13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• turho
    Milyen ps2, melyik széria, típusszám, színe, szaga, állapota stb :) PÜ me.
  • viliszakacs
    Nem lehet minden tökéletes,de bocs. Én sem kaptam még meg.
  • syabica
    köszi, hogy "küldted" a resi4 kézikönyvét....nagyon "megbízható" ember vagy !!!
  • viliszakacs
    Érdekel vkit PS2+12eredeti game - PSP csere?
  • Solidus
    Akik szeretnek bütykölni:
    Elcserélném chippelt hibás PS2-őm egy Nintendo Gamecubra.A PS2 indítás után lemez felismerés elött vagy után néhány percel lefagy(adok hozzá 1 joyt egy RGB kábelt meg a tápkábelt).Valószínűleg motorvezérlő IC.Ha ez így nem elég adok hozzá egy megmentett gamecube-ot.Az sajnos fejhalálos csak magát a belső részt érdemes felhasználni,a ház sérült(valami hozzá nem értő megfeszegette).
    Ha bárkit érdekel(turho?) PÜ,köszönöm!
  • Sund
    Még mindig eladó egy Nintendo DS játék:

Nintendogs--->tacskó edition

Tökéletes állapotban van, doboz, papír stb.

http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=31538

4900.-

Küldjetek privátot, köszönöm!
  • NeoMaN
    Gamecubet keresek reális áron.
    priv
  • zolo
    Hello!
    Érdekelne honnan lehet leszedni ps1-re ingyen játékokat.Konkrétan a Twisted Metal 4 kellene, mert a többi része megvan és nagyon szeretem.
  • Balintka1
    King Kong PAL angol Xbox-ra, újszerű állapotban 2000-ért eladó. Utalással fizetés, postai küldés.
  • Olcsi2
    Xre Genma Onimusha 2500, Psychonauts 3500 (folia, nemet doboz) es egy PS2-es Mad Maestro (az egzotikusabb jatekok kedveloinek :) 2500ert.
  • Ryu
    Eladó:

Virtua Fighter 4 Evolution
    Killzone (collector's edition - fémdobozos)
    Pro Evo 5 (se doboz, se kézikönyv ráadásul teljesen olasz nyelvű, de hátha :))
    NBA Street Vol. 2 (GC)

[email protected]
  • Olcsi2
    Battalion Wars a GC-re 7000 nemet doboz,angolul is fut, foliaban!!! (ennyiert ez a game mar-mar szegyenteljesen olcso.. ;)

Hasonloan, XBOX360ra LoTR: Battle for Middle Earth, nemet doboz,angolul is megy, 12, de ezt asszem egy oracskara kiveszem a foliabol (bar lehet,hogy nem)

Aug 13-tol lennenek atvehetok Pesten.
  • adam first
    ELADÓ NINTENDO GAMECUBE JÁTÉKOK: MARIO GOKART 2500Ft,DONKEY KONG JUNGLE BEAT 5000Ft+DK BONGO KONTROLLER(DOB)5000Ft(HA VALAKI EGYBE SZERETNÉ MEGVENNI A DOBOT ÉS A JÁTÉKOT DÍSZ DOBOZBAN AKKOR 9000Ft).ELADÓ X-BOX JÁTÉK: ROADKILL 3000Ft.A JÁTÉKOK PAL-osak,KÉZI KÖNYVEL ADOM ŐKET.A LEMEZEK EGYTŐL EGYIG KARCMENTESEK HIBÁTLAN ÁLLAPOTÚAK ÉS TERMÉSZETESEN EREDETIEK.HA VALAKIT ÉRDEKELNEK EZEK A JÁTÉKOK AKKOR [email protected] .
  • Csibe001
    Hi!
    Keresek GBA-ra Castlevania - Aria of Sorrow-t.Pü.ha valaki tud , köszi.
  • deadeb
    Keresek Ds-es Castlevania-t és GBA-ra a Circle of the Moon alcímű Castlevania-t.
  • biziclop
    Hali!
    Gc-re eladó eredeti Harry Potter 2 2ezer pénzért,ill. Psp-re Metal Gear Acid,Ape Escape 6e-ért.Csere lehetséges.Ajánlatokat priviben várok
  • Balintka1
    Csere lehet esetleg GC játékra, vagy más Xbox játékra.
  • Balintka1
    King Kong PAL angol Xbox-ra, újszerű állapotban 2500-ért eladó. Utalással fizetés, postai küldés.
  • God of War
    Egyébként ha valakit érdekel game akkor ezek közül válogathat:
    Ssx on Tour
    Jak3 promó
    Grand Turismo4
    Ace Combat: Squadron Leader promó
    Jackie Chan Adventures promó
    Ratchet&Clank 3 promó
    persze a promok ocsón vannak
  • Stinger 576
    Eladó néhány fincsi apróság (mind doboz nélkül):

Quake 64 N64
    Road Rash N64

STAR WARS NES (sérült, elnyűtt dobozzal)
    Super Mario Bros 2 NES (tokban)
    Mario Bros-Tetris-NES World Cup 3 in 1 NES
    Legend of Zelda NES
    Zelda II: The Adv. of Link NES

Donkey Kong Country 2 SNES
    Super Mario World 2: Yoshi's Island SNES

Atari 2600 + Pac-Man, Atlantis A2600

és nem konzol, de azért beírom: C64 (dobozban) + 1541/II-es floppy drive+lemezek eladóak.

