13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
moralosan #2972 Aki tud AMERIKAI verziójú, eredeti alap XBOX játékokat, püzzen egyet plz :).
Nem nekem kéne, de most tényleg, csak haverom még régen a júeszében vett boxot és ugye csak ottani játékokkal tud nyomulni. -
#2971 Ja ilyet pedig nem érdemes teni. Jó helyen van benne. -
#2970 igen ez inkabb nyelvtani bukfenc... eleve egy idegen szot meg ragozni is :DDD szal, ha megfelejtkezunk az idegen szorol, akkor logikailag, egy "chippes" gepet fosztunk meg a "chipjetol"... -
#2969 Hát ez a kicsippelt szó tényleg baromság. A onzolokba a chippet bele szoktá rakni nem pedig kivenni azt. Ez már csak valami menő szó. -
#2968 Baldur's Gate: Dark Alliance-hoz hasonló ketten játszható gémet keresek GC-re! -
orkenyid #2967 Ez a "kichippelt" szót sose értettem :) -
Olcsi2 #2966 Folias, nemet dobozos, angolul is futo game-k:
XBOX: GunGriffon Allied Strike: 3500
GC: Geist: 6500 -
Lumixxx #2965 ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!
- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT
EGYBEN 27.000 FT
E-mail: [email protected]
-
#2964 Nem érdekel valakit egy régi(nem slim) PS2,fejcserés(szegényke megadta magát),kichippelt,csak áll ott az asztalomon mert nincs most rá időm. -
#2963 lesz most finalom 8ert. -
Balintka1 #2962 OK, nem gond. -
syabica #2961 a pár sorral lentebb írt játékok már nem eladók, bocs -
syabica #2960 az én is csak holnap tudom meg mert nem az enyém, de az igazi eladó elmondása szerint karcmentes... aztán majd meglátjuk :).... azért is kérdezgetem mert csak akkor hoznám el ha valakit érdekel, és tökéletes állapotuak....na mind1, ha valakit érdekel jelezzen ide vagy privát, mert holnap délelőtt megyek értük -
turho #2959
Gyönyörűen rendbetett 30003 nagy PS2 érdekelne itt valakit? Tegnap készítettem el, H2o chip beleugrott, illetve ebbe tettem bele a vadiúj Sony Hungáriás KHS400 fejemet is. Külsőre is jó állapotú, az aján van karcolgatás csak, de az ugye nem látszik. Szóval egy 16 ezres fej figyel benne, vadiúj. Maga a gép túl sokat nem mehetett, lencsesérülése volt (valami abáltszalonnás lemezre tippelek :( ), én szedtem szét először.
Szóval maximálisan felújítva, minőségi autobootos chippel, új fejjel, 3 hó garival eladnám. Ha érdekelne valakit, PÜ.
Ui:Gondolkodtam és az alábbi cserék érdekelnek: karcmentes védőfóliás NDS Flash-segédlettel (hogy f2a ultraval menjen pl.) meg amivel bekínálod. Illetve slim PSTWO főként ezüstben, széria mindegy, állapot karcmentes, mert az nincs a gyűjteményemben.
-
Balintka1 #2958 Állapotuk milyen? -
syabica #2957 érdekelnek valakit ezek a játékok ?! :
crash nitro cart
ty the tasmaninan tiger
desert storm 2
The lord of the rings the return of the king
Medal of honor rising sun
ja gamecube-ra !
2500-3000 ft/db több esetén alku, persze :) -
#2956 Ja, akkor jó. -
#2955 Keves vagy Te hozza,h en ideges legyek... =] -
#2954 Én csak tettem egy megjegyzést. Ezen ennyire felidegesítened magad. -
#2953 szerintem ne is torodj vele. hat hol mashol elnenk, ha nem irigyseglanden... ;) (jol belenknevelodott, szuleinkbe is ez a k0mcs1 feeling, neked nem lehet jobb, tudod) -
#2952 Sok millio ember van ,akinek nincs ra ennyi penze! Nagyon sok van ,aki nem adna ennyit jatekokert.Megtobb ,aki azt se tudja mi ez,es nem is ertene ,miert kell penzt adni erte... Es vagy Te ,kinek bele kell szolnod mindenbe!
