13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

Eladnám megfelelő ajánlatért Gamecube gépemet az összes tartozékával. Maga a gép és minden tartozéka tökéletes műszaki, újszerű, karcmentes állapotban van. Resident Evil 4 limited edition gép, gyári resi4 joy-jal, +1 wavebird, 251-es gyári nintendo memo, eredeti nintendo RGB kábellel. A gép és a rgb doboza megvan szintén tökéletes állapotban. Amik vannak hozzá játékok: Resident Evil 4; Marioparty4; Super Mario Sunshine; Spongebob: Bikini Botton, NBA Courtside 2002, +Freeloader. Mindegyik játék pal-os, egyik sem player's choice. Van még hozzá, egy GBA Sp tribal edition, gyári gc-gba összekötő kábel. Esetleg X-360-ra ráfizetnék.
  • guardian hero
    A Platinum egy csökkentett árú újrakiadás, a sikeresebb játékokat általában kiadják ilyen formában is az eredeti megjelenés után 1-2-3 évvel, nagyjából fele áron. A Nintendo-nál Gamer's Choice a neve, a Sony-nál Platinum, stb...
  • Kaplan
    Paszmek, most ha miattad nem tudják ezeket a játékokat eladni a srácok, kifizettetem veled! :SDAD:AS^^
  • Lammer
    es mekkora egy f0... jatek :DDDDD
  • Kaplan
    Ez a Burnout Revenge-k napja ^^
  • somati
    biztos hülye kérdés, és nem is teljesen vág témába, de elmondaná vki, hogy a platinum jelzés egy játék címében mit jelent és az miért olcsóbb mint a sima változat? előre is köszi!
  • JiBBeRiSH
    X360-as bontatlan Burnout Revenge eladó 8k-ért, vagy elcserélném nem platinum PS2/Gamecube játékokra.

Ami nagyon érdekel:
    Gamecube: Baten Kaitos, Skies of Arcadia. Ezekre rá is fizetnék valamennyit. De jöhet egyéb ajánlat is.
    PS2: (Nem Platinum!) RPG-k vagy God of War, GT Prologue, GT Concept, Tourist Trophy stb.
  • adam first
    Van eladó Burnout Revengem Ps2-re 5e Ft PAL-os,kiváló állapotú ha valakit érdekel [email protected] .
  • JiBBeRiSH
    Burnout Revengetől válnék meg ott.:D
  • turho
    Ismét feldobom: Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyűjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat :( )
    A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, működik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védőfóliát mindkét képernyője. Természetesen makulátlan szűz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
    Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetőleg szüzet, de inkább kp.
  • Sephi
    Hajdu-Bihar megyebe ha van valaki aki megvalna a Xbox360 kontrolertol az irjon ma' nekem egy privit.
  • Atyec
    Érdeklődnék a Donkey Kong Country 2. SNES meg van-e még ?
    Nagyon kellene.
  • Poet
    A kártya eredetinek tűnik, csak Nintendo USA van rajta, és bekapcsoláskor a warez embléma jön fel, utána indul a játék(néha kódot is kell beütni). A Pecsában az árusok minden cserénél kipróbálják, mert van, amikor a a warezolt játék megadja magát...A doboza is elég jó minőségű, csak nem teljesen hasonlít az eredetire.
  • Lammer
    Skaczok!

Nagyon regi jobaratom szeretne egy ps2es masinat...
    olyan gep kene, amiben legalabb devmodot*(selectre indulo devmode vagy haromszogre es nem a h20 fele nyomkodom iksz ideig a resetet es utana meg1 reset szenvedes :D) tudo chip van... van hozza egy memkari meg joy... jatek nem kell...
    minnel olcsobban, normalis nem lestrapalt fejjel...

htxvm

*elozo gepere is mindig frissitettem a sms media playert mert soxor xvid filmezik... szal kenyelmes lenne devmodebol smst inditani...
  • öregharcsa
    ezé max 2-3000-et adnék én is....
  • Borgi
    gbas warez ijen formában?
    o_0

