Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
idézeted az " ÉS megint Dühbe jövünk"-bõl vagy ugyéé?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mb66
Eladó slim Ps2 (chip nélkül) + 2 joy, memória kártya és 7 eredeti játék (Half-Life, Silent Hill2 (collectors), Tekken4, Max Payne, GTA3, Burnout3, WRC4). A gép és a játékok is szép állapotban vannak, mindenhez van doboz, leírás. 55ezer Ft ért. [email protected]

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
Na még bontatlan is, ezt nem tudom garantalni, de makulátlan lemezt , leirást tokot, - fólia már inkább.

CHEAPBOY
Hát lehet voltak jók (mondjuk en nem csinalok semmit, szervizesunk intézte), de tavaly anyagi csod volt kb a garanciával adott PS2esek+diriduri. Fuj, rémálom.😞

Super Mario
Van valakinek eladó expansion pakje?

https://supermario4ever.wordpress.com

torrente
Az én gépemet tökéletesen megcsináltad!

Lammer
tehat asszondja mester, hogy a ket resz 10K? 😉 abban benne vatyok! de telleg bontatlan legyen! 😛 no jelezzen vissza ha mehetek a cumoert 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CHEAPBOY
hát ha nem akkor keressen másik állást<#mf1>

amint van vmi kiáltok. mondjuk nem ma lesz el vagyok havazva a karacsonyi õrület mijatt. az elso vagy a 2 rész e érdekel... mindketto mar lehetseges ilyen áron.

Lammer
mester akkor mondjon valami barati arat 😛PPPPPPPPPP 5K? 😛PPPPPPP talan enynit meg ki tudnek magambol preselni 😛

CHEAPBOY
eredeti cumók vásárlására viszont várok báhhkit szeretettel.

CHEAPBOY
ehh csak vicceltem nálam is15, ha megnéznéd.<#ravasz1> s akommentemnél is vót mosoly jel.

az ajánlásokat köcce szépen, de az a legjobb ha en s a ps2 chippelés távol vaagyunk egymástól.. szívtam véle eleget, sajnos.<#rinya>

torrente
Banyek, elküldtem vagy 10-15 embert hozzád ps2 chippelésre az utóbbi 1,5 évben, erre ez a válasz.

torrente
Meg 15-ért is bótban.

CHEAPBOY
ehh, 12ért is lehet aztaaat<#mf1>

CHEAPBOY
lehet tudok aztat 5-7 körülis fólijában palban.

addig is amig a készlet tart, márpedig ez max 2 nap, psps giga pack 75ért.

privi me, or mailme sg.hu felszolitással, kulonben nincs ákcijóó

mailto [email protected]

Lammer
SKACOK! AKi tud Champions Of Norrathot olcsobban mint a "nagyok csipinel van talan 8Kert" bontatlanul az szoljon izibe, nemgond ha NTSC!!! csak celofanos legen(rgo bontatlan) 😛

torrente
jövõ héten lesz bontatlan GTA Liberty City Stories-om psp-re 13500Ft-ért. Akit édekel, az írjon!

KILLER2
én is láttam egy jót, de azt már elvitték a többi meg nem éppen jó. de azért kösz

Töltsük le az internetet!

torrente
35-40 körül az apróneten láttam.

KILLER2
Nem tud valaki eladó csippelt xbox-ról min1 controllerrel meg pár játékkal 35000 alatt??

Töltsük le az internetet!

Smithie
De akár ezt a 3 játékot is cserézhetjük a mortálra.ÜDV!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Ja és ha valaki lenne olyan rendes és megszerzi nekem a Mortal Kombat Deadly Alliance játékot eredetibe PS-re azt megjutalmazom!😄 Köszi!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Hy skacok,eladnám PS2-re a Getaway,Driv3r,FFX-2-öt,egyben,vagy külön,eredetiben,hibátlan,karcmentes állapot,8e ft,Szolnok,de BP is megoldhato.Privi ha érdekel.

bocsi, ezt nem tudhattam. De egyszer ha ott jársz, érdemes körülnézni.

hehehe,pécsi vagyok <#szomoru1>
majd ha 1x pesten járok,akkor elmegyek,de kösz az ötletet!
Menj ki hétvégén a Pecsába(Városligetben van), ott találsz egy rakás snes játékot. Ár gondolom állapotfüggõ.Ha nem tudod hol van, itt egy link : térkép

mind1<#shakehead>,de azért megkérdezhetem h melyik gammák vannak meg neked?
Super Mario
SNES játék manapsán igazi érték. Nem hiszem, hogy bárki eladná. Nekem is van 12 SNES játékom, és akkor sem válnék meg tõlük, ha házat adnának érte!

https://supermario4ever.wordpress.com

SNES játékokat keresek!
ha valakinek van és megválna tõlük,jelezze!
[email protected]
torrente
Csak úgy egyszerûbb kezelnem, de lehet ide is írni.

