3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#2736 Alkoholmentes Borsodi Friss Bodza. 2 perce húztam le, doboza már a kukában.
Fotózni meg ma lusta vagyok.. -
#2735 Barátom hozott nekem Olaszorszgból egy karton dobozos Birra Morettit, illetve Húsvétról maradt egy doboz Radeberger.
Utoljára szerkesztette: smith09, 2018.04.14. 10:50:49 -
#2734 -
#2733 Igyál még egyet és fogd rá a Musachyra... -
#2732 Királyság!
Nekem csak kőbambira telik, de azt is megittam már az este.. -
#2731 -
#2730 Ciprusi sört még nem ittam, ellenben egyiptomit már sokat. Meg tunéziait is.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.08. 15:53:07 -
#2729 Az "alfa" vagy a ciprusi? Vagy mindkettő az? :D
Utóbbihoz eddig még nem volt szerencsém.. -
#2728 Az szerinem még kommerszebb. -
#2727 És az "alfa" sör hogy ízlett odakint? :)
Jövő hónapban repülünk Ciprusra (görög részre) az asszonnyal. Már közöltem vele: engem hidegen hagy milyen női (felesleges) kacatokat óhajt odakint vásárolni és a bőröndjeinkben hazahozni. Ha törik, ha szakad: cipriusi dobozos sört mindenképpen be fogok dobni a zenei lemezek mellé a bőröndömbe :D -
#2726 Nyáron éppen Görögországban ittam ilyet, de átlagos lehetett, mert már nem emlékszem kiemelkedő élményre. -
#2725 Nekem ízlett :) -
KaBuTo666 #2724 Egyszerű sör, egy próbát megér. -
kutyakiki81 #2723 Mezei "láger" semmi extra -
Kepek #2722 ez finom? MYTHOS
-
KaBuTo666 #2721 Micsoda ákció.... :D -
Kepek #2720 -
#2719 Eseti jelleggel, havi 1 - 2 alkalommal szoktam pár üveg sört meginni.
Az olasz birra morettit szoktam inni mostanában.
A barna csapolt Leffe sör is finom, csak picit erősebb az átlagnál. -
#2718 Alapvetően olyasmit kerestem volna mint a Brewdog féle Riptide, amit sajnos nagyon rég nem láttam már, illetve a jó öreg Hel & Verdoemenis, de sajnos flanc mentes imperial stout nem volt, így megvettem ezt:
Elsőre nagyon a kakaós kávés ízt adja, de a a dobozon levő szöveg szerinti beígért kókusz is erőteljes, ugyanakkor a szintén említett juharszirupot nem érzem.
Finom sör, de a 2300,- egy dobozért azért túlzás volt érte
-
kutyakiki81 #2717 UnTappd alkalmazást használja valaki? Nagyon jó, adatbázisként is remek, de alapból jó móka -
Ferenc4 #2716 Silva Strong Dark Beer 7%-os.Én nem igazán szeretem se a 7%-os sört,se a barna sört.Csak a világos sört 4-5 %-os.
De finom volt,kicsit a házi vörös borra emlékeztetett a íze.
Kamion sofőrtől kaptam.(targoncásként dolgozok). Sűrűn szoktam kapni :)
sörlap.hu - Sörkóstolás
-
#2715 A Huszti úti Lidlben Faxe 5%-os világos, 5%-os barna és 10%-os (!) barna, mindegyik literes, és egész jó áron van.
Arról nem is beszélve, hogy Leffe dark, Guiness, Kilkenny is van a kínálatban kellemes árakon! -
#2714 Februárban voltuk Írországba, Dublinban, és persze megnéztük a Guinness Storehouse-t :)
-
mxeni #2713 Jó esét! :)
A segítségét kérem minden sörkedvelőnek és sörfőzőnek!
Mádi Xénia vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős hallgatója, a műszaki menedzser (BSc) szak termékmenedzsment szakirányán.
Az alábbi kérdőív a szakdolgozatomhoz szükséges, mely az automata sörfőző gépre vonatkozó felhasználói igények felméréséről szól.
A következő 5-10 perces anonim felmérésben a sörfőzési és az internetes vásárlási szokásokat, illetve a Brewie nevű automata sörfőző gép ismertségét vizsgálom.
Nagyon köszönöm a kitöltéseket! :)
Link: http://goo.gl/forms/DVESLkR3ck -
geo91 #2712 nem látszik a kép :( töltsd fel valami publikus tárhelyre http://imgbox.com/ -
#2711 Másfél hete voltunk Németországban:
Utoljára szerkesztette: Krezga, 2015.10.14. 22:15:03 -
#2710 200 ft / fél literes doboz Veltins a lidl ben. Finom német sör, évi pár alkalommal lehet kapni, most még a héten csütörtökig.
Beruháztam, vettem is 3 dobozzal. :D ez kitart Karácsonyig ! :)))) -
#2709 Értem. Néha a Lidlben szokott lenni, de ez a kétfajta pont nem. Ott sima fehér dobozos világost, sima fekete dobozos barnát és 10 fokos világost tudtam eddig szerezni. -
geo91 #2708 nem, azokat is a rimaszombati teszkóban vettem -
#2707 Jöttek a barátok Németországból és nem felejtettek el hozni néhány üveggel mindkettőből:
-
#2706 Ritkán iszok , havi 1 - 2 alkalom. Akkor üveges Staropramen, akár fél barna is jöhet. ;)
Egy időben Borsodi bivalyt is szerettem.
Egyébként a favorit a Bitburger és a Krombacher. -
Marton95 #2705 Sziasztok!
nemrég vettem a Prímában a wellstől egy banana bread sört. Egész finom volt, pedig nem szeretem a gyümölcsös söröket. Tudtok még hasonló fajtákat mondani nekem? -
#2704 A Faxe itthoni beszerzés? -
#2703 Cseh sörök közül engem ezek fogtak meg:
Bernard Černý Ležák (barna)
Cerny Kozel (barna)
Černá Hora Kvasar 14° (világos, minimális méz aromával, de semmi "női pia" íze nincs, csak szimplán kellemes)
Primator Weizenbier (jóféle búzasör)
A csatos Bernard-ból a világos nem ízlett különösképp.
Szlovák sör meg nem is létezik. -
KaBuTo666 #2702
Szerintem ez is kevés lesz neked egy estére. :D -
geo91 #2701 cseh és szlovák csodák, meg a két dán kakukktojás balra :D literes doboz!
-
Ferenc4 #2700 Finom sör, a tescoba 199 Ft
-
Gera22 #2699 Ma esi lazulás frissen csapolt sörömmel!!!OTTHON!Nem egy kocsmában.Zseniális!
. -
#2698 Mai menü:
A Hel&Verdoemenis kivételével újdonságok számomra. Mjad beszámolok, ha nem felejtem el -
#2697 Kellemes fekete sör,tegnap éjjel érkezett.
Ma este lesz mit szürcsölni! :-)