A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Áztatással szépen le lehet szedni, bár nem mindegyiket. Van amelyik valami hiper ragasztóval van felragasztva, azt nem lehet áztatni. Talán a heineken ilyen. Szóval áztatás után, mikor már könnyen lejön, konyharuhába kell tenni kiegyengetve. Majd mikor már a ruha felszívta a nagyja nedvességet, bele lehet tenni könyvbe, aminek nem fényes, meg nem sima tapintatú lapjai vannak, hogy az is szívja a maradék nedvességet. De már nem fog átázni.

Chaos Anno Domini

Zsolti9014
Egy ideje én is úgy gyûjtöm már, mert én sem fértem a dobozoktól és üvegektõl. Most össz-vissz vagy 25 doboz van az asztalom fölé felfûzve egy zsinórra, a címkéket meg cipõsdobozban gyûjtöm.
Persze kicsit hullámosodnak az áztatáskor. De majd ki fogom próbálni úgy, hogy rögtön az áztatás után, még nedvesen rásimítom A4-es lapra, hátha segít.

Hajrá Magyarország!

Krezga
Gondoltam rá, de nem tudom, hogy úgy mennyire maradna meg szép állapotban.
kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

a sör jó

Az összes fasszopó moderátor itt,mehet és megbaszhatja a tetves kurva anyját a ravatalon!

zvaragabor
Legalább leáztattad volna a címkéket.

Chaos Anno Domini

Krezga
Helyhiány miatt kidobva:

Targoncásként dolgozok,mostanában ilyen söröket kaptam a kamion sofõröktõl...

egész finom kis üdítõ

immovable
Nincs egészséges sör, és ettõl a sörtõl is lesz sörhasad, mert az alkohol 7 kalóriát tartalmaz grammonként (zsír meg 9-et). Minden egyes csepp alkohol roncsolja a májad, ne dõlj be norbi marhaságának.
ha reklám akkor töröljék ki! Nem ez volt a célom,csak az hogy Norbi kitalált egy egészséges sört?!
vizes

Ha fizetnének érte akkor sem innám meg.

Ráadásul reklám is.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Valaki kóstolta már? Igazi, természetes, világos, de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal MEGJÖTT!!!Az elsõ sör, amitõl nem lesz sörhasad és este a tévé elõtt a pároddal nyugodtan iszogathatod! Semmi mesterséges adalék, vagy módszer. A szénhidrátot további éréssel, enzimmel vittük le 0,26-ra 18-ról!

Most 249 helyett 229 Ft 0,5 l doboz! NORBI EZT ÍRJA ERRÕL A SÖRRÕL.

artschi
Én ma rendeltem 2 ilyet:

Paulaner literes korsó+sör

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kellett
Tudom de hirtelen kell sok 😊
A mai reklámujságokban már én is láttam jobb ár/érték arányokat.aug 31-tõl Auchanba Staropramen 189ft.Hmm...Lidl-be csütörtöktõl Grafenvalden pils 5%-os partyhordó 5 literes 2000-ért szerintetek megéri?
Pretorian
Annyiért most Stellát veszel a CBA-ban.
Miller-t is 250 forintért láttam most ugyanott.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

borsodi 180/ tesco ( akció 😊 ) Jó hát volt már olcsóbb de általában drágább.Egy kartonnal megint megszabadítottam õket 😊
Kmarha
Ugye mindenki tudja, hogy szerdán nyit a Budai Sörnapok fesztivál?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Grove4
Ez az én gyûjteményem, tavalyi kép, szóval már jóval több van, majd csinálok friss képeket.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

+ falcon, de errõl nincs dobozom, mert vendéglõben ittam

svédországban jártam a héten (igen, a guiness az kakukktojás, de az már egy hagyomány 😄)

ez víz xD
artschi
ilyet vettem akciósan 59 Ft-ért, nosztalgiából:

<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kmarha
spárban a tuborg green pedig 169. Be lehet a hétvégén sörözni rendesen 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A lidl-ben 189 ft a zlaty bazant
immovable
Coronitát én is csípem, Millert nem.
Pretorian
Kb. 2 hónapja láttam elég jó áron Old Speckled Hen-t a Fogarasi úti Tescoban (350 forint volt/üveg).
Ez egy jóféle angol sör, aki járt odakint és nem csak a Carlingot öntötte a belébe, az valószínûleg találkozott vele.
Ha találsz valahol itthon, olyan 6-700 forint körül szokták adni.

