13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• viliszakacs
    Eladó SlimPSTwo 1,5 éves,2 rádiós joy+MemCard+13 gyári játék 60eHUF
    [email protected]
  • God of War
    Mé nem kell a tekken vazzeg?
    Unod?
  • Lammer
    hat boltban nekem a shadow of rome, meg resi4 is 4K illetve 5K volt ES NEM VOLT platinum... 576os akcio volt(van sok jatek ami le van nyomva 4-5re)... van 4Kert meg Outbreak is (1-2 is volt meg anno) szal :D (csak azok mar megvoltak korabbrol :D)
    hat nezd... xboxos Fallout is 2.6Kban megallt(nemtudom, hogy lopta-e a srac, de teny, hogy szalitasal,bontassal 1utt annyi vóót, kivancsi vagyok itthon mennyi :c) csak ki kell fogni ;)
  • JiBBeRiSH
    Ebayről az a baj, hogy 1-1,5k legalább van a posta. Innentől kezdve pedig majdnem ott vagy...Akciósan pedig lehet veszel olcsóbban, de szvsz boltban már csak platinumot kapsz.
  • Lammer
    tobbet telleg nem er, mert ebayrol kb. megjon tok olcson(plane most 576 akciozik, aztan lehet gt3 is akcios lesz, lehet kivarom... most voltak CELOFANOSAN vadi zsirban 4Kert jatekok nemreg, lecsaptam rajuk!44), csak gondoltam nem szallitatok :P
  • mb66
    van még kocka??????????????
  • Peti25
    engem érdekelne
  • CHEAPBOY
    latom manapsag mar sokan belevagtak a forumsózásba, remélem mindenkinek egésségesen megy:)
  • CHEAPBOY
    pizzat ne szallitson ki annyiert az a lemez?:)
  • CHEAPBOY
    egy swingre vevo vagyok
  • adam first
    Eladó Ps2-es gammák: Getaway:Black Monday 4500Ft
    Tekken 5 4500Ft
    A két játék együtt elvihető 8e Ft-ért,és ebben az esetben a pskt is én állom.A játékok gyáriak,zsír újak,alig használtak,PAL-osak,kézi könyvel adom őket.
    Ha valakit érdekelnek a játékok akkor: [email protected] .
  • Lammer
    2nel tobbet nem er meg nekem, szal igy csak hajra-hajra ;)
  • turho
    GAMECUBE kiegészítő:
    Utángyártott 8 megás memkártya: 4k
    3 db joy-hosszabbító kábel: 1200/db (egyben 3 k)
    2xRGB kábel Gamecube-hoz (csak PAL!! gépen műxik): 4 k/db
    1 db Madcatz Microcon használt (nem sokat) kis joy: 3 k

Playstation 2 kiegészítő:

2 db u.gy. RGB/AV kábel: 1800/db
    1 db gyári Sony távirányító (alján minimális szépséghiba de nem látszik, SCPH 10150): x k, állítólag most akciós.
    Plíz PÜ
  • turho
    Eladó kiegészítők x360-ra:

-1 db alighasznált memóriakártya: 7.5 k
    -3 db Utángyártott minőségi VGA kábel (2 rca, optikai kim., tűs vga csati): 4200/db
    -Ugyanez gender changerrel (tűs/lyuk a fixkábeles monitorokhoz, alapban nem tartozék): 4900/db
    (Én néha egy mezei 17 collos Accer TFT-re teszem rá ami ráadásul fixkábeles, ezért kellett átalakító is. A kép nagyon kellemes, kicsit más mint egy pc VGA kimenet, attól kevésbé éles, és picit sötétebb, de nagyon kellemes és finom a kép. Skálázható 640x480-tól 1366x1280-ig, widescreen és 4:3 állítható a felbontások legtöbbjében.)
    -2 db HD AV componen kábel (kapcsoló HD-hoz, optikai kimenet, 6xRCA dugó): 4400/db
    Plíz PÜ, posta ok
  • JiBBeRiSH
    3k külön. És oldalról apró karcok is láthatóak.;)
  • Lammer
    GT3 milyen allapotban leledzik?
    2K kulon? (tobbet nem er meg nekem, de csak akkor ha karcmentes perfekto :D)
  • Olcsi2
    GCre Ultimate Spiderman folias 3500, GBA-ra Donkey Kon King of Swing, szinten ennyiert
  • God of War
    eladó PS2re egy Ssx On Tour szinte új.
    4000huf
    privi
  • Kaplan
    Eladó PS2 játék:

Tomb Raider Legends (minden eredeti, füzetecske hiányzik, 1szer volt gépben, karcmentes) 7k

