13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2932 Ha 3000ft alatt adod akkor engem érdekelne egy-kettő! -
syabica #2931 én válaszolok, de nem vagyok hozzáértő :), szerintem 1 ötöst simán .... ha mégsem majd valaki kijavít :) -
SlickAdam #2930 Válaszolhatnátok az én kérdésemre is!!!!
Szóval mennyiért lehet elpasszolni egy zsír MGS3-at? -
Olcsi2 #2929 Ha Angliaban, akkor miert irod, hogy
>De ugy latom boven joljarok,ha magyarorszagon vasarolok hasznalt gamet =]
??
syabica, Sajna az a 9ert hirdetett Tales german volt...:( Francia nekem is van, heh. -
#2928 Angliaban =] -
#2927 Uhh...CC bizti durvajo kis gém, anno videokat neztem belöle; tetszett...föleg a KUPO-nyiras! :-P
D. -
syabica #2926 fishBNS: nekem is megírhatnádm hogy hol láttál olcsóbban ezekből a progikból .... érdekelne :) , köszi
én az FF:CC-t 8-ért láttam, a Tales-t meg 9-ért hirdette itt valaki :(, vagy az egy másik topic volt... nem tom -
Olcsi2 #2925 Ha latsz otthon a Talesbol olcsobban, ird mar meg, hol talaltad (angol verzio, mert ez az egyik kakukktojas, ami PALosban sajnos csak egy orszagra van lokalizalva,igy a german pl csak germanul tud,eh!) -
#2924 Csak azert kerdeztem,h megeri e itt megvenni... De ugy latom boven joljarok,ha magyarorszagon vasarolok hasznalt gamet =] -
syabica #2923 ty the tasmanian tiger :) -
syabica #2922 érdekelnek valakit ezek a játékok ?! :
crash nitro cart
ty tasmaninan tiger
desert storm 2
The lord of the rings the return of the king
Medal of honor rising sun
ja gamecube-ra ! -
Olcsi2 #2921 Attol fugg PALos kell vagy jo az amcsi is (van Freeloadered). En FF CC-bol olyan 6ert tudnek hozni, Talesbol 15 korul PALost, az amcsi FFbol 5500 korul, a Tales 7-8 korul volna. -
#2920 FFCC-t nem láttam még 10e alatt a Tales is hasonló árban lehet! -
#2919 Gyemekeim!!! Metroid Zero Mission keresek megvételre, max 3600-at adnék érte. -
#2918 Gyerekek!!!
valaki hozzon mar nekem egy ilyet...
Speedlink competition pro usb, red sl-6602
vagy valami hasonlo usbs de csakis digitalis mikrokapcsolos oldschool dzsoyt... AAAAAA :DDDD (c64, amiga emu rulz) -
tomworf #2917 ps2-re vagy gamecube-ra.A Gamecube-osok drágábbak. -
tomworf #2916 Sajna akárhol nézed 7000-16000 között van. -
#2915 Nem tud itt senki szart sem ;D -
SlickAdam #2914 Kérdezném a hozzáértőket, hogy egy nagyon jó állapotban lévő, karcmentes Metal Gear Solid 3-at mennyi pénzért lehet eladni kábé? -
#2913 Mennyiert lehet beszerezni hasznalt Final Fantasy CC-t es Tales of symphonia -t gamecube-ra? -
Lumixxx #2912 Ja, és EGYBEN 6.000 FT! -
Lumixxx #2911 ELADÓ! PS2 JÁTÉKOK:
TEKKEN 5 = 4.000 FT. EREDETI, (nem Platinum) Tökéletes állapotban, KARCMENTES lemez, de még a borító is!
COMMANDOS 2 = 3.000 FT. EREDETI, szintén nagyon jó állapotban.
E-mail: [email protected] -
turho #2910 Nincs sajna. -
#2909 Xbox-ra vagy PS2-re keresnek Broken Sword 3-at - surgos! -
Balintka1 #2908 Új Xbox S joy-od nincsen? -
turho #2907 Ja, és keresek marha olcsó GBA vagy GBA SP-t. De tényleg olcsót. GBA SP-ből hibás is érdekel, de ép kijelzővel.
GBC és GB kazikat többet is vennék egyszerre. Lista kell PÜ-ben. -
turho #2906 Vennék gameboy, és gameboy color kazikat, főleg mászkálósakat. Warioland-ok előnyben.
