A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 literes dobozos monstrum

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Redbridge, Estrella Damm Daura, Riedenburger Gluten frei, Bard's, New Grist, Cristin
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nem tudtok véletlenül magyarországon beszerezhetõ gluténmentes sörrõl? Ez egy olyan sör, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak, meglepetésnek szánnám.
releváns kép
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Utóbbi kettõ biztos, hogy Ale, elsõ kettõt csak ittam, nem tudom, hogy ale-e.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én ilyet kaptam Németo-ból.Limitált széria 2X 1L Finom sör volt, pillanatok alatt elfogyott😊
Ami nem látszik a képbõl, hogy a kardok, lándzsahegyek, meg minden ami fém ott magát a doboz fémjét látod, ami így fényben szépen visszacsillan
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
WWFSMD?

Ezek a belgák is tudnak valamit. 😄

Régi szép idõk, most meg a legtöbb partifotón Heineken üveggel a kezükben látom a gyerkõcöket.
Amúgy is nem itthon fogod megkapni az igazi Heineken sört hanem Hollandiában, viszont ha nagy mennyiségû fogyasztásról van szó akkor nálam Heineken. :-)
Régen kiadták ezt a packot, de nem igazán sikerült szereznem mivel nálunk nem lehetett kapni...aztán 2 méteresre nõttek a szemeim mikor megpillantottam a tescoban miközben bevásároltam. 😄 Nagyon fasza kis pack. 😄

tesóm hozott nekem Pestrõl valamilyen kézmûves sört, a nevére nem emlékszem, de belga csokoládéval készült, és az is ilyen 5% körüli volt. nagyon ízlett. egyszerre be is húztam a litert belõle.
Hajrá Magyarország!
Szóval itt a kép (remélem)
Miskolci kézmûves sör, nem ez a szirupos lófasz, hanem tényleg gyümölcsöt adnak hozzá a fõzési eljárásban. Van még keserû csokis, tökös, sima világos változatba, és nem is olyan drága, 2 x 1 liter 800 ft.

Én még ilyen ritkaszar posványt még nem ittam. Már a szaga is olyan, hogy inkább lemondtam a sörivásról.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Az alkohol szenhidrat! <#idiota>#idiota>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
szerintem nagyon jó lett, rendes barna sör gyümölccsel, nem pedig szörp.