13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Csacsi
    Szaisztok. Keresek Yourself Fitness Programot Ps2-re. Ha tudtok boltot az is jó.

Előre is köszi.
  • Super Mario
    Most már kezd elegem lenni belőled! Többen is mondták, hogy beszólsz neki. Miért nem tudod elfogadni a másikat olyannak, amilyen? A hibájával együtt???
  • turho
    Illetve csere az általam kergetett fejhibás nagy PS2-re.
  • turho
    SG-ről bárkinek 9 ezer komplette. Még adok 10 backupot is ajiba. memkártya kell, meg egy jobb joy későbbre és kész.
  • Lammer
    azert hogy te bannoltasd magadat, ha ezt igy folytatod...
  • Anubys
    Tényleg, miért adod el? :)
  • turho
    Dreamcast, de már van kimeneti kábel (ügyes ember készít) meg egy rezgő. És elég szép állapotú a gép.
  • Super Mario
    Miért is adja el?
  • torrente
    Miért adod el?
  • Lammer
    Szupermario meg ne kerdezd miert adja el... mert lebaltazlak... komolyan...
  • deep
    Van egy eladó Sega Saturnom srácok:) Szép állapot, kábelek, 1 joy.

Ajánlatokat privibe!
  • KILLER2
    Csal úgy. Nem tudom így jött ki.
  • Kaplan
    S ezt mi a tökömért nem lehetett egy postban kiírni??
  • KILLER2
    Ha gondolod MSN-en is megbeszélhetjük.
  • KILLER2
    És ha lehet akkor mellé a DVD-t
  • KILLER2
    Mivel nem nagyon ismerem az árakat ezért jó lenne, ha te mondanád.
  • ombo
    Eladó külön is. Mennyiért vinnéd?
  • KILLER2
    Pontosítok: Eladod külön a 512 MB CF Elite Pro kártyát hozzá az írót és a PassKey-t?
  • KILLER2
    Ja bocs látom van hozzá író. Szal eladod külön?
  • KILLER2
    eladod külön a kártyát meg a passkey-t? Amúgy ezekre a kártyákra mivel lehet írni?
  • ombo
    Eladó:

Nintendo DS dobozában tartozékaival
    + M3 Adapter
    + PassKey
    + 512 MB CF Elite Pro
    + 2 eredeti játék+ 1 demo: Another Code, Super Mario 64 DS + Metroid Prime Hunters Demo
    + Az eddig megjelent játékok DVD -n
    + 2 GameBoy Advance játék: Nes Classics - Super Mario Bross, Yoshi's Island - Super Mario Advance 3
    + Traxdata 11 in 1 kártyaolvasó/író

irányár: 65k
  • Lammer
    helyesbites:ehhh 4 iranyzekos... hulye vagyok :DDDD
  • Lammer
    Skacok!!! nem tudtok olyan atalakitot akar xboxhoz, akar PChez, amire ra tudnek dugni regi classic AMiga/C64 kompatibilis Joyokat?(Quickshot style)... vegulis a lenyeg az lenne, hogy pcn/xboxon c64/amiga emulatorral tudjak nyomulni(nagyon bena a pad... hiaba analog/digital, ecceruen joyyal verhetetlen a sensible soccer/microprose soccer es atomjo igazan joyyal elvezheto tarsai:DDDD)... es ehhez vagy atalakito kene+megajo allapotu joy... vagy modern joy ami ugynugy digitalis, tehat 8 iranyzekos, mikrokapcsolos+atalkito, mint a regi quickshotok... erdekel minden faramuci megoldas!!!!
    szerk: regi szep emlekek: regebben halalra idegesitettem anyamat, mert allandoan "kattogtam" a mikrokapcsoloval :DDDDD
  • Kaplan
    Ok, sry félrenéztem. De akkor is még...
  • turho
    Szerintem itt csak arról van szó, hogy mindenki tiszteletben tartja a szép állapotú játékaidat, viszont ezen a placcon kicsit még magasak az áraid. Tudod: annyit ér amennyit adnak érte. Fórumokon olcsón lehet venni cuccokat, de ez egyben hátrány is: olcsón lehet eladni is. Peace és sok sikert. Hirdesd aproneten is.
  • Krauser
    Mindegyik játék árát levittem 1-2 ezerrel!
  • Krauser
    Na ne mondd! Melyik?
  • Kaplan
    Nem sok változás történt. Sőt van olyan játék ami drágúlt! :)
  • syabica
    hajrá!! :)
  • Super Mario
    Tökéletesen kielégítő válasz :-)
  • Krauser
    Öööö...mivel többenjelztétek, hogy egy kicsit elszálltam az árakkal, itt az újabb lista, 100% eredeti, kitűnő állapotban lévő, PAL GC játékokra:

