13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2772 Hé deep! megvan még a supercard meg a magic key vagy mi? -
SlickAdam #2771 Eladók PSP-re:
Prince Of Persia Revelations: 8 ezer
Ridge Racer: 6 ezer
Burnout Legends: 7 ezer
[email protected] -
#2770 jahmostkapcs!!!! legyszike Tiemkopirajt meg minden, okes? ;) -
papi82 #2769 Na vaze nem tetszik a game. Hát a te bajod... -
papi82 #2768 Miután végignyomtam a Metal geart3-at ha lesz nekem ilyen akkor el is adom a gépet. Van tehát egy Ps2(slim) 16Mb-os memóriakártya meg talán a Mgs 3. Mennyit érne szerintetek nincs csippelve. -
#2767 hulye nyalcsorgato fan banda... mind geekek vagytok... pffffffff
/meg fogja venni Gcre is -
papi82 #2766 Ha van valakinek egy eladó Metal Gear Solid 3-ja vagy esetleg el akarja cserélni az szóljon. Ha cseréled akkor adok érte egy Wrc 1-et, Tony Hawk's 3-at Auto Modell Listát és egy Legacy of Kain Defiance játékot. Igen igen mind a négyet. -
#2765 Hello! Elado egy Fifa Street meg egy Socom II, mind2 egyszersem hasznalt teljesen uj. Tokkalvonoval mindennel egyutt. a Ketto egyutt 7000 FT ert :) -
#2764 Ott a pont. :) -
#2763 Azért szerintem a REmake is elég erőforrást emésztett fel. Én nem zavartatom magam amiatt, hogy nem dolgoztak a 2 másik résszel is éveket. Sajnálom kicsit, nyilván ütött volna, de egy FAN így is megveszi... -
#2762 de nagyon jol tudom... enis RE fan vagyok... de ez a 2-3as REZIVEL a capcom akkorat bukott a szememben, mint az olajto... szemet egy banda... hogy ps1/dc portot kiad gcre... amikor adott egy sokkal, de sokkal jobb HW... elmennek a veresbe... mivel fan vagyok, de nem vak es hulye, azthiszik meg1X kihuzhatjak a lovet a zsebembol, hat tevednek... -.- -
#2761 Ezt te nem tudhatod :)
-
#2760 ehhh minek gyurtok ennyit egy sz4ros portert?... :P -
#2759 Ezek eladóak így együtt:)
Ha valaki nem ismerné fel:
Nintendo DS-hez Supercard CF+512 Mb Kingston CF kari + Superpass 2
Összesen 30 ropogó. -
#2758 Eladó :
PS2:
Gran Turismo 4 (nem eredeti tok, nincs füzet, kiváló állapot) - 4k
Resident Evil 4 (minden megvan tok,füzet. kiválónál is jobb állapot) - 6k
-
#2757 Sajnos elég beszerezhetetlenek :(
De akkor is meglesznek.. Ha törik, ha szakad.
-
#2756 Nekem is még hiányzik a 2:D -
#2755 Már én is összeszedem őket. Re Zero, REmake, Resident Evil 4, Resident Evil Code Veronica megvan :)
Csak a kettőt,hármat kell valahonnan megszereznem :)
-
#2754 Én konkrétan kizárólag a 6 residentért tartom a kjúbot:D -
Dajin #2753 engem meg cube-os játékok nemérdekelnek, csak a zelda de azért annyira nem hogy egyet vegyek is:D... -
#2752 De én Gamecube-ot szeretnék:D
Ps2-re egyetlen játékom sincs.Azt annyira nem csípem:D -
#2751 Tudom, hogy néz ki. Én a láncfűrészes joyról beszéltem! -
Dajin #2750 ennyivel megvehetnéd ps2-re ha ennyire rajongó vagy, abban van egy rakat plusz dolog + miszzió -
#2749 Ez lesz az:D -
JiBBeRiSH #2748 Csak hogy örülj:
-
SlickAdam #2747 Van egy PSP-re való tökéletes állapotú Prince of Persia Revelations játékom, és elcserélném az alábbi PS2-es eredeti karcmentes játékok egyikére!
-Shadow Of The Colossus
-Fight Night Round 3
-Black
-Resident Evil 4
Ha ezek közül megvan valamelyik és érdekelne a csere, kérlek privizz rám, vagy üzenj a [email protected] címre! -
#2746 Akkor majd megyek át hozzád :P -
#2745 Naugye:)
Residentért mindent:)
Veszek hozzá láncfűrész joy-t is;))) -
Dajin #2744 ezért? dehát mikülömbség? resis kinézete van a gc-nek... jo monnyuk én meg ffxll-es ps2-őt vennék:D -
#2743 Gc.. RESIs GCt akar venni.
-
Dajin #2742 és akko min fogsz resisni? ps2? -
#2741 Mert Resi4 editiont veszek helyette:D
Tökéletes állapotban van amugy:) -
Dajin #2740 az avatarod is resident-es mér akarod eladni? csak kérdezem mer van egy haver akit érdekelne -
#2739 Nyah eladósorba került a Gamecube-om, 2 eredeti joy-al, Resident Evil 4 játékkal, eredeti memóriakártyával kitűnő állapotban, dobozával. 25 ropit kóstál mindössze. -
#2738 Mert bárki, aki szeret szórakozni másokkal, az zaklathatja. Én már jártam így. -
#2737 még valaki felhív:D -
#2736 Miért is? -
aya #2735 akkor kérem a számom törlését!!!!
Tisztelt moderátorok!! -
#2734 Veszélyes telefonszámot megadni. -
aya #2733 keresek castlevania dawn of sorrow eladót!! kp!
nintendo ds-re
a számom 0620-367-5808