Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem meg cube-os játékok nemérdekelnek, csak a zelda de azért annyira nem hogy egyet vegyek is😄...
deep
De én Gamecube-ot szeretnék😄
Ps2-re egyetlen játékom sincs.Azt annyira nem csípem😄
Kaplan
Tudom, hogy néz ki. Én a láncfûrészes joyról beszéltem!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ennyivel megvehetnéd ps2-re ha ennyire rajongó vagy, abban van egy rakat plusz dolog + miszzió
deep
Ez lesz az😄
Csak hogy örülj:

<#vigyor1>
Van egy PSP-re való tökéletes állapotú Prince of Persia Revelations játékom, és elcserélném az alábbi PS2-es eredeti karcmentes játékok egyikére!
-Shadow Of The Colossus
-Fight Night Round 3
-Black
-Resident Evil 4
Ha ezek közül megvan valamelyik és érdekelne a csere, kérlek privizz rám, vagy üzenj a [email protected] címre!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kaplan
Akkor majd megyek át hozzád 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Naugye😊
Residentért mindent😊
Veszek hozzá láncfûrész joy-t is😉))
ezért? dehát mikülömbség? resis kinézete van a gc-nek... jo monnyuk én meg ffxll-es ps2-õt vennék😄
Kaplan
Gc.. RESIs GCt akar venni.

és akko min fogsz resisni? ps2?
deep
Mert Resi4 editiont veszek helyette😄
Tökéletes állapotban van amugy😊
az avatarod is resident-es mér akarod eladni? csak kérdezem mer van egy haver akit érdekelne
deep
Nyah eladósorba került a Gamecube-om, 2 eredeti joy-al, Resident Evil 4 játékkal, eredeti memóriakártyával kitûnõ állapotban, dobozával. 25 ropit kóstál mindössze.
Super Mario
Mert bárki, aki szeret szórakozni másokkal, az zaklathatja. Én már jártam így.

https://supermario4ever.wordpress.com

mikeboy
még valaki felhív😄

torrente
Miért is?

akkor kérem a számom törlését!!!!
Tisztelt moderátorok!!
Super Mario
Veszélyes telefonszámot megadni.

keresek castlevania dawn of sorrow eladót!! kp!
nintendo ds-re
a számom 0620-367-5808
PSP gigapack-otkeresek megvételre!!!!

Ha a eladó PSP-d itthon vásárolt, számlás+garileveles, egy-két hónaposnál nem régebbi, mindenféle karc-, pixelhiba-, és sérülésmentes (azaz nagyon vigyáztál rá, és óvtad a széltõl is 😉, továbbá a gigapack összes kütyüje megvan a dobozzal együtt, akkor Te vagy az én emberem mert ebben az esetben a gépedet reális áron megvásárolnám 😊

Korrekt és reális árajánlatoddal privizz rám légyszíves!

Üdv!

qper

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Keresek FEJHIBÁS PS2-t amelyben khs-400C fej van. Rendelkezem egy vadonatúj fejjelm, de tönkrement a v3-as ps2-m alaplapja. Mielõtt valaki privizne, eladó-e a fej: pult alól a Sony Hungáriától szereztem 15 ezer ft-ért.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
Nah sracok, enmeg keresek PAL V10 PS2 alaplapot... GH-026os alaplap(lezer vezerlo elektronikam: KHS-400C) talaltam egy angol oldalt, csak baromi draga :CCCC (amcsi oldalakon olcso, csakhat azok NTSCs lapok, nekem jobb lenne a PAL)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

torrente
Nekem nem kell, mert nincs ps2-õm. <#hehe>

ronso
Hello keresnén Ring of Red nevü EREDETI játékot PS2 re.....ha valakinek nem kell szoljon........

Sakkoo.......Baszkiiii

sp00n
Hello elado egy Fifa Street (nem platinum) meg egy Socom 2 (platinum). Mind ketto zsir uj eredeti, !egyszersem! hasznalt, de a folia nincs rajta.
A Fifa Street 4000huf a Socom 3500huf-ert elviheto. Akit erdekel az privi.

x360 gamertag: v1ctor777hun

KILLER2
Mennyi most legolcsóbban a Metroid Prime 2: ECHOES?

Töltsük le az internetet!

Lammer
ez mar nem vicc, te is jol tudod -.-

Gameboy color Marios és úrhajós játékokat illetve hasonló akció-platform gammákat keresek, baráti áron.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

hay engem az 1 GIGÁS kártya érdekelne az mennnyi??

Super Mario
Én vagyok a hülye, hogy leállok viccelõdni!

torrente
Ne húzd fel magad! Csak egyszerûen ugrálj át a hozzászólásain, ha rossz hatással van rád.

Lammer
most komolyan bannoltatni akarod magadat??? ultraszanalmas vagy eskuszom... ertelmi szinvonalad verdesi a nagycsoportos ovoda szintjet... es akkor meg finoman is fogalmaztam...

guardian hero
Asszem a gyerek kiérdemelt egy atyai pofont 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Super Mario
És ki mondta, hogy be is tartom azt? <#mf1>

Lammer
ugye megigertel valamit... <#rolleyes>

eskuszom anyja-hulye gyerek style

Még mindíg a primalt keresem ps2-re.Hiába rendeltem meg,mégsem volt.Aki tud segítsen.Köszi.

torrente
Eladó 2 psp-játék:
F1 Grand Prix - 6500 Ft
Tony Hawks Underground 2 Remix - 7500Ft
Mindkettõ európai változat.

Sony PSP-re eladó: Lumines, Hot Shots Golf (Everybodies Golf). Esetleg Gamecube-os játékokra csere.
Super Mario
De kár, hogy lemaradtam róla, pedig szívesen füztem volna hozzá kommentet.
Édes Istenem, mikor lesz ennyi pénzem!!! <#rinya><#rinya><#rinya><#eplus2><#mf1>

Kaplan
Ment a privát, elnézést tudom, hogy látja. De biztos akarok lenni benne.

Lammer
inkabb csekkold meg ezt a site-ot enyhen vannak ZSIR uj jatekok 3Kert... szal...

Törölt felhasználó
Elküldtem a számát privátba!
Kaplan
Syabica: Hát nem éppen 230-250 a pk...
Bongeszo: Ha holnap feljön megkapja annyiért.

Törölt felhasználó
beszéltem vele telefonon és ha odaadod 5k-ba akkor felmegy érte Pestre!
?
és akkor megtakarítjátok azt a 230-250 Ft -ot amit az utánvételért kellene fizetni <#nevetes1>

Törölt felhasználó
megadom privátba a telefonszámát és megbeszélitek, oké?
Kaplan
Hát úgy bocs nem, de ha adok egy bankszámlaszámot. S utalja a pénzt, ahogy megérkezik én küldöm neki költség mentesen.

Törölt felhasználó
Oké szolni fogok! <#wink>