Amúgy én a Millert és a Coronitát szeretem. Néha találok akciósan mind a kettõbõl, olyankor veszek jó sokat, aztán napokig iszogatok.

A kommon brettyek közül a Beck's egész jó. Amióta elkezdték nyomni itthon, azóta rengetegszer ittam.
Mondjuk árban most már nagyjából üti a Heineken-t (pedig jó árban nyitott anno), szóval az üzletpolitikájukat nem tartom túlságosan átgondoltnak, de hát ez van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Háhá pont vasárnap vettem egy karton Gössert 200 forint volt a Tescoban na mondom most megnézém ugy hogy nem csak 1-2 dobozzal iszok hanem mondjuk egy héten át és nagyon nagyon fínoooom 😄
Nekem nagy kedvencem a Gösser, a kacsázós reklámuk is jól sikerült hozzá 😊 a Heineken sörgyár egyéb termékeitõl sem határolódom el 😊 Ciderbõl a Strongbow pl sokkal jobban ízlik, mint a Somersby..
Én akkor is maradok a Soproninál, fõleg az 1895 ízlett meg nekem is nagyon. Persze mégjobban csúszna, ha úgy áraznák, mint a többi "mainstream" sört
A Gösser a prémium kategóriában van és nagyjából egy árban van a sopronival, akkor már amondó vagyok, gösser! 😊))

http://www.heinekenhungaria.hu/markak/premium-sorok
Nekem is volt szerencsém ahhoz a méreghez, amikor pár haverral végigkóstoltunk minden olcsóbb sörbõl 1-1 adaggal.. soha többet!
A másik antilegenda a Talléros nevû valami - amibõl gólyatábori jelmondat is lett:
".. -Jó sör az a Talléros!
-Lóóóóóf*szt, nincs is Ibolya!.." 😄
Bulikra, vagy egyéb fogyasztásra én is a középkategóriás söröket szoktam választani, nagy kedvencem a Soproni 1895 és a Gösser 😊

Krezga
Ez a sör tényleg ihatatlan. Mi csak 1 üveggel vettünk még akkor amikor megjelent, hogy megkóstoljuk. 5-en nem tudtuk meginni az egy üveget 😊

Amúgy bulikra, itthonra mi is az "átlagos" söröket vesszük (löwenbrau, kõbányai, soproni, aranyászok stb), viszont ha valaki külföldön jár, akkor mindig hoz haza valami különlegeset kóstolóba (Japán, Finnország, USA stb, már sok helyrõl vannak üvegek, dobozok a gyûjteményemben)
Vendégségbe kaptam egyszer 2 üveg fis fast (fisl fasl).Üveggel leerõszakoltam aztán ugy megfájdult a hasam hogy nem is ittam többet.Alig vártam hogy hazaérjek 😊 Szerintem ugy csinálhatják azt a "sört" hogy a söröshordókat mikor kimossák még visszaengedik a végét az üvegbe.Fertelmes!Mikor a pennybe akciós 65 ft üveg nélkül a sok birka meg hogy láda számra...Ha ez az egy sör lenne innék inkább vizet
Ittam multkor vagy 5-6 tuborgot 165 ft volt darabja (akciósan 😊))Nem volt rossz.Ezek az igazi sörök.Sõt!Korábban a hajnal presszóba adtak csapolt Borostyánt 😊 Nyámííí de nagyon fincsi volt 😄
Kmarha
ja tudom a "komersz" szóért fõbe lõvés illet 😊 Úgy gondoltam, hogy nem extrém sör (mint a mézes, szûretlen, vörös, ezer százalékos) hanem világos, komlóból készült, szûrt sör.

