3817
Kinek, mi a kedvence?
-
kutyakiki81 #2817 Ohhh sajnos, ma jöttem vissza Manchesterbe, itt élek :( -
#2816 Jó választás! -
#2815 Én tegnap ittam ilyet, igaz üvegeset, de nagyon finom! -
#2814 Ezen azóta is hezitálgatok, hogy megláttam itt..
De döntöttem: vége a hezitálgatásnak. Ezért ezt be is teszem a hűtőbe ma estére:
-
#2813 Ez elég jól hangzik, na.
Postán tudsz kűldeni pár üveggel? -
#2812 Tegnap meglepett egy ismerősöm egy dobozzal a gyűjteményembe.
De mikor érte mentem kiderült, hogy sörrel együtt kapom behűtve, így volt alkalmam csekkolni is...
Nem volt rossz. A felirat szerint ez is a német (sör)tisztasági törvényeknek megfelelő készítésű.
Ha már felirat..most iszom épp a Dreher Sörgyár egy "szerintük" prémium sörét. Konkrétan:
Mint lentebb is jeleztem: nekem nincs bajom a kukoricagrízzel. De ebben is van, csak jelzem azoknak akiket ez zavar.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ide is eljut majd egyszer felénk Békés megyébe, majd megkóstolom én is.. -
kutyakiki81 #2810 Jogos :)
Nagyon intenzív a komlóaroma, a Mosaic és Nelson Sauvin elég jól hozza azt amit megálmodtunk, a kicsit boros jelleget. A karakteres keserűség után kapunk egy kis bodzára emlékeztető édességet is.
-
#2809 Láttuk is és már tudjuk az árát is. Csak az ízéről nem beszéltél még.. -
kutyakiki81 #2808 890.- -
#2807 Ja. De engem különösebben nem zavar a hozzáadott kukorica.
Mint ahogy bizonyos radlereket is kedvelek. Sört még az is tartalmaz elvétve... -
#2806 Én somogy megyében lakok a világ végén. :-))
mennyi pénzbe kerül egy üveg? -
#2805 Ami az Edelweiss sört illeti, azért arra nem lehet azt mondani, hogy egy tré minőség volna...
Kronenbourg 1664 Blanc: remélem tudtad is, hogy mit lefetyeltél.
-
#2804 Biztosan. Mo-n mit nem lehet kapni? -
#2803 -
kutyakiki81 #2802 A premier ma délután lesz Tállyán. A Tállya BBQ Mini rendezvényen kerül bemutatásra, és első körben az Oroszlános Borhotelban lehet majd megvásárolni. De később szerintem a Fehér Nyúl sörfőzdében is megtudod majd vásárolni. -
#2801 Ez jól néz ki barátom!! Gratula!
Hol lehet ilyet kapni, szívesen megkóstolnám.
-
kutyakiki81 #2800 Régóta szerettem volna a településemnek egy saját sört. Leültünk a Fehér Nyúl sörfőzde mestereivel, megbeszéltük mit lenne az elképzelés, eltelt pár hónap, de tegnap végre kezemben tarthattam a Tállya kézműves sört, a Tállyoló IPA-t!
-
#2799 Ezt a verziót itthon is lehet kapni? -
#2798 Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos..
Épp ezért a minap legurítottam a torkomon én is egy a német (sör)tisztasági törvénynek megfelelő minőségi sört is:
..de tudok még vagy 1664 indokot a jó sörre. Íme egy..
Biztos ami biztos, ezen doboz tartalmát is meglefetyeltem.. -
#2797 Hm... de kába vagyok... hanyadik is?
-
#2796 Jön a foci vb
-
#2795 SÖRömöt okozó, a mellékelt ábra szerint... -
#2794 Na jó, de milyen sör? -
#2793 Miért? Van ott sör vagy nincs? -
#2792 Ha "radler" félére gondolsz: NEM. Ez attól olyan "zavaros", mert szűretlen (ún. "cloudy"). Amennyiben végiginnád a hely repertoárját, akkor jobb, ha odaköltözöl...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.06.06. 17:16:24 -
#2791 Szomjúságoltásra ma pont megtette..
-
#2790 Ezt biztos ide szántad? :) -
#2789 Ez így első ránézésre nem tiszta sör, hanem valami gyümölcsös lötyi.(amiket néha én is legurítok)
Ízre milyen? Meg merjem kóstolni? :) -
#2788 Ez nekem is tetszik!!! :) -
on FB -
#2786 -
#2785 Két napja folyamatosan... Most is legurítottam egy korsó (0,5l) jó búzasört... -
#2784 Zsír. Akkor mindjárt át is ugrom egy dobozért..
Otthon vagy már? -
#2783 Nálam mindig van pár karton sör itthon. -
KaBuTo666 #2782 Még annyi tapasztalat, hogy thaiföldön (legalábbis phuket szigetén a bal oldali felén voltam) ott is mindenben kisebbek az adagok és kb. annyi az ára mint nálunk vagy több. Azaz a víz, kóla, lipton tea, SÖR, mind mind 0,4-0,45 körül van literje ami ott korsónak számít.
Pepsi kólát kivettem a hűtőből, én okos meg vissza is raktam mert azt hittem beleittak, annyira lehetett látni hogy nincs benne annyi de mégis ugyan akkora a palackja mint nálunk, de aztán rájöttem a turpisságra. -
#2781 Azt lehet. Aztán lassan lehet eltenni magunkat holnapra.
Egy csepp sör sincs a frigóban, így nem látom értelmét tovább fent maradni..
De, hogy a jókedv megmaradhasson, holnap majd kerítek egy pint frankó hideg sört. -
#2780 Bátorkodtam a többiek nevében is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MUHAHÁZNI egyet rajtad.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.06.02. 22:30:34 -
#2779 Mi ez a királyi többesszám? Csak nem lecsúszott ma is egy pint hideg sörci? -