3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#3297 alkohol és szívremegés -
#3296 Amúgy megértem a "száraz januárt", kell néha böjtölni. De általában novemberben szoktak. Nálam 20 nappal későbbre tolódott, mert a szülinapomat nem akartam "szárazzá" tenni. Így Karácsonyig vártak rám a sörök, én meg rájuk. -
#3295 Akkor téged megfertőzött a cseh komló
Szeretem a változatosságot, de mindig az van, hogy rájövök, illetve megerősít, hogy kevés kivétellel a bajor stílus az enyém. Főleg a búza, de a lager is.
Nekem a csehek túl keserűek, viszont a Platan az nagyon jó volt. Meg a búza vonalon a Primator Weizen és a Litovel Psenicne pivo is ott van a bajor színvonalon.
A lentiek közül a Hacker Pschorr természetesen remek, a búza is, de a Kellerbier is nagyon bejön. A belgáktól annyira nem vagyok hasra esve, viszont az a whiskys Carousel hihetetlen jó volt, igaz 2000 Ft-ért milyen legyen... A Tripel karmeliet még nem került sorra. Egy bajom van velük, a magasabb alkoholtartalmú sörök nekem nehezebben csúsznak.
Az abszolút pozitív csalódás viszont az Erdinger Urweisse! Most az lett a kedvencem. A sima Erdinger búza szóra sem érdemes, de ez kiverte a biztosítékot. Szuper ital.
A mai trendet, a süti meg lószar ízű méregdrága craftokat nem csípem.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.01.13. 20:58:54 -
geo91 #3294 vettem három kiskarton (8+8+10=26 üveg) postrizinské válogatást még karácsony előtt #3287, főleg világosak egy féle félbarnával. kedvelem az igazán keserű cseh söröket. egyik-másik ibu-ra ipákat is megközelít.
amúgy látom nálad elég széles a skála a fajtákra. :D én valahogy meguntam a kísérletezést öt éve, amikor rátaláltam a csehekre. néhány értelmesebb magyaron kívül (pécsi pils és láger, dreher gold, kőbánya x láger) már csak cseheket iszom. szerencsére itthon is egyre könnyebb beszerezni őket, de kvázi rendszeresen járok ki is. illetve másfél éve a nyelvet is tanulom. kicsit lehet túltolom. :D -
#3293 -
kutyakiki81 #3292 Én száraz januárt tartok -
#3291 Meglelem ezt s topikot, erre mindenki felszívódik... Senki sem iszik SÖRt télen? -
#3290 B+ EZ MEGDUPLÁZÓDOTT! -
#3289 Ez a kis SÖRsor még rám vár... szerintem marad bőven jövőre is (főleg, hogy van köztük, ami kartonnyi mennyiségben van betárolva)
-
#3288 Ez a kis SÖRsor még rám vár... szerintem marad bőven jövőre is (főleg, hogy van köztük, ami kartonnyi mennyiségben van betárolva)
-
geo91 #3287 26 üvegnyi nymburki csoda
-
kutyakiki81 #3286 Decemberben stout és porter hónapot tartok
-
#3285 Most lehet kapni az aldi-ban birra moretti, igaz hogy csak a kis üveges, de veszek majd. -
kutyakiki81 #3284 Nekem ezek érkeztek tegnap
-
#3283 Bődületes összeállítás!
Én most ezeket iszogattam, szerintem mindegyik megállja a helyét a "nagyok " között !
-
kutyakiki81 #3282 Szép lista!
Fehér Nyúl Gemenc nagyon ízlett nekem.
A Horizont Imperial, a Los Rodriguez nálam is decemberi program lesz -
DantesHUN #3281 Most már teljes az idei évgégi sör lista. Hogy mikor iszom meg...nem tudom. Az ünnepek alatt hozzáfogok. Lehet tavaszig is kitartt ha nem kapok szabadságot...
