13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
kisaba #4291 Colin Mcrae 3 PS2-re eredeti, dobozzal eladó!
Ha érdekel irj priviben az árban megegyezünk! -
#4290 Helló
Nem tudja vki, hogy Magyarországon vhol meglehet-e venni a Front Mission 4-et?
Vagy, ha vkinek megvan nem akarja eladni? -
#4289 Nekem van eladó gép,keress meg e-mailben megbeszéljük [email protected] . -
ett #4288 Akkor ez pech. :) Olyan jelentkező is jöhet, aki el is adná. -
#4287 nekem van, de nem adom el ^^
-
ett #4286 Nekem egy chippelt ps1 kéne, játék nem kell hozzá, legyen hozzá egy joy, meg max. egy memkari. Akinek van, ne tartsa magában. :) -
JiBBeRiSH #4285 Muhaha.:] Bár még lehet mákod. Wii miatt talán olcsóbb lett. -
#4284 skacok 5K kornyeken keresek GAMECUBEHOZ KOMPONENS kabelt(NEM KOMPOZIT!)
-
#4283 oks..akkor majd hirdeted ujra.. -
#4282 valami gba-khoz való, hatékony flash cardot keresek, m3 mini sd perfectre gondoltam hirtelenjében, de privi ha van valakinek vmiije :O -
#4281 Mondom, ha a héten nem viszok el egyben,m akkor beszélünk róla. Akkor egyesével adom el a cuccokat. -
rabies #4280 Szasztok! PSP-re eladó Syphon Filter: Dark Mirror. Ajánlatokat: [email protected] -
somati #4279 ja, mikor? -
#4278 én akkor megvenném a a Metal geart.3 ..a god of nekem is megvan már..nyilbeüthetö vmikor a biznisz? -
somati #4277 és ez mikor derül ki? -
#4276 Hát, ha nem viszik el a gépet, akkor god of war platinum 4.000, és MGS 3.500 Ft. Mindegyik dobozában, kézikönyvvel. -
rodney132 #4275 nem tudja vki hogy a Tony HAwk's project 8 at psp re hol lehet venni?(használt is érdekel)msn:[email protected] -
somati #4274 a god of war engem is érdekelne. -
#4273 szivesen vásárolnék Prince of Persia:Warrior Withint..ha van vki eladó..irjon! -
#4272 ha egyáltalűán van ilyen lehetöség? -
#4271 mennyibe kerülne külön csak a Metal Gear Solid 3 és a God of War? -
#4270 Eladó egy alig használt Slim PS2. 20db játékkal, ebből 5 eredeti (Metal Gear Solid 3, God of War, Gran Turismo 4, Splinter Cell, Need for speed Underground 2). Chippelt.
Doboz, gyári tartozékok megvannak. Adok még mellé plusz egy Joy-t, memóriakártyát, komponens kábelt.
Irányár 50.000 Ft. -
#4269 Nem, de ha kell tudok szerezni. -
pries #4268 Nem akarod eladni őket? -
Zenty #4267 Gamecube-ra Resident Evil 4 keresnék ólcson! :D -
#4266 xbox360ra elado Quake4 makulatlan teljesen ujszeru allapotban, 2 hetes, 5500huf, vagy csere erdekel meg. -
Toportyán #4265 Érkezett pár darab komponens(!!!) kábel (3rd party) Wii-hez! 5e
-
#4264 Nekem speciel az összes Gran Turismo játék megvan. :P -
pries #4263 Nincs meg valakinek a Gran Turismo 2 PS1-re? -
turho #4262 Retro gyűjtemény kiárusíítás:
Gameboy Color (lila színű) vadonatúj, de zacskós (így szereztem be raktárkészletről), gyakorlatilag is teljesen használatlan: 8k + posta
Gameboy alig használt gyűjtői állapotú tökéletes: 4 k + posta
Használatlan fekete NDS Lite, Brando fóliával, gyűjteményből (flashelve supercard és társaihoz) hortokkal, dobozában ujjlenyomatmentesen, Resident Evil DS játékkal: 41 k + posta
Plíz privát (A ds-be 20 k-ig beszámolok kifogástalan állapotú szétszedetlen chippeletlen karcmentes pstwo-t) -
#4261 PlayStation 2-re
Megkímélt, újszerű állapotban:
Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Tekken 4 (Platinum) - 4.000 Ft
Burnout 2: Point of Impact (Platinum) - 3.000 Ft
Egyéb:
Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
Action Replay Max fóliásan, vagyis telejsen új - 2.500 -
#4260 khm
sztem regisztrálás nélkl nem tud írni se privit sem kommentet.... -
xboxer #4259 hali
Valakinek van eladó gyári star wars episode III revenge of the sith játéka? -
#4258 Keresek sima x-box-hoz gyári vagy utángyártott memoriakártyát! -
Olcsi2 #4257 Sztem tedd fel amilyen gyorsan csak tudod az ebay-re, most meg egesz jo arban el tudod adni. -
Stinger 576 #4256 cheap: ha nem kell senkinek, megy ebay-ra - ott biztosan elviszik majd. Nem az én hibám, ezek a gyökerek a game.co.uk-nál wiiset küldtek a gc-s helyett... visszaküldethetném, de a posta miatt már nem érdemes, ezért keresek neki gazdát.
-
#4255 Nekem csak angolom van:) De egy tonna... -
somati #4254 köszi. -
Stinger 576 #4253 Még mindig eladó: Új, bontatlan és fóliás Zelda: Twilight Princess Wii verzió - a ritkábbik full angol, nem pedig német borítós verzió. (kézikönyv, borító teljesen angol, a játékban természetesen lehet nyelvet választani.)
Személyes átvétel Nagykanizsa, postai utánvét az ország többi pontjára. Írj, megegyezünk! -
#4252 Valaki írt privát üzenetet de mivel nem regisztrált forumozó, és nem adott meg semmilyen elérhetőséget nem tudok válaszolni!
Regisztrálj v. jelentkezz be és írj egy újat!