13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2892 hmmm... jatekok nem erdekelnek, de a PS valoszinü h. igen...memokartya+kontroller tökmind1, az van... :-D 10e-ért nem sok...hany eves a gép? Megkimélt? -
vg #2891 Sok sikert... -
tomworf #2890 hali!
Ha érdekel van egy ps1-em chippelve,2 kontroller,2 memókártya 10 játékkal.
10000-ért eladó.Ja és kutya baja. -
#2889 Egy kis up! =]
Eladnam az alabbi EREDETI jatekokat,csak egyben:
89.900.- =]
Ace Golf
Super Monkey Ball
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Underground
Tony Hawks Underground 2
Spiderman
Spiderman 2
James Bond 007 : Agent Under Fire
James Bond 007 : Nightfire
Sonic Heroes
Need For Speed Underground
NBA Live 2003
Dark Summit
Bad Boys 2
Medal of Honor Frontline
Die Hard Vendetta
NHL Hitz 2k3
Star Wars Bounty Hunter
Wrestle Mania x8
International Superstar Soccer 2
Fifa World Cup 2002
XIII
Enter The Matrix
Sonic Adventure DX
Red Faction
Agressive Inline
Soul Calibur 2
Freekstyle
SSX Tricky
Beach Spikers
Whirl Tour
Speed Kings
Castleween
Fifa 2003
Star Wars Rogue Leader
18 wheeler
Mat hoffman's pro bmx 2
Kelly Slater's PRO Surfer
Mission Impossible
Resident Evil
Minority Report
Cel Damage
Hasznalt,de mind dobozban kezikonyvel,tokeletesen mukodo allapotban!
[email protected] -
#2888 PS2 is lejátsza a PS1 játékokat... -
turho #2887 Nem, persze hogy nem kell. Viszont én javasolnám, vegyél inkább egy PSOne-t 14-ért láttam valamelyik konzolwebshopban. Lehet hogy olcsóbb is 2 ezerrel mint a másik beszerelve. Mondjuk a chipet azt abba is bele kell tenni. Bár asszem psone-khoz adnak bootlemezt kérésre :) és az ugyanazt tudja.
Csere után mechanikailag egy új gépet kapsz egyébként.
-
#2886 Aham, köszi az infot Turho; 12 e méltányos ár; ha utana megint jo lesz 2-3évig a gép... Gondolkodtam azon, h. veszek egy PS2-öt; de még 1 rakat faszájos gém vár PS1-en (FF8, Chrono C., verekedös+autos gémek stb...); ugyhogy fejmegcsinaltatas lesz... Mennyire szoktak tartosak lenni a cserelt fejes PS-ek? Gondolom ujrachippeltetnem nem kell fejcsere utan (total laikus vagyok a temahoz, eddig még nem volt gond a géppel...) -
turho #2885 Valamelyik konzolbolt árul(t) komplett mechanikát ps1-be, de nem tudom van-e még és basszus, persze hogy az se jut eszembe hol láttam....de amúgy úgy emlékszem 12 ezer ft ... az a baj hogy a fej saját anyaga a tartó, és az kopik el. -
Olcsi2 #2884 En 5500ert tudnek.. :) Atcom annal is olcsobban adta az ovet, mikor kiarusitott (sirtam is utana, hehe) -
Olcsi2 #2883 Gyujtoknek: angol Parasite EVE II, 5000, mintha csak uj volna (nem az.. :), de gyonyoru allapotban van) -
Heimdal #2882 erről megfeledkeztem:
keresem ps2-re a Tenchu nevü játékot
[email protected] -
Heimdal #2881 eladó a God of War, ha érdekel valakit. -
Heimdal #2880 meg fogsz lepődni..
a váci uti tecsóban 7.500,- Ft-ért láttam.. -
#2879 15e ott is. -
tomworf #2878 Akkor mondjuk Konzol studió?
A Kinizsi utcában vannak.Hívd fel őket megmondják,hogy éppen van-e.Ez a számuk:
06 20 9888 337 -
#2877 Azt tudom, de az botrányos. 1 éves játék, amit pl. a game.net már régóta féláron ad, itt náluk - illetve gondolom a magyar forgalmazónál - teljes árú még mindíg.
Volna rá pénzem, de ilyet nem akarok támogatni. -
tomworf #2876 Nézd meg a www.576.hu-n.
