3952
Kinek, mi a kedvence?
-
Nekem nem mindig esik jól ugyanaz a típus, csak emiatt jegyeztem meg.
Sőt vannak időszakok, amikor rá sem bírok nézni a sörre..
Bár ez igen ritkán fordul elő. -
Jól van, azért nem kell mindent képi dokumentációval prezentálni.
Nekem sokszor volt olyan élményem, hogy ittam egy sört és rohadt jól esett, aztán emiatt vettem máskor is és akkor meg nem. Sok körülmény összhangja kell ahhoz, hogy egy-egy sör olyan jól essen, hogy azt külön meg is jegyezzem magamnak. -
Egyetértek...
Ma meló után pár kollégám meghívott egy sörre. Ők fizettek, elfogadtam. Kettő lett belőle, kísérőnek meg előkerült egy üveg házi szilva pálesz is. Különösebben nem rajongok érte, így csak megkóstoltam, közben beszélgettünk hétköznapi dolgokról.
Most ittam másodszorra Arany Fácánt. Talán csak a délutáni meleg miatt, vagy az is lehet, hogy a társaság miatt, de nekem jól esett...
Fotó nem készült, nem akartam magyarázkodni, mi a fenének fotózgatok pár üveg sört egy kricsmiben szombat délután...
-
Ez jó sör. -
Legnagyobb öröm, a söröm!
Na! ....mondom: bontom...

-
Valóban. Úgy látom ideje pihengetnem kicsit.
Jó sörözgetést, majd egyszercsak benézek...
-
Szerintem a kajszi... izé Kaiserra gondolt.
-
A #2888 alatt jobban látszik hogyan is mutat nappali fénynél..
-
Frankó fotó 
Felléphetnél vele a cirkusz....ööizé....a fotóink totyikban..
-
Ilyet még sehol sem láttam, köszi!
Majd körülnézek a boltokban.
Sörfőző eszközt tuti nem vennék, ez a része nem is érdekelt soha a dolognak.
Ez a felbérelnék pár antialkoholistát dolog, mondjuk tetszik! :D -
Ismét kiürült egy Corona...
-
Tapasztalatom róla, az nincs. Véleményem igen..
Ha a sörfogyasztás az elsődleges cél (mondjuk egy haveri társaságban), csak egy telefon, már kapom is a kulcsot egy haver szentesi nyaralójába. Ha az a hely mesélni tudna...

Betárazok pár rekesz kő/vagy egyéb bambit meg uncit, és másnap reggelre a nevét is mindenki elfelejti, garantálom.
Ilyen esetekre felesleges százegynéhányezerért főzőt venni..
Ha viszont nem lenne melóm, de lenne egy valag szabadidőm, tutira vennék akár 5 ilyet is, mellétennék 5 antialkoholistát jó fizetéssel (ugye nem kell ecsetelnem miért is) kiötölnék egy jó márkanevet, terveznék hozzá egy frankó logót, cimkét és dobozdizájnt, oszt irány a sörpiac!
A többi már történelem....lenne
-
Persze. Csak manapság már így néz ki (katt)
Nálam iható kategória. -
Nekem az arany ászok bejött a borsodi pedig egyáltalán nem.
Csapolt stella még jó.
Meg az import sörök közt is van pár ami tényleg jó.
Kaiser régen kifejezetten jó volt, nem tudom lehet e kapni még ?! -
Az ilyesféle házi főzőalkalmatosságokról mi a vélemény, esetleg tapasztalat? -
Arany Ászok nekem nem bejövős. Viszont tegnap este meló után pár kollégával legurítottunk (fejenként) egy üveg Arany Fácánt.
Alapesetben nem nagy szám, de most valahogy jól esett. Nem éreztem azt a kesernyés utóízt, amit az Ászoknál szoktam ha ritkán iszok társaságban.
Egyébként tradícionálisan Kőbányai párti vagyok, ha van rá lehetőség abból is inkább a dobozos verzió. Mostanság. Régebben a Sopronit kedveltem, előtte meg a Pécsi Szalont...
-
Én egy időben azt gondoltam hogy drehert már nem lehet kapni. Mindenhol Arany ászokat és Borsodit láttam ebben a kategóriában. -
Ezen komlós szériából kóstoltam én is párat. Hirtelen a hidegkomlós és a mozaik komlós ugrik csak be, de látom, volt pl. nyári komlós is.
Gondolom, az inkább csak nyáron..
