13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• CHEAPBOY
    14K sok , plane hogy nem vagy kozpontba, de nem akarok okitani.
  • God of War
    nem jöttél MSNre megbánod:))
    Amugy hirdesd meg a www.vatera.hu-is hátha elviszik
  • adam first
    Eladó X-box játék: Roadkill 5000Ft(a játékhoz adok ajándékba 2db eredeti vadonatúj állapotú demo lemezt,a demok között megtalálható HALO1,Rally sport challange stb+Még egy eredeti szintén nagyo jó állapotú Sega Gt/Jet set radio bundle packot,teljes verziós),a játék PAL-os,kézi könyvel,tokkal mindennel együtt adom.Hibátlan állapotú,karcmentes lemez.A játékot postán küldöm,fizetés postai utánvétellel.Ha valakit érdekel a játék akkor [email protected] .
  • turho
    43-44 asszem egy vadiúk okosított gép, 5-7 a memokari. Alighasználtan ki lehet fogni jó áron.
    Chippelve visz minden színnormát és régiót. Hátrány a túl régi tv lehet...
  • And 1 #3650
    jaah és a ps2 játékoknál még van olyan is hogy ps2 és pal. azokkal mi a szitu? vagy az nem számít ?
  • And 1 #3649
    ps2-t most mennyiért lehet venni ? 45-ből kijönne egy kicsippelt memóval amiben ilyen védelmi cuccok is vannak :D
  • turho
    KHS-400 C Sony fej kompatibilis, esztétikailag tökéletes fejhibás nagy PS2-t vennék, illetve eladó egy vadonatúj fej 14 k-ért az említett típusokba. Ha eljössz beszerelem (Bár Szolnok mellett lakom). Plíz PÜ
  • turho
    v1-v11-ig vastag ps2 van, 3000x-5000x típusszámokkal. V12-től V16-ig slim pstwo van, 7000x-7500x típusszámokkal.
    pl. a 70004-es gép 98 % hogy v12, kicsit kényesebb a vackabb lemezekre, kiéghet a fejben a tekercs, vagy a lézerdióda, ha nincs beépített védelem.
    Bár V9-V10-be sem árt egy ún. Romeo-mod-os védelem, hasonló jelenség ha ritkábban is, de ott már hébe-hóba előfordult. ja, azért ne ijedj meg ez nem tömeges és nem elrendeltetett meghibásodás, csak körültekintőbb szerelést igényel, ennyi :)
  • And 1 #3646
    de pl ilyen dolog hogy v12-es ezt már nemtom hogy micsoda :D de azt még tom hogy vastag meg vékony ps2
  • And 1 #3645
    most is épp azért gürizek a mekiben hogy majd a hó végén vehessek végre egy ps2-t
  • And 1 #3644
    de ha nem csippeltetem az úgy gáz mert pl van több játék amit csak netről lehet beszerezni lásd.: and1 streetball meg ha kivan csippelve akkor olcsóbban kijövök a játékokból, a jó minőségű dvd meg nem hinném hogy akadály.
  • turho
    Illetve mivel ez nem jó rovat, kvázi OFF-ban voltam, elnézést... :)
  • turho
    Igen, még ehhez kapcsolódva: az utóbbi évek összes konzolchipje a konzolok biosára "akaszkodik", annak tartalmát befolyásolja, ezzel a gép lemezazonosítási tulajdonságait (azaz eredeti vs. írott). köze nincs semmilyen hardveres minőségcsökkenéshez. Ez komoly és becsontosodott tévhit. Semmi nem változik ha bedobok pl. egy H2O-t, csak a gép biosa, és 1-2 vezérlőjele kerül "felülbírálásra" ezáltal...
  • turho
    annyit hozzátennék hogy személyes tapasztalatom szerint a slim ps2-k (pstwo) igen masszív gépek, a hires 70004-es v12-es szérián kívül nyugodtan vehettek olyat is. Illetve v12-est is nyugodtan, ha értelmes védelem van benne. Precíz, és masszív ám a pstwo is.
  • Solidus
    Nem a chipp vágja tönkre.A szar minőségű lemezek.Régi vastag PS2-őt vegyél,chippelve H2O chippel,memókártya kell hozzá,anélkül mit sem ér.Évente-félévente pucoltasd,ha magad esel neki akkor semmi alcohol,semmi víz,fülpálcika meg ilyenek.Szemüveglencse tisztítószövettel csináld és nagyon finoman.Ne karcolódjon(de szerintem bízd szakemberre).Princo,Arita,gagyi lemezeket kerüld!Részemről Philips és eredeti verbatim a jó választás(ahány ház annyi szokás).RGB kábelt érdemes beszerezni!Ha van valami részletes kérdéset itt nyugodtan felteheted.
  • turho
    Elkelve, ne pü-zzetek.
  • Tekken5
    Vehetsz bele 8, 16, 32 MB-os MEMOCARDOT is. Nekem az utóbbi van.
  • Tekken5
    Dajinnek igaza van nem kell chipeltetni!
  • CrucifX
    Eladó, angol nyelvű Kameo kerestetik!
  • Dajin
    nemkell hogy kilegyen chippelve(tönkrevághatja stb, perszzee van a hol andak rá garit de más eredeti gameval nyomulni, jobb mint egy felcimkézedd verbatim lemezzel, és agép is tovább birja), elég hozzá egy memocard, és egy darabig elleszela demolemezzel, ameddig nemszerzel valami gamet, amugy nembirja a gép az ütögtést meg a vizet, olyan helyre rakd ahol van hely szellőzni, hátrafele is legyen hely(ventillátor)ja és egészséges 2-3 oránként pihentetni, sokkal hoszzab élettartamu igy
  • And 1 #3634
    hello ha majd vennék egy ps2-t nagyjából miket kell tudni ?
    jaa és konzolboltban venném. gomdolom kell bele egy 8mb-s memó és kell hogy ki legyen csippelve.
    ha van még valami extrás dolog amit nem árt ha tudok akkor lécci írjátok le kössz
  • sanyi150
    Eladó PS2 játékok!

