A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vaskalap
Málna ízû sör...

a Lidl-be kapható,finom különleges ize van és 5%-os
Grove4
Többek között most ezeket kóstolgatom (Ukrajnából vannak):

1 literes dobozos monstrum

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kommersz
En egyszer ittam kiprobalasbol.Kb olyan mint a kobanyai annyi hatranya van hogy kinyitod es kb 2-3perc alatt kimegy a szensav.Egy probat meger de sztem hosszutavon nem erdemes belole venni.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Desiderata
Ez a Baumax sör valójában milyen sör?
Hegi90
sokféle lisztérzékenység van, a céliákosnál pl nincs semmilyen külsõ tünete (max a vérszegénység, soványság), de diéta nélkül középkorra nagyon gyenge és beteges szervezete lesz, késõbb pedig biztos a bélrák.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én ismerek egy srácot aki lisztérzékeny, de ezerrel nyomja a sört. ez hogy lehet?

Hegi90
ja igen, egy két márka ami forgalmaz ilyeneket:
Redbridge, Estrella Damm Daura, Riedenburger Gluten frei, Bard's, New Grist, Cristin

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
sziasztok sörkedvelõk!

nem tudtok véletlenül magyarországon beszerezhetõ gluténmentes sörrõl? Ez egy olyan sör, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak, meglepetésnek szánnám.
releváns kép

Burger Beer Natur Lemon.mostanában ilyet szoktam venni.Finom,1 literes Auchan-be csak 299 Ft, régóta nem változik az ára.

Köszi! <#awink>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Grove4
+ Directors, Wells Bombardier

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Kilkenny, Murphy's, London Pride, Newcastle Brown Ale

Utóbbi kettõ biztos, hogy Ale, elsõ kettõt csak ittam, nem tudom, hogy ale-e.

Angol(vagy ír vagy skót vagy bármilyen) itthon is kapható Ale sör márkákat tudnátok nekem mondani? Olyat lehetõleg, amit a nagy bevásároló központokban is meg lehet találni, a Guiness-en kívül.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Valaki nem tudja hol lehet venni kis hazánkban Heineken Tarwebok sört? Ha lehet persze, de minden jel arra mutat nem lehet 😞

Én ilyet kaptam Németo-ból.Limitált széria 2X 1L Finom sör volt, pillanatok alatt elfogyott😊

Ami nem látszik a képbõl, hogy a kardok, lándzsahegyek, meg minden ami fém ott magát a doboz fémjét látod, ami így fényben szépen visszacsillan

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

efti
Vilagvege tulelve. Erre iszom egyet:

Nøgne Ø Imperial Stout

WWFSMD?

Krezga
Tegnap én is beszereztem egy ilyen pakkot, jól fog mutatni a polcon 😄
búzasör amúgy
200 ft a spar-ban, egész finom

Kamionos hozta, belga sör:
Ezek a belgák is tudnak valamit. 😄
Nem rossz sör, csak sajnos divattá vált ezzel együtt átlagossá.
Régi szép idõk, most meg a legtöbb partifotón Heineken üveggel a kezükben látom a gyerkõcöket.
Amúgy is nem itthon fogod megkapni az igazi Heineken sört hanem Hollandiában, viszont ha nagy mennyiségû fogyasztásról van szó akkor nálam Heineken. :-)
Krezga
de legalább jól néz ki. Amúgy nem rossz, csak átlagos.

A Frisch Fassl az rossz
egy baj van. a heineken egy rossz sör. 😄
Tescoban akciósan lehet kapni, úgyhogy meg is leptem magam vele! 😄
Régen kiadták ezt a packot, de nem igazán sikerült szereznem mivel nálunk nem lehetett kapni...aztán 2 méteresre nõttek a szemeim mikor megpillantottam a tescoban miközben bevásároltam. 😄 Nagyon fasza kis pack. 😄

Grove4
Olyat én is ittam már, az is fini! 😊

Zsolti9014
ezeket úgy megkóstolnám! 😊
tesóm hozott nekem Pestrõl valamilyen kézmûves sört, a nevére nem emlékszem, de belga csokoládéval készült, és az is ilyen 5% körüli volt. nagyon ízlett. egyszerre be is húztam a litert belõle.

Hajrá Magyarország!

azt-azt!
Grove4
csak nem egy angolt, a wells-t?

Grove4
Nagyon jó, nem a gyümölcs íz dominál benne, az inkább csak ilyen kísérõ - utóíz. Ja és azt elfelejtettem írni, hogy 5.5 %-os, tehát nem ez a csökkentett alkoholtartalmú. Am õk voltak kint több sörfeszten is, a budain is, meg itt a miskolcin is. A banános am jobban ízlett, de persze a meggyes is kurva jó.

banánosra kíváncsi lennék 😄 egyszer ittam már egy nagyon jót.
Vélemény?
Grove4

Grove4

Szóval itt a kép (remélem)

Grove4

Miskolci kézmûves sör, nem ez a szirupos lófasz, hanem tényleg gyümölcsöt adnak hozzá a fõzési eljárásban. Van még keserû csokis, tökös, sima világos változatba, és nem is olyan drága, 2 x 1 liter 800 ft.

Csak ez volt mint hosszú alkohol és hétvége volt bakker, nem lehet válogatni! Ha a Földön ez lenne az egyetlen sör, meginnám panasz nélkül. Bár egy ideig nem fogok szilvát enni. Kivétel a szilva pálinka, az jöhet. De ez magánvélemény, nekem nem jönnek be ezek a gyümölcs sörök csak a tényleg premium minõségek és kész.

vizes
Hogy az istenbe' tudtál tíz dobozzal meginni belõle? <#wow2>
Én még ilyen ritkaszar posványt még nem ittam. Már a szaga is olyan, hogy inkább lemondtam a sörivásról.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Grove4
Szerintem mindkettõ jó.

na lecsúszott a másik is, nekem ez egy hajszállal jobban ízlett. a démon pörkölt, füstös ízéhez meglepõen jól passzol a szilva.
dehogy szar, sima démon egy kis gyümölccsel, teljesen oké, csak más mint az eddigi lóhugy gyümölcsös sörök

szilvásat ne, attól hánytam és nem azért mert 10 dobozzal ittam meg hanem mert szar az íze.
ez a meggyes démon nagy csalódás... förtelmes íze van. majd este megkóstolom a szilvásat is.
Prágában jártam (meg a Kozel gyárban is)

Ic3 m4n
Szilvásat én is megkóstoltam a héten.. olyan mintha egy kommersz tömény utóizét innám.. hogy szépen fogalmazzak, "pocsék".. 😄

<#gun><#violent>
Meg kóstoltam,nem valami jó!
Különleges íze van,de nekem nem jön be.Amúgy se szeretem a barna sört...

AtomHeart
"de szénhidrátmentes sör, 4% alkohol tartalommal "

Az alkohol szenhidrat! <#idiota>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

soproni démon szilva/meggyet ittatok már?
szerintem nagyon jó lett, rendes barna sör gyümölccsel, nem pedig szörp.