A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Nagyon jó, nem a gyümölcs íz dominál benne, az inkább csak ilyen kísérõ - utóíz. Ja és azt elfelejtettem írni, hogy 5.5 %-os, tehát nem ez a csökkentett alkoholtartalmú. Am õk voltak kint több sörfeszten is, a budain is, meg itt a miskolcin is. A banános am jobban ízlett, de persze a meggyes is kurva jó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banánosra kíváncsi lennék 😄 egyszer ittam már egy nagyon jót.
Vélemény?
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

Szóval itt a kép (remélem)

Grove4

Miskolci kézmûves sör, nem ez a szirupos lófasz, hanem tényleg gyümölcsöt adnak hozzá a fõzési eljárásban. Van még keserû csokis, tökös, sima világos változatba, és nem is olyan drága, 2 x 1 liter 800 ft.

Csak ez volt mint hosszú alkohol és hétvége volt bakker, nem lehet válogatni! Ha a Földön ez lenne az egyetlen sör, meginnám panasz nélkül. Bár egy ideig nem fogok szilvát enni. Kivétel a szilva pálinka, az jöhet. De ez magánvélemény, nekem nem jönnek be ezek a gyümölcs sörök csak a tényleg premium minõségek és kész.

vizes
Hogy az istenbe' tudtál tíz dobozzal meginni belõle? <#wow2>
Én még ilyen ritkaszar posványt még nem ittam. Már a szaga is olyan, hogy inkább lemondtam a sörivásról.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Grove4
Szerintem mindkettõ jó.

na lecsúszott a másik is, nekem ez egy hajszállal jobban ízlett. a démon pörkölt, füstös ízéhez meglepõen jól passzol a szilva.
dehogy szar, sima démon egy kis gyümölccsel, teljesen oké, csak más mint az eddigi lóhugy gyümölcsös sörök

szilvásat ne, attól hánytam és nem azért mert 10 dobozzal ittam meg hanem mert szar az íze.
ez a meggyes démon nagy csalódás... förtelmes íze van. majd este megkóstolom a szilvásat is.
Prágában jártam (meg a Kozel gyárban is)

Ic3 m4n
Szilvásat én is megkóstoltam a héten.. olyan mintha egy kommersz tömény utóizét innám.. hogy szépen fogalmazzak, "pocsék".. 😄

<#gun><#violent>
Meg kóstoltam,nem valami jó!
Különleges íze van,de nekem nem jön be.Amúgy se szeretem a barna sört...

AtomHeart
"de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal "

Az alkohol szenhidrat! <#idiota>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

soproni démon szilva/meggyet ittatok már?
szerintem nagyon jó lett, rendes barna sör gyümölccsel, nem pedig szörp.

zvaragabor
Áztatással szépen le lehet szedni, bár nem mindegyiket. Van amelyik valami hiper ragasztóval van felragasztva, azt nem lehet áztatni. Talán a heineken ilyen. Szóval áztatás után, mikor már könnyen lejön, konyharuhába kell tenni kiegyengetve. Majd mikor már a ruha felszívta a nagyja nedvességet, bele lehet tenni könyvbe, aminek nem fényes, meg nem sima tapintatú lapjai vannak, hogy az is szívja a maradék nedvességet. De már nem fog átázni.

Chaos Anno Domini

Zsolti9014
Egy ideje én is úgy gyûjtöm már, mert én sem fértem a dobozoktól és üvegektõl. Most össz-vissz vagy 25 doboz van az asztalom fölé felfûzve egy zsinórra, a címkéket meg cipõsdobozban gyûjtöm.
Persze kicsit hullámosodnak az áztatáskor. De majd ki fogom próbálni úgy, hogy rögtön az áztatás után, még nedvesen rásimítom A4-es lapra, hátha segít.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Gondoltam rá, de nem tudom, hogy úgy mennyire maradna meg szép állapotban.
kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

a sör jó

Az összes fasszopó moderátor itt,mehet és megbaszhatja a tetves kurva anyját a ravatalon!

zvaragabor
Legalább leáztattad volna a címkéket.