mijen kártyán vannak ezek? vagyijen kinai "utángyártott" játékok?
  • somati
    én a consolecornerban vettem ezt 5K-ért, de akkor még nem tudtam, hogy erre figyelni kell. a másik játék is onnan van, de annak origi mindene és a könyve is megvan.
    mind1, asszonták, hogy ha végigvittem/meguntam, akkor visszavihetem kicserélni + 1K-ért másik játékra.
  • jaszy
    Na ez a durva amikor a másoltat gyárinak akarja eladni valaki ....főleg 6000 ért. Pofánkellene vágni és a lemezt a fejérehúzni.
  • Poet
    Persze, csak nem mindegy, mennyibe kerül (nekem pl herótom van a nyomtatott borítótól). A Console Cornerben egy nyomtatott dobozos, warezolt GBA játékot (Fire Emblem) akartak eladni nekem, kézikönyv nélkül, 6 000 Ft-ért. Jelzem, hogy így használtan a Pecsában ez 3 000 Ft, és még nem is hazudnak a képembe, hogy ez eredeti, ritka játék, azért drága...
  • adam first
    Eladó Ps2-es gammák mindegyik játék PAL-os eredeti kiváló állapotban van,kézi könyv,tok.
    Tekken 5 -3500Ft
    Silent Hill 4 The Room -6000Ft
    Getaway: Black Monday -3000Ft
    Metal Gear Solid 2 Sons of liberty 2DVD-s -4500Ft
    Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .
  • öregharcsa
    a lényeg szerintem az, hogy a lemez legyen eredeti, persze nem baj ha minden része az!!
  • somati
    hát igen, azt már most látom, hogy az egyik (amelyikhez nincs könyv se) az nyomtatott. látni és érezni, hogy más a papír minősége, mint az originak, de még ez nem is lenne feltűnő, viszont a szélén látszik a vágás rongyolódása. :D
  • öregharcsa
    megnézheted, csak húzd ki a tokjából és látszik hogy egyszerű síma fénymásoló papírra van nyomtatva...az eredeti fényes-elég vastag fotóminőségű papíron van...ez valami nyomdai speckó papír...
  • GYUFo
    Én ránézésre meglehet mondani, hogy egy frankó gyári nyomtatvány, vagy egy házilag csinált.
  • somati
    köszi, hogy szólsz!
    ha már itt tartunk ide kapcsolódik, hogy vettem a múlt héten a consolecornerben két játékot, ezeknél miről állapítom meg, hogy nyomtatott-e a borító? az egyikhez nincs kézikönyv se.
  • Poet
    A Pecsában légy óvatos, mert olcsók a gamék, viszont 90% nyomtatott borító, kézikönyv nélküli darabok... valószínűleg slim tokos verziót szereznek, és azt átcsomagolják. Majd ha visszaviszed cserére, néznek rád, hogy ez nem egy 100%-os darab, csak a legalacsonyabb árkategóriára cserélik be, új játékra nem :(
  • Blaziuska
    Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
    3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
    A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.
  • Kaplan
    Mindkettőbe szokás ;)
  • somati
    hali!
    meg tudná nekem vki mondani, hogy hétvégenként a Petőfi csarnokban szokott-e még lenni konzolcucc árusítás? PS2-es dolgok érdekelnének főleg.
    Kéne nekem fénypisztoly, és ha sikerült szereznem, akkor eredeti Time Crisis 2,3, Crisis Zone illetve God of War.
    előre is köszi!
    ps: ezen kívül érdekelne, hogy végülis melyik topikban folyik a valódi kereskedés? vagy ez a megszokott, hogy mind2be irogatunk?
  • biziclop
    Eredeti Turok Evolution és Splinter Cell-Chaos Theory eladó Gc-re.Érd. priviben.
  • torrente
    Eladó PS2 játékok tokban, kézikönyvvel 2500Ft/db áron:
    - The sum of the all fears (A rettegés arénája) - lövöldözős
    - LMA Manager 2003 - focimenedzseres

1 darab bontatlan, fóliás PSP játék 6500Ft-ért:
    - Gretzky NHL 06 - jéghoki

BÚjjÉK
  • Kaplan
    Eladó PS2 játékok:

- FIFA 2003 - Nyomtatott borító, füzet nélkül. 750 Ft (lol..)

- Stuntman - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 2.000 Ft

- UEFA Champions League 2004-2005 - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot . 2.000 Ft

- The Matrix : Path Of Neo - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 3.000 Ft

- Tom Clancy's Rainbow Six : Lockdown - füzet nélkül, tökéletes állapot. 2.500 Ft

- 007 James Bond Everything Or Nothing - promo lemez, nyomtatott borító 1.000 Ft

- Devil May Cry (platinum) - füzet, tökéletes állapot. 2.500 Ft

Érdeklődni : vagy pü-ben vagy [email protected]

Ha együtt elviszed 13.750 Ft helyett megkapod 10.000 Ft-ért ! MICSODA AKCIÓ ! :SADASDAS
  • JiBBeRiSH
    Bontatlan X360-as Burnout Revenge eladó vagy csere Gamecube vagy PS2 játékokra. Esetleg ha más cuccod van, akkor írd meg és megbeszéljük. jibberish kukac freemail
  • Blaziuska
    3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
    A játékkal együtt 4k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.
  • GYUFo
    Chipelt gépre garancia?
  • öregharcsa
    ha a játékok másoltak akkor qwa drága!!
    most chip-el 39e ft a gép!
  • athlon7
    ELADÓ Sony PlayStation 2 Konzol!!!

Eladó egy Sony PlayStation2 Konzol; chip-elt, fejvédelemmel ellátva (viszi az íratott játékokat), most 4 hónapos és még 8 hónap garancia van a gépre!
    Model szám: SCPH-75004 Slim PS2. Tartozékok: 1db Sony 8MB Memória Kártya, 1db Sony Dual Shock2-es Joypad, RGB Kábel –és Sony AV Kábel, Sony Adapter –és Hálózati Kábel. Összesen 19db játékot adok hozzá!
    A Konzol TÖKÉLETESEN működik, anyagi okok miatt eladó!
    Iá.: 59.990 Ft
    Érd.: 30/904-7664 Telszámon vagy a [email protected]–n!
    Somogy Megye, Siófok
  • Scholes18
    msn en felvettelek
  • Blaziuska
    3k-ért viheti valaki.
  • GYUFo
    Tegnap küldte privit, igaz már csak érdekel h posta megoldható-e. Többire rájöttem. :P