam. Köszi. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mersant
en egyszer kostoltam gyombersort, edes mint a haborodas es nem sor hanem udito. mar csak a neve sor, mert regen alkoholos volt.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Japep

Hello.
Nem vagyok egy nagy sörös, sõt... de a gyömbérsört szívesen megkóstolnám. Kerestem már nagyobb áruházakban (Cora, Auchan, Tesco...), de eddig nem sikerült sehol sem találnom. Igazából nem is láttam még, hogyan néz ki, csak filmekben hallom/látom.

Ti találkoztatok már ilyennel? Hol? :D
Köszi elõre is. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok, most reggeltem, naon fontos lenne egy sör reklámot felkutatnom. De nem mai, 90es évek végén láttam, egy üveges irodaházban, egy sötét nadrág, fehér ing, hózentrógeres férfit invitálnak el a kollégái az asztal mellõl egy sörre, közben csak ez az egy mondat ragadt meg bennem: "régóta értékálló, mi kell még?" Sajnos azt sem tuod milyen sört reklámozhatott, talán Gösser, de ha ebben tudna-e nekem segíteni valaki, vagy emléxik a reklámra, azt megköszönném, mert se youtub-on, se google-ba beírva, nem találom.. :( Elõre is köszi.. Mike
Ic3 m4n
Hát igen.. Pl: csapolt meggysör isteni.. :D

kommersz
Nem akartam fasz lenni, de ezek nem sorok.Persze foci utan,futas utan jo,mert limonade.Vannak sorok amik kis szorpel vannak vegyitve az sor, nem olyan pacsmagolt fos mint ezek.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ic3 m4n
<#sir>

Krezga
Mik nincsenek :)

Tegnap kóstoltam.Finom!

Froopy
Még nem próbáltam, de felkeltette az érdeklõdésemet. Viszont köszi a linkért, mert ebben az üzletben kapható a korábban általam kérdezett csapoló, megfizethetõ áron.:) Google-ben keresve szerintem nem találkoztam ezzel az oldallal, pedig elég sok néven kerestem.

Mersant
ezeket a sorfozo keszulekeket es sorcsomagokat probalta mar valaki?

pl.: ezt

THX <#worship><#worship>
Krezga
Csapolva, tengerparton az igazi:) (bár a sima, nem az ízesített:))
Írd már le hogy miket tartalmaz ez az ital. :-)
A CBA-ba 79Ft volt,csak kettõt vettem, féltem hogy rossz lesz az íze.
NAGYON FINOM!!! semmi utóíz! ezeknél szokott lenni.

Froopy
off:

Sziasztok! Elnézést kérek az offért, de úgy gondoltam, hogy ha valaki tudja erre a kérdésre a választ, az ebben a topicban megtalálható lesz!:) A kérdés pedig az lenne, hogy nem tudja-e valaki, hogy Magyarországon lehet-e kapni valahol "party" sörcsapolót. Az eszköz így nézne ki. Felcsavarod a hordóra, és pumpálva jön a sör. Kerestem több néven, kifejezéssel, de itthon nem jutottam pozitív eredményre. A segítségeteket elõre is köszönöm!

ivan924
sziasztok

itt is van még: http://goo.gl/fGwgV

..a

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

GhostRider1
ez a jó román sör

&#9733;

kommersz
En az ursust szeretem nagyon:) Igaz mas roman sort nem ittam meg.De biztos ki fogom probalni.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Skol Premium Beer (Romania)

Csak már levédettem <#pias>
Nem éppen.
Verekedni akarsz a mondókáért? :D
Nem csak azt hittem hogy az egyik itt forumozó csepeli
De majd kiderül késöb.
Van lentebb egy mondóka és azt én találtam ki azért kérdem de nem akarok rákérdezni a srácra.
kommersz
nincs kocsmapartner?:D

Ebben a témában fórumozó személyt keresek Csepelit.
immovable
No. Ezeket a söröket asszony vette nekem karácsonyra, egy jó kis söröskorsóval együtt. Hiába no, az én "nevelésem". :)

Coronitát én szeretem, de a Miller tényleg nem túl nagy szám, a többi sör még elõttem áll.
Hozzátok hasonlóan nekem is a Krusovice barna sör viszi a prímet. :) 499Ft szokott lenni, de tescóban akció volt 279/doboz. Vettem is 3 hatos pakkot.
Krezga
Nálam is a krusovice:) Hihetetlenül jó íze van (ha üvegesbõl töltöd ki, szerintem még jobb:D), aztán utána a guinnes. Amit mi kóstoltunk, ez a sárga címkés guinness jobban ízlett, mint a fekete, bár nem tudom, hogy más-e, lehet csak most jobban esett:)
<#eljen> guinnes és krusovice nagyon finom, a miller és a coronita nem az én világom... másik kettõt még nem kóstoltam.
nem rossz a london pride, de az alábbi listából toronymagasan a krusovice vezet, nálam.
artschi
a Millerbõl van itthon tízegynéhány üveggel :P

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Krezga
Duff létezik:) Graz-ban vettem karácsonyi vásáron. Amúgy csak azért, mert Homer is ezt issza. Ízre a Kõbányai alatt van jó mélyen:) Nagyon gyengus...

A London Pride kivételével mindegyiket kóstoltam már, jófélék!:) Bár a miller meg a coronita szerintem nem nagy durranás, de a többi felerõsíti a mezõnyt:)
immovable
<#eljen>

Nálam a karácsonyi "menü". :)

a duff honnét? must have
Guren
tényleg létezik Duff? <#wow2>

do want