A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Csak kicsit jobban kijön a komlókeserű

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.04.01. 15:12:03
Because I said so... that's why.™
http://joeperry.blog.hu/
The White Hag : Shamrock Shake Ice Cream Ale 5.5%
A szín eladja sört, olvadt mentás fagyi amúgy, akinek bejön az ízvilág az szeretni fogja
Chewy Cherry Wrecker 8.1%
Itt a különleges hab adta el a sört. De amúgy remek gyümölcsör, jön a meggy és a kókusz is szépen. Viszont tegnap a főzde visszahívta az összeset, mert állítólag robbanak szét a dobozok.
Never heardofit3 : Xtreme
Ez csillagos ötös! 7%-os gyümölcslé, annyira sűrű, annyira gyümölcsös, hogy hihetetlen. Alkoholt szinte nem is érezni.
Kicsit borsos az ára (5000.-) de minden cseppje arany volt

Ez egy könnyű és finom ivósör lett!
Bocs a háttér miatt, természetesen a sörnek amúgy szép, áttetsző arany színe van
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.03.05. 13:57:09
nagyon ott van! életem első ipa kortyait juttatta eszembe.

Nagyon régen nem ittam ilyen finom barna sört:

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Az IPA viszont finom volt, igaz szerintem session IPA, de én azt jobban is szeretem, mert nem olyan keserű és az alkohol is még megfelelő mennyiségű benne, ihatóbb.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sajnos már közel sem olyan mint régen. Jó főzde volt a BrewDog, szépen kitaposták az ösvényt, de amit mostanában csinálnak az említésre sem méltó.
Próbaként vettem, gondoltam, nem kockáztatok sokat és nagyon bejött!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Szeretem a változatosságot, de mindig az van, hogy rájövök, illetve megerősít, hogy kevés kivétellel a bajor stílus az enyém. Főleg a búza, de a lager is.
Nekem a csehek túl keserűek, viszont a Platan az nagyon jó volt. Meg a búza vonalon a Primator Weizen és a Litovel Psenicne pivo is ott van a bajor színvonalon.
A lentiek közül a Hacker Pschorr természetesen remek, a búza is, de a Kellerbier is nagyon bejön. A belgáktól annyira nem vagyok hasra esve, viszont az a whiskys Carousel hihetetlen jó volt, igaz 2000 Ft-ért milyen legyen... A Tripel karmeliet még nem került sorra. Egy bajom van velük, a magasabb alkoholtartalmú sörök nekem nehezebben csúsznak.
Az abszolút pozitív csalódás viszont az Erdinger Urweisse! Most az lett a kedvencem. A sima Erdinger búza szóra sem érdemes, de ez kiverte a biztosítékot. Szuper ital.
A mai trendet, a süti meg lószar ízű méregdrága craftokat nem csípem.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.01.13. 20:58:54
amúgy látom nálad elég széles a skála a fajtákra. 😄 én valahogy meguntam a kísérletezést öt éve, amikor rátaláltam a csehekre. néhány értelmesebb magyaron kívül (pécsi pils és láger, dreher gold, kőbánya x láger) már csak cseheket iszom. szerencsére itthon is egyre könnyebb beszerezni őket, de kvázi rendszeresen járok ki is. illetve másfél éve a nyelvet is tanulom. kicsit lehet túltolom. 😄

Én most ezeket iszogattam, szerintem mindegyik megállja a helyét a "nagyok " között !
Fehér Nyúl Gemenc nagyon ízlett nekem.
A Horizont Imperial, a Los Rodriguez nálam is decemberi program lesz