Érdeklődni: stinger kukac citromail pont hu-n lehet. Árat te írj, megegyezünk - ha többet vásárolsz, tudok engedményt is adni. Hogy mennyit az attól függ, mennyit veszel :)
  • JiBBeRiSH
    Egyelőre jelentkezzen vki, aztán lehet engedek az árból.:) De ott van a csere is, szóval vkinek van vmi konzolos cucca, amire cserélne, akkor küldjön privit.
  • dinomano
    Ha lehet 1 hozzaszolasom: Szerintem add olcsobban, már csak azert is; mivel elegge megbizhatatlanok az utangyartott nevtelenebb cuccok...Raadasul mindenkinek (jo par ismerösömnek+nekem is) tök hirtelen megy tönkre... Egy darabig gond nelkül jo, majd beteszed a gépbe; és fel sem ismeri a kontrollert... :-|
  • JiBBeRiSH
    Van egy alig használt Sunflex Double Force Controllerem PS2-höz. Eladó, vagy vmi nem platinumos PS1 vagy PS2, esetleg GC játékra cserélném. 2,5k HUF
    Ilyen, csak fekete:

• turho
    Igen, de nem értem miért fontos ez neked. Mármint offolni a piacrovatban, hogy hol vettem, meg kitől. Én szoktam bedrótozni amúgy.
  • vegytek
    hwsw-n vetted, ugye? és egyből meg is csipleted?
  • turho
    Jövőhét közepe körül lesz egy eladó, H2O-val megtűzdelt, 75004-es fekete PS2-m, szokott minőség, még a kis fólia a tetején, nem sokat ment. 35 k. Memókártya, plusz joy is van most nálam, komoly érdeklődő plíz PÜ.
  • sp00n
    syphon filter:DM. PSP-re elado, makulatlan alapotban tokkal, leirassal mindennel egyutt... 9500huf PU akit erdekel.
  • CrucifX
    Eladó Nintendo Gamecube, fekete, 1 kontroller, 125 blokkos memó, alig használt, 15k! Érdeklődni privátban.
  • adam first
    Eladó Nintendo Gamecube játékok: Mario Gokart 2500Ft,Resident Evil4 7500Ft,Donkey Kong Jungle Beat+Dk bongo kontroller(dob) 10000Ft.
    Eladó X-box játék: Roadkill 3000Ft.A lemezek(mind a GC-s mind az X-box-os játékok)karcmentesek,eredetiek,PAL-osak,kézi könyvel kaphatóak.Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .
  • Rey Mysterio
    Helló vennék:1 kichippelt xboxot jó állapotban Joysticckal játékokkal.Lehetőlég 45000 Ft alatt!Lehetőleg Baranyában de azon kívül is írjatok!!Kösz hi
  • sanyi150
    Eladó PSP játékok:

Archer Maclean's MERCURY új, 8 999 Ft
    Daxter használt 10 499 ft
    Monster Hunter 10 499 Ft
    FROM RUSSIA WITH LOVE használt, 8 499 ft
  • tyler82
    SNES játékokat vásárolnék. Ha van írj!
  • tyler82
    Nekem is ilyen van. Olyan mint a piros 7es. Mindent visz.
  • Lammer
    mar nincs ra gari, mert fel evet vallaltak igy a gepre, a gep meg kb 1 eves lehet... ES CSAK egyben adom el, ahogy irtam... priviben irjatok ajanlatokat...
  • vegytek
    mikori a gép, hol lett csipelve? esetleg ott vállaltak garit rá?
  • vegytek
    egy árat irhatnál, pl. gép játékok nélkül, +játékokkal, +backuppal/ vagy csak backuppal, szóval variálva :P
  • God of War
    Most ezért a beszólásért nem kell:D:D:D:D:D:D
  • Lammer
    most irjam azt, hogy MASOLT JATEKOK? :D igy jobban "hangzik" izntit? :D
    acsi? erdekel? mert mintha megbeszeltuk volna, hogy nem vagy pesti :D enmeg nem postazok >.<
  • God of War
    mennyi lenne?backup?
  • Lammer
    Eladóvá vált egy chip+fejvedelmes 70004es PS2 gep, nagyon jo allapotban leledzik...
    ami van hozza: Joy+8mbos Sony memkartya
    Jatekok, EREDETI!: GT3, HeadHunter, Metal Gear Solid 2
    plusz kb 30 db ''backup'' jatek...

EGYBEN ELADO, NO POSTA, BUDAPEST... thnx