Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scorpio: Melyik cimre? ?
Irok mindjart.
Silent Hill 3 ugyeben dobj egy mailt, mert jelenleg nem tudok ra arat mondani het vegere kapok tobbet ugy nez ki. S levelben azonnal tudlak ertesiteni vagy telefonon ha megdobsz egy szammal.
esjani: megnezem😊
Jott Colin Mcrae 4 Ps2re uj palos eredeti!😊
[email protected]
mindenki inkabb erre a cimre irjon, nem mindig megy a [email protected]
ha a cheapboyra kuldtetek meg nem kaptam meg:/
Irok mindjart.
Silent Hill 3 ugyeben dobj egy mailt, mert jelenleg nem tudok ra arat mondani het vegere kapok tobbet ugy nez ki. S levelben azonnal tudlak ertesiteni vagy telefonon ha megdobsz egy szammal.
esjani: megnezem😊
Jott Colin Mcrae 4 Ps2re uj palos eredeti!😊
[email protected]
mindenki inkabb erre a cimre irjon, nem mindig megy a [email protected]
ha a cheapboyra kuldtetek meg nem kaptam meg:/
Jujj ugyes gyereeeeek vaaaaaaaaaagy nagyooooooon ugyes kisgyereeek😄DDDDDD
ezek eredetiek nagyob buta 😄 nem letoltott irott szanalmas szar vackok. ugy mindenki Tud nem Te vagy a nagy Spiler ISten, de ez mar mindenkinek leesett a nagyon okos hozzaszolasod utan😄
ezek eredetiek nagyob buta 😄 nem letoltott irott szanalmas szar vackok. ugy mindenki Tud nem Te vagy a nagy Spiler ISten, de ez mar mindenkinek leesett a nagyon okos hozzaszolasod utan😄
Uj Ps2es gammak: (eredetiek szepek ujak😊
12-15000ftig.
Dr. Muto
Virtua Figthter 4 Evolution
Chaos Legion
Alien Vs. Predator
Indiana Jones: And The Emperors Tomb
Mercedes Benz World Racing
Zoe 2
[email protected]
12-15000ftig.
Dr. Muto
Virtua Figthter 4 Evolution
Chaos Legion
Alien Vs. Predator
Indiana Jones: And The Emperors Tomb
Mercedes Benz World Racing
Zoe 2
[email protected]
Ezen GBA jatekok most le vannak arazva kicsit.
6,5-7000ftokert!!
Final Fight One
Castlevania 2,3
Castlevania 1 4000ft
Rayman 3
Fifa 2003
Tekken Advance
Mario Advance 3
Breath Of Fire 2
Donkey Kong Country
Sonic Advance 2
Wings
Lost Wikings
[email protected]
6,5-7000ftokert!!
Final Fight One
Castlevania 2,3
Castlevania 1 4000ft
Rayman 3
Fifa 2003
Tekken Advance
Mario Advance 3
Breath Of Fire 2
Donkey Kong Country
Sonic Advance 2
Wings
Lost Wikings
[email protected]
Itt jut eszembe miert nem vetted fel telot hetvegen hivtalak.
MD2 attol fugg mennyi, mivel kell, hogyan milyen pakkban kapom (mittomen milyen cuccok meg hozza hany jatek, allapota, stb).
Ha konretan kell s mondod mik hozza mondok arat.
Nem reg volt MD2 +Mega Cd pakk 3 joyyal 12ert.
MD2 attol fugg mennyi, mivel kell, hogyan milyen pakkban kapom (mittomen milyen cuccok meg hozza hany jatek, allapota, stb).
Ha konretan kell s mondod mik hozza mondok arat.
Nem reg volt MD2 +Mega Cd pakk 3 joyyal 12ert.
Mennyi?!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sega Mega Drive II nincs? 😊)))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Playstation 2 54eFt, Xbox 55eFt, GBA 13eFt-tol, Gamecube 25eFt-tol eladóak.
Minden jatékgéptípushoz nagy választékban (eredeti) játékok, kiegészítõk kaphatóak!
Dreamcast, N64, Psone, Snes, Megadrive gépek +hozzájuk is vannak játékok, kiegészítõk.
Minden termékre garancia. Szervizelés, módositás, olcsón-gyorsan,
megbízhatóan. Használt gépek is vannak. Adás-vétel-Csere.
