13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2812 Szaisztok. Keresek Yourself Fitness Programot Ps2-re. Ha tudtok boltot az is jó.
Előre is köszi. -
#2811 Most már kezd elegem lenni belőled! Többen is mondták, hogy beszólsz neki. Miért nem tudod elfogadni a másikat olyannak, amilyen? A hibájával együtt??? -
turho #2810 Illetve csere az általam kergetett fejhibás nagy PS2-re. -
turho #2809 SG-ről bárkinek 9 ezer komplette. Még adok 10 backupot is ajiba. memkártya kell, meg egy jobb joy későbbre és kész. -
#2808 azert hogy te bannoltasd magadat, ha ezt igy folytatod...
-
#2807 Tényleg, miért adod el? :) -
turho #2806 Dreamcast, de már van kimeneti kábel (ügyes ember készít) meg egy rezgő. És elég szép állapotú a gép. -
#2805 Miért is adja el? -
#2804 Miért adod el? -
#2803 Szupermario meg ne kerdezd miert adja el... mert lebaltazlak... komolyan... -
#2802 Van egy eladó Sega Saturnom srácok:) Szép állapot, kábelek, 1 joy.
Ajánlatokat privibe! -
#2801 Csal úgy. Nem tudom így jött ki. -
#2800 S ezt mi a tökömért nem lehetett egy postban kiírni?? -
#2799 Ha gondolod MSN-en is megbeszélhetjük. -
#2798 És ha lehet akkor mellé a DVD-t -
#2797 Mivel nem nagyon ismerem az árakat ezért jó lenne, ha te mondanád. -
ombo #2796 Eladó külön is. Mennyiért vinnéd? -
#2795 Pontosítok: Eladod külön a 512 MB CF Elite Pro kártyát hozzá az írót és a PassKey-t? -
#2794 Ja bocs látom van hozzá író. Szal eladod külön? -
#2793 eladod külön a kártyát meg a passkey-t? Amúgy ezekre a kártyákra mivel lehet írni? -
ombo #2792 Eladó:
Nintendo DS dobozában tartozékaival
+ M3 Adapter
+ PassKey
+ 512 MB CF Elite Pro
+ 2 eredeti játék+ 1 demo: Another Code, Super Mario 64 DS + Metroid Prime Hunters Demo
+ Az eddig megjelent játékok DVD -n
+ 2 GameBoy Advance játék: Nes Classics - Super Mario Bross, Yoshi's Island - Super Mario Advance 3
+ Traxdata 11 in 1 kártyaolvasó/író
irányár: 65k -
#2791 helyesbites:ehhh 4 iranyzekos... hulye vagyok :DDDD -
#2790 Skacok!!! nem tudtok olyan atalakitot akar xboxhoz, akar PChez, amire ra tudnek dugni regi classic AMiga/C64 kompatibilis Joyokat?(Quickshot style)... vegulis a lenyeg az lenne, hogy pcn/xboxon c64/amiga emulatorral tudjak nyomulni(nagyon bena a pad... hiaba analog/digital, ecceruen joyyal verhetetlen a sensible soccer/microprose soccer es atomjo igazan joyyal elvezheto tarsai:DDDD)... es ehhez vagy atalakito kene+megajo allapotu joy... vagy modern joy ami ugynugy digitalis, tehat 8 iranyzekos, mikrokapcsolos+atalkito, mint a regi quickshotok... erdekel minden faramuci megoldas!!!!
szerk: regi szep emlekek: regebben halalra idegesitettem anyamat, mert allandoan "kattogtam" a mikrokapcsoloval :DDDDD -
#2789 Ok, sry félrenéztem. De akkor is még... -
turho #2788 Szerintem itt csak arról van szó, hogy mindenki tiszteletben tartja a szép állapotú játékaidat, viszont ezen a placcon kicsit még magasak az áraid. Tudod: annyit ér amennyit adnak érte. Fórumokon olcsón lehet venni cuccokat, de ez egyben hátrány is: olcsón lehet eladni is. Peace és sok sikert. Hirdesd aproneten is. -
Krauser #2787 Mindegyik játék árát levittem 1-2 ezerrel! -
Krauser #2786 Na ne mondd! Melyik?
