3946
Kinek, mi a kedvence?
-
Értem, nekem mondjuk ez teljesen új keleti dolog.
Egyszer azért kipróbálm az IPA -t -
Ő a sörcimborám. Ismered te is a mondást: ökör iszik magában...
A haverok nem mindig érnek rá. Én viszont sűrűn megszomjazom ebben a nyári melegben.
Azé' vizet mégse igyak mán, nem vagyok én szamár...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.25. 11:46:31 -
A medve mit csinál a háttérben? Bebaszva fürdik a sörben? -
kutyakiki81 #2822 Nálam a sör a másnaposság gyúgyszere -
Biztosan hallottátok már az a kifejezést, hogy "mindent ki kell próbálni"..
Íme egy sörrel kapcsolatos tipp, amit én már kipróbáltam
A feladat a következő (és kéretik pontosan betartatni!): fogunk egy sörmárkából két különböző típust,
jelen esetben ez egy 5,5%-os (lásd: balról) és egy 4,9%-os (lásd jobbról a pohár mellett), és az erősebbiket elfogyasszuk este, pont lefekvés előtt..
Miután jól kipihentük magunkat, reggel ébredés után nem sokkal (miután kikísértük az asszonyt a kapuig, hogy biztosan távozott e..
) feltétlenül a reggeli étkezés és a reggeli kávé előtt még! kibontjuk a gyengébbik doboz sört is és szép komótosan ízlelgetve a hűs nedűt, jó hangulatban elkortyolgatjuk..
Ennyi. A hatás garantált, és a napunk tutira jól fog indulni...
-
kutyakiki81 #2820 Szerintem érdekelné az ivókat, itt amúgy is nagy trend az IPA -
Értem, azért köszönöm.
Ott ezt a sört ellehetne adni ? -
Jó döntés.. 
Jöhet is a következő hasznos sör tipp.
-
kutyakiki81 #2817 Ohhh sajnos, ma jöttem vissza Manchesterbe, itt élek :( -
Jó választás! -
Én tegnap ittam ilyet, igaz üvegeset, de nagyon finom! -
Ezen azóta is hezitálgatok, hogy megláttam itt.. 
De döntöttem: vége a hezitálgatásnak. Ezért ezt be is teszem a hűtőbe ma estére:
-
Ez elég jól hangzik, na.
Postán tudsz kűldeni pár üveggel? -
Tegnap meglepett egy ismerősöm egy dobozzal a gyűjteményembe.
De mikor érte mentem kiderült, hogy sörrel együtt kapom behűtve, így volt alkalmam csekkolni is...
Nem volt rossz. A felirat szerint ez is a német (sör)tisztasági törvényeknek megfelelő készítésű.
Ha már felirat..most iszom épp a Dreher Sörgyár egy "szerintük" prémium sörét. Konkrétan:
Mint lentebb is jeleztem: nekem nincs bajom a kukoricagrízzel. De ebben is van, csak jelzem azoknak akiket ez zavar..
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ide is eljut majd egyszer felénk Békés megyébe, majd megkóstolom én is.. -
kutyakiki81 #2810 Jogos :)
Nagyon intenzív a komlóaroma, a Mosaic és Nelson Sauvin elég jól hozza azt amit megálmodtunk, a kicsit boros jelleget. A karakteres keserűség után kapunk egy kis bodzára emlékeztető édességet is.
-
Láttuk is és már tudjuk az árát is. Csak az ízéről nem beszéltél még..
-
kutyakiki81 #2808 890.- -
Ja. De engem különösebben nem zavar a hozzáadott kukorica.
Mint ahogy bizonyos radlereket is kedvelek. Sört még az is tartalmaz elvétve...
-
Én somogy megyében lakok a világ végén. :-))
mennyi pénzbe kerül egy üveg? -
Ami az Edelweiss sört illeti, azért arra nem lehet azt mondani, hogy egy tré minőség volna...
Kronenbourg 1664 Blanc: remélem tudtad is, hogy mit lefetyeltél.
-
Biztosan. Mo-n mit nem lehet kapni? -
-
kutyakiki81 #2802 A premier ma délután lesz Tállyán. A Tállya BBQ Mini rendezvényen kerül bemutatásra, és első körben az Oroszlános Borhotelban lehet majd megvásárolni. De később szerintem a Fehér Nyúl sörfőzdében is megtudod majd vásárolni. -
Ez jól néz ki barátom!! Gratula!
Hol lehet ilyet kapni, szívesen megkóstolnám.
-
kutyakiki81 #2800 Régóta szerettem volna a településemnek egy saját sört. Leültünk a Fehér Nyúl sörfőzde mestereivel, megbeszéltük mit lenne az elképzelés, eltelt pár hónap, de tegnap végre kezemben tarthattam a Tállya kézműves sört, a Tállyoló IPA-t!
-
Ezt a verziót itthon is lehet kapni? -
Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.. 
Épp ezért a minap legurítottam a torkomon én is egy a német (sör)tisztasági törvénynek megfelelő minőségi sört is:
..de tudok még vagy 1664 indokot a jó sörre. Íme egy..
Biztos ami biztos, ezen doboz tartalmát is meglefetyeltem..
-
Hm... de kába vagyok... hanyadik is? 
-
Jön a foci vb
-
SÖRömöt okozó, a mellékelt ábra szerint... -
Na jó, de milyen sör?
-
Miért? Van ott sör vagy nincs?
-
Ha "radler" félére gondolsz: NEM. Ez attól olyan "zavaros", mert szűretlen (ún. "cloudy"). Amennyiben végiginnád a hely repertoárját, akkor jobb, ha odaköltözöl... 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.06.06. 17:16:24 -
Szomjúságoltásra ma pont megtette.. 
-
Ezt biztos ide szántad? :) -
Ez így első ránézésre nem tiszta sör, hanem valami gyümölcsös lötyi.(amiket néha én is legurítok)
Ízre milyen? Meg merjem kóstolni? :) -
Ez nekem is tetszik!!! :) -
on FB -