Bõvebb infot emailben, vagy telefonon lehet kérni. Játéklistákért, stb. érdeklõdjetek levélben.
[email protected]
Minden jatékgéptípushoz nagy választékban (eredeti) játékok, kiegészítõk kaphatóak!
Dreamcast, N64, Psone, Snes, Megadrive gépek +hozzájuk is vannak játékok, kiegészítõk.
Minden termékre garancia. Szervizelés, módositás, olcsón-gyorsan,
megbízhatóan. Használt gépek is vannak. Adás-vétel-Csere.
Bõvebb infot emailben, vagy telefonon lehet kérni. Játéklistákért, stb. érdeklõdjetek levélben.
[email protected]
Nem olyan rég kérdezetem hogy van-e Megaman X3-ad, azt mondtad megnézed mennyiért tudsz szerezni, nos, van valami hír??? Igaz most nem futna rá de legalább tudnám mennyit kell megsporólnom!
Viva La Virus1!!!
Epp most adtam el 2 dbot, s jelenleg nincsen.
Jovo hetre varok ujakat.
Irj egy mailt a [email protected] s (telszammal, ha nem gond) s megcsorgetlek amint kaptam ok?
Jovo hetre varok ujakat.
Irj egy mailt a [email protected] s (telszammal, ha nem gond) s megcsorgetlek amint kaptam ok?
Ja, az e-mail címem: [email protected]
Hello mindenki!
GameBoy Advance (átlátszó kék), fél éves, háttérvilágítással (eredeti Afterburner), 5db cserélhetõ elõlappal (fekete, ezüst, kék, narancs, fehér), aksival és egy 128Mbites flash kártyával, + ~500 játékkal eladó.
Akit érdekel írjon mailt!
GameBoy Advance (átlátszó kék), fél éves, háttérvilágítással (eredeti Afterburner), 5db cserélhetõ elõlappal (fekete, ezüst, kék, narancs, fehér), aksival és egy 128Mbites flash kártyával, + ~500 játékkal eladó.
Akit érdekel írjon mailt!
Cheap küldenél nekem is egy listát, mostanában már úgyis fennt leszek pesten, jöhet a biznisz. 😄
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Hetvegetol lesz. Adj plizz egy telszamot mailban megint😊 (a muttkori mar torlodott veletlenul😞 ) s radcsorgok milyen aron jott. OK?
Hmmmmmmmmmm.....
Ps2 8mb-os Sony memoriakartyak (vadonat ujak, bontatlanok, garancialiak) eladok most akcios aron.
2 Db vetele eseten 13000ft a ketto, 1 dbnal 7000ft.
Csak amig a keszlet tart! (kb 20 db).
[email protected]
2 Db vetele eseten 13000ft a ketto, 1 dbnal 7000ft.
Csak amig a keszlet tart! (kb 20 db).
[email protected]
Hát remélem, hogy én chippeztetem majd hó végén. Lehet hogy picit késõbb 😊) (sajna nem tõlem függ, hanem attól, hány embert tudok leütni az utcasarkokon 😊 [email protected]
Elado egy 1 honapos, alig hasznalt (szinte uj) Psone jatekkonzol 1 joystickkal, atalakitva, garanciaval.
[email protected]
mondj egy mailvimet Oldern😊 (de te chippezteted ho vegen nem?)
[email protected]
mondj egy mailvimet Oldern😊 (de te chippezteted ho vegen nem?)
[email protected], tudod...
gamertag: kenobita
Cheap, küldesz nekem egy friss-ropogós ps2 listát? "Shoppingolhatnékom" támadt 😄
Cheap, ment egy mail! Egy aktuális PS2 játéklistát csatolj már please, ha válaszolsz! tenkjú
azza a szarra?
ahm... en nem akarlak teged teljesen elszmomoritani de nekem mar megvan a chaos legion is es a dark chronicles is 😊 Ha nem hiszed gyere nezd meg full irott DVD 😊
Most nezem:
Szeptemberben lesz miert PS2esnek lenni:
ZOE2, Dakr Chronicle, es Chaos legion.
Palos, europai , eredeti megjelenesek😊
Szeptemberben lesz miert PS2esnek lenni:
ZOE2, Dakr Chronicle, es Chaos legion.
Palos, europai , eredeti megjelenesek😊