De az europarki üzletükben van.meg a Saturnba is. -
#2875 Látott valaki valamelyik budapesti üzletben fóliás Devil May Cry 3-at? -
#2874 sztem fejtartom ment galyra akkor; nagyon hangos a fej; sokat pozicional feleslegesen (pedig nem a (masolt)lemezek gányák, korabban mentek...). hangos-kerreg picit; sokat van üresjaratban, amikor csak pörgeti a cd-t; de nincs az a jellegzetes "elkapja az adatokat" hang...jah, meg ugy vettem eszre, h. (régi, szürke ps-em van) a "fekete" rész, amin az olvasofej van sokkal jobban mozog mint régen; be is lehet picit nyomni...szoval szét van a gép...Cash-ben mennyi 1 megcsinaltatas? -
turho #2873 A legritkább eset, ha a fej haldoklik. Illetve pontosítok: nem a laser szokott szarakodni, hanem egyszerűen elkopik a fejtartó, kikopik a főmotor csapágya, és egyéb nyalánkságok. Mi a jelenség? -
#2872 egy kérdés: PS1-em feje nagyon haldoklik; mennyi kb.1fejcsere? Vagy jobban jarok, ha veszek 1 uj ps1-est? -
#2871 Sziasztok!
Eladó GC-re eredeti Harry Potter - The Chambers of Secrets 2 ropiért,vagy elcserélhető hasonló árfekvésű játékra. -
#2870 És ki mondta, hogy GC játékokat kell vásárolni... :D -
#2869 Nem hiszem,h valakinek is van N64re Paper Marioja ujj... De lehet... Szal N64 rol van szo! =] Nos ami a legujabb gc jatekokat illeti,azok ugyanugy 29.99font ,bar nem mindenutt,de ki mondta,h a legdragabb helyen kell vasarolni... -
#2868 Akkor újonnan vehetted, mert ott az új játékok kerülnek 30 fontba. De mostanság ott is drágulás van, mert a legújabb GC játékok ma már 38 fontba kerülnek. -
#2867 Jaa,viszont nehany csereben benne vagyok! =] Csak meg nem tudom mit keresek! =DD -
#2866 A Paper Mariot 30 fontert vettem, szal vannak joval dragabbak is 2-3nal... =] -
#2865 ha nem tobbet :D (eszmei ertek sokkal tobb) :D -
#2864 Az also sor magaban er 30at ;D -
#2863 A piac diktálja az árakat. Mindenki 2-3 ért adja, ennyi. -
#2862 Amúgy miért drágák az N64 játékok? Nem értem! -
#2861 ha lenne kilom most igy erre (sajat celra) meg az also sor is benne lenne vinnem siman:) -
#2860 Akkor szvsz. nálad marad, mert egyszerre kiadni 100000 forintot GC játékokra irdatlan sok. -
turho #2859 Még mindig keresek baráti áron: XBOX 1.0 - 1.1 alaplapot tökéletesen működőt, vagy drive-hibás xboxot baráti áron (érdekelhet más verziós alaplap is, csak olcsó legyen), illetve nagy PS2-t fejhibásat, Sony fejjel szereltete, nem Sanyot. Akár tartozékaival is, szintén baráti áron. (tizenezer forintos ajánlatokkal ne bombázzon senki, mikor egy vadiúj modernebb és tartósabb gép 29900 ft).
Plíz PÜ, illetve email: [email protected]
Szolnok megyében "konzolszervizelés" ügyben is email. (xbox, ps2) -
#2858 Nem eri meg kulon eladni,mert nincs kedven szaros 2000 ftokon baszakodni! Ha nem veszik meg ,itt marad! Ugy is sajnalom szegenyeket! =] -
#2857 Jaja, ő dolga, én szurkolok neki, hogy eladja! -
#2856 akko megprobálja a vateran. -
#2855 De ezeket a játékokat sztem mrá nem nagyon veszik be. Nem a topon lévő gamek, ha meg beveszik kapásból mondok 5 játékot amit le merek fogadni, hogy 1kért vennének be.
-
#2854 Éppen ez az, hogy 1 játékra 2300 forint nem sok, de egyben 100000 forint! Szerintem az eladó adja külön őket pl. 2500 ft/db Még úgy is megéri. -
#2853 Magánember ritkán költ 100 rugót egy halom játékra amiből max. néhány érdekli. Megéri, vagy sem, én sem adnék érte ennyit. Egy videotéka is ha eladja egyben a készletét valszeg. nem egy magánember fogja egyben megvenni.