Chaos Anno Domini

Krezga
Helyhiány miatt kidobva:

Targoncásként dolgozok,mostanában ilyen söröket kaptam a kamion sofõröktõl...

egész finom kis üdítõ

immovable
Nincs egészséges sör, és ettõl a sörtõl is lesz sörhasad, mert az alkohol 7 kalóriát tartalmaz grammonként (zsír meg 9-et). Minden egyes csepp alkohol roncsolja a májad, ne dõlj be norbi marhaságának.
ha reklám akkor töröljék ki! Nem ez volt a célom,csak az hogy Norbi kitalált egy egészséges sört?!
vizes

Ha fizetnének érte akkor sem innám meg.

Ráadásul reklám is.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Valaki kóstolta már? Igazi, természetes, világos, de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal MEGJÖTT!!!Az elsõ sör, amitõl nem lesz sörhasad és este a tévé elõtt a pároddal nyugodtan iszogathatod! Semmi mesterséges adalék, vagy módszer. A szénhidrátot további éréssel, enzimmel vittük le 0,26-ra 18-ról!

Most 249 helyett 229 Ft 0,5 l doboz! NORBI EZT ÍRJA ERRÕL A SÖRRÕL.

artschi
Én ma rendeltem 2 ilyet:

Paulaner literes korsó+sör

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kellett
Tudom de hirtelen kell sok 😊
A mai reklámujságokban már én is láttam jobb ár/érték arányokat.aug 31-tõl Auchanba Staropramen 189ft.Hmm...Lidl-be csütörtöktõl Grafenvalden pils 5%-os partyhordó 5 literes 2000-ért szerintetek megéri?
Pretorian
Annyiért most Stellát veszel a CBA-ban.
Miller-t is 250 forintért láttam most ugyanott.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

borsodi 180/ tesco ( akció 😊 ) Jó hát volt már olcsóbb de általában drágább.Egy kartonnal megint megszabadítottam õket 😊
Kmarha
Ugye mindenki tudja, hogy szerdán nyit a Budai Sörnapok fesztivál?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Grove4
Ez az én gyûjteményem, tavalyi kép, szóval már jóval több van, majd csinálok friss képeket.

+ falcon, de errõl nincs dobozom, mert vendéglõben ittam

svédországban jártam a héten (igen, a guiness az kakukktojás, de az már egy hagyomány 😄)

ez víz xD
artschi
ilyet vettem akciósan 59 Ft-ért, nosztalgiából:

<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kmarha
spárban a tuborg green pedig 169. Be lehet a hétvégén sörözni rendesen 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A lidl-ben 189 ft a zlaty bazant
immovable
Coronitát én is csípem, Millert nem.
Pretorian
Kb. 2 hónapja láttam elég jó áron Old Speckled Hen-t a Fogarasi úti Tescoban (350 forint volt/üveg).
Ez egy jóféle angol sör, aki járt odakint és nem csak a Carlingot öntötte a belébe, az valószínûleg találkozott vele.
Ha találsz valahol itthon, olyan 6-700 forint körül szokták adni.

Amúgy én a Millert és a Coronitát szeretem. Néha találok akciósan mind a kettõbõl, olyankor veszek jó sokat, aztán napokig iszogatok.

A kommon brettyek közül a Beck's egész jó. Amióta elkezdték nyomni itthon, azóta rengetegszer ittam.
Mondjuk árban most már nagyjából üti a Heineken-t (pedig jó árban nyitott anno), szóval az üzletpolitikájukat nem tartom túlságosan átgondoltnak, de hát ez van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Háhá pont vasárnap vettem egy karton Gössert 200 forint volt a Tescoban na mondom most megnézém ugy hogy nem csak 1-2 dobozzal iszok hanem mondjuk egy héten át és nagyon nagyon fínoooom 😄
Nekem nagy kedvencem a Gösser, a kacsázós reklámuk is jól sikerült hozzá 😊 a Heineken sörgyár egyéb termékeitõl sem határolódom el 😊 Ciderbõl a Strongbow pl sokkal jobban ízlik, mint a Somersby..