Érd: privi vagy [email protected]
  • JiBBeRiSH
    Gran turismo 3+Sunflex utángyártott joy 4k-ért még mindig eladó!:)
  • Olcsi2
    PSPre Me and My Katamari 6500
  • God of War
    A resi4 újba is 6k:)
  • turho
    Ja és elkelt, köszi az érdeklődéseket...
  • Seth
    Még mindíg eladók PS2-re

MotoGp4 3k
    FormulaOne 2004 2,5k
    Onimusha 1 2,5k
  • turho
    Köszi. Akkor innentől eladóak, minimum 2 db vihető, ajánlatokat PÜ-be légyszíves. Jah, egyben 27 k.
  • CrucifX
    Vadonat uj Platinumokhoz viszonyitva
  • CrucifX
    Sims2 - 3k
    Matrix - 3k
    NFSU2 - 4k
    NFSMW - 5k
    Sims Bust - 3k
    GT4 - 4k
    THPS2 - 3k
    Burnout 3 - 3,5k
    MGS3 - 4k
    Resi4 - 6k
    King Kong - 4,5k
  • turho
    Légyszíves reálisan árazzátok már be ezeket a kifogástalan állapotú karcmentes játékokat, PS2-re (reálisan, aztán majd én finomítok az árakon).

The Sims 2
    The Matrix : Path of Neo
    Need for Speed : Underground 2
    Need for Speed : Most Wanted
    The Sims : Bustin Out
    Gran Tourismo 4
    Tony Hawk's Underground 2
    Bornout 3 : Takedown
    Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
    Resident Evil 4
    King Kong (Collectros Edition) fémdobozos

Köszi.
  • turho
    Game Gear érdekelne itt valakit. huszonezer pénz lenne, de komoly szett, bontatlan gammák is, illetve egy gyári vadiúj fóliás, még fel nem használt game Gear plexi, USA-ból cápázva. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, PÜ. Sonicok is vannak, 3 :)
  • JiBBeRiSH
    PS2-re Gran Turismo 3 eladó. Nem platinum.

3.000Ft
  • petike14
    Chipelt PlayStation 2 Rengeteg új játékkal anyagi okok miatt eladó. A gépről amit tudni kell hogy ez nem a slim verzio, 2 joy, 2 memória kártya, DvD távirányító van hozzá tartozékba. Játékok amit adok::::>Tekken5, Colin McRae Rally 2005, WRC 3, WRC 4 , WRC Evolved, GTA Vice City, F1 2004, Total Club Manager 2004, Spiderman, FIFA 2005, FIFA 2006, Harry Potter and the azkaban, Underworld, FIFA Street 2, Metal Gear Solid 3, K-1, Harry Potter Quidditch World Cup, NFL 2006, Fishing, Grand Turismo 4, Prince of Persia, Garfield, Need For Speed Underground, Dead Or Alive 2, Solider Of Fortune, 5 db DEMO lemez és 1 gyári Demo lemez, Splinter Cell ( Eredeti ) A gép Chipelt, a chip nem hibás mindent visz. Posta megoldható

ÁR: 38.000Ft
  • turho
    Illetve: pofátlan olcsón vennék megkímélt, nem karcos hagyományos Nintendo DS-t dobozában. Egyetlen plusz játék ami érdekelhet mellé olcsón: resident evil ds. Holnap kb. 10 és 2 közt leszek Bp, ha lenne valakinek eladó DS. Plíz PÜ.
  • turho
    2 DB origi Maxplay Gamecube RG kábel, 4000/db
    Dupla origi Gamecube mamcard 4200 péz.
    Plíz PÜ.
    Vennék egy db Sony fejes, fejhibás nagy PS2 szettet, szép megkímélt külső állapotban, gyároi karral, memkártyával, vgy eladó egy KHS400C fej, 13 k.
    Holnap valszeg BP-en leszek. Plíz PÜ
  • CrucifX
    Xbox

Project Gotham Racing 2 - 3k

Valamint keresek eladó, angol nyelvű Kameo-t!
  • sanyi150
    Eladó PSP játékok !

WRC (World rally Championship) 4 000 ft
    Pursiut Force 6200 ft

Tales Of Eternia használt, 8999 Ft
    Monster Hunter új, 8999 Ft

Syphon Filterre is cserélek!
  • Ersiman
    Közben eltünt volna a hozzászólás amire válaszoltam?
  • turho
    Ok, ez a fej ára sajna.... (nekem volt ennyibe, viszont ez Sonytól csencselt, nem a vaterás refurbished gedvák).
  • CHEAPBOY
    meg egy ilyen hird. s zaratom a topicot melyek nyitottam:OPPPPPPP (just kidding:P)
  • CHEAPBOY
    ne legyel agyhalott plizzz... mak hogy vannak nalam frissebb, mindenre keszek arxzok is itt:)
  • God of War
    40+6memocard