Kaplan
Privátba kéretik!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Smithie
San Andreas mi pénz?

torrente
Pár nap múlva átvehetõ, használt, de jó állapotú ps2-es játékok:
GTA San Andreas
Metal Gear Solid 3
Star Ocean 3: Till the End of Time (2dvd)
Project Snowblind
Pro Evolution Soccer 4
GTA Double Pack (erre péntekig kérek licitet; én 9500-ra gondoltam)

Privátban írjatok árajánlatot. Bp-en személyesen átadom a játékokat.

Kaplan
ÓÓÓó cseszed alássan... 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mar az enyem.. 😉

vumaar: valasz ment

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Olcsi 2 akkor küldtem privit MGS3 ügyben!
Kaplan
Oké majd szólj ha az enyém lehet 😛

torrente
Még megvan. Próbálkozom, volt már érdeklõdõ is, de nem volt komoly.

torrente
Még megvan. Próbálkozom, volt már érdeklõdõ is, de nem volt komoly.

deep
Eladnám a Gamecube modchipemet (viper) + sok sok játékot. Ha érdekel valakit, privi😊
Kaplan
torrente - megvan még a Burnout 3 : Takedown?

torrente
Mennyibe kerül egy használt, ps2-es GTA San Andreas, Vice City vagy végsõ esetben egy GTA 3?

CrucifX
Csabi, te mennyiert mered a Gamecube-os Fire Emblem-et? (original, vagy esetleg ha mar van hasznalt 😊)

BONO
jó én se sztem postai uton intézni az ügyeimet az meg a másik, hogy én sem szeretek tök idegen emberekkel üzletelgetni!

Rendszeresen küldök külföldre( UK ) csomagot,ami jóval nehezebb mint egy néhány cd,és 6-7000Ft körül szoktam fizetni.Pedig elsõbbséggel,minden extrával repülõvel...

Lammer
te mirol beszelsz???? postakoltseg max 600-700 Ft... tehat maris jobban jartal, az meg a masik, hogy en soha nem biznek postara dolgot, szal... 😛

Gamecube-ra eladó:
Tales of Symphonia 14e
Baten Kaitos 13e
MGS:Twin Snakes 9e

Egyben:30e

BONO
Jó figy én az eredeti boltos megoldásokra gondoltam ezalat értem azt, hogy bemész egy Media M-be, vagy E.World-be, esetleg egy super konzol boltba ennyiért kapod meg 90%-ba! >>> De Vater, és a TeszVesz megint mástéma kb. ha tefizeted a szálítási költéset meg ilyesmiket ugyan itt vagy és mégsem ujonnan vetted!
Márpedig tutti, hogy tefizeted mert aki elad egy konzol gamet 3000 Ft ért az nem fogja beikszelni azt, hogy õ fizeti a szállítási költéget mert 3-4 megyén át való szálítás már olyan 3 ezer Ft kb! És akkor megkérdezem hol ezen igy a haszon? <#nemtudom><#confused><#conf>

Nono, en a vatera.hu-n lattam Black Monday asszem 3ert is.. Esetleg nezz ott korul. 😉

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

BONO
Teljesen mindegy végülis most vasárnap ezt veszem meg aztán pedig a másikat... tudod nagyon ritkán szoktam eredeti gammákat venni de ezt megveszem mármint a B.M-et és utánna a konzol boltos haverjaimmal cserélgetünk és ezt fogom tenni a B.M-el is elcserélem a NBA S-re ha nem jó akkor tovább cserélem másik game-re csak az a lényeg, hogy ebben a 6000 Ft-os árkategoriában maradjak ebben a játék esetében mert a B.M hivatalosan az esetek 90%-ban mindenhol 6 rugó. Ezért nem is csippeltettem ki és nem is fogom kichipeltetni a PSTwo-mat soha sem mert igy a fajáb megoldás és az ésszerübb is! <#nyes>