-
#2785 Nem sok változás történt. Sőt van olyan játék ami drágúlt! :) -
syabica #2784 hajrá!! :) -
#2783 Tökéletesen kielégítő válasz :-) -
Krauser #2782 Öööö...mivel többenjelztétek, hogy egy kicsit elszálltam az árakkal, itt az újabb lista, 100% eredeti, kitűnő állapotban lévő, PAL GC játékokra:
Resident Evil 4 - 8000Ft
Soul Calibur 2 - 8000Ft
Metal Gear Solid: The Twin Snakes - 8000Ft
Timesplitters 2 - 6000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 7000Ft
Splinter Cell - 6000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 8000Ft
Super Smash Bros. Melee - 7000Ft
Tales of Symphonia - 7000Ft
Rainbow Six 3 - 7000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 7000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
007: Agent Under Fire - 5000Ft
007: Nightfire - 6000FT
007: Everything or Nothing - 7000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 5000Ft
Medal of Honor: Frontline - 5000Ft
True Crime - 6000Ft
Conflict: Desert Storm - 6000Ft
Luigi's Mansion - 6000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 6000Ft
Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre. -
turho #2781 nos, kollega, 3 dolog (az egyik ott is le van írva):
1: van a kisfiamnak egy DC-je, értelemszerűen ahhoz van kábel.
2: ne tudod, de annyi változás történt hogy az imént hűlt ki a forrasztópákám, forrasztottam hozzá egy szakos AV kábelt (Nem RF gyári gafgyit, rca-s kimenetű AV-t stereo hanggal, ugyanis volt egy RGB kábel amiből meg tudtam csinálni.)
3: 20 perce pörög benne a Sonic Adventure 1., és AV-n stereo hanggal olyan hogy aki meglátná elhajítaná az RF modulátort amit gyárilag adnak hozzá, nagy ívben a pitsába :)
3+1: nem most kezdtem, senkit se vertem még át, hja és 10 ezer ft nem ér meg annyit sztem.
Nah szóval: Immáron stereo AV kábel is van a géphez, és a joy nem is olyan gatya mivel játszok vele. A D-padja van ki már egy kicsit. Ennyi.
Így ok? -
#2780 Nem akarok kötözködni, de honnan tudod, hogy működik, ha nincsenek kábelek hozzá? -
Olcsi2 #2779 Megint volna par olcsobb angol folias jatek PS2-re:
Call of Duty 2 Big Red One: 7500
Death by Degrees: 4500
Club Football (Real, Celtic, Bayern,Leeds): 3500
Fahrenheit: 7500 (Xre is)
Xre:
Yager 3500
Club Football (Inter,Juve, Liverpool, ManU, Real, Ajax,Milan, Bayern, Chelsea): 3500 -
turho #2778 DC is eladó. Nem kamu, tényleg jól megy. Csak nem tudtam még hozzá kábelt szerezni... -
turho #2777 F2A 256 Mbites GBA flashkarim eladnám, remekül megy csak most nincs rá szükségem. USB inkerrel. 4 dvd-nyi anyaggal. Értelmes ajánlatokat kérek PÜ-ben. -
#2776 Eladó egy műanyag tokos Gargoyles Quest címet viselő GameBoy játék 2000Ft-ért. -
#2775 Birtokomba került egy japán verziójú Virtua Cop játék sega saturn-ra. Ha esetleg valakit érdekel, megvásárolható:) -
#2774 Van valakinek eladósupecrarcja magic key-el és lehetőleg valami a kártya írásához szükséges kütyüje? -
#2773 Elkélt:D