A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Persze kicsit hullámosodnak az áztatáskor. De majd ki fogom próbálni úgy, hogy rögtön az áztatás után, még nedvesen rásimítom A4-es lapra, hátha segít.
Hajrá Magyarország!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Az összes fasszopó moderátor itt,mehet és megbaszhatja a tetves kurva anyját a ravatalon!

Ha fizetnének érte akkor sem innám meg.
Ráadásul reklám is.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Most 249 helyett 229 Ft 0,5 l doboz! NORBI EZT ÍRJA ERRÕL A SÖRRÕL.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A mai reklámujságokban már én is láttam jobb ár/érték arányokat.aug 31-tõl Auchanba Staropramen 189ft.Hmm...Lidl-be csütörtöktõl Grafenvalden pils 5%-os partyhordó 5 literes 2000-ért szerintetek megéri?
Miller-t is 250 forintért láttam most ugyanott.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

<#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez egy jóféle angol sör, aki járt odakint és nem csak a Carlingot öntötte a belébe, az valószínûleg találkozott vele.
Ha találsz valahol itthon, olyan 6-700 forint körül szokták adni.
Amúgy én a Millert és a Coronitát szeretem. Néha találok akciósan mind a kettõbõl, olyankor veszek jó sokat, aztán napokig iszogatok.
A kommon brettyek közül a Beck's egész jó. Amióta elkezdték nyomni itthon, azóta rengetegszer ittam.
Mondjuk árban most már nagyjából üti a Heineken-t (pedig jó árban nyitott anno), szóval az üzletpolitikájukat nem tartom túlságosan átgondoltnak, de hát ez van.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://www.heinekenhungaria.hu/markak/premium-sorok
A másik antilegenda a Talléros nevû valami - amibõl gólyatábori jelmondat is lett:
".. -Jó sör az a Talléros!
-Lóóóóóf*szt, nincs is Ibolya!.." 😄
Bulikra, vagy egyéb fogyasztásra én is a középkategóriás söröket szoktam választani, nagy kedvencem a Soproni 1895 és a Gösser 😊
Amúgy bulikra, itthonra mi is az "átlagos" söröket vesszük (löwenbrau, kõbányai, soproni, aranyászok stb), viszont ha valaki külföldön jár, akkor mindig hoz haza valami különlegeset kóstolóba (Japán, Finnország, USA stb, már sok helyrõl vannak üvegek, dobozok a gyûjteményemben)
Probálj ki tuborg greent! Nincs feljebb árban mint a soproni (bár igaz, akciózni nem szokták), és nem is mézes és nem is 10%-os, hanem SÖR. Úgymond "komersz" sörbõl, a legjobb.
Üdv!
Cseh sör remekeket 0,5ös üveges (nem vizezet) iszom 500 forintért. És ebben vörös, 10,5 százalékos fekete, szûretlen búzák ésatöbbik vannak benne 😊 Nem mondom hogy minden napra, de amstell csapolásból ziher hogy nem jövök ki jobban.
Most már csak a hazai jó kis kézmûves söröket lenne jó ha terjesztenék a komersz sör csapok melletti hûtõkbõl, és leszokok a kajáról (sok pénzt visz el a sörözéstõl)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Wow, ilyet forgalmaznak itthon is?
#kerekpocak
A legtöbb helyen az ászok/soproni/dreher-t csapolják, a többi nem leledzik csapolva minden sarkon, sajnos. Gösser-t én is bírom, ebbõl csak üvegest látok mindenhol..
Egyébként kifejezetten erõs sör 12%-os.

Remélem lesz lehetõség valahol üveges beszerzésére is.