Ez egy Adok-Veszek forum,ha nem tevedek! Feladtam egy hirdetest,mint barki mas! Nem hiszem,h annyira szar arat mondtam,de ha igen nem fogjak megvenni! Ennyi!
Nincs szuksegem,h pont Te oktass ki... -
#2951 lol -
#2950 Köszönöm, hogy megvédtél. Sajnálom, hogy nem látja a lényeget. -
tomworf #2949 szerintem ne is törődj vele.azt hiszi övé az egész forum. -
#2948 ok, mostantól befogom -
#2947 Nem mind1? Csak,h kotozkodhess elarulom,h nem egyszerre. Na es? Attol meg 250.000Ft nem lesz kevesebb! Szal legkozelebb legy kedves kimelj meg az ilyen fajta ,felesleges hozzaszolastol... -
#2946 Na jó, de egyszerre adtad ki értük a pénzt? -
#2945 Ott a pont! -
#2944 Nem haragszom, en sem ennyiert vettem! Kb a 3xosaert... De mellesleg,h mar beleszoltal. Nem is annak akarom eladni,akinek nincs 75Kja! =] -
#2943 Ne haragudj, hogy beleszólok, de egy átlag magyar embernek nincs 75 000 forintja, hogy GC játékokra költsön. -
#2942 Nem... nincs idom ilyesmire. sry -
#2941 Mondjuk egy-kettőt leszámítva nekem kéne fizetned, hogy játsszak ezekkel! :D
Nekem ez túl Eksöndzseksön! -
tomworf #2940 Biztos nem bontod meg? -
#2939 UP!
Eladnam az alabbi EREDETI jatekokat,csak egyben:
75.000.- no offer
Ace Golf
Super Monkey Ball
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Underground
Tony Hawks Underground 2
Spiderman
Spiderman 2
James Bond 007 : Agent Under Fire
James Bond 007 : Nightfire
Sonic Heroes
Need For Speed Underground
NBA Live 2003
Dark Summit
Bad Boys 2
Medal of Honor Frontline
Die Hard Vendetta
NHL Hitz 2k3
Star Wars Bounty Hunter
Wrestle Mania x8
International Superstar Soccer 2
Fifa World Cup 2002
XIII
Enter The Matrix
Sonic Adventure DX
Red Faction
Agressive Inline
Soul Calibur 2
Freekstyle
SSX Tricky
Beach Spikers
Whirl Tour
Speed Kings
Castleween
Fifa 2003
Star Wars Rogue Leader
18 wheeler
Mat hoffman's pro bmx 2
Kelly Slater's PRO Surfer
Mission Impossible
Resident Evil
Minority Report
Cel Damage
Hasznalt,de mind dobozban kezikonyvel,tokeletesen mukodo allapotban!
[email protected] -
#2938 egyszer lattam a torrentjet, de rip volt PS2-re; kb.200mega... Amugy (nem lebeszeles vegett...)de nekem eleg nagy csalodas volt; GTA-style gémre szamitottam; nem egy sims-klonra... sztem gyenge gém; azon kivül h. vannak benn poenok, nekem unalmas +ismetlödö a jatekmenet; az eröltetett bokolgatas; masodszor már a cici-kukker sem volt vicces.. :-/ -
tomworf #2937 Sziasztok!
7sins-t keresek ps2-re. -
SlickAdam #2936 Na akkor: EURÓPAI MGS3 ps2-játékot 7000-ért eladnám!
[email protected] -
#2935 Amerikai MGS3 ps2-játékot 5000-ért eladnám. Van egy GTA Vice city is 4000ft-ért (Pal). -
moralosan #2934 Mi az, jön a Subsistence és már nem kell az alap?
amúgy meg még 6-7kt is simán megér egy MGS3. -
syabica #2933 a 3000 alatt mit értesz :), 2999 Ft ?! mert akkor oké! :)
pontosan melyik érdekelne ? szerintem az alsó 3-om megér 3000 -3500-et/db, a felső kettő 2500/db
De ha több kell, persze lehet alku !