Resident Evil 4 - 8000Ft
    Soul Calibur 2 - 8000Ft
    Metal Gear Solid: The Twin Snakes - 8000Ft
    Timesplitters 2 - 6000Ft
    Prince of Persia: Warrior Within - 7000Ft
    Splinter Cell - 6000Ft
    Splinter Cell: Chaos Theory - 8000Ft
    Super Smash Bros. Melee - 7000Ft
    Tales of Symphonia - 7000Ft
    Rainbow Six 3 - 7000Ft
    Sonic Adventures 2: Battle - 7000Ft
    Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
    007: Agent Under Fire - 5000Ft
    007: Nightfire - 6000FT
    007: Everything or Nothing - 7000Ft
    Mortal Kombat: Deadly Alliance - 5000Ft
    Medal of Honor: Frontline - 5000Ft
    True Crime - 6000Ft
    Conflict: Desert Storm - 6000Ft
    Luigi's Mansion - 6000Ft
    Star Wars: Rogue Squadron 2 - 6000Ft

Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.
  • turho
    nos, kollega, 3 dolog (az egyik ott is le van írva):
    1: van a kisfiamnak egy DC-je, értelemszerűen ahhoz van kábel.
    2: ne tudod, de annyi változás történt hogy az imént hűlt ki a forrasztópákám, forrasztottam hozzá egy szakos AV kábelt (Nem RF gyári gafgyit, rca-s kimenetű AV-t stereo hanggal, ugyanis volt egy RGB kábel amiből meg tudtam csinálni.)
    3: 20 perce pörög benne a Sonic Adventure 1., és AV-n stereo hanggal olyan hogy aki meglátná elhajítaná az RF modulátort amit gyárilag adnak hozzá, nagy ívben a pitsába :)
    3+1: nem most kezdtem, senkit se vertem még át, hja és 10 ezer ft nem ér meg annyit sztem.

Nah szóval: Immáron stereo AV kábel is van a géphez, és a joy nem is olyan gatya mivel játszok vele. A D-padja van ki már egy kicsit. Ennyi.
    Így ok?
  • Super Mario
    Nem akarok kötözködni, de honnan tudod, hogy működik, ha nincsenek kábelek hozzá?
  • Olcsi2
    Megint volna par olcsobb angol folias jatek PS2-re:
    Call of Duty 2 Big Red One: 7500
    Death by Degrees: 4500
    Club Football (Real, Celtic, Bayern,Leeds): 3500
    Fahrenheit: 7500 (Xre is)

Xre:
    Yager 3500
    Club Football (Inter,Juve, Liverpool, ManU, Real, Ajax,Milan, Bayern, Chelsea): 3500
  • turho
    DC is eladó. Nem kamu, tényleg jól megy. Csak nem tudtam még hozzá kábelt szerezni...
  • turho
    F2A 256 Mbites GBA flashkarim eladnám, remekül megy csak most nincs rá szükségem. USB inkerrel. 4 dvd-nyi anyaggal. Értelmes ajánlatokat kérek PÜ-ben.
  • torrente
    Eladó egy műanyag tokos Gargoyles Quest címet viselő GameBoy játék 2000Ft-ért.
  • deep
    Birtokomba került egy japán verziójú Virtua Cop játék sega saturn-ra. Ha esetleg valakit érdekel, megvásárolható:)
  • KILLER2
    Van valakinek eladósupecrarcja magic key-el és lehetőleg valami a kártya írásához szükséges kütyüje?
  • deep
    Elkélt:D