Medal of Honor - Rising Sun: 4000 ft
    Metal Gear Solid 3 - Snake Eater: 8000 ft
    Call of Duty - Finest hour: 4000 ft
    Special Forces - Fire for effect: 4000 ft
    "Full spectrum" Warrior: 6000 ft
    Pilot Down: 4000 ft
  • viliszakacs
    Eladó Slim PS2(gyári,1,5éves)+2rádiós+1simajoy+memocard+13gyári game 65k
    [email protected],Skype:szakacsvili
  • turho
    X360 VGA monitorkábel elkelve, pár nap múlva lesz 3-4 darab belőle, meg HD kábel is (Core pakkosoknak pl.). Monitorkábel minősége mint a gyárié, ki is teszteltük. Illetve: lesz egy utángyártott origi x360 távirányítóm is, ugyanazt tudja mint a 15 k-s MS táv, csak kicsit kisebb, előreláthatólag 6 k-ért. Lehet stoppolni :)
  • turho
    Gameboy Color szett elkelve :)
  • God of War
    Eladók a következő gamek PS2re:
    -Ssx On Tour 4000 tipp-topp állapotban van
    -Burnout Revenge 6000 tipp-topp állapotban van
    -Onimusha4(2DVD-s)7500 tipp-topp állapotban van
  • turho
    Van egy zöld, jó állapotú Gameboy Color-om is eladó, tulajdonképpen egy szett. Jó állapotú alapgép, 1 játékkal (Army Men 2), egy bontatlan akkumulátor+töltő szett hozzá, és egy GBC tartó vászontáska, szintén origi. Fix 10 k egyben.
    Emiatt is PÜ.
  • turho
    Már csak chippel :D, egy órája kész lett.
    Mindezek mellé találtam 1 utángyártott rgb kábelt is hozzá, azzal cakkpakk 40 k. Ez biztos gép marad évekig...
  • Olcsi2
    PS2: Gauntlet Seven Sorrows (nemet doboz, folia) 6000
    DS-re Mr Driller Drill Spirit foliaban 3000
  • turho
    75004-es pstwo, kb. féléves de alig használt, frissen chippelt (H2O), tartozékaival, dobozában, karcmentesen (kis fólia is rajta van a tetején), fekete: 35 k (6 hó gari a chippelésre)
    Gyári memkártyával: 39 k
    Utánvét, utalás ok. Plíz PÜ

esetleg chip nélkül is adom (még nem tettem bele, majd ma este), úgy 27/32 ezer píz.
  • Tomek83
    Gamecube-ra eladó:"Wario World",5ezerért.
  • turho
    Gamecube 2 db Maxplay RGB kábel origi, bontatlan: 3800/db
    Gamecube utángyártott duplaméretű 123-as memokari: 4500
    Xbox 360 u.gy. monitorkábel (monitordugó+2 rca a hangnak, 180 cm-es fekete, zacsis): 4600
    Gameboy color kék hímzett vászon hordtok+akkumulátoros elemfedél+töltő (bontatlanok): 3500 együtt
    (Esetleg van egy Gameboy Colorom is, zöld színben, 5 k, elég jó állapotú, Army Men 2 játékkal együtt 6 k.)
    75004-es pstwo, kb. féléves de alig használt, frissen chippelt (H2O), tartozékaival, dobozában, karcmentesen (kis fólia is rajta van a tetején), fekete: 35 k (6 hó gari a chippelésre)
    Gyári memkártyával: 39 k
  • sanyi150
    Eladó, eredeti PSP játékok:

Syphon Filter használt, 8999 ft
    Daxter használt 9499 ft
    Tales Of Eternia használt, 8999 Ft
    Monster Hunter új, 9999 Ft
  • adam first
    Eladó X-box játék: Roadkill 5000Ft(a játékhoz adok ajándékba 2db eredeti vadonatúj állapotú demo lemezt,a demok között megtalálható HALO1,Rally sport challange stb+Még egy eredeti szintén nagyo jó állapotú Sega Gt/Jet set radio bundle packot,teljes verziós),a játék PAL-os,kézi könyvel,tokkal mindennel együtt adom.Hibátlan állapotú,karcmentes lemez.A játékot postán küldöm,fizetés postai utánvétellel.Ha valakit érdekel a játék akkor [email protected] .
  • turho
    off: bementem a hardverfórumra, kerestem hirdetés-rovatot, de nem találtam az első 100 hsz közt, gondoltam nyitok egyet. Nem jött össze :)
  • Olcsi2
    Ja, irjal mar reszletesebben a pakkrol, hatha engem is erdekelne.. :)
  • Seth
    nem mindegy melyik topicban, milyen formában
  • syabica
    azért kaptál büntetőpontot mert hirdettél... nem értem
  • syabica
    oké .... mondjuk ezt megírhattad volna már eddig is
  • turho
    Gamecube utángyártott duplaméretű memkártya, 4500 pénz
    PS2 Medal of honor rising sun (kézkönyv nincs) 4 k
    PS2 Burnout 2 (Platinum): 3500 pénz
    PS2 TIFF 2003 (Platinum): 2 k
    PS2 Driver 3 (Platinum): 3500 pénz.