A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Utóbbi kettõ biztos, hogy Ale, elsõ kettõt csak ittam, nem tudom, hogy ale-e.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én ilyet kaptam Németo-ból.Limitált széria 2X 1L Finom sör volt, pillanatok alatt elfogyott😊
Ami nem látszik a képbõl, hogy a kardok, lándzsahegyek, meg minden ami fém ott magát a doboz fémjét látod, ami így fényben szépen visszacsillan
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
WWFSMD?

Ezek a belgák is tudnak valamit. 😄

Régi szép idõk, most meg a legtöbb partifotón Heineken üveggel a kezükben látom a gyerkõcöket.
Amúgy is nem itthon fogod megkapni az igazi Heineken sört hanem Hollandiában, viszont ha nagy mennyiségû fogyasztásról van szó akkor nálam Heineken. :-)
Régen kiadták ezt a packot, de nem igazán sikerült szereznem mivel nálunk nem lehetett kapni...aztán 2 méteresre nõttek a szemeim mikor megpillantottam a tescoban miközben bevásároltam. 😄 Nagyon fasza kis pack. 😄

tesóm hozott nekem Pestrõl valamilyen kézmûves sört, a nevére nem emlékszem, de belga csokoládéval készült, és az is ilyen 5% körüli volt. nagyon ízlett. egyszerre be is húztam a litert belõle.
Hajrá Magyarország!
Szóval itt a kép (remélem)
Miskolci kézmûves sör, nem ez a szirupos lófasz, hanem tényleg gyümölcsöt adnak hozzá a fõzési eljárásban. Van még keserû csokis, tökös, sima világos változatba, és nem is olyan drága, 2 x 1 liter 800 ft.

Én még ilyen ritkaszar posványt még nem ittam. Már a szaga is olyan, hogy inkább lemondtam a sörivásról.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Az alkohol szenhidrat! <#idiota>#idiota>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
szerintem nagyon jó lett, rendes barna sör gyümölccsel, nem pedig szörp.
Chaos Anno Domini
Persze kicsit hullámosodnak az áztatáskor. De majd ki fogom próbálni úgy, hogy rögtön az áztatás után, még nedvesen rásimítom A4-es lapra, hátha segít.
Hajrá Magyarország!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Az összes fasszopó moderátor itt,mehet és megbaszhatja a tetves kurva anyját a ravatalon!