A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Because I said so... that's why.™
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Hála égnek azt nem számolja ez mennyibe került :D
A sör pedig finom volt (a zöld, a session majd legközelebb kóstolódik).
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.10.07. 19:55:52
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Kicsit savanykás ízvilág, de jó
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.09.13. 16:03:39
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A Viharsarok korrekt.
A nyúl megszívatott, mert már bontáskor jött kifele, mint a veszedelem. Öntöttem a pohárba és mondom neki, hogy ebben a dobozban csak hab van?! Ez tényleg pszichó.
Fél literes pohárba töltöttem, kb. a felénél már futott ki a hab a pohárból, az alján volt fél centi folyadék ......
Pedig nem ráztam fel és hűtöttem is. Amúgy egy normál session IPA, amit fele áron más gyártótól is megkapsz.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.08.31. 20:30:47
nem vagyok edzésben, na. :D

Lássuk csak: ami eddig az egyik, ha nem a legjobb volt (hazai pályán) az alkoholmentes sőt 0,0% kategóriában, sikerült ezt is jól elbaszarintani. Egyszerűen felvizezték!
Mi a k. anyjuknak kell mindig variálni, ráadásul rossz irányba. Ami jó volt, azt minek elbaltázni?!
Ez se fog már kelleni.
Az íze legalább finom.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Jellemző, hogy alkohol nincs bennük, de helyette cukor bőven van.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.06.04. 07:59:13
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Esküszöm innék én inkább alkoholmentes söröket, ha olyan ízük lenne, mint a bódító verzióknak. De az alkohol hiányával szinte ihatatlanná válnak a seritalok <#schmoll2>#schmoll2>

"Minden rosszban a jót kell látni A pokolban nem kell fázni" Paksi Endre Éljenek az eredeti játékok!

imo :) science fiction is science fact
Csak kicsit jobban kijön a komlókeserű

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.04.01. 15:12:03