Visszatérve a tripla komlósra, ez sem volt rossz. Arra viszont nem emlékszem, hogy más sör-nagyhatalmak is nyomatták/nyomatják e?
... -
kutyakiki81 #2933 Én erre gondoltam
-
Na, bravó!
Legalább tudom mit kell keresnem!! :) -
Ugyan majd csak csütörtöktől lesz 26%-os árengedmény akcióban a 10 Original, de mégsem várhattam addig ugyebár... 
Így vacsi után baromi jól esett a hűtött nedű...
Nekem kissé fura ez a kukoricagríz nélküli ízvilág, de egyáltalán nem rossz...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.09.25. 00:14:15 -
Csak a #2738-ig kellett volna visszagörgetned 
(de így most már elég csak a kék számsorra kattintanod) -
erről nem is hallottam! Köszi a tippet. -
kutyakiki81 #2928 Tripla-komlós megvolt? Az se rossz. -
Hétvégén ittam egy dreher hideg komlós sört.
Kifejezetten kellemes volt! -
Cím -
Decemberben járok legközelebb pesten. Majd ha megpróbálok időt szakítani Hegedűs Gyulára. Kösz az infót.
-
Asdát a közelben nem tudok, de a másik kettőben majd legközelebb jobban szétnézek.
-
Ha különlegességeket keresel, Pesten a 13. kerületben a Hegedűs Gyula utcában van egy különleges sörök boltja. Pici kis üzlet, de nagy választékkal. -
kutyakiki81 #2922 Nem titok :) Angliában élek.
A BrewDog fanzine az a felső 3 dobozos, nagyjából középen. Ez egy nagyon érdekes, újkeletű próbálkozás a skót BrewDog-tól. A FAnzine gyakorlatilag egy sörelőfizetés. Kéthetente érkezik a postával 3 dobozos sör. Ezek mind teljesen új főzések, Te kapod meg őket először, aztán kerülnek a BrewDog kocsmákba.Nagyon jó söröket kaptam eddig,talán 1-2 ami annyira nem ízlett. Már Magyarországra is szállítják ha jól tudom.
A többi sört ASDA, LIDL, és Tesco üzletekben vettem, ugyanis most van a nagy Brit sörhét, így az amúgy sem kis sörválaszték elég nagyra nőtt.
Tegnap egy nagyon hangulatos kocsmában jártam,ahol a Wilde child sörfőzde söreit csapolták. Kiválasztottam az Untappd-en is ujdonságnak számító The Italian Job-ot, és megtaláltam az új kedvencem! Tiramius Milkshake Stout iszonyat jó ilattal, és kellemesen édeskés ízzel. Remek választás volt!
Apropó ki használ Untappd-et?
-
Biztos, hogy elég lesz? 
Idestova bő 20 éve fogyasztok többé kevésbé rendszeresen sört.
Mondhatni több ezer féle sört végigkóstoltam már. Ám ezek közül még egyikhez sem volt szerencsém
Pontosan honnan is szerzed be ezeket? (Ha nem nagy titok...)
-
kutyakiki81 #2920 Múlt heti bevásárlás + a BrewDog Fanzine 12. kiadása
-
Előszedtem a hűtőből egy fotó erejéig egy cseh különlegességet is.
Ő még várat magára...
Van még egy trió, amit itt csak így mutatok meg. (katt)
Nem egy súlycsoport a sörökkel..
-
Mai lájtosabb fogyasztásom egyenesen Szerbiából érkezett:
A citromos pocsék, a grépfrútos egy az egybe édes üdcsi íz, a középső viszont nagyon jó!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.09.24. 09:44:33 -
Hogy mennyire csak saját azt nem tudom, de a Perlenbacher logóját kapták az biztos. 
-
kutyakiki81 #2916 Van belőle Festbier, és Shandy is. Asszem a LIDL saját cucca. -
Egyiket ma este megkostolom, majd meglátjuk. -
Gyanús is volt a svájci piros kereszt. Ha az nincs rajta, simán beveszem, hogy német cucc..
Ma én is csekkolok pár doboz (ezektől gyengébb) "haza csempészett" nedűt.
Szerintem kövesd a példámat: ha jól lehűltek, bontsd ki találomra valamelyiket és oszd meg a véleményed róla.
Így ha netán svájcban járna valamelyikünk, már lesz némi fogalmunk arról, mikkel is állunk szemben..
-
Mind a négy tele van. Most kaptam svájcból -
Nekem nem ismerős. Láttál valamerre belőle eladó példányt valahol?
Vagy csak tetszenek a dobozai?