Még megvan a Dreamcast-om és a 256-os F2A GBA flashkarim is, USB linkerrel. -
#2905 ok, köszi infot...PS1 lemezeket nem volt alkalmam tesztelni ps2-ön; NET-en olvastam, h. nem ajanlanak minden PS1 gémet; ill. csak sajat felelössegre... RIP-ekkel termeszetesen nincs jo tapasztalatom nekem sem; de PS1 rip-ekkel kapcsolatban sem... :-P Szerencsere csak pár rip-pelt PS1 gémem van... -
#2904 Na nem bántani máriót! Májusban mindenki róla fog majd beszélni és csuklani fog egész nap ha kijön a New Super Mario Bros. Peace -
Balintka1 #2903 Van valakinek Xbox-hoz eladó új S joya olcsón? -
Vista #2902 Jah a mail cím!
[email protected] -
Vista #2901 Üdv Konzolosok!
Bocs, hogy ide írok de sajna nincs ilyen topic, újat meg még nem nyithatok, mert az 1 hónap nem járt le.
Az lenne a lényeg, hogy a 80-as években volt 1 NES-em, ma hogy már pc meg PS van ezeket sokan el is feledték.
Szeretnék minden régi konzoolt összegyüjteni ami csak létezett vagy létezik.
Ha esetleg van akinek megunt, vagy már használaton kívüli gépe van (főleg NES. SNES, ATARI ), és szeretne tőle megválni, küldjön, egy mailt priviben, ott majd megbeszéljük a továbbiakat!
Nagyon köszönöm a figyelmet!!! -
#2900 Nah,ha valaki tud egy ertelmes weboldalt,ahol vannak hasznalt GC gamek ,az megoszthatna velem! Be kell arazgatnom a jatekokat,mert mindenkinek csak max 3-4 jatek kell... =] -
turho #2899 A ps1 lemezek remekül mennek ps2-ben. Megfelelő chippel a backupok is. Nem igazán veszi igénybe a fejet, ez egy tévhit. A lemezek jó állaotúak legyenek, a konzol tisztán legyen tartva. Ennyi a titok. PS2 játékok rippelve cd-n: na igen, ez kakukktojás, ez egy kicsit jobban igénybeveszi a konzolt, ha nem vagy kénytelen ilyet használni, tartósan ne is. De hébehóba nyugodtan. Nagy gép jobban tolerálja, a PSTWO picikék kevésbé. EZ már az új szeró miatt van.
PS1-nél másik laser működik, dual laser fej van a ps2-kben. Egy dvd, egy cd. -
#2898 Hello!
Elado egy Nintendo DS teljesen ujszeru, karcmentes, tokeletes allapotban. A kijelzott folia vedte kezdetektol fogva. Foliat meg tudok melle adni ami par evre meg elegendo :) Plussz van hozza, egy hordtaska is,melyben DS v. GBA szalithato amik melle 8DS game v. 4 gba game fer bele, melleteheto meg a tolto is. Melle van meg egy Mario Kart DS is dobozzal leirassal egyutt, makulatlan allapotban. A DSnek minden tartozeka megvan (tolto, doboz, zacskok, ceruzak) mind karcmentes gyonyoru allapotban :) Az ar iranyar 31ezer forint. Akit erdekel privat :) (Egyben eladoak)
-
#2897 jah, nem minden PS1-es gémet jatszik le a PS2+allitolag (nem tudom mennyi igazsagtartalom van az infoban...); de masolt PS1jatekok tönkrevaghatjak a PS2-fejét...(mondjuk 1 idö utan PS1-ét is tönkrevagjak..). Mindenesetre CD-s gémekkel (havernal ugy vettem eszre)jobban szenved PS2 mint DVD-kkel, többet pozicional, hangosabb(és nem csak RIP-CD-knél..)... -
JiBBeRiSH #2896 Jó ár, csak kár, hogy a 80-90% nem érdekel a játékok közül.:] -
tomworf #2895 az igazat megvalva f**gom sincs róla,hogy milyen gémek,mert van vagy 50,és úgy gondoltam ha eladom a kis masinát majd úgy tizet kiválasztok hozzá.de nem tudom melyikeket. -
#2894 hmmm...hmmm...megkimélt kis gép? Érdekel! A mostani kis szürkém is 2 évig dobozban állt, mikor vettem (vazz, én vagyok ennyire retro-emberke; h. maniakusan tolom azokat a gémeket amiket más régen megunt; vagy csak le vagyok maradva? /2-3 évvel ezelött még vérbeli pc-s voltam; oszt kaptam 1 fülest; h. ps1 sürgősen elado...):-O
Milyen gémjeid vannak hozza? (habar mind1, rengeteg gémem van...) -
tomworf #2893 Azt nem tudom hány éves,de kb 1 éve a dobozában csicsikál.A multhéten elővettem kicsit,akadásmentesen vitte a gémet.