De azt hiszem azélrt elég érdekes lista. Esthajnallal kezdem. Ez biztos, dec. 24-én. (insta:sörkalandor)
Gulden draak brewmaster
Gulden draak Quadrupel
Gulden draak imperial stout
Tillquin Rullquin
Mad Scientist Happy Finnish
Fehér Nyúl Gemenc
Fehér nyúl Scottie pieper
Fehér Nyúl Glen foral
Chimay white
Chimay Grand reservé
Westmalle trippel
Achel
Zndert 99
Onyx Ambruana
Horizont Night Shift Imperial stout
Horizont Night Shift rum-búzabor
Horizont Night Shift viszki-búzabor
Horizont Night Shift viszki-csokoládé-kávé imperial stout
Monyo Boris hte blade
Monyo Franky
Monyo Avi Cousin
Monyo Brick top
Monte Christo
Deus-sörpezsgő
Esthajnal 2020
Pannonhalmi dubbel
Pannonhalmi trippel
Fehér nyúl white stout-viszkis
Mad Scientist Gingerbreard latte
Los Rodriguez Imperial caffe stout
One Hand Stuntman
Viharsarki almáspite
Viharsarki mézeskalács -
kutyakiki81 #3280 Ohh! Szeretem az Instád, jók a képeid! Csodálkoztam is a sok nyuszis fotón az utóbbi időkben :) Én is dolgozok nekik az angol vonalon hasonlóképpen :) -
DantesHUN #3279 Sziasztok. Érdekel titeket 10% kedvezmény a magyar Fehér nyúl sörfőzde termékeire? Kaptam egy ilyen lehetőséget. Insta: sörkalandor
FNY_kalandor -kóddal a főzdétől 10% kedvezménnyel vásárolhattok.
Osszátok meg az információt, hátha van akit érdekel. -
kutyakiki81 #3278 Újabb csoda a Manchester-i Track főzdétől
-
#3277 Aztaq! -
kutyakiki81 #3276 Betáraztam pár söritalt
-
#3275 Booooo
-
#3274 Tegnap láttam a tescoban 5 x 0,33 üveges radebergert csomagban egy 1db üvegpohárral együtt 2900 Ft èrt. -
#3273 A lager, az csak lager. De, ha az egy igazi jó müncheni, akkor az is megbocsátható!
-
#3272 Doboz is szép -
kutyakiki81 #3271 Polly's DDH Patternist 10% TIPA
Csodálatos sörital! 60 KG El Dorado és Simcoe komlót toltak bele, és ez érezhető is. A gyümölcs jegyek igazi ízorgiát adnak, majd jön a komlós keserűség, de egyáltalán nem tolakodó, ahogy az alkohol sem. Majdnem tökéletes Tripla Ipa!
4.75/5
-
#3270 -
kutyakiki81 #3269 A Fehér nyúl gemenci iszonyat jó lett! -
#3268 Én nem. -
DantesHUN #3267 Ivott mrá valaki belga Tillqiun Rullquin sört? Lambic-stout hibrid. Iszonyú kíváncsi vagyok rá, rendeltem belőle.
Karácsonya elteszem, van még mellette gemenci viszkis érelésű magyar sör, Gulkden Draak Imperial Stout.
-
#3266 Erről a Blanche de Namur-ről azt állítják, hogy a világ legjobb búzasöre, 2017-ben díjat is nyert.
Szerintem egyáltalán nem az. A jóval olcsóbb Allgäuer, itt eggyel visszábbi képen viszont szerintem az. Aztán következik a Paulaner, ami még pár hsz-sal visszább van.
Ám a málnás búza kategóriájában az abszolút number one. Ő az: #3254 -
#3265 Ez a búzasör rohadt jól esett!
-
#3264 van webshop -
#3263 Hol? :) -
kutyakiki81 #3262 Mától kapható a Mad Scientist új Imperial Pastry Stout-ja, ami többek közt banánnal, lime-al, ananásszal ÉS KÉK ALGÁVAL lett főzve
Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2020.09.14. 12:42:46 -
#3261 Azért nem kár, ha meg sem érkezik! -
#3260 Majd csak elfogy addig -
#3259 Jó napot egy hete rendeltem Csíki sört, még nem érkezett meg ?
Mindjárt utána nézek ... még úton van ... :)
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kutyakiki81 #3258 Jövő szerdáig szabadságon vagyok :D