Kmarha
a K "sör" a világ legalja nedvessége, de tényleg. Fõbe lövést annak, aki ezt piacra dobta.

Probálj ki tuborg greent! Nincs feljebb árban mint a soproni (bár igaz, akciózni nem szokták), és nem is mézes és nem is 10%-os, hanem SÖR. Úgymond "komersz" sörbõl, a legjobb.

Én megmaradok a középszintnél, Arany ászok , De Helder , Borsodi , Soproni.Akciósan szoktam elhozni általába a Tescobol 1-2 kartonnal.Nagyjából a pénztárcám is ennyit enged és az ízükkel sincs bajom (hogy is lenne 😊 ).Persze finomabb a Pilsner meg a Zlaty de ezek a mézes sörök meg 8-10 % os sörök már nem jöttek be.Ezeknek már nem sör ízük van.Szülinapomra vettem multkor egy Olde Englist 480-ér azt hiszem majd csak azért ittam meg hogy mégse a csapba öntsem már ki vagy elõtte egy 8 %os "K" sört (ez a neve) ebben meg szénsav sem volt valami borpárlatos sör vagy mi a franc szóval nekem ezek a "különleges" sörök nem váltak be.
Üdv!
De hát a sör kaja is...szóval még többet kajázol/azaz iszol.
Kmarha
bakker más dimenzióban élünk 😊 Elég sok kocsmába jártam, és ahol nem kellett 600 vagy felette fizetnem csapoltért, ott csak soproni és arany. Drehert láttam már 550-ért.

Cseh sör remekeket 0,5ös üveges (nem vizezet) iszom 500 forintért. És ebben vörös, 10,5 százalékos fekete, szûretlen búzák ésatöbbik vannak benne 😊 Nem mondom hogy minden napra, de amstell csapolásból ziher hogy nem jövök ki jobban.

Most már csak a hazai jó kis kézmûves söröket lenne jó ha terjesztenék a komersz sör csapok melletti hûtõkbõl, és leszokok a kajáról (sok pénzt visz el a sörözéstõl)

vizes
Nem tudom, én még nem láttam sehol. Németországból küldték.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

#Vizes
Wow, ilyet forgalmaznak itthon is?

#kerekpocak

A legtöbb helyen az ászok/soproni/dreher-t csapolják, a többi nem leledzik csapolva minden sarkon, sajnos. Gösser-t én is bírom, ebbõl csak üvegest látok mindenhol..
😄D minden második sarkon. Hülye kérdés. Tényleg jók a cseh, belga, stb. sörök, de csak keveseknek van keretjük rá. Persze egyszer-egyszer ki lehet próbálni, de napi szinten... Ami a hazai és megfizethetõ kategória és viszonylag minõségi 😄 az a Gõsser, na azt pl szeretem
Kmarha
Hol csapolnak idehaza drehert, amstelt, gössert? És mennyiért?

én azért szeretem azokat a söröket is amiket itthon csapolnak a kocsmákban...gondolok itt dreher, amstel, gösser, pl....bár a cseh sörök tényleg jobbak
vizes
Ebbõl kaptam egy kartonnal, ma este dõzsölés lesz!
Egyébként kifejezetten erõs sör 12%-os.

köszi!
Kmarha
Ha jól hallottam, lassan egyre több helyen a fõvárosban. Én az Andrássy téren a City Pub nevezetû helyen kóstoltam, ott literes korsóba csapolták 900 forintért.

Remélem lesz lehetõség valahol üveges beszerzésére is.

hol lehet kapni és mennyiért?